Last news in Fakti

12 Август, 2019 10:24 4 590 24

Джип влезе в морето на плаж „Болата”

  • джип-
  • море-
  • болата

Шофьорът решил да си извади лодката от водата

Джип влезе в морето на плаж „Болата” - 1

Джип нагло влезе в морето на плаж „Болата”, а клитът със случката разгневи социалните мрежи. Очевидец разказва, че собственикът на возилото е влязъл във водата с него, за да си извади лодката.

В началото на юли при подобен случай в Приморско стопанинът на плаж "Перла" беше глобен с 6 000 лева.

„Тук се касае за личната отговорност на хората, които си позволяват това”, коментира пред Нова телевизия кметът на Каварна Нина Ставрева. Тя допълни, че в Община Каварна няма подаден такъв сигнал и уточни, че контролиращият орган в подобни ситуации е РИОСВ – Варна.

„Община Каварна направи постъпки още през 2007 година този плаж да излезе от границите на резерват „Болата”. За да се регламентира най-после неговото стопанисване и да има ясни правила, които да се спазват, както и ефективни глоби, за да не се допуска това”, коментира Ставрева.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zoro

    54 7 Отговор
    Абе пишете за нагло построените мутренски хотели чрез подкупи и схеми, направо на плажните ивици - има ги по цялото черноморие, какво ни занимавате с глупости...
  • 2 Ясен

    37 11 Отговор
    Е голям праз, влезнал в морето абе вие нормални ли сте?! И кво като е влезнал в морето? Не е реално с кви глупости занимават хората за да изместят центъра на внимание не към важните неща, а към простотия и тъпотия.... за да могат да си правят далаверките "големите" на деня.

    Съжалявам народа всеки ден. Защото държава не остана.

    Коментиран от #5

  • 3 ГОСТ

    13 6 Отговор
    А ДА ИДЕ ДА ВЛИЗА ТАКА НА ГРЪЦКИ ПЛАЖ...ИЛИ В ТУРЦИЯ...ПРИМЕРНО.......ДОРИ НЯМА И ДА СИ ПОМИСЛИ,АМА В БЕГЕТО...КАРАЙ ДА ВЪРВИ.........И ОНЯ ПРЕДИШНИЯ,МАЛКО СА ГО ГЛОБИЛИ......6 БОНА...???? НАЙ-МАЛКО 15.000......И СО КРОТЦЕ...СО БЛАГО....И СО МАЛКО КЬОТЕК......ИНАЧЕ..НЯМА ОПРАВЯНЕ.......
  • 4 Джудже

    17 1 Отговор
    И как плажът като излезе от резервата ще се регламентира неговото стопанисване? Като се построи някое хотелче може би? Преди години Болата беше прекрасно място, но неговата последвала популярност ще го унищожи като всички красиви български плажове по нашето море.

    Коментиран от #18

  • 5 ЯВОР

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ясен":

    МИ Е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ,ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,С ТАКОВА МИСЛЕНЕ........АМА ГАНЬО ,КАТО Е В ЧУЖБИНА,СПАЗВА ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ СЪС ЗАПЕТАЙКИТЕ,ЗЕР ЩЕ ГО ГАЗИ МЕЧКА.......АААА....ЗНАЧИ МОЖЕЛО......И ГОСТ ОТ КОМЕНТАР 3 Е ПРАВ......
  • 6 Гост

    5 8 Отговор
    До коментари 1 и 2: Вашият начин на мислене показва до какво ниско ниво сме паднали, като не обръщаме внимание на простотията, които ни залива! Един такъв "маловажен" случай е много добър показател за начин на мислене, за манталитет!
  • 7 1984

    6 3 Отговор
    На кой му пука бе!!! Влязъл е в морето, защото знае, че може да влезе и нищо няма да му се случи.... Я да пробва у гръцко така... Ше му държи влага дорде е жив... Да не говорим у немско или ингилизко...

    Коментиран от #10

  • 8 ТРОПЧО

    10 8 Отговор
    МОЖЕ ЧОВЕКА ВЛИЗА И ВИИ ВЛЕЗТЕ АМА НЯМА С КВО ХОДИТЕ НА МОРЕ С ТРОШКИТЕ СИ ЗА 2 ДЕНА И НОСИТЕ САНДВИЧИ С МАРГАРИН НА ПЛАЖА И НЕ ПОЧИВАТЕ АМИ ГЛЕДАТЕ НА ХОРАТА В КАНЧЕТО КОИ С КВО ДОШЪЛ КВО ЯДЕ И ПИИ НЯМА ДА ВИ СТАНЕ ПО ЛЕКО ОТ ТОВА ДА ЗЛОРАДСТВАТЕ НАПРАВЕТЕ ТАКА И НА ВАС ДА ВИ Е ДОБРЕ НЕ СЕ ЗАЛЪГВАИТЕ ОТ ПРИКАЗКИ ГЕРБАДЖИИСКЕ
  • 9 Танас

    2 2 Отговор
    На снимачите телефончето отзад.
  • 10 ДОЧЕВ

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "1984":

    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА ДРУЖЕ.......ТАКА Е.....
  • 11 След две години ще хвърли джипа

    3 0 Отговор
    Ще ръждяса от морската вода
  • 12 Густо Майна

    27 3 Отговор
    Абе Вие масово се побъркахте и продължавате пропагандно да втълпявате на хората, че трябва да клекнат пред всякакви репресии на политико-мутро-"бизнес" модела! Ходя на Болата от години, в които на моменти... бях само аз на плажа. Винаги, ама винаги там са се приводнявали по-малки и големи лодки, и джетове!!! До левият кей си е направо естествена рампа за такова нещо. Направихте ни "зяпачи" в собствената ни Родина: няма да се плацикате в езерата, няма да се качвате повече от 5 човека в планината, няма да разпъвате палатки, няма да си пускате лодките, няма, няма, няма...

    Коментиран от #20

  • 13 Да ама...

    8 0 Отговор
    На болата си има обособена рампа за ускане на лодки... Само дето не е от тази страна от където е сниман джипа. Та може и да има нарушение. Отделно там всички спират директно на пясъка, та искат и да ги тегля...да ама не! Въжето ми е за закъсали, не за тъпанари!
  • 14 бял

    6 1 Отговор
    На Боалата е такава селяния Толбухинска,че това е само полъх
  • 15 Аз па вчера срах и пиках у водата 😂😂😂

    1 3 Отговор
    На нестинарката на царево😂😂😂😂 кмета и риокос да се самосезират😂😂😂 данс също 😂😂😂
  • 16 Минчо

    4 0 Отговор
    Ами така е защото има около 5-6 места където да можеш да си спуснеш лодката в морето а за язовири да не говорим Ако има направени такива места няма да има и такива случаи.
  • 17 Про

    4 0 Отговор
    Да вземат да направят хелинги (слип) щото и тук от Бургас до Царево има само три и после къде да си пуснеш лодката, По белите държави не е така ама ние такава ли сме я.
  • 18 Миризлив пор

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Джудже":

    Докато там имаше някакъв не знам как се водеше наемател или стопанин имаше някакви правила - големи чадъри, чистеше се, боклука се изхвърляше и никой не смееше да прави изпълнения по пясъка къде са хората а само до буната да пускат лодките. Колите се паркираха в строго определен ред. В един момент някой реши че е резерват и като такъв няма как плажа да има стопанин - сещай се каква селяния е сега там. Тук не става въпрос за хотел, а за нормален стопанин - просто докато е резерват нищо не може да се прави това е. А защо плажа е резерват - не вярвам някой да даде нормален отговор.
  • 19 Дос

    1 5 Отговор
    Защо От всички присъстващи няма един с малко смелост да му нареже гумите докато е в морето да го видим как ще си изкара лодката тоя селяндур скапан.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Густо Майна

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гого":

    По-леко с езичето! Т'ва, че не може да мислите, а трябва да Ви кажат как е "правилно" докара до тука българите. Докато не си извадиш главата от з.д.ика - у лево и остави мисловния процес на малкото останали "хора" в територията!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 чичо

    8 0 Отговор
    Нищо нагло няма! На това място има бетониран подход именно за такива случаи! И нека хора, които и през крив макарон не са виждали Болата да не дават оценки! А и да попитам - как, според т.н. "възмУтени" граждани, да си прибере човек лодката от морето?!? Та, точно за това там е направен бетоновия подход!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове