12 Ноември, 2018 21:57 2 929 30

Ловец простреля свой колега в Хасковско

  • ловец-
  • ловджия-
  • дружинка-
  • гълъбец-
  • лов

Няма опасност за живота на 37-годишния пострадал

Ловец простреля свой колега в Хасковско - 1
Снимка: БТА

37-годишен жител на село Гълъбец, община Хасково, е пострадал при ловен инцидент, съобщиха от МВР.

Вчера пострадалият мъж е бил на излет с ловната си дружинка в землището на селото. Около 16:30 часа той е бил прострелян в двата крака с ловно оръжие. Пристигналите на място териториални полицаи са установили, че това е станало неволно от 36-годишен ловджия със законно притежаваната му ловна пушка. Оръжието е било иззето с протокол по образуваното досъдебно производство.

Потърпевшият е бил прегледан и обработен в спешното отделение на хасковската болница. Няма опасност за живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    17 8 Отговор
    ха ха ха така е то
    нека да види как боли
    и да се замисли хубаво ли му е на животното
    трябвало е и простреляния да си го върне на колегата
    и да стане веселба
    ха ха ха ха ха
    айде открит сезон
  • 2 LCI

    14 12 Отговор
    Чудя се, няма ли кой да спре тези побеснели стрелци и убийци на чисти, бедни и невинни Живи Същества?
    Аман от техните простотии и идиотски атавистични инстинкти и изпълнения, свързани с удоволствието от гърменето, убиването и яденето!
    Дори и един друг започнаха да се застрелват, водени от простотията и лакомията си.
    Не на избиването и изяждането на ЖИВОТ-ни!
    Бог да Ви Благослови, Сестри и Братя!

    Коментиран от #3

  • 3 ванката

    13 13 Отговор

    До коментар #2 от "LCI":

    ако ги няма ловците тези мили и невинни животинки ще станат повече от хората за няколко години а след още няколко ще почнат да похапват всичко по пътя си ... но трябва пъро човек да се информира по даден случай и после да си исказва мнението ...

    Коментиран от #5, #22

  • 4 Миризлив Пор

    3 2 Отговор
    След толкова много "инциденти" на някой трябва да му светне че има проблем при издаването на разрешително за гладкоцевно ловно оръжие. Не обвинявам никой НО много често проблемите са и заради това че "ловци" или са на територията на чужда дружинка или откровено си бракониерстват като се надяват кучетата и викачите да насочат дивеча пред мерника им.
  • 5 LCI

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "ванката":

    Приятелю, тъкмо защото ти и милиони като теб, обичащи шкембенценто повече от всичко, всеки ден в продължение на години, а по точно цял живот, закусвайки дюнерчета, обядвайки пържолки и вечеряйки наденички, а също и похапвайки сандвичета между основните ядения, и не мислейки за нищо друго освен за "светия" си търбух, има глад по света, екокатастрофи, бандитизъм и примитивизъм, изразяващ се в консумативен тоталитаризъм и екстремизъм.
    Твоето възлюбено ЖИВОТ-ноядно шкембище и това на тези като теб, спокойно може да мине с 100 грама соя на ден, но търбухчетата пищят от "глад" за месце, защо му е вкусничко и приятничко, а трагедията, която стои зад удоволствието в търбухчето, разбира се, няма значение.
    И моля, не се бой, че ЖИВОТ-ните от гората сърни, глигани и зайчета, патици, и т.н. ще тръгнат по гроджвете и ще ти изядат храничеката, че дори и самият теб, тъй като те не са като теб ненаситни и жестоки!
  • 6 LCI

    8 5 Отговор
    Нека, има милост и любов към вкичко ЖИВО, а шкембенцето да не бъде задоволявано с това, което е свързано с трагедия относно друг ЖИВОТ - този на ЖИВОТ-ните!
  • 7 име като гост

    15 6 Отговор
    Тези пияните,патоци,се напукват още от ранни зори с твърд алкохол,така че нормално е да се гърмят!
  • 8 Глиган

    11 4 Отговор
    Да видят как е!
  • 9 Краен

    8 7 Отговор
    Повече сачми за убийците , тези комплексирани изроди , които се наричат ловци !!!

    Коментиран от #25, #26

  • 10 VVV

    5 5 Отговор
    НАЙ-ГАДНИТЕ СЪЩЕСТВА СА ЛОВЦИТЕ!АКО МОЖЕХ БИХ ГИ ЗАБРАНИЛА СЪС ЗАКОН!
  • 11 ДГД

    2 4 Отговор
    Ако не е бил лова още щяхте да ходите ма четири крака да мучите и да не познавате огъня питайте бабите и дядовците си!

    Коментиран от #15, #29

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Име като гост

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДГД":

    Супер нелогична простотия!

    Коментиран от #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 gost

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Име като гост":

    Казах ти не съм гей или веган, че да ми предлагаш срещи, духай на приятелчетата си

    Коментиран от #23

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 gost

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Име като гост":

    Ами аз незнам вие веганчетата ги разбирате тия работи отречи че повечето сте анално податливи

    Коментиран от #28

  • 20 ксд

    3 1 Отговор
    Човек който не е ходил войник няма навици за боравене с оръжие.Казарма поне 6 месеца и после може да става ловджия.
  • 21 ДГД

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Име като гост":

    Каква е логиката кажи как е еволюирал човека и как е щял да се развие без лов помисли ако сме останали само на растителна храна. Това с веганството е модерно сега измислени са и изкуствени влакна и платове ако не е бил лова да усигури кожи за облекло и месо за храна просто наистина щяхме да сме четирикраки тревопасни тежащи по половин тон. И който твърди обратното се прави на модерен това е истината без месо няма живот
  • 22 Pompev

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ванката":

    Да излизат И да почват,Нека почнат от тиквоча И Курнелия
  • 23 Pompev

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "gost":

    еж шкимбе чорбата с биричка сабалян рано рано тога, И ндей да обиждаш ..

    Коментиран от #24

  • 24 gost

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "Pompev":

    Ами дразня се защото вие веганите незнам защо сте толкова злобни хора, явно е от липсата на месо, как може да се радваш, че са простреляли човек и е можело да умре, нали ви казвам нещо не вие наред.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 БОКО

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Краен":

    OLIGOFREN!
  • 27 Гост

    1 1 Отговор
    Ловджия = на сериен убиец.
  • 28 Име като гост

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "gost":

    Анално падатлив е бил баща ти!!!Злобата и посредствената ти тъпотия са жалки!Ако ти искаш да правиш минети на някой в храстите,това е друг въпрос.Аз съм с правилната ориентация,за разлика от баща ти!И съм сигурен,че ако не си на безопасност зад телефончето си ще се наакаш,щото ще те нокаутирам на 1000%,колкото и месо да ядеш,дори и живо!
  • 29 LCI

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДГД":

    Уважаеми г-не!
    Човекът, както и всичко останало в Биосферата, имани предвид в контекста на Historia Sacralis, а не в контекста на дериватно-девиантната historia profanis, първоначално е било във Вегански хранителен режим, поради което варварско-атавистичната страст по ловуване и убиване за ядене, показва само доминацията на втората, за съжаление, над първата в по-голямата част от хората.
    Имайки предвид човекът, нека имаме предвид, че освен натуралистично-соматичен и психо-егоичен, в своите глъбинни метафизични измерения той е и ментален, с което би могъл да надхвърля, ако има потенциала и готовността в процеса на самоовладяването на инстинктите си, соматичното и егоичното. В тази връзка едно от първите, определено много трудни, но благословени от Бога неща, които трябва да предприеме и да направи е именно да овладее шкембището, защото слугуването му и духовната извисеност са напълно взаимноизключващи се!
    Бог да Ви Благослови!
  • 30 LCI

    0 0 Отговор
    Всичко това е свързано, разбира се, и със запазването на Живота на всяко едно Същество!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове