28 Юли, 2019 14:59 8 497 111

Борисов: БСП ни върнаха не само назад, но и встрани

  • бойко борисов

Обратната миграция може да се случи само когато ние сме подсигурили по-добри условия, каза премиерът

Борисов: БСП ни върнаха не само назад, но и встрани - 1

"Виждате градът (Пловдив - бел.ред.) какъв е бил и какъв става. Завод до завода. Нинова иска да изпъди инвеститорите ли?! Нали преди няколко години носеха мандата с Орешарски. Това е опозицията - нека си говори. Това, което беше вътре в залата по време на форума в Пловдив, на фона на нейните думи... Буквално тази любов, която бликаше от най-важните хора: будителите, учителите, директорите на училищата. Това е моят отговор на нейните призив за въстания". Думите са на премиера Бойко Борисов, минути след като инспектира централния площад в града под тепетата вчера, пише plovdiv24.bg.

БСП са ни върнали не само 45 години назад, а и встрани, каза още премиерът.

Преди това, по време на 12-та годишна конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина (АБУЧ) министър-председателят заяви:

"В Пловдив високотехнологичните паркове дават заплати, сходни с тези в Америка и Европа - прекрасно място за живот, красота, климат, всичко. Каква е общата ни цел? За радост децата на българите в чужбина пак са си българчета. Фактите са си факти и те няма какво да се коментират - икономически растеж и вече липса на работна ръка. Един Пловдив например - тук има завод до завода.

Обратната миграция може да се случи само когато ние сме подсигурили по-добри условия - същият бизнес, същата работа с приблизително същите заплати, но хората да са си в Родината. Една от спънките да се върнат много семейства - ако дете не знае български, къде ще учи, как ще го приемат и ще му признаят ли знанията и куп въпроси".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лавандулски

    133 23 Отговор
    Боце не е чел "Приказка за стълбата" на Смирненски.
    Само "Винету"

    Коментиран от #27, #86

  • 2 Йосарян

    136 26 Отговор
    А кой беше шофьорче на Живков, бре тикво? Тоя е изгубил връзка с реалността отднавна. А ние сме Глупаци, наречени от същият Матрял! Ае честита им Територия.

    Коментиран от #93, #100

  • 3 Колизеума

    144 29 Отговор
    А ГЕРБ ни върнаха в турското робство където който не слуша го вкарват в кунака!

    Коментиран от #64

  • 4 АЗ ЦИГАНОЛЮБ

    116 19 Отговор
    бойку дугануф СЛОЖИХ В МАЛКИЯТ СИ ДЖОБ ВАСИЛИЙ БЪЛГАРОУБИЕЦ ! ОЩЕ МАЛКО ДА СЪМ НА КОРМИЛОТО И ЩЕ ВИ НАПРАВЯ 3 МИЛИОНА !

    Коментиран от #104

  • 5 пенционер

    128 21 Отговор
    За три години пенсията ми нарасна с 10%,а инфлацията с 30%.Нещо да кажеш ББ???

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ОOF

    110 15 Отговор
    Другарю Бирисов, както са казали едни много по - мъдри хора от теб: Пир по време на чума!
  • 8 русенец

    106 13 Отговор

    До коментар #5 от "пенционер":

    Ти да видиш сега колко ще ти е пенЦията и колко инфлацията като купят Фъ-16. Друг е въпроса, че за 10 години избягаха от страната 30% от тези, които можем да работим

    Коментиран от #15, #45

  • 9 Антон

    115 22 Отговор
    Баце бсп ги няма във властта вече 10 год. Не знам къде са ни върнали но от 10 год. ти си във властта и загроби България с десетки млрд. заеми, които сигурно едно 10 поколения няма да може да върнем . Баце повръща ми се от тебе , да знаеш и не само на мен. И като си такъв смелчага защо не подгониш Ниниова за приватизацията на онова дружество. Или не и стиска защото сте си от едно котило.

    Коментиран от #38

  • 10 Иван

    123 15 Отговор
    При Виденов преживяхме катастрофа, но човека беше почтен и все още си работи за да си вади хляба. При Костов...краде като невидял, но поне беше експерт. При този освен лъжи, на които само той си вярва (има и медицинско обяснение предполгам) и чудовищна корупция и наглост, други няма. Боже прибери си вересиите.
  • 11 Behemoth

    92 15 Отговор
    Тия будители дет ти пляскат са толкова заспали и некадърни ,че от училищата вече излизат само идиоти...ама иначе са на заплата ...
  • 12 На кого да вярвам?

    104 15 Отговор
    МЛАДИ ХОРА ПОРАБОТИЛИ В ИЗМИСЛЕНИТЕ МУ ЗАВОДИ -СКЛАДОВЕ , НАПУСКАТ ПЛОВДИВ И СТРАНАТА за да не бъдат използвани като хора втора ръка, получавали заплата 700лв.. Нека строи заводи за ВНУЦИТЕ СИ...
  • 13 Господин Никой

    94 12 Отговор
    45 години от които и Баце блажеше с филията мас - горд член на БКП тогава. А сега направо лой тече от него, така яко е захлебил през паследнете 10 години. Само заводите не виждам, както и всички останал и не ги виждат, но явно народът е сляп и глух ... иначе много неща нямаше да станат по тоя начин в окаяната ни държава
  • 14 Centurion

    89 14 Отговор
    Ами подсигури бе,имаше 10 г на разположение,кой ти пречеше???Ама то реши да крадете и да захранвал на Доган и Пеевски октопода.Гепате по няколко милиарда годишно.Що не нарита Контур Глобал,що не нарита Дънди Прешас,защо не изгони Концесионерите на ЕРП???Защо???
    Прогони хората и как мислиш да ги върнеш,как,с голи обещания ли???Дъщеря ми работи за 4500 Е без коледните ,тук за същата работа и предлагат мизерните 1200 лв.Ти можеше да направиш всичко но реши ,че тази компания с която си ти е по важна от хората. Най доброто което можеш да направиш е да си вземеш милиардите изкарани от сълзите и нещастието на хората,и дано си щастлив с тях и дано да ти стигнат!!!

    Коментиран от #87

  • 15 аха

    12 71 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Ти не избяга ли заради Орешарски,бе червен маймун

    Коментиран от #16

  • 16 българин

    68 9 Отговор

    До коментар #15 от "аха":

    Гък да не си казал, гербава мършо

    Коментиран от #80

  • 17 Никола Петковист

    61 8 Отговор
    Нима се забравя всичко ,от един" велик" Премиер, приятел на Живков ,а и на Цветан Цветанов , дори показа на България и света ,как се управлява по комунистически.
    Цветан Цветанов, че си е виновен ,виновен дори и за съд готов, да се осъди , но Борисов каратиста показа комунистическия разстрел от упор в тила му.Можеше да го даде на Прокуратурата но и там е той Прокурора. Единствено "Коза Ностра" би го направила по шармантно.Явно е че Бойко Борисов не действа без план за саниране на трупове.
    Тук надделя Главния Прокурор, който е едно и също лице.
    Ученика на комунизма Бойко Борисов ,иска да надскочи себе си ,
    но точно за комунизъм никога да не говори...не можеш да избягаш от сянката си.
  • 18 SIC

    57 10 Отговор
    Тиквата като член на БКП е съпричастен към връщането назад.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 БЕСЕН

    61 7 Отговор
    Прибирай си децата от чужбина( ако има луди да се върнат), а ние дето по случайност сме все още тук ще си стегнем куфарите и с децата, които знаят и български и английски и др.европейски езици( защото благодарение на големите си заплати, работим на по три места, за да ги пратим в езикова школа), ще се строим на Т2. Има стара приказка "изпуснал питомното, па тръгнал да гони дивото" .И само да отбележа, че София , Пловдив и други два–три големи градове, не са цяла България.
  • 21 ???

    71 8 Отговор
    От 10 години сте на власт. Вашите деца къде са???
  • 22 Г-н премиер

    63 6 Отговор
    Та вие нагъл ли сте или правите хората на глупави .Че от БСП не стават ок. Ама уш за 10 години виште какво направих от България а после Орешарски ви е виновен. Та колко мандата искарах Орешарски за 10 години....? Или може вина да имат д-ря Костов и Царя .Или и трябва да изчакаме още 5 века .... Та Пловдив и София в България ли са и как евро инвеститорите стигат до там като няма път през Северна България който да не е за ремонт
  • 23 Само лъжат тия от БСП

    18 82 Отговор
    Борисов е прав ! Комунистите са банда олигарси ! Не им се връзване на дърдоренето !
  • 24 комплексар

    38 4 Отговор
    Все тая политическата класа в България вони от всякъде
  • 25 Червената шайка-терористи

    22 67 Отговор
    БеСеПедерас.ите са организирана престъпна група. Тези бандити, час по-скоро да се обявят извън закона и арестувани. Заради 50 години комунизъм, сме 200 години назад. БСП -партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда", и половин България емигрира заради тях.

    Коментиран от #31, #67

  • 26 Полковника птица

    18 78 Отговор
    Бойко подкрепям те !Не им се давай ! Те не знаят какво искат !

    Коментиран от #95

  • 27 Майн Рид

    76 13 Отговор

    До коментар #1 от "Лавандулски":

    И Винету не е чел до края ... иначе щеше да знае, че Винету е бил велик вожд за своето племе, а не душевадец като нашия ...

    Коментиран от #58

  • 28 стоян

    20 73 Отговор
    Червенотиквенеци стига сте плюли а си спомнете при кого 1 долар стана 3000 лв -и как с този си ход комунягите събраха всичките пари на хората и ги занулиха =А сега Бойко ви е виновен че сте бедни

    Коментиран от #35, #37

  • 29 Р. Овч.

    10 31 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?

    Коментиран от #32

  • 30 шишо

    65 14 Отговор
    Завод до завода простак до простака всичко е бръмбари на
    Бойко в главата
    Винетуууу махаи се.
  • 31 Педали гербави

    66 10 Отговор

    До коментар #25 от "Червената шайка-терористи":

    А за 10 години национален геноцид намаляхме с 2 милиона и заехме твърдо последното място в Европа

    Коментиран от #39

  • 32 Червен мошеник

    21 29 Отговор

    До коментар #29 от "Р. Овч.":

    Р.Овч. ожени дъщеря на суперскъпа сватба в Гърция !Харчи крадени.пари измамнико !

    Коментиран от #88, #97

  • 33 Тодор Живков

    17 34 Отговор
    СоциализЪмА е едно недоносче.
  • 34 Питане до факти

    48 9 Отговор
    Може ли поне през почивните дни да не ни облъчвате с новини за Боко и Курни? Отварям сайта да прочета нещо и изведнъж ми изниква мазната мутра на мутрата. Не искам да виждам физиономии на мазни, алчни, злобни и гнусни, неадекватни същества, без ясна представа за битието ни. Като толкова желаете да ни занимаете с мисловния процес на мозъчната му клеткА, питайте го къде са 2 милиона българи и какво стана с изтеклите ни данни през нап. За десет години упрваление на бустана, с колко се е вдигнала средната заплата и с колко цените на всичко?
  • 35 ред код

    50 10 Отговор

    До коментар #28 от "стоян":

    Да, но след това България успя да стъпи на крака, докато не дойде твоят Баце да ни сложи в поза партер
  • 36 Абе тикво проста

    68 14 Отговор
    Нинова ли изпъди Фолксваген, Нинова ли управлява от 10г, Нинова ли гласува против Лаура Кьовеши? Нинова ли прави въздуха в Пловдив най-мръсния от цяла Европа? Нинова ли събира под строй учителки и директори за среща?
  • 37 Опа шизо

    45 11 Отговор

    До коментар #28 от "стоян":

    Това беше преди повечеот от 20г и продължи 1 година. А тиквата управлява вече 10г.
  • 38 Философа

    55 12 Отговор

    До коментар #9 от "Антон":

    Тоя ше обвини и Аспарух ако се наложи за да скрие пумията която ни надроби на всички нас!
  • 39 Червената шайка-терористи.

    16 54 Отговор

    До коментар #31 от "Педали гербави":

    Геноцид са извършвали и извършват, само и единствено БеСеПедерас.ите. През 1996/97 година, червените боклуци докараха България до пореден фалит, и то при световен икономически разцвет и разтеж.
  • 40 Казуар

    13 30 Отговор
    При управлението на Борисов 8 години икономиката растеше с 1-2 процента и 2 години с 3 процента. За да напредне България осезаемо и трябва растеж 6-7 процента.
  • 41 Ха ха

    54 7 Отговор
    Г-Н Борисов вие сте на друга планета маи,а на нашата планета България е тотално зле само за вас е супер, всичко е мед и рози.
  • 42 Све

    47 4 Отговор
    Гледайте пресконференцията в БТА за чумата.... Всичко става ясно. Живеем в турска провинция под чужд диктат..... Затова идва и ГЕШТАПО. Мутрите са за затвора.
  • 43 Седящия бик

    37 8 Отговор
    Самороден талант е Тиквата,спор няма.
  • 44 SAAB

    42 11 Отговор
    Тоя главанак е продукт на БКП ......продал се на ЦРУ ! При това е възможно най-простият управник в нашата история......дори не само назад но и в страни от Иванко - Свинаря ...и Тато - овчаря !
  • 45 Къртев 🐓

    31 8 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Спокойно, още ще избягат. Тук ще останат само доволните от "цветущия просперитет". Както е в природата. Когато бурените засенчат цветята, те увяхват и умират, а когато останат само бурени се самозасенчват и изсъхват.

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 БСПедер

    8 29 Отговор
    Важното е БСП да го подухва, пък ако се наложи - и подводно!
  • 48 Червената шайка-терористи.

    13 37 Отговор
    Червенотиквеничковчета, вие тролчета на БеСеПедерас.ите, сте за изселване в Сибир. А червените боклуци в пандиза, като за случая се възстанови смъртното наказание.
  • 49 Червената шайка-терористи.

    14 27 Отговор

    До коментар #45 от "Къртев 🐓":

    БСП-партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда", и затова половин България емигрира.
  • 50 Здравчева

    37 11 Отговор
    Борисов, на изборите ще видиш, колко е хубав Пловдив!
  • 51 Centurion

    41 8 Отговор
    Пиша за Герберските слепоци!!!Вашият Борисов е отгледан и израстнал с парите на Милиционеросоциализъма! Баща му е бил началник отдел в първо градско на МВР София и член на партийният комитет.От рано е закърмен с комунистическите идеи.Чевк няма как да скрие части от биографията си нито може да избира родителите си.И във всичко това няма нищо лошо,само дето се опитва да се представи на такъв какъвто не е!
  • 52 тоя е

    31 6 Отговор
    Гай Тиквоний 1-ви , император на България .... олигофрене , къде е завода на VW ?
  • 53 73738829191

    38 5 Отговор
    Няма ко да кажа, незнам кой къде връща и кой къде ни праща, но за тия 10 години вече и пари за един анцунг не моя изкарам! Всичко отива за сметки и най-важното храна, а за дрехи и глезотийки като преди 10 години, парите ги няма. 10 пъти се класифицирах, пълен с дипломи, сертификати и заплатите пак 490 лв с платени данъци?!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Лекар БГ

    35 5 Отговор
    Налага се спешна помощ при психиатър!
    Не знам,лекува ли се патологична лъжа,като начин на живот.
    Лекува ли се тежка демагогия.
    Лекува ли се уникална простотия.
    Лекува ли се тежък шопски гьонсуратлък.
  • 56 препоръчвам

    5 12 Отговор
    препоръчвам коментар 25 и 28

    Това е истината защо България е на това положение!!!
    И сега Господ да ни е на помощ.
  • 57 ББой

    29 3 Отговор
    Моята котка обича да гледа интернет но като видя тъпата мазна физиономия на тоя изтрещял идиот,избяга и вече 30 дена я няма който я върне ще има възнаграждение ...
  • 58 Госあ

    23 4 Отговор

    До коментар #27 от "Майн Рид":

    Майн Рид е писал Белият вожд и Оцеола - много интересни ми бяха в 5клас 😂 И Винету съм чел тогава 😂. Тиквун явно е наваксвал в "студентските" години в пожарникарското 😂 Завод до завода 🤣 сринАха една от най старите пивоварни и направиха мол 😂
  • 59 Овен

    34 4 Отговор
    А ти за 10 години закопа дълбоко в ада цяла България ...борисоф 2 българоубиец

    Коментиран от #75

  • 60 IDIL

    32 4 Отговор
    От 10 години майно льо завод до завода простак до простака...
  • 61 С....Я

    32 6 Отговор
    БСП НИ ВЪРНАХА В СТРАНИ А ТИ НИ ЗАКОПА АМА ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН

    Коментиран от #68

  • 62 Революция

    28 4 Отговор
    По лична заповед на хора от властта е наредено да започне и в врачанско да се избиват свинете независимо дали са болни или не е няма такава държава, съсипахте я тази държава.

    Коментиран от #65, #77

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 абе

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Колизеума":

    ти колко пьти си флизал в конака бе посерко,ама заслужаваш да влезеш и да не излезеш няма нужда от паразити като теб.
  • 65 12345

    5 16 Отговор

    До коментар #62 от "Революция":

    по добре прасетата,от колкото хората,спрете да лайте бе хора като не разбирате.
  • 66 Бай Реален

    9 22 Отговор
    Аве, комунистчета, Вие не разбрахте ли, не Народа не Ви ЩЕ. Или Ви беше. Както Ви харесва повече.

    Коментиран от #73

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 абе ти

    5 17 Отговор

    До коментар #61 от "С....Я":

    ако си мислиш че видов ден ще дойди с комунистите,се лъжеш жестоко ,тогава живота ще ти се стегни и ке съжаляваш че си се родил.

    Коментиран от #74

  • 69 Анти гербераст

    24 4 Отговор
    Припомнете си определението на проф. Минеков: "Управлява ни прост кретен". Хем е вярно, хем е точно и казано на място...
  • 70 Шопо

    17 3 Отговор
    Тиквуне, стига си плямпал идиотщини, щото ще те изключат от БКП за непристойно поведение!
  • 71 Кой68

    13 6 Отговор
    ГЕРБ и БСП две лица на една монета.За хора живели тогава и живеещи сега трудно и не би могъл ги заблудил/излъгал?
  • 72 Умен

    26 2 Отговор
    Най-голямата простотия и тъпащина е когато си на власт, единственото което правиш е да се занимаваш с мачкане на конкурентни партии, вместо да се занимаваш с просперитета на държавата! Двете неша нямат нищо общо. Този следва изключително цру команди! Трагедия!
  • 73 Бивш канадец

    26 3 Отговор

    До коментар #66 от "Бай Реален":

    Кои комунисти ба, уточнявай! Щото само в ЦК на герб има повече комунисти, отколкото в цялата бсп!

    Коментиран от #79

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 До кога

    21 1 Отговор
    Най-големият работодател ще е държавната администрация?! Спрете с данъците ни да храните избирателите си! Как не ви е срам! Това е най-гнусното купуване на избори.
  • 77 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #62 от "Революция":

    В Троян съм им казали - колете ???
  • 78 Зоро

    16 3 Отговор
    Дъртото комунде Боко Тъпото, в просташкият си първосигнален стил, плюе по партията-майка, партията, която го създаде като такъв боклук, партията, заради която Тъпото отказа да си хвърли партийната книжка. не са страшни днешните комунисти, те са предвидими, страшни са старите, пребоядисани комунисти като Тъпото, цецо Пъпешоглавият и Цецка красавицата. Проблемите на България дойдоха оттам, че позволихме, такива отявлени комунисти като гореизброините, успяха да заблудят голяма част от овчия български народ и те с цялата си наивност да гласуват за тези бандити.
  • 79 Истина

    14 1 Отговор

    До коментар #73 от "Бивш канадец":

    Точно това е истината ГЕРБ са старата БКП, само ББ не е върнал книжката си от БКП.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Hhhhhhh

    20 3 Отговор
    Бойко е копие на бай ганьо. Но в извратен вариант. Ие българоубиец. А бай ганьо не.
  • 82 Петя

    7 2 Отговор
    КТЕТЕН!!!
  • 83 земен

    16 4 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е СТРАХЛИВЕЦ БЕЗ ЛИЦЕ и СЛУГИНАЖНО ПРОДАВА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРТЕСИ... ЛАМТИ само за парите и лапаницата, но това е до време... ЖАЛКО !!!

    Коментиран от #84

  • 84 Истина

    7 1 Отговор

    До коментар #83 от "земен":

    От автобиографията му в Интернет личи, че е Комунист с много неясноти.
  • 85 Ебреее тиквоооо

    15 2 Отговор
    от 12 години управляваш все някой ти е виновен, че си ПРОСТ..... Такъв дебил не бях виждал до сега но има и такива като теб , нагли прости селски пръчки на които все някой им е виновен. Нещата са много прости , като не можеш да управляваш и нямаш капацитет и ум за това , ОТКАЖИ СЕ .....
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Стършел

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Centurion":

    Не да си вземе милиардите, а да се задави с тях.
  • 88 Стършел

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Червен мошеник":

    За коя жена я ожени? За лесбийка?
  • 89 боцмана

    6 1 Отговор
    Лично ти си кривнал наляво и от тогава даваш само назад!
  • 90 циганска му работа

    10 3 Отговор
    Боко , Боко задмина циганите Циганин към циганин ,,Да те е.а в циганина '' Боко комуниста към комунистите Да ви е.а в комунистите

    Коментиран от #92

  • 91 Обикновен човек

    3 2 Отговор
    На крив ....вълната виновна!
  • 92 Рудозем

    2 4 Отговор

    До коментар #90 от "циганска му работа":

    Комунягите нямате думата!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 България мрази БСП!

    3 9 Отговор
    БСП е терористична организация!
  • 95 Апостолов

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Полковника птица":

    Прав си!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ивайло

    3 10 Отговор
    Като искате много високи заплати помислете от какво ниво тръгваме ! Пример: В Испания 1 тон чугун се добива средно от 5 човека ,а в България - от 22 ! Откъде да дойдат високите заплати ? Тука май Бойко не е виновен ,нали ? Апропо ,в България вече и чугун не се произвежда ! Металурзите добре си спомнят унищожаването на "Кремиковци" лично от Станишев и неговия министър -тъпанар Димитров ! Все пак ,Бойко влезе в историята със сделката за F16 ,като заби шута на московските кагебисти ! На мен и това ми стига !
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Очилатко

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Йосарян":

    Да, така е, но човека е човек когато може да се развива, а не да стои сто години на едно място. Справка изказването на ледената от Бузлуджа за въстание. Напомняне: въстанието през 1923 година.
  • 101 Дондел

    1 1 Отговор
    Това добре! Голямото икономическо изоставане ще се преодолее, но не е ли време да се говори искренно и чесно за голямото културно изоставане, което не можа да се изтрие за век и половина. Единици, които се осмелиха да нарекат дебилна нашата нация бяха извергнати; дори и премиерът с половин уста го каза за "материала". Време е да се действа и да се започне от тези, които всички ги виждат всеки; политици, медии, местна управа. Още Волтер във "Философски разкази" пише за "дивашкото българско племе" на балканите и ако това ни качество е генетично заложено, действията ни да са като при бедствие защото то си е бедствие.
  • 102 Боби

    2 0 Отговор
    Хайде ,Премиере, нека хората сами решат. Или може би ще разберат след години, когато стигнат до пенсия и осигуровките сега на минимума няма да им донесе пари за старини.
    Стига плюйте други и хвалите себе си.

    Само няколкото хаквания в последните години показват колко са способни калинките ви. Чудовищни издънки, за щастие доста изпростели народът и не осъзнава.

    Коментиран от #105

  • 103 Аз съм

    2 0 Отговор
    И това го казва един от доверините комунисти отрекъл се от партията за власт!
  • 104 Българин 1

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "АЗ ЦИГАНОЛЮБ":

    РЕСПЕКТ за това което си написал на същото мнение съм!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Иво

    7 0 Отговор
    Кога беше БСП вече не помня но сега виждам мизерия и заплатата ми е като преди 10 години
  • 107 бисмарк

    4 0 Отговор
    трябва да те очистят по най долния начин мръсен долен продажен боклук, все е имало боклуци в НС но ти и твоята шайка ни закопахте два метра под умрелите
  • 108 Ставрю

    1 0 Отговор
    Тооо па пришка му излезе на езика за всичко и ти си виновен щото си от комунистическо училище.
  • 109 ДОКО

    2 0 Отговор
    А ПАРТИЯ ГЕРБ НИ ИЗКАРА НАПРЕД ЧЕ МИ СЕ ПРИВИЖДАТ ИЗВЪНЗЕМНИ..
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ОТ ДИЗЕЛА

    2 0 Отговор
    Немога повече заминавам .После ще истегля и семейството си .То и хора не останаха де
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове