Last news in Fakti

18 Март, 2019 09:15 2 078 34

Джамбазки: Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ жители на гетата

  • вмро-
  • цигани-
  • българия

След това ние ще ги попитаме какво мислят по темата цигани, права на травеститите, изнасилвачите и убийците, както и какво мислят за кръвосмешението, педофилията и други подобни техни болни фиксации

Джамбазки: Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ жители на гетата - 1

Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ жители на гетата. Те нямат място в Брюксел! Политиката на т.нар. „зелени“ е пагубна за устоите и ценностите на ЕС, категорични са представителят в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник и председател на „Патриоти за София“ в СОС Карлос Контрера.

Позицията им идва в подкрепа на община Бургас, която спря водата на част от циганския квартал „Комлука“ заради неплатени сметки от над 100 хил. лв. Този напълно законен акт, обаче, беше използван от т.нар. правозащитници, които са сигнализирали Брюксел. И реакцията от там не закъсня в лицето на зелените в ЕП. Евродепутатът Ромео Франц написа писмо до администрацията на морския град. В писмото той казва, че хората в гетото „много страдали“ заради спряната вода. Нямало как да се измият и изкъпят, а те силно искали да се освежат без пари. Освен това имали и малки деца, които оставали жадни.

За нас това на първо място е недопустима намеса в политиката и правоприлагането на суверенна държава, каквато е България. Ние, Патриотите от ВМРО – Българско национално движение, сме категорични и последователни в позицията си, че законите са еднакви за всички. Няма как да консумираш нещо и да не го плащаш. Нещо повече – да консумираш, а друг да плаща сметката, защото за тази вода, за да стигне до циганската махала, са направени разходи. А тези разходи някой трябва да плати – в случая изрядният потребител, който всеки месец си плаща потребеното. Няма как едната част от обществото да работи, да плаща данъци, да си плаща наема или вноските за собствено законно притежавано жилище, а останалата – наречена от Франц „многострадална“ група, да има само права без насрещни задължения и да живее на гърба на останалите.

Стига толкова политическо лицемерие, зоват още Джамбазки и Контрера. Припомняме, че преди година именно те огласиха скандални разкрития как в София циганите от „Филиповци“ и „Факултета“ крадат всяка година вода за милиони. Липсва обаче ясна политическа воля на големите парламентарни групи този въпрос веднъж завинаги да се реши чрез криминализиране на кражбите на вода.

Войводите са категорични, че никой от партията няма да отстъпи от поставената за обсъждане Концепция за интеграция на маргинализираните групи от обществото на заместник министър-председателя и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, придобила публичност като Концепция срещу циганизацията. Припомняме също така, че ние даже вече започнахме конкретни действия по нейното прилагане, като по места общинските съветници и кметовете на ВМРО поискаха ревизия и стартиране на процедура по премахване на незаконните постройки, преобладаваща част от които са в циганските гета. Имаме и внесен законопроект за спиране на социалните плащания при неизпълнение на ответни задължения от страна на бенефициентите. Има и проекти за насърчаване на образованата разумна раждаемост и други.

По отношение на втория пласт, които прозира от писмото на зеления депутат, то именно там се крие и бомбата с часовников механизъм, която бесните либерали в Съюза заложиха отдавна назад в годините. Нека Ви напомним, че именно тези розово-зелени мултикултуралисти повдигнаха не само темата за трети пол, вече налагат безполово образование в детските градини и училищата, въведоха местоимението „hes“, което използват за децата си, опитаха се да ни пробутат джендър идеологията под миловидната форма „борба с насилието над жени и домашното насилие“ (подкрепена от ПЕС, към чието семейство е и БСП), но и техни представители в недалечно време поискаха узаконяване на инцеста – кръвосмешението. Това са крайно опасни практики, които ще доведат не само до гибелта на ЕС, но и на европейската култура, на старите ценности, изградени върху християнската религия. Ценности, платени с кръв.

Ето защо ние предлагаме всякакви подобни субекти с нездрави намерения и щения, да бъдат командировани в българските гета, но не за по час-два. За поне месец-два, за да видят наяве приложението на извратените си намерения.

След това ние ще ги попитаме какво мислят по темата цигани, права на травеститите, изнасилвачите и убийците, както и какво мислят за кръвосмешението, педофилията и други подобни техни болни фиксации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 соростия

    61 4 Отговор
    Всички зелени при тъмнозелените !
  • 3 Койдум джамбаза

    12 3 Отговор
    Без коментар.
  • 4 Един

    25 5 Отговор
    +++
  • 5 гост

    59 7 Отговор
    Да, прав е. Лесно се говори ако нямаш досег с тях, но както се вижда и в развитите страни, тези същества не подлежат на никакво възпитание и контрол, дори и да им дават пари.

    Коментиран от #26

  • 6 Batushka

    24 0 Отговор
    Чи хубаво в тоз Брюксел,бе!
  • 7 Санчо

    49 3 Отговор
    Решението на проблема е много елементарно - просто зелените да им платят водата.
  • 8 Разрушителя

    34 5 Отговор
    На всяка гара, на всеки мост ще виси поредният резан не канен гост!
  • 9 джамбазин гавазин

    14 29 Отговор

    До коментар #1 от "гост#":

    А, добър ден бе, много ясно, че клатимаду*никът си прави грагара с вас!
    Само приказки, набарал е кръвната група на повечето бълхари и си лае, а куче, което лае не хапе.
    "Кучетата си лаят, кервана си върви, а Джамбаски прибира едни пари, мисля, че 10 000 евро на месец е заплатата за евродУпетат, ах и мазният ти г*з, добр е, а?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Разрушителя

    26 7 Отговор
    Да си изчистиме земята, да блеснат нашите дела. Да развеем знамената! Смерт на вражи племена!
  • 12 джамбазин гавазин

    13 25 Отговор
    Чета коментарите и не виждам нищо смислено, също, както глупостите на Джамбазки, нищо реално, нищо приложимо, нищо конструктивно, което да де РЕШЕНИЕ на проблема!
    Ролята на Джамбазинът е да уталожва напрежението, давайки "гласност" на проблема, типично по коминтерновски, много приказки и после едно голямо НИЩО!

    Коментиран от #17

  • 13 Трифонов

    7 20 Отговор
    Аз предлагам Кръстоносен поход... Наляво-надясно, ще решим впоследствие. Кръстоносните походи също са част от "старите европейски ценности в духа на християнската религия"... нали?! Затова - Кръстоносен поход! Армиите на Франция, Германия, Италия и още няколко държави и тоя глупак на един кон най-отпред с един огромен кръст в ръка и да ходи да налага древните християнски ценности по Света и да плячкосва всичко, което докопа. То и на древните кръстоносни походи всъщност такава им е била идеята. Това е просто един много глупав човек. В 21 век ще утвърждава "древните християнски ценности"... Но пък, точно като всеки класически глупак, демонстрира безкрайната си глупост с огромно, натрапчиво самочувствие! Точно, като всеки друг обикновен тъпанар!!!

    Коментиран от #15, #28, #33

  • 14 Osman

    13 24 Отговор
    Джамбазки, нали знае че след месец оставаш без имунитет. Да види тогава дали ще си толкова сербест
  • 15 Почни да чуваш петела

    22 4 Отговор

    До коментар #13 от "Трифонов":

    Трифуцааа!
    Видно че си фен на модерните излаамо-иддуски ценности. Наслаждавай им се!
    Но има хора нормални, който отхвърлят циганията!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ванката

    9 1 Отговор
    добре казано но всички добре знаем че е предизборна кампания минат ли изборите и всичко ще е както до сега и той и каракачанов и всичките които засягат тази тема добре знаят че нищо няма да направят по въпроса освен да вдигат шум !!!
  • 19 ХАСАН

    9 10 Отговор
    Тоаа момче няма един ден трудов стаж,не е произвел никакъв продукт,никакъв житейски-опит ..само печели-от нашите данъци!

    Коментиран от #29

  • 20 Меркелщайн

    15 2 Отговор
    Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??
  • 21 хххл

    17 0 Отговор
    Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!
  • 22 Цацабира

    15 0 Отговор
    ЗАКОНИ! Глоби и събаряне за тяхна сметка на незаконно строителство върху общинска земя, ако се закупува земята -по пазарни цени,но след събарянето...новото строителство с архитектурен проект одобрен от общината и всички държавни и общински такси внесени.Създаване на затвори за длъжници както е било навремето.Никакви детски помощи за майки под 16год. ,които нямат осигуровки и законен брак. Глоби и затвор за всякакви кражби-ток,вода,имущество. приравняване към параграф-ТЕРОРИЗЪМ:-кражбата на съоръжения и метали от пътища,жп линии,ел.проводници, нападение над военни,полицаи,държ.служители. ЗАКОНИ за всички граждани на БЪЛГАРИЯ! Никакви програми за интегриране и привилегии на етническа основа.Въвеждане на смъртното наказание за тежки случаи на убийства и тероризъм!
  • 23 Аз съм защитник на лезбийките

    2 1 Отговор
    Дзъмбаса да ме прати да живея сред тях
  • 24 1234

    11 2 Отговор
    Аз също съм се питал, защо рабитещите в ообщество и бхк не си купуват от новото строителство в Христо Ботев, Филиповци, Красна поляна, Столипиново, Максуда и т.н. все гледат в южните квартали? Това е проява на лицемерие и нелоялност към еничарската кауза! Да пукнат децата им дано
  • 25 Валя

    6 2 Отговор
    А защо всички тия ценности трябва непременно да са обвързани с църквата , църквата е доказано вредна простотия довела ни до умопомрачение и всички глупости случващи се през последния век са продукт на нейните тъпотии
  • 26 Бля Бля

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Джамбазки кога е живял сред тях, той не иска в България да живее, бяга в Брюксел
  • 27 Гост

    5 2 Отговор
    Джамбазки от колко години е във властта, какво е направил за страдащите и онеправдани. На циганите пак им плащаме водата, тока, хляба....
  • 28 баба ви

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Трифонов":

    Джендърче си ми ти май ... А ?...
  • 29 ха ха ха

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "ХАСАН":

    Доган и Пеевски пък са се скъсали от работа , но тъпите фесове под строй си ги избират.
  • 30 Грую

    0 0 Отговор
    Ще стане пич! Ще стане. С тази политика, която се води в България по-зиде и от циганите ще станем и то вероятно след не много време. Тъй че споко ще я бъде твоята!
  • 31 стоян

    2 4 Отговор
    Браво за Джамбаски =колко хитра идея ,само трябва да има кой да я осъществи
  • 32 не на либерал идиотизма

    3 0 Отговор
    крещяща истина, прав както винаги, Хитлереееееееееееееее
  • 33 бай щирлиц

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Трифонов":

    ти никакъв трифонов не си, по скоро си чифут, щото те така мислят, абе най си боклук
  • 34 Дядото

    2 0 Отговор
    Абе тоя скинар с червени бузки и злобни устенца мечтаеш да близне кафявата точка на идола си Адолф пак изпълзя и се оповръща...да го онодем и него, че и баба му -чекната от фашагите през войната...!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове