Last news in Fakti

2 Февруари, 2019 09:06 2 616 35

БСП получава по 5 сигнала на ден срещу управляващите

  • бсп-
  • герб-
  • пенчо милков

Българските граждани живеят в отвратителна реалност, а левицата направи опит да повдигне завесата, заяви депутатът Пенчо Милков

БСП получава по 5 сигнала на ден срещу управляващите - 1

Българските граждани живеят в отвратителна реалност, а левицата е направила опит да повдигне завесата.

Това заяви депутатът от БСП Пенчо Милков в "Панорама" по БНТ. Той коментира скандала около министъра на културата Боил Банов.

Милков каза, че в партията пристигат по 5 сигнала на ден. Записът на Банов, който беше разпространен от Елена Йончева, е дълъг 17 минути, на три пъти се споменават едни и същи неща в различни разговори. Не става дума за монтаж, категоричен е той.

Този човек по времето на Орешарски е освободен от Министерството на културата. Той е назначен при първото правителството на Борисов. при Орешарски е освободен, след това си идват пак с него. Понеже при тях за такива неща хората ги награждават с повишение, единият от заместник-министър става министър, другия го пращат в министерство, където еврофондовете са много повече, каза още той.

Йончева разкри запис, уличаващ Банов в корупционна схема за опрощаване на неустойка в размер на 700 000 лева на фирмата изпълнител на ремонтните дейности на Ларгото.

Банов пък твърди, че е изнудван от години заради този запис.

Той е готов да подаде оставка. Оставка винаги мога да подам, коментира той пред медиите в кулоарите на НС. Веднага след избухването на скандала поискал да подаде оставка. Борисов казал "Не".

Тома Биков от ГЕРБ коментира в същото предаване, че всеки човек може да бъде наклеветен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alpha_Lone_Wolf

    19 22 Отговор
    Кой ги праща - вашите лакеи, които не могат да се уредят с обществени поръчки и европрограми.

    Коментиран от #32

  • 2 Бай Иван

    40 4 Отговор
    "Българските граждани живеят в отвратителна реалност" да това е реалноста, самата истина. Но надали Българина иска БСП с някаква си коалиция да УПРАВЛЯВА !!!!!! Никой не иска пак някаква врътка в парламента, трябва нещо ново, не 240 хрантутници!!!!!!!!!!!! БЪЛГАРИНА иска всички БОКЛУЦИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Баба Вуна

    26 1 Отговор
    Става забавно на Територията България! Схемата е! ЕДИН ВЗИМАЛ, АМА НА ДРУГ НЕ ДАВАЛ, АКО БЕШЕ ДАВАЛ, ПАК ЩЕШЕ ДА ВЗИМА! А СМЕТКАТА СЕ ЗНАЕ, КОЙ ЩЕ Я ПЛАЩА!
  • 4 stukar

    13 9 Отговор
    Интерсно,тия обръчи от фирми и схеми на работа, кога и как бяха създадени и кой, недосегаем, ги дефинира! Сега Ви е яд, но късно късно...
  • 5 Глупчо

    15 0 Отговор
    По балансирана статия по отношения на мненията не съм чел!
  • 6 РАМБО

    17 22 Отговор
    И по 50 сигнала срещу крадливата БСП - врътнаха им кранчето и сега ореваха цялата атмосфера ! Така де , как може комунис да не краде !?!?!?

    Коментиран от #15

  • 7 Георги Ненчев

    13 18 Отговор
    Моралът на Йончева липсва. Обаче на нея трябва да благодарим защото тя разкри една от многото организирани престъпни групи които действат за своя сметка в България. Крайно време е да разберем ,че в цялата държавна администрация ,прокуратура и съд са се инфилтрирали тарикати ,рекетьори и мародери ,които си правят схеми за лично облагодетелстване . Те са политически хермафродити , в един момент действат като безгръбначни и плазмодии , но в следващия момент могат да станат арогантни и отмъстителни. Нещо това да ви напомня "Ало телефонните измамници" . Абсолютно същия типаж . Лошото е ,че политическите партии в безизходица ги използват да си дигат рейтинга . И сега за награда Йончева ще я направят евродепутат , нещо като Бареков част от политическия проект на КТБ , в която явно и Йончева е замесена . Откъде тази офшорна сметка ,бе другарко Йончева.

    Коментиран от #11

  • 8 Въпрос

    6 11 Отговор
    Кой е пък този Пенчо? Милков? Досега не му бях чувал името.
  • 9 Irmao

    11 1 Отговор
    Хванати сме в капан и няма измъкване. В гората мечки, в селото вълци.
  • 10 ИСТИНА ЗЛА

    21 8 Отговор
    То навсякъде се краде ама ГЕРБ се оляха ! Всичко което правят е некачествено и мърляво ! Срокове не се спазват ! А всички фирми които крадат са на Бойкови хора ! Другите -кучета ги яли !!!!!!!!!!
  • 11 туй беше

    23 10 Отговор

    До коментар #7 от "Георги Ненчев":

    ЙОНЧЕВА ГОВОРИ ИСТИНИ !!!!
    Останалото нека всеки си го тълкува както му изнася !

    Коментиран от #16

  • 12 Майна от Пловдив

    13 12 Отговор
    Първо това са полуистини . Как така този бил назначен от Борисов пък действа срещу него. Държавата била ощетена с неустойка. А бе вий рекетьори ли сте . Искате да се действа като мутрите , които си поръчват да им свършат работа ,после не плащат и за да не платят въобще завеждат дела за неустойка ,които се влачат с години ,докато почтените фирми и изпълнители каталясат.Какво направил Банов. Дори да приемем ,че записа е едно към едно. Проектът е спиран на няколко пъти по различни причини ,неясноти ,препроектиране , решаване на оперативни проблеми. Никой не е казал ,че забавата е в резултат на умишлено действие на фирмата , но тези спирания трябва да се оформят документално ,защото в противен случай се появява неизпълнение ,което трябва да бъде заведено като неизпълнение и съответно се стига до съдебни дела. Кой нормален поръчител ,освен ако не е мутра ,ще предяви забава преди още да е изпълнен проекта и докато фирмата работи . Във всеки договор е записано ,че двете страни работят в тясно сътрудничество за изпълнение на договора честно и почтено . За да се изпълни този договор поръчителя му се налага , да прави промени
    които консултира с фирмата и обратно . Освен това ,проектът е с външно финансиране и понякога за минимални отклонения от процедурата , то може да бъде загубено . Е аз питам трябва ли заради бълха да бъде изгарян юргана. Но очевидно на някои нечистоплътни и ялови политици абсолютно не им пука . Щото не са българи!
  • 13 Авокадо

    25 7 Отговор
    Далеч съм от мисълта, че не се краде от обществени поръчки. Далаверата при разпределяне на народната пара е буквално на всички нива. Но от бсп да се правят на освободители дето щели да вземат властта и едва ли не да сложат ред в държавата ми звучи като виц!
    Колкото пъти до сега са идвали на власт, това е било равносилно на национална катастрофа!
    Трябва да се работи в посока промяна на системата като цяло а не със старите келемета да правим нов бърдак.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Той

    14 13 Отговор

    До коментар #6 от "РАМБО":

    По комунистическо време имаше за всички, а сега крадат само власт имащите от кликата на тиквуний.

    Коментиран от #18

  • 16 Да да ама не

    19 7 Отговор

    До коментар #11 от "туй беше":

    Много хора ежедневно говорят истини и по телевизий и по радиа и в интернет.
    За мен по - важното е не кой какво говори а какъв личен пример дава. Тази простакеса Иончева години наред обикаля света за да си прави репортажчета, на народна издръжка!
    Сега е в парламента на яка народна хранилка с хиляди левове заплата и офшорни сметки и раздава присъди на ляво на дясно.
    Та питам аз какво е направила за обикновенния българин от както е политик? Според мен НИЩО!

    Коментиран от #23

  • 17 Коментар📝

    12 6 Отговор
    Ето
    ОЩЕ ЕДИН.
    СТАНИШЕВ Е БОКЛУК
  • 18 Майна от Пловдив

    14 7 Отговор

    До коментар #15 от "Той":

    Тиквуне , през 1990г едно ченгенце ми каза ,че при Тодор Живков било добре ,щото ни давал на всички да крадем. Кат гледам изповядваш същата соц религия , сега крадели само някои ,пък други неможели . Е да ти кажа , аз и много като мен не крадат и нямаме никакво намерение да плачем за това. Незабравяй ,че соца фалира щото всички крадяха , а сега явно сме по-добре ,щото само някои крадат.
  • 19 Кутев

    11 11 Отговор
    В бсп произвеждаме доноси и си ги пращат един на друг като новогодишни картички, и ТЕ ТАКА.
  • 20 гост

    13 12 Отговор
    Получават по пет сигнала,но си ги пазят за черни дни.Например другарката нинова като тръгне към затвора(дано е по-скоро)представям си колко записа ще озвучат телевизиите.
  • 21 АНАЛлизатор

    15 7 Отговор
    Дедо ми, бог да го прости, ми казваше: "сине на комунист вера да нямаш" и другото "от комунист може да научиш само, как да крадеш и с газа си". За съжаление цялата политическа класа в България е прихванал този адет от партийните другари.

    Коментиран от #25

  • 22 СТАРОТО

    13 7 Отговор
    " Ало, Ленче" я пусни пак манипулираните записи за оградата ,които са правени ужв ранна пролет а на фона се виждат раззеленили се дървета с големи листа.
  • 23 СТАРОТО

    13 8 Отговор

    До коментар #16 от "Да да ама не":

    " Ало, Ленче" пази се защото те търсят вложители в КТБ за да ти потрошат кокалите защото отмъкна печалбата им от вложенията в КТБ !

    Коментиран от #24

  • 24 Киро

    9 7 Отговор

    До коментар #23 от "СТАРОТО":

    Вложителите са мафията управлявана от ГЕРБ.Мафията си има партия,съд,прокуратура и окаяна държава с прост народ.
  • 25 Мишо

    8 5 Отговор

    До коментар #21 от "АНАЛлизатор":

    Браво много точен коментар в момента държавата се управлява от бивши комунисти Борисов Цветанов Цачева Павлова почти всички от властта са с партии на книжка
  • 26 Р. Овч.

    6 6 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?!?
  • 27 Bbbbр

    3 1 Отговор
    Днес е личен ден може да са десет.
  • 28 затворник Йончева

    4 5 Отговор
    Депутатине Пенчо, ти колко доноса написа днес, изпълни ли поръчението на лидерката?
  • 29 Депутат Пенчо Милков

    4 5 Отговор
    Понеже лидерката е бъдещ затворник Нинова, та не ми пука, и затова днес и утре почивка.
  • 30 &€£¥₩

    6 5 Отговор
    Елена Йончева през 2006 г. е придобила множество недвижими имоти – няколко апартамента, магазин, вила с двор и гараж, на територията на София. Това се случва точно една година, след като вече е брокер на рекламно време и е получила по договори с частни и държавни рекламодатели около 700 хил. лв за продукции в БНТ. Това е периодът, в който тя живее на семейни начала с тогавашния премиер Сергей Станишев.
    Добре ли е драги социалисти? Добре ееее, добре, ама май крадеца вика дръжте крадеца!
  • 31 Р. Овч.

    4 3 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Сливенския пандиз

    2 0 Отговор
    Три Апартаменти Вила Гараж Магазин Гори декари Офшорки фирми това е Съвременния Комунист а тъпанарите им бършат задниците от умиление
  • 34 Ленин

    2 0 Отговор
    Пенчооо Пенчо Пенчо от тебе комунист не става сине трябва да крадеш
  • 35 Политолог

    1 0 Отговор
    А защо мълчите за скромната заплата, 12 700 лв издействала си вашата "боркиня" за правда и социална справедливост, Елена Йончева. Очаквам да издигнете кандидатурата за евро депутат и на дъщерята на моралния и физически убиец на журналиста Райко Алексиев. Издигнете я, чакам го, за да изпратя писмо до Брюксел, че издигате кандидат дъщерята на българския Гьобелс
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове