Last news in Fakti

27 Юни, 2019 19:43 3 294 25

Младен Маринов: Двама полицаи са арестувани

  • младен маринов-
  • полицаи-
  • арест

Служителите на реда са обвинени, че са разпространявали наркотици

Младен Маринов: Двама полицаи са арестувани - 1

Двама столични полицаи са задържани при акция на вътрешна сигурност за разпространение на наркотици. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов.

Те са от столичното 4-то районно управление. Сигналът е подаден от СДВР преди няколко месеца. Полицаите са арестувани днес заради разпространение на наркотици. Сега вървят процесуално-следствени действия, каза министърът и така мотивира отказа си за по-конкретна информация.

Имаме непримиримост към такива случаи. Това са млади служители на по 2-3 години служба. Наблюдаваме като тенденция - постъпилите на служба в първите 5 години има възможност да се поддат на външен натиск и да тръгнат по лош път.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El traficante

    14 0 Отговор
    Пак 4-то районно управление мойте приятели в ДАНС що не ги следят тези млади на 2/3 години милиционерчета зелени е не че и старите не са дупедавци!
  • 2 ЛОВЕЦ

    6 8 Отговор
    Е КВО ДА ПРАВЯТ МОМЧЕТАТА ПАРИ ИМ ТРЕБВАТ МАЛКИ СА ИМ ЗАПЛАТИТЕ РАЗБИРАМ ГИ

    Коментиран от #3

  • 3 Оппа

    22 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛОВЕЦ":

    Разбирам всичко друго освен разпространението на дрога. Верно е, че сме бедни и всеки търси да му е по комфортно, но ченге да продава дрога, тва не е добре!

    Коментиран от #4

  • 4 Пешо

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Оппа":

    Прав си, но сега трябва да го отнесат и тези, които е трябвало да ги контролират. Явно е, че в МВР нещата не вървят добре.
  • 5 Давид

    20 0 Отговор
    И това ни го казва шофьора на Мето ! ! !
  • 6 Johanesson

    13 0 Отговор
    ами хубаво са тръгнали те , амаа милиционерите арестуват само неудобните за тях. ясно е ,че милицията държи нарко бизнеса , проститтките и какакво ли не.
  • 7 Анти милиционер

    10 0 Отговор
    А шефът Винету? Колко кила внесе през 90те, както твърди посланик Байърли в грамите на Уикилийкс?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 НИНДЖА

    12 6 Отговор

    До коментар #8 от "От 10 години":

    НАЛИ ИСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ И РЕВАХТЕ ЗА НЕЯ КАТО МАГАРЕТА НА СЕЛСКИ МЕГДАН Е ИМАТЕЯ СЕГА РЕВЕТЕ КАТО ДЕСТВИНИЦА ОТ МАГАРЕЩКИ КОР

    Коментиран от #11

  • 10 FtF

    9 0 Отговор
    Щом полицията вече продава дрога...
  • 11 шпек

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "НИНДЖА":

    По живково време цял секретен отдел на ДС се е замавал с пласмент на дрога в западните държави.Исползвали са "Кинтекс"за износа.Уж целта била валутни постъления.След демокрацията каналите се запазват,но кукловодите са други.
  • 12 Is 200

    7 0 Отговор
    То да са само тия двамата .иначе младежите с малко ги вкарват в ареста.
  • 13 Серван

    9 0 Отговор
    Сигурно е,че са изместили Бойко от бизнеса та нали това му беше основната работа да следи за движението на дрогата и оръжието по живкото време и последствие се превърна в ЗАКОНЕН ЛИКВИСАТОР И ОГРАБИ БИЗНЕСА НА КОЛЕГИТЕ СИ МАФИОТИ
  • 14 Ghia

    7 0 Отговор
    Как да дръпне напред тая държава.Навсякъде корупция и схеми.Далеч сме от Бяла държава
  • 15 Кат мвр дай са най големата

    6 0 Отговор
    Организирана Престъпна шайка
  • 16 Гост

    3 1 Отговор
    О политици трябва да има арестувани.
  • 17 Българин

    4 0 Отговор
    Защо никъде не се съобщава,за каква дрога става дума!
    Има разлика дали е ХЕРОИН или нещо друго.
    Смърт на Дилърите.! Легализация.!

    Коментиран от #22

  • 18 D.E.A.

    4 0 Отговор
    Б.Б.-ДИЛЪР НА АМФЕТАМИНИ И ХЕРОИН.

    Коментиран от #19

  • 19 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "D.E.A.":

    Свръзката между кюрди и косовари!
  • 20 един момент

    0 0 Отговор
    не разбирам как ще се справим с това да оправим морала на хората които нанасят огромна вреда на държавата и хората. Много са се срастнали помежду си и нещата са дълбоки. То не е като да се уволнят хора и после да не дойдат на работа. Не искат да напуснат щото големи интереси имат към огромни богатства контрол над хората и живота им и какви ли не други интереси. Нищо че после голи и боси напускаме този Свят. Добре че има и същества с по-висша мъдрост от тази на обикновенните хора и добре че не хората ръководят принципите на високо ниво.
  • 21 два момента

    1 0 Отговор
    Мога да им предложа да пробват да вземат всичко откраднато с тях след като завършат жизнения си път. Е, за какво крадохте толкова много? Да има нали. Да ама успех. Спукана им е работата щото там такива номерца не минават. Мисля че и рушвети не приемат горе.
  • 22 Име ли се пише тук?

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    ми щото така и щото какво да ни се обясняват а и те са много чувствителни и забавни ние сме скучни и не разбираме от машинации и гадости следователно не сме сертифицирани и способни да работим с такава информация
  • 23 Българин

    1 0 Отговор
    ,, Кой ще ни пази от пазачите?! "
  • 24 Българин

    1 0 Отговор
    Арестуван защото е от 4-то, а продава на територията на 6-то РПУ. Ха ха ха ха.
    МВР- НАЙ-ГОЛЯМАТА БАНДА (ФИРМА)
  • 25 Българин

    1 0 Отговор
    Хахаха, а от 4-то хванаха шефа на 6-то да шофира пиян.
    Гангстерска война!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове