30 Декември, 2018 18:37 5 467 37

Кучета нахапаха млада жена

  • кучета-
  • божурово

Инцидентът е станал в село Божурово

Кучета нахапаха млада жена - 1
Снимката е илюстративна

26-годишна жена от село Божурово е била нахапана от кучета в селото. Около 13 часа на 29 декември, минавайки по улица „Васил Левски“, жената била нападната от две кучета, породи „кангал“ и „немска овчарка“, собственост на 62-годишен мъж от Божурово.

С нахапвания по краката и охлузвания пострадалата е откарана в Здравната служба на село Бисерци, където ѝ е оказана медицинска помощ. По случая тече проверка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 scaff

    41 3 Отговор
    Куршум за сабачките и солена глоба за собственика така е в нормалните държави
  • 3 Кучето

    6 18 Отговор
    Хапаното месо черно или бяло е било?

    Коментиран от #17

  • 4 Хахо

    24 2 Отговор
    Гадост сега трябва да ги насъскат срещу собственика и да го нахапят яко.Кангалите са яки и злобни кучета.Може да ги дарят на някой китаец за нова година .Да си направи задушено с моркови. Дано жената се оправи бързо моя позната беше нахапана от боксер. Едвам се оправи сега зимата е наболява кракът когато е много студено.
  • 5 Петър

    28 0 Отговор
    Сега е момента да излязат десетина защитници на бездомните кучета, защитниците естествено трябва да са платени и да са фенове на една вафла от близко минало- вафлата се казва КУКУ РУКУ ВАФЛА ЧУДНА ПЪЛНА С ТЕЧЕН ШОКОЛАД.
  • 6 Бат Вал

    29 3 Отговор
    Значи, ако това се случи на мой близък/ка, тия кучета директно заминават във вечните ловни полета! А собственика - командировка за поне три месеца в Пирогов! И задължително с нови зъби след това! В тая държава, докато хората не вземат в свои ръце правосъдието, оправия няма да има!
  • 7 Drittes Reich

    27 7 Отговор
    Евтаназия на кучетата и затвор за малоумника кучкар!
  • 8 Социопати

    7 31 Отговор
    Да не се окаже че че в двора на стопанина е била нахапана! Много бързате с присъдата омразници!

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Петър

    22 13 Отговор

    До коментар #8 от "Социопати":

    То и в двора да е,кучето пак трябва да е вързано или в клетка.

    Коментиран от #10, #25

  • 10 Социопати

    10 19 Отговор

    До коментар #9 от "Петър":

    Ти ще кажеш! Ти ми влез в двора да видиш какъв газ ще ти дам с Алабая

    Коментиран от #11, #21, #31

  • 11 Петър

    18 3 Отговор

    До коментар #10 от "Социопати":

    Ти се прекръсти де не вземе някое дете да се хване за оградата и кучето да го ухапе и тогава жална ти майка от родното ни, скъпо
    съдилище, което познавам от години!

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 злобар

    5 8 Отговор
    Умни псета , гледат да е младо и сочно.
  • 15 Петър

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Свещенна простота,е казал Ян Хус към бабичката която слагала съчки на кладата на която го горели.
  • 16 Петър

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Като казваш ЧЕП,като че ли е като моя ЧЕП.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Кучето

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Да ти скочи да тръгнеш да си изпазваш лицето и да те закопа по четала за тебе.
  • 19 Булгар

    4 11 Отговор
    Само у булгаристан първо рипат на кучето.
    Ногу неандерталци у тоз форум. Еж те л.на за нова година, туй ви отива на умствения капацитет. Казах!

    Коментиран от #24, #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Социопати":

    После нито Алабая нито тебе ще ви има.
  • 22 Инфо

    7 2 Отговор
    В друга европейска страна това, ако се случи, собственикът ще дължи пожизнена издръжка на пострадалия и то никак няма да е символична.
  • 23 Ицо

    5 0 Отговор
    Няма да се учудя ако оправдаят собственика поради липса на свидетели. У нас така се прави. Този филм го гледах вече...:(
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Sturmgewehr stg 44

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Петър":

    Защо? За да ти влязат в къщата и да те оберат ли?!?!? А кучето нищо да не може да им направи! Трябва да е както в Америка- на вратата табела- "Внимание, зло куче! Влизането след 22часа на ваша отговорност!" И никой и копче не може да каже на хазяина!

    Коментиран от #33

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Русенец

    4 1 Отговор
    Сигурно много ги е провокирала за да я нахапят. Те жените като видят голямо куче и не спират да му скачат да го ритата и да го дразнят нали?
  • 29 Русенец

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Булгар":

    Поне да не се беше писал Булгар. Да не срамиш името.
  • 30 ААА

    7 0 Отговор
    Изместихте темата , никой не чете - Цитирам текста - До като минавала по улица "Васил Левски" жена е била нападната от кучета, и тези кучета си имат безхаберен собственик. Не е ставало въпрос за лична собственост. Много пъти е ставало въпрос за това , че кучетата са упорити , постоянни , находчиви и целенасочени в желанието си да се освободят от от оковите и да сторят нещо. Това каишки , това проволки трудно спират кучето , то работи и денем и нощем. Двуметрова ограда не е проблем , може да я прескочи , може да прокопае тунел под нея , може да намери и слабо място . И като излезе навън - Въх ко стана. Виждал съм куче което беше свикнало да си вади каишката като се опъваше с все сила назад. Този който иска да му е мирна главата прави голяма клетка за опасните породи, и ги разхожда навън само в негово присъствие , и намордник . Дори и в клетката кучето пак си върши работата , защото ще вдигне с лай и мъртвите , ако влезе крадец. И такива къщи са избягвани от крадци. Ако е изпечен крадец , и си е наумил да влезе, и кучето (тата) е свободно до оградата -има много начини да го елиминира тихо лесно, и без много шум, да не казвам как , да не науча някой на "занаят" . За това кучето е добре вечер да е в клетка без пряка видимост , ако държите наистина на кучето , искате да спите спокойно, или най малкото после да не ви разхождат по съдилища. Ако някой докаже пред съда , че са настъпили трайни увреждания , и нарушена работоспособност , вследствие на ва
  • 31 ХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Социопати":

    В кой двор трябва да вляза? В задния ли?
  • 32 ААА

    1 0 Отговор
    Ако някой докаже пред съда , че в следствие на вашето неумение да се справите с животното , и неспазване на закона , са настъпили трайни увреждания и нарушена работоспособност , то че му плащате цял живот , както е в белите държави.Гражданска Отговорност за кучета няма. На пример , спукан силиконов имплант , клиниката е осъдена да заплати на иштцата 1 000 000 долара. Котката умряла вследствие на неправилно лечение , клиниката била осъдена да заплати 200 000 долара , щото горката възрастна дама останала самотна , и нямала друго другарче в живота.
  • 33 Петър

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Sturmgewehr stg 44":

    Добре,преминава дете или стар човек и се подпират на оградата,а кучето ги ухапва-те не са влезли в двора ти, какво ще кажеш тогава в твое оправдание?
  • 34 Ник Гешев

    2 0 Отговор
    затова си нося колта на кръста /заповядайте мили кученца при батко да ви даде девятка/
  • 35 Фен на питбулите

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    И защо говориш за себе си бе ,,пумияр"
  • 36 селския

    0 0 Отговор
    къде са 4лапи голяма защита имаше за упоеното псе което пукна,каква държава кучета,вълци и мечки по защитени от хората
  • 37 Гост

    0 0 Отговор
    Ей прост народ. Изядоха го кучета и пак не му увира главата. Всяка седмица някой изяден от кучета и пак и пак беззаконие. Подавам сигнали, регистрирал съм си кучето в общината, обучено е в пълно послушание. Наоколо пълно с туземци, които си пускат кучетата по улиците, защото ги мързи да ги разхождат, да им чистят и да ги хранят - държавата нехае.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове