19 Май, 2019 12:26 2 661 50

Възраждане скочи на фармацевтичната индустрия

  • възраждане

Бизнес интересите и трупането на капитали трябва да отстъпят пред здравето на хората

Възраждане скочи на фармацевтичната индустрия - 1

Печалба, по-голяма печалба, фармацевтична индустрия. Така най-кратко и ясно можем да опишем градацията при трупането на капитали, ако решим да посочим най-печелившата производствена дейност в началото на 21 век. Както е добре известно на икономистите, за да има печалба е необходимо търсене на предлагания продукт. А какво по-търсено, не само днес, но и в цялата човешка история от здравето? Това написаха в официална позиция от партия "Възраждане".

Модерната медицина има един основен проблем. И той, както посочихме по-горе се нарича фармацевтична индустрия. Общоизвестно е, че фармацевтичната индустрия е най-печелившата в света. На пръв поглед, това е парадокс. Нали медицината всеки ден бележи напредък!? Всеки ден ни се обяснява как живеем по-дълго и сме по-здрави. Това само по себе си предполага, че би трябвало да употребяваме и по-малко фармацевтични продукти, защото тях ги консумират само болни хора, нали така!? Ако това е така, защо тогава индустрията, която ги произвежда индексира най-голямата печалба на годишна база в света? Според нас от "Възраждане", отговорът е много прост и той не е в областта на конспирологията.

Бизнес интересите и трупането на капитали трябва да отстъпят пред здравето на хората. Необходимо е чиновниците в Брюксел и София да отчитат националните специфики и да признаят традиционните форми за лечение като допълнителни и безвредни, а не да ги забраняват и осмиват. Това ще бъде и една от нашите основни битки в Европейския парламент – защита на българските традиционни продукти и хилядолетната ни народна медицина, която трябва да получи статут равен на конвенционалната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    25 29 Отговор
    Тоя да не са прави на голям родолюбец , понеже го знаем ква отврат е ,всички са на принципа -лапане му е майката

    Коментиран от #15

  • 2 гост#

    20 14 Отговор
    Мъртвите играчи възкръсват за изборите😂😂
  • 3 Bubbles

    21 3 Отговор
    Бе важното е алъж-вериш-а да върви, пък здравето на хората все някак ще го преживеем! Това е мисленето в клозета!
  • 4 Анадолския

    21 11 Отговор
    Алчна твар е
  • 5 Реалист

    21 20 Отговор
    Пудела на путин отново джафка! И пак само глупости и нищо съществено - че и сега никой не може да те накара да се лекуваш по определен метод. Избрал си си някоя баба да ти лее куршум, отиваш там...Избрал си си красива психоложка да ти обясни корена на проблема ти - отиваш при нея. Поредния кандидат лапач на заплата от Европарламента. Решетников си ги отглежда от малки такива.
  • 6 Алцек

    13 12 Отговор
    Боко Тиквата е по-добре или евро-атлантическите-демократи слуги или руските подлоги от Атака и БСП, нали! Когато има някой, който говори изцяло за Българския интерес и веднага е враг на "демокрацията" и евро-американските или азиатски господари!
  • 7 Хасан

    11 12 Отговор
    Хахв....тоя е привърженик на Емине Ердоган ..тя подхвана това в Турция

    Коментиран от #8

  • 8 Реалист

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Хасанчо, не за пръв път оплюваш еминето - ааааа, ще ти се разсърди султана. Бе ти май си гюленист, от тея дето си ги иска реджеп акъл в главата да им налива. Затова само от България ни обясняваш колко било добре в туркя а на теб не ти се и стъпва.
  • 9 Тото

    18 18 Отговор
    Костадин Костадинов е политическа проститутка и руски агент. Мястото му и в Софийския централен затвор!
  • 10 Све

    14 19 Отговор
    Платените помияри скочиха задружно на единствената НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ. Прости българи - жалка България. Това е резултата до сега
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 С 27

    10 13 Отговор
    30 години западът ни ограбва. Изредиха се СДС, Царя, ДПС, а вегани ГЕРБ и ОП да грабят ли грабят.

    Време е са наказание срещу 30 годишния геноцид срещу народа!

    Браво на Възраждане, единствената партия, която се отказа и дарява цялата си субсидия за благотворителни каузи! Вижте през това време къде отиват милионите на ГЕРБ, ОП и ДПС или Грант аджиите на Сорос...

    С бюлетина 27, да покажем на онези, които не си спазват обещанията, че все още има Българи, които няма да тръгнат в братоубийствени войни и ще защити Българския национален суверенитет.

    Не на членството в НАТО и ЕС,
    Не на войната с Русия;
    Не на демонократичния грабеж;
    Ревизия на прехода;
    Спиране на концесиите;
    Президентска република;
    Намаляване броя на депутатите;
    Мажоритарни избори и спиране на субсидиите за партиите!

    Възраждане напред! Ний идемь!
  • 13 Dude

    14 9 Отговор
    Костя за политик не ставаш защото всеки те знае колко струваш , но виж може да пробваш в цирка.
  • 14 Фалшиви лекарства

    15 1 Отговор
    Обществена тайна е че който има зор, купува от съседните ни държави лекарства, щото у нас е пълно с фалшиви. И това е още от 90-те. Аманали сме правова държава с независим съд и прокуратура...
  • 15 Манаф

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    Айде руските подлоги започнах с минусчетата
  • 16 месара

    11 7 Отговор
    тоя комсомолец от снимката, поредния "спасител" ли е?
  • 17 Сарматиан

    11 7 Отговор
    Копейкин колко партии смени бе охльов? Не ти ли омръзна да се излагаш? Каквото и да ни забавляваш няма да гласуваме за теб защото со ни ясен като прочетена книга.
  • 18 фармацията

    6 0 Отговор
    по методи и процент на печалби е сходна с разпространението на наркотици, зарибява клиентите без да ги лекува за да ги ползва докато са живи
  • 19 Българин

    6 4 Отговор
    Проруските продажни боклуци от Възраждане начело с българофоба Костя Копейкин скачат като заклани петли на много теми, като мислят, че това скачане ще ги отведе в омразният им Брюксел с огромни за нашият стандарт заплати.

    Коментиран от #27, #29

  • 20 Николай Хайтов - важното МОЖЕШ ЛИ

    9 2 Отговор
    Да го направиш ! Лесно се прави КРИТИКА, факти БОЛ , НО имаш ли сили и АЛТЕРНАТИВА ? С един препис на стар учебник по история и един Пътаводител едва ли се открият качества като Политолог, Икономист, Социолог, Патриот и Държавник. Как ще ни направи НЕЗАВИСИМИ, СУВЕРЕННИ ? Нека туй да обясни а негативите ние ги знаем до БОЛКА ! Как ще изтръгнеш държавните институции от ръцете на " Батковците " които са се дълбоко окопали ? Меко казано Коцето е САМОНАДЕЕЦ свалящ звезди. Нека го видим.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Коцето не е ОРБАН !

    6 2 Отговор
    Професора Иво Христов и Александър Симов влизайки в редиците на избранниците - внесоха ли НОВИЯТ ПОЛЪХ ? Колкото Коста Цонев, Стефан Данаилов, Берон и ЦАРЯ ! Слушайки и анализираки аргументите повдигнати на обсъждане от него и наблюдавайки маниера му на контакт с аудиторията прозира ПРЕТЕНДЕНТ ЗА МЯСТО МУЖДУ СРОДНИ. Хаплив език, не на високо ниво култура , тактичност, маниер и манталитет ! По нищо не отличава се от днешните юнаци в Правителството и Парламента. Вярно - само аргументите са му примамливи ! Според мен е Лъжливото Овчарче !
  • 23 Защо обикаля страната ? Да чуе хората ?

    5 3 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО ! Той говори а те го слушат. А Според мен хората търсят ОНИЯ КОЙТО ГИ слуша но и ги ЧУВА ! Коцето те разхожда, на длъж и шир и време за даване
    на хората ИЗВЕДНЪЖ се оказва че Е ИЗТЕКЛО, много е зает, път го чака за друга среща КОЯТО ПРОТИЧА ПО СЪЩИЯТ СЦЕНА.ИЙ - не той да чуе тях а те него ! Някакъв лукавост прозира и в този политически романс. Само аз ли тъй мисля , незнам ?
  • 24 Възраждане или ИЗРАЖДАНЕ ?

    8 2 Отговор
    Страх , тъга и болка от очакването на истината ! Всеки се представя за " Маргаритка " а излиза дребна обикновенно " Лайкучка " сиреч " Лайка ".
  • 25 Млък бе к/пеле !

    0 6 Отговор
    За тридесет години корумпиран капитализъм - народа се стопи ! Комунисти сме били но вие бяхте на върха и тогава и сега , и по турско и след това. Алчни Чорбаджийски издънки наречени Предприемчиви капиталисти. А Базата от къде я взехте взехте от НАРОДА който винаги е виновен и доверчив ! БЪЛГАРИН незнам дали си но к/рва без съмнение !
  • 26 Как Коцето ще пресече пътеките на

    6 0 Отговор
    ГЕРБ, БСП, ДПС и човекът държава Пеевски ? Що тъй този въпрос все го отминава? А иначе устата му не се затваря ! А как ще победи многоГЛАВИЯТ ЗМЕЙ смелият юнак не казва !
  • 27 Млък бе к/пеле !

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Поне си мълчи и кротува, белким жив останеш а ти все се бачкаш белким не те пропуснат.

    Коментиран от #28

  • 28 Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "Млък бе к/пеле !":

    Костя, изпускаш си нервите руска подлого. Мръсници като теб трябва да бъдат изолирани от българското общество, защото са вредни.
  • 29 Млък бе к/пеле !

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    И # 25. е до теб също , не го подминава ! ЛОШО си постигате но сънят ви златен ще свъ.ши !

    Коментиран от #30

  • 30 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "Млък бе к/пеле !":

    Ти заплашваш ли, бе руска подметко? Знаеш ли колко такива боклуци, които са заплашвали са отишли в канализацията?

    Коментиран от #32

  • 31 Оставете лекарствата , те са само повод

    6 2 Отговор
    И кьорфишек въпроса опира до откриване на истинският смисъл - заг.иженост ли е или ЗАРИБЯВАНЕ ? Хайде да отгатне заедно ? Иначе казаното от него че БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА е вярно но той ли е Юнака със звезда на челото или е поредното надъхано мераклия Лъжливо Овчарче ?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Радо

    6 1 Отговор
    Има ли разлика между която и да е партия ? Кой честен човек би се занимавал с политика ? Едни и същи дебили като пчелички подскачат от партия на партия в търсене на богатство и лесен живот а народа стене от мъка и болка . Такива като Костадинов с лопата да ги ринеш на сметището да ги натириш .
  • 35 К/пеле

    1 4 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Аз не подкрепям Коцето. Но знам едно че чорбаджията наш осъди Левски , бачо Киро, чорбаджията засягаше на по.обените по селата ярема, след свободата и СЪЕДИНЕНИЕТО дадено ни от РУСИЯ ЧОРБАДЖИИТЕ ги прогониха и пак тяхната НАРОДА - Същите тези чо.баджии до 1944. НАРОДА ходеше с вавуща, пояс и царвулки. А за 20сет години след това имахме Обувки, Костюми и вратов.ъзки, дворове пълни с животинки, хамбари с меса, зърна, вина .ракия и храна за цялата рода ! НАРОДА бе сит и доволен при това че бе след война ! А днес мрем без война ! Мамицата ти да ...... ! Нищо че си българин !

    Коментиран от #36, #37

  • 36 Българин

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "К/пеле":

    Коцето е още по-голям боклук и от тези, за които говориш бе нещастник. Но ти си толкова елементарен, че не можеш да го проумееш.
  • 37 Руските свине

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "К/пеле":

    Са били против Съединението, бе путлераст. Изтеглиха офицерите си от войската и насъскаха Сърбия да ни нападне.

    Коментиран от #49

  • 38 Руските свине

    6 4 Отговор
    Все отпадъци и национални предатели като Костадинов подкрепят.
  • 39 Един и същ българин съди Левски а после

    2 3 Отговор
    Му събра пари за паметник. Той същият дава нареждане за потушаване на Батак. Барутанлията е изпълнител а ръководител е като те българин. Такъв като теб българин заведе и Бенковски на подготвената засада и след Освобождението благодарните нему чорбаджии - българи устроиха в градският СЪВЕТ на държавна работа . Пише го в Записките на Захари Стоянов и той е българин. Чети издънка алчна българска .Урода няма национално чувство и принадлежност той има само една цел да трупа, мами и влатва.
  • 40 Един и същ българин съди Левски а после

    2 5 Отговор
    И #39 е до теб. Ти не си българин а урод като всички които ни доведоха днес до безисходица. Да зарежем дом, семейства деца и земя и да ходим по света за ХЛЯБ !

    Коментиран от #41

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Русия не е враг

    3 5 Отговор
    Зад обвиненията , че Костадин Костадинов има нещо с Русия стоят мазни, оядени, охранени, дебели, корумпирани, алчни и гнусни демократи капиталисти, които бъхтят народа. Коце, с теб сме, ше ги изгоним, действай!

    Коментиран от #47

  • 43 Улпия

    5 3 Отговор
    Преди години Костадинов беше член на ВМРО и пак напираше към ЕП ама не може да измести Джамбазки и от заклет русофоб се превърна в пръв комунист и русофил след няколко срещи с руският посланик във Варна. Това е рядко продажно лайно което за пари и майка си ще продаде. Мисля , че е излишно да ви казвам , че освен във ВМРО този хубосник е бил член в още три партии , но така е когато си проститутка . Коцето е типичен представител на политическата прослойка в България която много бързо се ориентира в обстановката и няма задръжки да се вре винаги там където има леки пари.

    Коментиран от #48

  • 44 преминаващ

    4 0 Отговор
    Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов. Ото фон Бисмарк.
  • 45 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Хора, събудете се! Скоро ще станем звено от сатанинската „ЗДРАВНА СИСТЕМА” и фармацевтичната световна МАФИЯ.
    В резултат на съвременната медицина и провежданата от нея ваксинация, човечеството вече е мъртав биологичен вид, с изключение на няколко "диви" племена. Понастоящем, нашият живот се крепи единствено на ваксините. Проблемът е, че в имунизационния календар на децата, вече няма пролука за поставяне на ваксини за новите болести. Човешкият организъм е една сложна система с големи възможности за саморегулиране, но за беда, ние непрекъснато нарушаваме баланса и се осланяме на фармацевтичната промишленост на която всъщност сме крайното звено.
  • 46 ПОПулист

    3 0 Отговор
    Важното е на електората,да му се казва това,което иска да чуе.Другото е бошлаф работа.
  • 47 352

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Русия не е враг":

    Ще ги изгоните на 32-ри. Ама важното е да си верваш.
  • 48 Е, и?

    5 1 Отговор

    До коментар #43 от "Улпия":

    Дори да се е срещал с руския посланик, какво от това? Какъв е проблема? Русия ни освободи, САЩ 30 години и ни докара до просешка тояга. Не съм русофил, реалист съм!
  • 49 Как се справяш с 800 лв в София

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "Руските свине":

    Жалка лъжа от неграмотен нископлатен трол. Руското управление не е позволило след освободителната война на турците да се завърнат по къщите си в Източна Румелия именно за да остане населението предимно от българи. Иначе на съединението можеше да не се гледа с добро око ако в източна румелия предбладават турци.

    Коментиран от #50

  • 50 Анан от турски и американски боклуци

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Как се справяш с 800 лв в София":

    Именно, плюенето срещу Русия си е платено от американците и турците, всички го знаем. Не може едновременно да служат на САЩ и на Русия, на Турция и ка Русия. Лъжа е, че Русия са били против съединието, това е поредната американска глупост. България трябва да избере страна, а вече 30 години видяхме докъде ни докараха евроатлантическите ценности. Произвеждахме компютри, имахме много, сега нямаме нищо и сме паднали под 7 милиона. Все ми е тая дали лидера на Възраждане се е срещал д посланика на Русия, даже бих се радвал ако е вярно. Само Русия може да ни спаси от сегашното положение, но и народа трябва да се осъзнае.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове