Last news in Fakti

15 Август, 2019 14:55 2 490 20

ГЕРБ обяви кандидат-кметовете си за Пловдив, Русе и Хасково

  • герб-
  • местни избори-
  • кметове-
  • кандидат-кметове-
  • кандидат-кмет

Диана Иванова ще се бори за Русе, Здравко Димитров - за Пловдив, а за Хасково - Станислав Дечев

ГЕРБ обяви кандидат-кметовете си за Пловдив, Русе и Хасково - 1

На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна с проведени номинационни събрания за кандидати за кметове и утвърди Диана Иванова за кандидат за кмет на община Русе.

В момента Иванова е директор на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по „Автоматизация на производството“ от РУ „Ангел Кънчев“. Освен това през 2018 г. е отличена с наградата „Директор на годината“ на Синдиката на българските учители, притежава и грамота „Посланик на Русе“ за високи постижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и утвърждаването му като модерен и културен европейски център. Присъдено ѝ е и почетното отличие „Неофит Рилски“ за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета на МОН.

На същото заседание членовете на ИК на ГЕРБ утвърдиха Здравко Димитров като кандидат за кмет на Пловдив. В момента Димитров е областен управител на Пловдив. Той е завършил Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ като бакалавър по „Спортна икономика“, след което защитава магистратури по „Психология“, „Публична администрация“ и „Финансов мениджмънт“. Димитров е награден от министъра на отбраната с медал за принос към Министерството на отбраната, а през 2015 г. е отличен с най-високото църковно отличие „Св. Апостол Ерм“. Той е и дългогодишен състезател по баскетбол, а от 1994 г. до 2007 г. президент на БК „Академик“ - Пловдив. Иван Тотев остава областен координатор на ГЕРБ в града.

За кмет на Хасково Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатурата на Станислав Дечев. В момента той е областен управител на Хасково. Дечев е магистър по "Автоматика и системотехника" от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в ДФ „Земеделие” – Хасково, бил е и общински съветник в Хасково.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А за Пирдоп

    12 1 Отговор
    Донка Бикова ГЕРБ с най -яките цици
  • 2 гостгост

    24 0 Отговор
    ГЕРБ са престъпници И комунисти . Факт !
  • 3 mik

    20 1 Отговор
    Пази боже от даскал - кмет от ГЕРБ - справка Й. Фандъкова - кмет на София!

    Коментиран от #12

  • 4 Съдът да постанови решение

    13 0 Отговор
    Ицо стоте манекенки кмет на София
  • 5 Пурко

    6 1 Отговор
    15 август трябва да е неработен ден за сметка на 01 май. Казах.
  • 6 Зайко Байко многознайко

    11 1 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Onq s konq

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Русенец":

    Някоя далечна роднина на Деса Дуловската, ще да е.
  • 9 Onq s konq

    5 2 Отговор
    Изключитело зловеща гледка е Русе, погледнато от дунав мост. Също толкова зловеща е и София, като я гледам препрозореца на самолета кацайки на летището. Слава на ГЕРБЪТ. Баю кат фърчи насам, натам не му ли прави впечатление? Панелните квартали са за събаряне, а не за саниране

    Коментиран от #10

  • 10 onq s konq

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Onq s konq":

    Абе СЕРИОЗНО ОТКЛОНЕН УМСТВЕНО,Гледка се открива пред погледа на човек КАЧИЛ СЕ НАВИСОКО- като например Планински връх,Небостъргач някакъв,от Самолет или Хеликоптер...Ама от "Дунав мост" който е на КОТА НУЛА ,защото Дунав е почти същата височина като на Морския бряг...КАКВА ГЛЕДКА ТЕ ГОНИ?!!Че и "злавещ" ти изглеждал Русе,след като от ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ мога да кажа че СЕ АСФАЛТИРАТ ТОТАЛНО всички малки улички встрани от Главната улица,т.е. ЦЯЛАТА ЦЕНТРАЛНА ЧАСТ...пък било то и за Изборите?Не е проблем бе ШУШОМИГА ТАКАВА до си драскаш простотиите тука защото НИЩО ДРУГО НЕ УМЕЕШ,ама ЗАЩО СЪС МОЯ НИК БЕЕЕ!!?Честно - насълзяват ми се очите...ОТ ЯРОСТ

    Коментиран от #17, #18

  • 11 Троп Троп

    1 0 Отговор
    Да ги осъдим на изборите на бъдеще без работа и доходи и всеки ден да им повтаряме колко добре живеят.
  • 12 русенец

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "mik":

    Сегашният ни кмет е едно джудже, бившо ВКР. След него и Тиквата да стане кмет на Русе, няма да ни притесни.
  • 13 цвцв

    1 0 Отговор
    диана иванова и тя е от мафията ползва параджията на у-ще Л.Каравелов да обслужва и неиното у-ще
  • 14 кеф

    2 0 Отговор
    КОР за герб
  • 15 Истина

    3 0 Отговор
    Направо КУУР... за ГЕРБ.
  • 16 св. Буда Барселонский

    3 0 Отговор
    ГРОБ ше бъдат изринати на бунището като чумави прасета.
    Предизборната кампания трябва да започне с обесени по дърветата и размазани с тояги и павета всички ГРОБарски корумпета!
  • 17 Onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Първо мини по дунав мост, и после обяснявай за кота нула. Да жевее ГЕРБЪТ УРА. И за Русе най малкото на мен може да обясняваш. И между другото аз съм оня, а ти си коня. Ясно?
  • 18 Onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Вчера като заплашваше коментиращите в сайта с ГДБОБ беше с друг НИК:-) Отклонен съм бил умствено , божеее:-)
  • 19 АГНЕ#7 00

    2 0 Отговор
    Оправна директорка.
  • 20 SOL

    3 0 Отговор
    Щом опреха до това да се резменят местата кметове и областни управители ГЕРБ е в кадрова криза и краят и се вижда.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове