Last news in Fakti

26 Януари, 2019 15:00 8 749 35

Гери Малкоданска ще съди КАТ?

  • кат-
  • неплатени глоби-
  • гери малкоданска

Причината е отнета книжка

Синоптичката на Нова тв Гери Малкоданска обмисля да съди КАТ, след като шофьорската ѝ книжка бе отнета.

Къдрокосата симпатяга разказа как по време на рутинна проверка става ясно, че има неплатена глоба в размер на 20 лева. Униформените веднага отнели книжката ѝ и се наложило синоптичката да звъни на приятел, който да я закара на работа с колата ѝ, пише "Галерия".

"Нямам представа за какво е фишът, а и полицаите не успяха да ми обяснят. Не знам как е възможно да имам глоба, за която не съм уведомена“, недоумява Малкоданска. Тя се свързала с адвоката си, според когото книжката може да ѝ бъде отнета само, ако има връчена глоба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Onq s konq

    158 8 Отговор
    Законите се пишат така че народа да бъде тормозен!

    Коментиран от #12

  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    36 93 Отговор
    Доста антипатична кобила!

    Коментиран от #6, #11, #23

  • 3 Public Owner

    23 81 Отговор
    Като осъди държавата, обезщетението се плаща от данъците на хората. Да съдиш държаваа по никакъв начин нито помага да се оправят законите, нито фенинсите. По-важното - тая синоптичка, следователно феминистка много ревлива за 20 лв. Заплатата и е 100% няколко хиляди лева, но да оставим това настрана. Много биха казали, че въпроса е в принципа на нещата, не в 20те лв. а в неадекватната система на КАТ, държавата и т.н. На мен тези неща са ми напълно ясни и съм пряк потърпевш също, 11 години имам шофьорска книжка, работил съм шофьор и т.н.
    Въпроса е че именно много женички-шофьорки, тотално разглезени и изнежени се навъдиха, застрашват нон стоп движението, голяма част от тях се правят на недосегаеми, ама не са. Тая глоба от 20лв. не е от въздуха. Има си причина. Ясно е на всеки, че усмихнатата глупачка на снимката е тъч скрийн зомби и на всеки светофар гледат мизерното екранче Та същата вместо да реве, да ходи с градски транспорт на работа. Нали е синоптичка, времето и климата ще се подобри като слезе от колата. Какъв пример дава синпптичка да е с автомобил нон стоп, вкл и на работа!? Човек да се чуди дали циганин с каруца е по вреден или безумна феминистка пишман шофьорка.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 333

    77 5 Отговор

    До коментар #3 от "Public Owner":

    Като ти вземат книжката докато си на почивка в другия край на България ще видиш каква е журналистката и дали реве за 20лв. Да се чудиш как да се прибереш от там.
  • 5 не син

    80 8 Отговор
    Разбира се, че трябва да е уведомена ! И за фиш с глоба за 20 лева да отнемеш книжка е идиотизъм ! Задължително трябва да ги съди ! Нищо, че в "демократичната" ни държава е непосилна задача да осъдиш КАТ !
  • 6 Финикс

    59 7 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Гаджето е супер, а полицията е виновник за всички жертви по пътищата със своята некомпетентност и мързел. Те обаче са логичен резултат от "качесвата" на "управленците" ни.

    Коментиран от #17

  • 7 Име

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "Public Owner":

    Толкова много писанье..... За йедна глупости! Мъжете по ли ти харесват?
  • 8 Явор

    5 1 Отговор
    Галерия, пфу!
  • 9 Пффф парцал

    9 49 Отговор
    Таз за 20лв се прави на бит шут. А уе крво. Плати си 20 те лева и си взимай книжката и ми се махай уе. На ква се праиш уе мхъл.
  • 10 ganio

    11 20 Отговор
    Ще я разпора.
  • 11 toti

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Ти па си много убав
  • 12 1944

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Onq s konq":

    русофилския матрял не е народ, а роби.

    Коментиран от #29

  • 13 ганчо

    16 7 Отговор
    Гери Вълкодавска е права...
  • 14 около тепетата

    37 3 Отговор
    Тя не е казала, че няма да плати глобата, а че са ѝ взели книжката за невръстна такава. Как някой може да знае, че има наложена глоба, ако тя още не е връчена? Някой от вас пробвал ли е да провери дали има примерно електронен фиш на негово име, ако той не е връчен? Няма как да стане. В сайта на МВР има линк за проверка на глоби, но само на такива, които са получени от нарушителя, а не и такива, които все още не са връчени. За какво въобще е тогава този сайт за глобите. Нали вече си информиран за нарушението си?
  • 15 Ели

    15 17 Отговор
    Щото спонсора й дава самочувствие.Оф аман от държанки със самочувствие..То е прозаично и даже трагично.Трагични са...

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Alpha_Lone_Wolf

    8 22 Отговор

    До коментар #6 от "Финикс":

    Кльощава и дълга с конски зъби, кое ѝ е хубавото?

    Коментиран от #33

  • 18 344

    19 1 Отговор
    Сега проблемът е следният.
    Гери обжалва ПАМ пред съдът, но той се произнася с решение след около 2 месеца. През това време се вози с тролея. После съдът постановява, че ПАМ е незаконосъобразан, и следва да и се върне СУМПС, но какво от това, като два месеца е била пешеходка.
    Общо взето, наложат ли ви такава мярка, вкарали са ви го със все .....ците.
    Много тъпо.
  • 19 Гад

    11 12 Отговор
    За да и вземат книжката значи и е връчена глобата. Козата е забравила да я плати или я е отсвирила, а сега пищи до небето. Точка.

    Коментиран от #28

  • 20 Е пак ли

    22 1 Отговор
    Абе вие все едно на Луната живеете не в България! Преди няколко години на Севлиево ме спира едно стажантче за превишена скорост и тръгва да ми пише директно акт . Викам му : колко е ограничението бре -60 км/ч , аз със колко карах -ами със 62км/ч. И му викам абе ти луд ли си или се правиш на луд , кой пише акт за 2 км/ч над допустимата скорост? Тогава се обади старшията от вътре от будката и вика : колега не се е*авй със шофьора нямаш основание за акт. Другия случай беше със една неработеща светлина на задния номер на колата. Засилва се онзи със кочана с актовете директно - викам му по-полека моля ти се : 8 точки и 50 лв за една изгоряла крушка на номера айде моля ти се . Така ,че ако мине номера е тук.
  • 21 Amix

    23 2 Отговор
    Герб измислиха такива закони, че човек няма желание да шофира вече...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 неанонимен

    10 0 Отговор
    всички тези циркове (и други законодателни) са благодарение на вас (и на мен де), защото гласувахме за бб и герб. аз ще се поправя на изборите от тук-нататък!!!
  • 25 BNA

    2 0 Отговор
    Когато ти вземат СУМПС, заради неплатена глоба не ти забраняват да шьофираш. Ако не си платиш и пак те спрат ще те оставят там където си!!!!!
  • 26 гост шофер

    6 0 Отговор
    Закона за движение по пътищата е абсурд!!!
    Задължително е съденето на Кат!!!!!!!
    Давам пример за по горе коментиращият шофьор.Като работещ като шофьор и му вземат книжката за дължимите 20 лева,при положение че изкарва 50 лева на ден.Губи три дена да си вземе книжката*50лв.=150лв.Та разликата от 130лв. дефакто кой ще ги възтанови!?!?!?
    По закон и конституция никой не може да бъде лишен от възможността да се издържа(работи)!!!!!!!!!
  • 27 Глобен за невниманието си

    4 5 Отговор
    Имах глоба с фиш с превишени 27 км/ч. Бях уведомен по съответния ред плюс снимка и съответните параметри. Да ме извини Гери и да не се прави на интересна /Гери, нищо лично!/.
  • 28 Антон 1

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гад":

    Абсолютно прав !
  • 29 простотакис

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "1944":

    ПИШЕШ КАТО РОБ - БЕЗ ДА ЗНАЕШ КАКВО ПИШЕШ И ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е ИСТИНА! и НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИШ ЗАЩОТО ПРОСТО СИ ТАКЪВ - РОБ!!!
  • 30 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    ще следя развитието !
  • 31 Райчо

    3 1 Отговор
    Гери е права. На обратната страна могат да бъдат хора само, които нямат нищо общо с шофирането. Аз действително съм правил опити да разбера дали са ме облъчили на някоя отсечка където съм се съмнявал, че съм превишил скоростта, но от сайта на КАТ нищо не се разбира, не съм уведомен по никакъв начин. Спират ме евентуално на другия край на страната и ми казват "имате неплатен фиш дайте си книжката". Какво е това? Рекет???
  • 32 Булшитс

    2 0 Отговор
    Това си има име, нарича се ТЕРОР
  • 33 Луд

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Баце нещо май не стопляш темата, не коментираме Убоста и, а абсурдите на Боко, Цурко, Цацарката и МВР
  • 34 Бай Шиле

    1 0 Отговор
    В статията лисва с кого и какво е вечеряла "симпатичната синоптичка".Щеше още повече да се прочуе.
  • 35 дгд

    2 1 Отговор
    Каква е тая мода престъпници и нарушители да съдят държавата ?! Що за наглост ?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове