Last news in Fakti

18 Юни, 2019 16:04 10 340 12

Хлапаци скачат от Моста в Бургас, хитруват с охранителните камери (ВИДЕО)

  • моста-
  • бургас-
  • скачане-
  • хлапаци

Тинейджърите не спират да се забавляват въпреки общинската забрана за скачане от кея

Хлапаци скачат от Моста в Бургас, хитруват с охранителните камери (ВИДЕО) - 1
Кадри: Община Бургас

Тинейджъри, практикуващи скокове в морето от Моста в Бургас, въпреки че са забранени, посегнаха на охранителната камера за видеонаблюдение, монтирана на асансьора за хора с увреждания там, съобщиха от общината в приморския град.

Случката е заснета на 7 юни. Десетина момчета и едно момиче се забавляват, скачайки от парапета на Моста. Всъщност скоковете в морето от символа на Бургас - Моста, не са от вчера, но това не ги прави позволени и по-малко опасни. Ангажимент за безопасността на децата в района на Моста имат техните родители, които трябва да наблюдават и контролират действията на подрастващите.

Явно знаейки за забраната, тинейджърите все пак решават да продължат да практикуват хобито си необезпокоявано и анонимно, затова едно от тях се покатерва и обръща камерата, за да не ги снима повече.

Община Бургас повтаря на своите жители да не унищожават, вредят или пипат камерите за видеонаблюдение в града. Добре е да се знае, че те изпълняват превантивна функция и пазят бургазлии и гости на града от кражби, посегателства и други криминални деяния.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    39 1 Отговор
    Извънредна новина !!! Новина номер 1 днес !!!
  • 2 БТВ новините

    28 6 Отговор
    Всички сме скачали чудо голямо
  • 3 ЪРП

    19 4 Отговор
    " Община Бургас повтаря на своите жители да не унищожават, вредят или пипат камерите за видеонаблюдение в града. Добре е да се знае, че те изпълняват превантивна функция и пазят бургазлии и гости на града от кражби, посегателства и други криминални деяния."
    ХАХАХАХАХАХА , ЯКАТА ПРОПАГАНДА!!!!!
    В БУРГАС ГЪМЖИ ОТ НЕЗАКОННИ КАМЕРИ (НЕ ГОВОРЯ ЗА ТЕЗИ НА МОСТА ИЛИ В МОРСКАТА) , КОИТО НЯМАТ НИКАКВИ ОБОЗНАЧЕНИЯ КОЙ ГИ Е ПОСТАВИЛ И ЗАЩО СА!!!!
    АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО СЕ СЛЕДИ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ "БИГ БРАДЪР" И СЕ СЛЕДЯТ ВСИЧКИ ПРЕСЕЧКИ, КРЪСТОВИЩА, ПЪТИЩА В КОМПЛЕКСИТЕ И ИЗВЪН ТЯХ ДОРИ!!!!!
    ТОТАЛНО БЕЗЗАКОНИЕ И ДЕРИБЕЙСТВАНЕ ОТ СТРАНА НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!
    .........И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ В СЪЩОТО ВРЕМЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА 8 МЯСТО ПО ПОЛИЦАИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО И НА 1-ВО В ЕС ПО ПРЕСТЪПНОСТ И НЕРАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
  • 4 ЪРП

    16 3 Отговор
    НА 8 МЯСТО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПО ПОЛИЦАИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО...!!!!!!
  • 5 бай Даньо

    14 1 Отговор
    По соца си беше любимо занимание за бургаски тинейджъри през лятото. Още по голям купон беше когато още го строяха моста и имаше един период нямаше парапет. Засилваш се с едно балканче и скачаш , абе като холивудска каскада... ха-ха. Колелото потъва (към 4-5 метра е дълбко) и 3-4 души дълдисват заедно да го вадят и после следващия ... и така цяло лято.

    Коментиран от #11

  • 6 Сульо

    3 7 Отговор
    Само kуp за пубертетните кухоглавци. От мазен чичко, с шкембе, плешив и с малки очички. И да се "занимава" с малките джендърчета цял ден докато просветне нещо в кухите им глави.
  • 7 месара

    5 4 Отговор
    аааааааааа, не така, не така, ангажимента за безопасността и възпитанието на децата е на държавата! мама и тати немат време, те са у фейсо по цел ден!!! като пропищи некой родител че детето му се е удавило (дано не става) веднага ше скочат с обвинения, най малко, кмета на Бургас ше е виновен.
  • 8 дявола

    0 1 Отговор
    да няма само топ новини
  • 9 dааааа

    3 2 Отговор
    И в някой момент-олеле мале-държавата и Бойко виновни!
  • 10 ИВАН

    8 0 Отговор
    Нека се закаляват момчетата, малко спорт няма да им навреди, не е чак толкова опасно, и не изисква кой знае какъв интелект да оцелееш при един скок - нека тренират, полезно е, мъже са
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    ВСИЧКИ СМЕ БИЛЕ ДЕЦА И СМЕ СКАЧАЛИ
    И АЗ СКАЧАХ ОТ РИБАРСКОТО МОСТЧЕ И ОТ БУНИТЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове