Last news in Fakti

6 Юни, 2019 11:40 6 425 32

Куче нападна жена в Разградско, отхапа устната ѝ

  • дого аржентино-
  • куче-
  • дряновец-
  • разград

35-годишната пострадала е настанена в болнично заведение

Куче нападна жена в Разградско, отхапа устната ѝ - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Куче от породата „Дого Аржентино“, е отхапало голяма част от устната на жена.

Около 09:00 часа на 5 юни в село Дряновец животното нападнало движещата се по улицата 35-годишна жена, като я захапало по устните и предмишницата, съобщиха от ОДМВР-Разград.

Пострадалата е откарана в Спешното отделение на МБАЛ-Разград, откъдето е транспортирана в Русе.

Кучето е собственост на 22-годишен младеж, който го оставил за отглеждане при баба си и дядо си в Дряновец.

За случая е уведомен дежурен прокурор. Води се досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айде айде

    45 7 Отговор
    Защо просто не се забранят опасните породи ? Това не е първия подобен случай. Още колко хора трябва да бъдат обезобразени ?

    Коментиран от #15, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ...

    38 4 Отговор
    СЪД, за собственика.
    Куршум, за кучето.

    Коментиран от #17

  • 5 Ввв

    35 1 Отговор
    Няма оправия в тази кочина бре,забрана на всички боклушки породи-дого,мого,питбули и други,това не са нормални кучета,искат специално третиране.Какво разбира кварталният келеш с анцуг у качулка,чоплейки семки пред блока???Затвор поне 5 години за собственици и солена глоба,другото са празни приказки
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 куку руку ку

    8 3 Отговор
    Такова куче, добре обучено, го пускаш в гората и само ти носи глиганче... Порода създадена да дави пуми.
  • 8 ххх

    16 3 Отговор
    Кучешкият терор е част от геноцидът над българите финансиран от запада. Заедно с войната по пътищата,циганския терор,мигрантския терор,закриване на армията,здравеопазването и правохранителните органи всичко води до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти.

    Коментиран от #9, #20

  • 9 Йозеф

    7 7 Отговор

    До коментар #8 от "ххх":

    Познати опорни точки, кво предлагаш, да вдигнем мавзолея на Г.Димитров отново и да въведем ленински съботници в училищата?

    Коментиран от #28

  • 10 жиуъ

    19 4 Отговор
    Идиоти - на сметката ви се пишат вече три изядени жени, две изядени деца (циганчетата дори не броим!) и един професор. Това само за десетина години. Колко още искате да бъдат изядени от нас и колко още хиляди трябва да са ухапани, за да мирнете? Дали ще ви заболи и колко ще ви заболи, ако унищожим глутниците? Ще ви заболи ли толкова, колкото го е боляло професора? Най-накрая се чу - отвъд голямата лъжа, че смъртта на кучетата няма да помогне за проблема. Ще помогне - смърт и големи глоби за изхвърлено куче - това е навсякъде, където няма кучета. Просто е - вече ви го предложиха официално - ако до месец едно куче не бъде осиновено, то трябва да се приспива хуманно. Който обича кучета, да ги вземе всичките и да ги гледа на село, без да ги пуска отвъд двора си. Но кучета, които никой не иска, просто не бива да има. Те са заплаха - дори и само едно дете да ухапеха, в нормална страна щяха да ги приспят Но България не е нормална страна - показах преди време как кучетата убийци на баба Гена от Ловеч не бяха приспани. Някой ги спаси така, както не спаси старата жена. Къде се родих - тук животът е обезценен от идиотите.
  • 11 Киро

    8 1 Отговор
    Политиците лъжат директно, когато става дума за кучетата. Отлагат проблема с четири години, после се сменят и новите отново отлагат проблема след четири години. Дори отчасти не се решава дори когато имаме труп. Дори да се опитаме да го решим - ще има живи вериги, които пречат на решаването на проблемите. Това място е сбъркано, има му нещо. На кучетата трябва да се даде шанс - един месец. След това те на улицата трябва да се третират като плъхове и други вредители - много опасни за децата и старите хора - точно колкото пияните шофьори например. И далаверата трябва да свърши. Не искаме още четири години да ни лъжете.
  • 12 ггг

    15 1 Отговор
    Без закон за ПЪЛНА ЗАБРАНА на опасни породи кучета не може да се мине. Става въпрос за развъждане на опасни ЗВЕРОВЕ! Също така опасно куче е всяка порода, от която има оплакване на съседи, те също да се отнемат и унищожават! Например глобата за притежание на опасна порода куче в Англия е 5000 паунда плюс до 6 месеца затвор. Кучето се изземва от полицията и се унищожава. Присъдите срещу собственици на агресивни кучета могат да бъдат до 14 години затвор. Забранени породи кучета в Англия са: Pit Bull Terrier, Japanese Tosa, Dogo Argentino, Fila Braziliero. Освен листата със забранени породи опасни кучета, за опасно се счита и всяко куче с опасно поведение на обществено място. Потърсете на wikipedia за Dangerous Dogs Act 1991 Защо въобще е възможно отглеждане на кучета по блоковете? Те лаят нощес и пречат на околните! Просто не трябва да се позволява това, а при нарушение, освен глоба, кучето се отнема и унищожава! Да, зоофилията не е от вчера... има и порно сайтове за любителите на зоофилията... Просто потърсете на Интернет или на youtube за Woman Sex Dog и косата ви ще се изправи... има подобни сайтове и за мъже-зоофили потърсете за man Sex Dog .... ОТВРАТ!!!
  • 13 Сецо

    7 1 Отговор
    аправете зоополиция както е в САЩ. Ще спечели общината много повече пари и хората ще са спокойни и работа ще осигурите. От глобички : за куче без намодник,за акане на улицата ,за кученце без паспорт....по 50левчета или по 100левчета за повторно нарушение и хората ще се научат на отговорност и дисциплина. Но на вас май по ви харесва анархията защото по лесно се краде от програмки и проектчета?? Проблемът с кучетата е една от най -доходните далавери на всяка община.Когато се гласува годишният бюджет се заделят за проблема средства-/суха пара/ ,ако на следващата година проблема се реши то отпада и отпускането на пари,затова проблема се подържа и така година след година -до края на света-елементарно Уотсън. Нещо подобно като проблема с дупките по пътищата, прблема с ромите,проблема с мигрантите....ИМА ПРОБЛЕМ-ИМА ПАРИ.
  • 14 Глас от ОТВЪДНОТО

    9 1 Отговор
    Кучета, които са хапани от кучета. Живейте си в кучешката държавица, умирайте като кучета и чакайте някой наготово да свърши нещо вместо вас!
  • 15 Куче

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "айде айде":

    най опасната порода са хомосапиенс..
  • 16 Жоро

    10 0 Отговор
    Да се приспи и в канафката
  • 17 9 степен

    7 9 Отговор

    До коментар #4 от "...":

    Защо куршум за кучето микимаусе..Какво е виновно то, че е било притежание на някакъв 20 годишен келеметор, потенциален наркоман, където всеки ден е било озлобявано, дресирано и я хляб яло я мирисало...Я виж в Америка че има хора отглеждат, развъждат по 15-20 в един двор и си играят с деца на по 2-3 год...Тук където живея има един човек, бивш военен с 1 каишка разхожда 7 немски овчарки наведнъж на по 6-7-9 год всяка - огромни..Ходят на една линия без никаква емоция......Куршума е за теб защото си човек, а кучето според-зависи собственика и възпитанието му и развитието му!

    Това че тук сме ПРОСТ народ и си вземат подобни породи да си избиват комплексите и са сипомислили че са в някои гангстерки квартал и ще ги давят за по 1 кутия цигари са се объркали тежко

    Коментиран от #22

  • 18 Джудже

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "айде айде":

    Няма опасни породи кучета, има опасни породи стопани.
  • 19 Бре!

    11 4 Отговор
    Къде са сега защитниците на кучетата дето вчера набираха височина в статията за сгазеното на улицата куче?
  • 20 Мег

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "ххх":

    За нас всичко е конспирация и все някой отвън ни е виновен...Никога ние.

    Коментиран от #21

  • 21 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мег":

    Виж НПО-тата откъде получават пари и може да ти светне лампичката. Кучетата нямат работа по улиците. Имам куче и му плащам данъка, но като го разхождам на повод, не му слагам намордник, защото постоянно изкачат да ни нападат бездомни помияри, хранени от безмозъчни незадоволени лелки неосъзнаващи колко териториални и агресивни стават така кучетата. Добре, че моята е едра порода и се справя, но това е абсурдна държава с абсурдни закони, налагани от еврогейците.
  • 22 ...

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "9 степен":

    Добре, прознавам, преувелих в афекта си. Нека да не бъде куршум, нека да бъде хуманно приспано. Ако така по- ти харесва, нямам нищо против. Важното е, да има летален край.
    Даже и собственика, няма голяма полза за държавата, да остне жив. Но това е друга тема.
  • 23 Иван

    5 1 Отговор
    Кви закони, кви забрани ви гонят бе! Да забранят тъпите стопани, заради такива им тръгна лошата репутация на някои породи. Аз също имам куче и ме хваща яд като видя някое без повод или на оживени място без намордник. Разберете опасни породи няма просто неправилно социализирани кучета и тъпи, прости, малумни стопани
  • 24 Пешо

    5 1 Отговор
    Кучето не е виновно. Ако беше на повод или с намордник нищо нямаше да се случи, вие помислете кой е истинският виновник и кои са жертвите
  • 25 Rrrrr

    6 1 Отговор
    Имал съм контакт с кучета от породата дого Аржентино, много мили и жизнени животни ако са възпитани правилно. Явно тук не е било така за огромно съжаление.
  • 26 Максим

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Йозеф":

    В момента работя в една вила в чужбина! Вчера чоплех нещо покрай къщата и кучето на съседа тръгна с ръмжене към мен. Изправих се, веднага намотах парцал на лявата ръка и сложих дясната върху ножа (винаги нося). Съседа видя сценката и днес песът стоя вързан цял ден! Изкормвам го без да ми мигне окото, ако налети. После да ме обявяват за какъвто искат!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 моряк

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Йозеф":

    Ленинските съботници се работеха безплатно за партията(две петилетки една цел) ,аз като ходех на училище съботата си беше нормален учебен ден
  • 29 Jipu

    0 0 Отговор
    Скапаната ни държава докога тия боклучиви кучета ще нападат хора тая България е най скапаната държава в света в историята на човечеството
    Малоумници да им се върне на всички стопани и защитници на тези породи опасни кучета
  • 30 Нина

    2 0 Отговор
    И кой нормален човек ще разхожда без надморници такива кучета бе всичко е нарочно
  • 31 Мия

    2 0 Отговор
    Никой нищо няма да направи държавата ни е без закони няма нищо да им се върне дано
  • 32 Ззз

    2 0 Отговор
    Винаги ще ходим въоръжени щем нещем и нещата ще се оправят
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове