Last news in Fakti

31 Юли, 2019 14:50 4 273 31

С джип на дюните на „Златна рибка“

  • джип-
  • дюни-
  • созопол

Няма наказания за виновния

С джип на дюните на „Златна рибка“ - 1

Шофьор на търновски джип си навлече гнева на плажуващите в Созопол. Наглият водач е решил да спести някой лев от паркинг и в продължение на дни е паркирал лъскавото си возило върху дюните.

За нередността сигнализира възмутен зрител на bTV. Авторът на кадрите се възмущава защо няма контролни органи, които да санкционират нарушителя.

Ето и пълния текст на сигнала му:

Здравейте, изпращам Ви тези снимки на господин Търновски бек,колко нагло си паркираше върху дюната на плаж "Златна рибка" поне 3 дни. Защо няма контролни органи да санкционират. Изговори се много за налагане на глоби за паркиране върху пясъка или дюните.

С джип на дюните на „Златна рибка“


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Кръстанов

    42 2 Отговор
    То държава няма за едни дюни
  • 2 куку руку ку

    9 33 Отговор
    Въобще някой наясно ли е какво означава дюна и какво се разбира под това название в България? Откога строителният материал- пясъкът стана неприкосновен. Същото е като да кажеш, че комариъте са защитен вид.

    Коментиран от #10, #27

  • 3 Русенец

    32 6 Отговор
    Завалията си купил джипка на старо с парите от платеното паркиране и сега си я кътка като домашен любимец ! България е най- джипарската държава в света !
  • 4 Behemoth

    27 6 Отговор
    Жип жип колко да е жип... хахахххххх ...морга...
  • 5 Гост

    18 1 Отговор
    глобата за хавлия е 1000лв, глобата за автомобил не знам да пише... а щом не пише писарушките какво да направят? Чакат го собственика да сложи една хавлия и да го глобят.
  • 6 гост

    30 1 Отговор
    Само 5 метра назад е паркинга, който е на една прашна, песъчлива и мръсна, черна пътека около комплекса. Нека комплекса си уреди къде е паркинг и къде не, да се постави една табела, че е забранено навлизане в пясъка и чак тогава идва кат и пише акт. Инак няма как да стане, не е спрял на възвишение, а е спрял на 5м. от импровизирания паркинг. При мен при резервацията ми казаха, че има паркинг, а като отидох и ми поискаха 18лв на ден да спирам вътре в комплекса, изкарах си колата и я спрях от другата страна на оградата. Уредте инфраструктурата и тогава съдете кой как спира, сега си е дивотия и който където намери, при все че последните години колите се множат с големи темпове, а агенции и администрация спят.

    Коментиран от #8

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 7 Отговор
    ПОРЕДНАТА МУТРА КОМПЛЕКСАР С МАЛКА ПИШКА НО САМОЧУСТВИЕ ДО НЕБЕТО П С И Х А Р

    Коментиран от #9, #20

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гонзо

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "куку руку ку":

    Всичко наред ли е при теб, НАПОЛЕОНЕ???. Хапят ли комариъте???
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ох бабачкооо как ги обичам

    4 2 Отговор
    Е, че това учудва ли някого вече? То бай Ганьо до бай Ганьо и кой от кой по "умен" и тарикат, ама селски. Скоро до него ще се изтипоса друг Ганьо и той да не остане назад и да си премерят джиповете и малките атрибутчета на кой колко му е. Последните години обаче започна да става много горещо с това глобално затопляне и доста пожали взеха да стават. Да не стане някой сакатлък с това возило изтапанено така по цял ден на слънцето, че да се реши проблемът и на хората и на тариката, който спестява от паркинг, ама иначе има пари за джип. Тя природата си знае работата. Да не реве някой по никое време.
  • 13 Guest

    4 5 Отговор
    Ей, тва Ганьо изллючително тъпо парче! И у Гърция има Натура 2000. И там има "забрани", които обаче никой не спазва. Всичко живо петък, събота и неделя е с джипарата, през дюната, през Натура-та, до водата. Щото багаж се влачи: шезлонги, маси, тенти, скари, шашлъци... Народа си почива и не трябва да се дразни! Еб.м ти и евро директиви, и простотии. Но не изливаме бетон по плажовете!!! Ама и те гърците го казаха:"тихо да не събудим българите"! Ние наистина сме много тъп народ, дето самостоятелно се дърпа в казана! Ей ся съм на плажа, на Агиа Триада. До един изоставен къмпинг. Има поне 5-6 румънски каравани, а на 100 м от тях, до къщите на хората 3 цигански катуна с 50 мангала. Никой не им прави проблем, а уж дивото къмпиране е забранено!!! Вчера лилавите и огньове бяха припалили за скарите. Мно'о сме зле...
  • 14 ХхХ

    2 0 Отговор
    кОр .
  • 15 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Собственикът на комплекса":

    Ми вземи си и атрибутчето, че то с твоето червейче как да стане? Ще трябва аз да те оправям.
  • 16 ПУДЕЛИ С КВАДРАТНИ ГЛАВИ

    5 0 Отговор
    ВИЕ ЩЕ ВИДИТЕ КАТ ДОКАРАТ Ф-16 БЛОК 325 ПО БДС ЗА ДА ПАЗЯТ дюни, пясъци, море и политици ОТ САМИТЕ ТЯХ.
    Защото както върви влака за никаде тук, а ние "уж" се возим в него ще се оплакваме и ще си търпим простотията на 240 , да дори и повече ДОМУЗ ,които явно ги е хванало и тях африканската и бягат да се спасяват за няколко месеца.
    Газете дюни, трошете, стройте на брега. Няма проблем!
    Дори ще бъдете възнаградени.
    Тук може всичко, НО не за всеки!
    Явно тези дето трябва да ръководят територията отдавна са я дали на концесия и тя се управлява дестанционно.
    Жалко, че е имало такива като Левски и Ботев да градят "двор", но "днешните" го разградиха, та дори и разпродадоха за дребни грошове.
  • 17 гост

    3 0 Отговор
    Къде отиде "Собственикът на комплекса" уе? Да не би още да си търси онова дето го няма? Толкова ли му е малко, че до сега не можа да го намери? То сигурно за това е толкова възпален, ще да е от "комплекса", който го тресе.
  • 18 Кой68

    6 3 Отговор
    Има решение:монтажна пяна м/у купето и вратите?Защо не е вдигнат от общината и глобен....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 СссереМ

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "s7un7":

    Ти,жена ти и хлопелчето ти и толкова не струвате,кво умуваш.
  • 22 смяяях

    7 1 Отговор
    Лъскаво возило ?! Разсмях се !
  • 23 Алл

    6 0 Отговор
    Мутри и политици ви оставиха без плажове и позволиха на циганите да шибат вас,жените ви и родителите ви....вие злобеете на човека ,че не иска да дава пари за паркинг ,който пак е част от дюна но малко преправен .Пречи ли на някой освен с това че е спрял на друго място като всички вас овце.беееее бееееее .....те така правят като видят нещо различно.
  • 24 Trump

    2 2 Отговор
    Че запалим БАГЕРА и ще напрайм целата държава в ДЮНИ па барем мирясат !
  • 25 Психиатрията гр козлодуй

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Г-не недейте с тази агресия,пак минавате на тъмната страна и ще се наложи пак да започнем с КЛИЗМИТЕ
  • 26 Едно от причините

    1 6 Отговор
    Дето са ви колили турците....гледаш да прецакаш другия ами човека е спрял защо трябва да го портиш бе
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 щощощо

    2 1 Отговор
    на вниманието на екипа на факти на плажната ивица шкорпиловци камчиия направо си има път на дюните.моля ви направете една статия.освен това до гората и в нея се къмпингува незаконно.мисля че се води община долен чифлик.ако проявявате интерес кажете как фа се свържа с вас за по подробна информация
  • 29 Иво

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Драйвър":

    Браво, Драйвър!
  • 30 Анатоли Антонов

    1 0 Отговор
    Това са новините в българия...
    България я пиша нарочно с "б"...
    Всеки е "бтв репортер" е надъхан от бтв ,да кажат името му по тИлИвизора...
    Журналистиката трябва да се обосновава на факти.
    Тази кола е паркирана там ,защото от нея
    "слиза" човек в инвалидна количка ,а не от някакъв
    вид демонстрация на " гъзарлък" ...
    Всички които коментирате и по-точно този "репортер" да беше проследил как стоят нещата ,и чак тогава да прави сензация ...
    Изселиха ви от българия ,унищожиха ви производства ,животновъдство,зеленчукопроизводство и т.н....
    Неща на които сте свидетели всекидневно и ви ги представят по медиите ,като нещо от което ще следва все по добро...
    Баламурници от ,правите сензация на гърба на обикновения човек ,и оставяте онези отгоре да си карат работата по план...
    Бтв ...,не Слави трябва да приключи , а цялата ваша "медия" !
  • 31 Ангел

    0 1 Отговор
    В Гърция си спирам където искам на плажа няма паяк няма полиция стойте си в Бг
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове