18 Май, 2019 10:12 9 135 27

БОЕЦ внесе сигнал във ВСС срещу Гешев

  • иван гешев-
  • боец-
  • александър ваклин
БОЕЦ внесе сигнал във ВСС срещу Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

След публикация за връзките на близки до зам.-главния прокурор Иван Гешев лица с Александър Ваклин, основния свидетел по делото срещу бившите кметици на ”Младост” Десислава Иванчева и Биляна Петрова, е сезиран Висшият съдебен съвет с искане да бъде направена проверка на делото. Вносител на сигнала е Гражданско движение ”БОЕЦ”.

Ето какво съобщиха от движението в социалните мрежи:

Г-Н ГЕШЕВ, КАК СТЕ, СВЕТИТЕ ЛИ?

БОЕЦ внесе сигнал срещу зам. главният прокурор Иван Гешев!
Сигнала е входиран в Инспектората към ВСС лично от представители на БОЕЦ и е по повод публикация в сайта "Фрог нюз", от която става ясно, че съпругата на Гешев е в бизнес отношения (включително и съмнителни имотни сделки) със съдружника на главният свидетел по делото " Иванчева и Петрова" Ваклин!

Разбираме (а БОЕЦ го доказваме и твърдим отдавна) , че нямаме прокуратура, а имаме едно ОПГ за изпълнение и обслужване на политически, частни, бизнес и мафиотски интереси и поръчки!

БОЕЦ изискваме от ИВСС проверка и незабавното отстранявана на Гешев от заеманият от него пост!
Във всяка нормална държава днес Гешев щеше да е в ареста с повдигнати обвинения за корупция, конфликт на интереси, злоупотеба с власт и още половин наказателен Кодекс!

В следващите дни БОЕЦ ще внесем сигнали до прокуратурата, парламента и президента по същият казус и със същото искане - незабавно образуване на проверка и отстраняване на Гешев! И добавяме! Отстраняване и на Цацаров, по чието лично предложение Гешев стана зам. главен мафиотски бригадир (прокурор).

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите ни действия и акции!
Г-н Гешев, много поздрави на Пеевски!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 345

    98 11 Отговор
    Леле Леле тия са като свински черва където и да разровиш започва да вони гласувайте за ГРОБ
  • 2 град козлодуй

    10 72 Отговор
    какьв боец кви пет лева интереса клати феса
  • 3 Анализатор

    23 75 Отговор
    Този БОЕЦ има голяма тяга, но е с грешка в навигацията и май се носи хаотично в междузвездното политическо пространство. Скоро ще изчезне от радарите.

    Коментиран от #12, #19, #21

  • 4 боцмана

    86 14 Отговор
    Хлабаво има само на кадъната в шалварите и на попа в ръкавите , при ГЕРБ всички луфтове са обрани . Прокурори , зам. прокурори , министерства , подземни организации , всичко работи за тях . Само президента им е трън в петата и затова е това непрекъснато плюене срещу него.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Молец

    16 62 Отговор
    Кви сте вие от тоя боец? Неква групировка ли кво ???

    Коментиран от #24

  • 7 Иванова

    97 13 Отговор
    Не нападайте БОЕЦ,а ги подкрепете в действията им.За да започнем да се оправяме ни трябват такива хора.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Помнете хора!

    11 62 Отговор
    Жалка статия и т.н. "информация" от тези, които до скоро наричахме "борчета", все от интелектуалния елит на Позитано, които създадоха ТАКИВА по свой образ и подобие от обирите на мандри, убийства и грабежи. Щом се засегнат червени интереси се пръква компромати.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нино

    20 1 Отговор
    Сега ще обесят Иванчева за назидание.
  • 12 goni

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    Да си чувал за радио "Свободна Европа"?! Те са едно. Най-големия майтап е да обвинят руснаците! Ама, не смеят! Не за друго. На всички е ясно че те нямат възможности. Навряни са в миша дупка и се чудят как да се отбраняват! Как мислиш? Защо " Свободна Европа" възобнови емисиите си на български?!
  • 13 Търси се човекът

    25 4 Отговор
    Има ли поне един доказано чист човек в политиката и уравлението на тази държава? Или да оставим всякакви надежди и да тръгнем за гъби следващия уикенд?

    Коментиран от #20

  • 14 onq s konq

    11 45 Отговор
    НЕ ПРАВИ ЧЕСТ на БСП да създават и експлоатират подобни формирования от хора с ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ като "Политическа патерица".Известно е,че Криминалният контингент масово използва НЕПЪЛНОЛЕТНИ за изпълнение на всякакви "поръчки" отлично знаейки ,че Законът "не ги лови" при идентификация от Органите.Подло и непочтенно е обаче една официално регистрирана полит. Партия като БСП да си служи с подобни кримиприйоми ,ползвайки "услугите" на "Боец" за БЕЗКОНТРОЛНИ СЛОВЕСНИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ срещу Държавните институции.Верно че "ЖЪЛТАТА КНИЖКА" е надежден щит срещу Законовото преследване на Публични обиди , манипулации и тиражиране на злостни лъжи м Медииното пространство,но пак повтарям-НЕПОЧТЕННО Е от страна на БСП!

    Коментиран от #17, #25

  • 15 Да или не?

    40 4 Отговор
    Истина ли е обвинението за връзката на семейството с Ваклин или не? Не сме чули опровержение. Но сме чули яростните нападки по отношение на Иванчева. Всички публични лица или се нахвърлят с обвинения и пдигравки към тази жена, или упорито мълчат! Какво ни остава, освен да заподозрем заговор на много широк кръг заинтересовани? Жестокото наказание за само "поискани, но неполучени пари" също е странно.

    Коментиран от #18

  • 16 КОНСТАНТИНОВ

    45 6 Отговор
    ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО О.П.Г. НАЧЕЛО С НАИ ДОШНИЯТ ПРЕСТЪПНИК БОРИСОВ
  • 17 Анализатор

    8 13 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    И аз мисля, че има нещо хлабаво в тая структура.
    Изявленията започват сериозно и уж с доказателства, намесват се европейски структури, но постепенно преминават в монолог на съседа, коментиращ съсед от горния етаж с капещ климатик.
    Това да не е неутрализатор на Протестна Мрежа с аналогично, но изкривено поведение? Действа като лъжлива примамка.
    Ако е така, имаме си работа с професионалисти.
  • 18 Пожарникаря

    20 6 Отговор

    До коментар #15 от "Да или не?":

    Няма дим без огън. Дали е постановка или заговор, все тая. Ако си безупречен, няма как да бъдеш въвлечен в подобна постановка, все пак имаш право на защита, а и заговорниците никога не търсят абсолютно чисти хора.

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Едо

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Търси се човекът":

    Стигнах до 13 и ми писна! Все тия натрапчиви и безплодни ,,коментари" от духовно прости хорица,които свирят всеки на своя Дудук,по своя песен! И СЕ ПОЛУЧАВА,МЕКО КАЗАНО,ДИСХАРМОНИЯ И НЯКАКЪВ УЖАС! А ето едно смислено предложение ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ МОРАЛНОТО И НРАВСТВЕНО ТРЕСАВИЩЕ,В КОЕТО НИ НАБУТА БАНДАТА УПРАВЛЯВАЩИ РАЗБОЙНИЦИ! Ние,консервативните християни,се позоваваме на изявленията на Христос,валидни завинаги:,,Който не е с Мен,против Мен е!Който не събира с Мен, разпилява!".,,Целият свят лежи в лукавия,но Аз нямам нищо в него!". НЕ Е ЛИ ПРЕДЕЛНО ЯСНО?! Позоваваме се и на насочените политически в правилната посока, практични думи на Сократ:,,Народите са безкрайно по-мъдри от политиците!". САМО ФАНАТИЦИТЕ- ПОЛИТИЦИ И ТЯХНАТА ГЪЗОМИЙНА ПРИСЛУГА ЩЕ ОТРЕКАТ ИСТИННОСТА НА ТЕЗИ ВЕЧНИ МЪДРОСТИ! НИЕ НАЙ-НАСТОЯТЕЛНО УТВЪРЖДАВАМЕ ПРЯКАТА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ, ЗАЩОТО Е БЕЗСМИСЛЕНО ДА ПОДКРЕПЯМЕ ВИНАГИ ПРЕСТЪПНАТА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕМОКРАЦИЯ,КОЯТО Е ФАЛШИВА,ОПАСНА И ВРЕДНА!
  • 21 Гост2

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    А шефа ти се носи на автопилот от 10 години.та затова и държавата е замязала на кочина.от прасета не може да се обърнеш.
  • 22 Усмивката

    14 2 Отговор
    Връзката с повдигнатите обвинения срещу Иванчева са очевадни.Държавата воюва срещу гражданите си.И Цацаров и Гешев трябва да обяснят как са стигнали до постовете си.И защо Борисов е притиснен от тяхната загуба. Защо например не се притиснява от тава дали Десислава Иванчева пък не е невинна и неправомерно задържана.Имат ли нещо общо тези казуси.Признанието на Цветан Василев....кой ще го провери.За манипулация на „ония ” записи с цел оневиняване на Бойко Методиев.Хората ,гражданите чакат отговори.Не пътища.
  • 23 Усмивката

    14 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пожарникаря":

    Тогава Гн. Пожарникарю ,кажи откъде са парите за къщата в Барселона.Нали така.Няма дим без огън.Не гледай в чуждото око сламката.Кажи за гредата в твоето око.Вече десет години те търсим да отговориш.

    Коментиран от #27

  • 24 птица

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Молец":

    Молците разяждат обществото!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Иванова

    3 0 Отговор
    Ние по възрСтните помним как весело си живеехме.Нямаше безпаричие и дрога.Преди бях написала,но го истриха,те крадоха ,крадоха,сега и жените им започнаха да крадат.Хора това наистина Българи ли са?
  • 27 Стани да си легнеш

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Усмивката":

    Парите за къщата са ми от Бенчо Бенчев ,Г. Гергов ,Р.Овч,Р.Геч.и тн червени пичове ,а и малко от контрабандата на един пич, син на бивш вътрешен министър , лека му пръст ,други още имена да изрежда няма да ми стигне време до изборите. Ако обещаете пак долара да стане 3500 лева и аз ще гласувам за вас .Поздрави ваш Б.Б.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове