Last news in Fakti

12 Август, 2019 10:37 1 696 34

Манолова: Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет

  • мая манолова

В контекста на скандала „Апартаментгейт” Манолов посочи, че при нея всичко е декларирано

„Не съм решила дали да се кандидатирам, ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет. Това е причината за страха, за агресията, за атаките, на които съм подложена. Впрегната е цялата пропагандна машина около властта – медии, говорители на властта… Това издава паника. Опитът да бъда атакувана, ударена, дискредитирана”.

Това каза пред Нова омбудсманът Мая Манолова, която отказа да даде категоричен отговор дали ще се кандидатира за кмет на столицата.

Манолова беше категорична, че ако реши да влезе в надпреварата, няма да търси подкрепа от „партийни централи” – нито от БСП, нито от новосъздадената формация на Слави Трифонов.

„Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите” , каза омбудсманът пред БТВ.

В контекста на скандала „Апартаментгейт” Манолов посочи, че при нея всичко е декларирано.

Омбудсманът реагира остро на ситуацията с Африканската чума, като посочи, че заради безхаберието на властите, сега трябвало да платят най-бедните, а именно – дребните собственици на свине: „Не виждам опит да се поеме отговорност за състоянието, в което се намира свиневъдството в момента”, каза Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    14 3 Отговор
    ХАХА мачкай СашЕ! :)))
  • 2 БАЦЕТО

    13 6 Отговор
    Е ДА АМА НЕ
  • 3 Тоя

    8 11 Отговор
    Давай разкарай тия крадци и ги ги тикни в Белене и ти слад тях

    Коментиран от #10

  • 4 Мъка, мъка, мъка....

    20 14 Отговор
    В Кюстендил може би, но в Сф- никакъв шанс (максимум 2-ри тур).
  • 5 Йосарян

    9 4 Отговор
    Спокойно Майче. Не е важно кой гласува, а кой брои. Не се напъвай, че сте едно и също. Всичките дупетати си крадът. Защо децата им не са на Територията? Е щото е Рай! Хахахаха
  • 6 Нина

    22 13 Отговор
    Няма да стенеш защото си нагла,надменна и ти липсва елементарна култура и човещина
  • 7 Олимпийска надежда

    12 18 Отговор
    На втори тур Маяма Нолова ще отнесе Фандъка, дори с фалшификациите на ГРОБ!Въпроса е, ще намести ли в схемите или ще разбърка в лайната!
  • 8 Съвет

    8 5 Отговор
    Седи си свао, кък си седиш, и не се навирай в големите лай.а.
  • 9 отегчен

    19 6 Отговор
    Като станеш кмет, ще цъфнем и ще върджем, И ШЪ СЪ УПРАЙМ.
  • 10 оня

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Тоя":

    Надей са, баламо, на пияна Мая, да оправи краците.
  • 11 иван

    10 8 Отговор
    поредния смешник
  • 12 onq s konq

    4 2 Отговор
    Естествено че НЕ СЕ Е КАНДИДАТИРАЛА- НЕ Е СПЕЧЕЛИЛА Мая Кметското място- това е всеизвестно.Да обясни обаче все пак "некои подробности":ЗАЩО след като веднъж обявила в медийното пространство че ИМА ИДЕЯ да участва в изборите,ЯВНО ГО Е ОБМИСЛЯЛА,"ВЪРТИ Й СЕ ИЗ ГЛАВАТА", но...СИЛНО СЕ КОЛЕБАЕ да го реализира и КОЕ Я ВЪЗСПИРА?Още по-интересно е ДА ПОСОЧИ Мая КОЙ ИЛИ КОЯ ПАРТИЯ КОНКРЕТНО я подлага на АТАКИ?А значат ли думите Й че не иска подкрепа нито от БСП,нито от Слави защото...НЕ Й Е ПРЕДЛАГАНА ТАКАВА?Известно е че както Големите,така и По-малките Партии ще излязат със СВОИ КАНДИДАТИ,в чиято Предизборна Кампания ще бъдат вкарани огромни средства.А ОТКЪДЕ ще дойдат парите за Кампанията на Мая евентуално?Длъжността "Кмет" принципно е НЕПОЛИТИЗИРАНА теоретично,но на практика е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТАКАВА.Затова и е любопитно СМЯТА ли Мая,че ПРЕНЕБРЕЖИМО МАЛКОТО НЕОБВЪРЗАНИ политически Избиратели ще са достатъчни да надделеят над фанатизираните ТВЪРДИ ЯДРА на Партиите и да я качат на Кметския стола?...Все въпроси без отговори,но...явно още не му е "дошло времето".
  • 13 Йосарян

    1 5 Отговор
    Нали уж бсп е Опозиция? Спрете избиването на свинете, че хората са Гладни. Или вече сте я продали тая идейка, за хора. Ей, Боклуци!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 кеф

    6 4 Отговор
    И да не я харесвам,кандидатира ли се ще им го набия в човките герберски
  • 16 ДЪРТ ПЕРВЕРЗНИК

    5 1 Отговор
    ОООХХХ МАЯ.......МНОГО СИ ГОТИНА......ИСКАМ ДА ТИ ЛИЖА СЛАДКОТО ПУСИ......ОООХХХХ.....

    Коментиран от #18

  • 17 Йосарян

    11 2 Отговор
    Да ви припомня. 2008 когато имаше протест на студенти Против властта. Докато жандармерията мачкаше. Мая си пиеше кафенце и си влизаше в парламента. ИЗМЕТ.
  • 18 Алооуу..

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "ДЪРТ ПЕРВЕРЗНИК":

    ..дъртакаа, иди се гръмни, или да не те напердаша аз.

    Коментиран от #21, #22, #30

  • 19 Васил

    5 10 Отговор
    Напълно подкрепям Манолова
  • 20 ЪХЪЪЪ

    8 6 Отговор
    ША СТАНЕШ НА НЯКОЕ КЮСТЕНДИЛСКО СЕЛО, АКО БСП СА НА ВЛАСТ ОБАЧЕ !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ОНЯ СЪЩИЯ

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Алооуу..":

    ГРЪМНИ СЕ ТИ БЕ....ПЛЬОКАЛ......
  • 23 Ганьооо..

    1 4 Отговор
    ..много си прост, умиргай ве мерзавец

    Коментиран от #29

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 КУРнинов

    3 4 Отговор
    Ехееей по- бавно с емоцийте в такава възраст си че може да претовариш сърцето и мозъка! Вярно че може да станеш кмет ама на Костинброд!
  • 26 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    2 4 Отговор
    Мая Костинбродска за атаките, на които съм подложена.
  • 27 7777

    3 4 Отговор
    Мая няма кой да те избере не говори глупости. На Софиянци крадци за кмет не им трябват. Налягай си парцалите на измисленото място омбудсман - подарък от ГЕРБ, че и без него можеш да останеш.
  • 28 Антисоциалист

    3 2 Отговор
    Господа, от г-жа Манолова досега чуме само безрезултатни общи приказки и видяхме само безсмислени неуспешни мероприятия, които не са ни работа, ни задължения на омбудсман. Тя нито изпълнява задълженията си, но и си измисля непотребни ни действия. Тя организира събиране на пари за бедните, раздаването на които излезе по-скъпо от събраната сума. Организира събиране на храни, което е дейност на благотворителна организация, а не на омбудсман и то с изнудване на бизнесмени. Какъвт и да е смисъл, освен на търбуха й й е чужд - тя обяви и всеки ден за Великден!... Напомням и, че едно от първите и действия при назначаването й бе да ликвидира библиотеката на Омбудсмана - тази същата старателно органнизирана от г-дата предшественици й Гиньо Ганев и Константин Пенчев! Неоспоримо е - госпожата е див илитерат, некадърен организатор, калпав ръководител и не може да е полезен за столичани кмет. Тя е не само непотребна на столичани, а и ще е вредна им.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Справедливост

    0 1 Отговор
    Мая Манолова ставай кмет и махай крадналата Ф А Н И ?..
  • 32 Емил Рангелов

    1 0 Отговор
    Никога на власт червена измет!Каквато и да е!
  • 33 Георги Илиев Митев

    0 0 Отговор
    ИРИНА-БОГИНЯТА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ИРИНА "ЗВЕЗДИТЕ" СИ ГИ НАРЕДИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗРЕДИ. ТЯ УРЕДИТЕ ВЗЕ ДА ПОЛЗВА, ЗА ДА ПОДРЕДИ ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ И ПЛАНЕТИТЕ ГИ НАТОВАРИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗТОВАРИ, ЗА ДА УРЕДИ ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
  • 34 цвцв

    0 0 Отговор
    трябва хрантутниците на народа които на ремонта правят ремонт да са в БЕЛЕНЕ а не да се показват от телевизия в телевизия к------ г----
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове