Last news in Fakti

16 Август, 2019 09:50 2 264 23

Джип с две малки деца пламна в движение

  • джип-
  • предела

Семейството, което работи и живее в Англия, само преди дни се е прибрало в България

Джип с две малки деца пламна в движение - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Джип „Мерцедес” се самозапали в движение и изгоря вчера в прохода Предел. Във возилото е пътувало семейство с две малки деца от Гоце Делчев, което не е пострадало.

Инцидентът е станал около 17,30 часа вчера малко преди разклона за Кулиното, пише struma.bg. Семейството се прибирало от Благоевград и пътувало по посока Гоце Делчев. Малко преди инцидента, изкачвайки Предел, в автомобила светнала лампа и почти веднага той се възпламенил.

Водачът незабавно спрял и заедно със съпругата си и двете деца, едното от които бебе, напуснали возилото. След като подали сигнал за помощ, мъжът направил опит на загаси огъня, но той се разраснал много бързо.

Пристигналите на място огнеборци от РСПБЗН – Разлог потушили пламъците. На място е изпратен и екип на Спешен център, тъй като първоначалният сигнал бил за пострадали при инцидента, но се оказало, че семейството с децата са добре.

Заради инцидента около половин час, докато огънят бъде овладян, движението в района е било спряно. Образували се огромни колони от автомобили и в двете посоки и пристигналите на място пътни полицаи пренасочили пътуващите по маршрута по стария обиколен път. След потушаването на огъня органите на реда започнали пропускане на автомобилите поетапно в двете посоки. Около 18:30 часа изгорелият джип е отстранен от пътя с Пътна помощ и движението е възстановено напълно.

Семейството, което работи и живее в Англия, само преди дни се е прибрало в България. Докарали джипа от там и той е с английска регистрация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 2 Отговор
    Хйде сега всички разбирачи да се изкажат,че джипът е бил на газ и затова е пламнал.

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    6 3 Отговор
    Да бе Тесла, да би събрала поне 50 негативни коментара досега. Ама понеже не е и всеки си трае.

    Коментиран от #9, #23

  • 3 КЪСМЕТ

    17 0 Отговор
    Важното е, че хората са се спасили. Пари се изкарват, кола се купува, но здраве и живот–не.
  • 4 ГДЕ

    4 6 Отговор
    На батерии е бил,явно! Дизел,бензин,газ никога не гори! Само електричките горят,нали така?
  • 5 RHD

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Заради десния волан е !

    Коментиран от #19

  • 6 олеееееееее

    5 6 Отговор
    Айде разбирачите- що се е запалил ,като не е на ток? Колкото и да ви е мъчно- след 10 години , коли с ДВГ ще има само в музея и в България- щото при нас всичко е с 15 год закъснение.
  • 7 9999

    4 1 Отговор
    Даже се е запалила,без да е катастрофирала! Ей тъй просто,върви си и си пламва! Като се предполага,че е английска кола с контроли миавани там,а не в България!
  • 8 UK Insurance

    8 0 Отговор
    Застрахователна измама, английска застраховка но се пали в БГ, така че няма как да разследваме умишлен пожар, този филм сме го гледали, на всеки втори английски турист в БГ му крадат я златни бижута за десетки хиляди, я дрехи от Шанел и Версаче, ама в Англия живее в коптор

    Коментиран от #10

  • 9 гост

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Забравих да спомена че живея в Норвегия и имам Тесла!!!!! Досега в Норвегия няма случай да се е запалила Тесла, за разлика от ДВГ, десетки се палят всеки ден!!!!!

    Коментиран от #11

  • 10 АБВ

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "UK Insurance":

    Добра логика! Мисля,че е най-добре застрахователя да живее в колата,за да е сигурен какво е станало! Или колите,да не се карат в чужбина!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 дедо

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Даааа, живееш в Норвегия и имаш Тесла...вервайте ми, мечтите са безплатни! По-скоро имаш теслА!

    Коментиран от #14

  • 12 UK Insurance

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "АБВ":

    Когато фактите говорят и тесларастите мълчат. Как все така става че кражби и инциденти с английски туристи се случват в маймунските държави, и все предявяват искове които нямат нищо общо с финансовото им състояние и възможности. В Англия се вози на метрото и няма пари за паркинг, но в БГ от рент-а-кара му откраднали дипломатическо куфарче от 2000 лири, в куфарчето имало комп за 5000 и ценности за 10 хиляди, и го бил оставил на задната седалка, някой разбил прозореца и го гепил, ха ха ха, верваме ви
  • 13 Мутра застраховател

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "АБВ":

    Бих живял в колата ако е Тесла и ти ми правиш компания на задната седалка
  • 14 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "дедо":

    Повярвай ми, аз наистина живея в Норвегия и наистина, ама маистина имам Тесла!!!!!!!! С нея си идвам всяко лято до Перник!!!!!

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Бритиш Хомусексуал

    2 1 Отговор
    Пламнал е!!!!!!! Не от гориво батетий или там....... друго, А защото е Изпърдян Скапан Британски КОШНИК!!!!!!!!!!!!!!!
  • 16 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Преди в Перник ми викаха Боби педала, след като заминах - Боби норвежеца, а сега вече прякорът ми е Боби Теслата!!!!!!!

    Коментиран от #18

  • 17 Таралясников

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Па ногу ти длъг кабело на зареждачката....
  • 18 6666

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    На теб прякора ти Driving pleasure,и не е нужно да се молиш на свети Илон,а на свети Бойко,да ти даде заплата,защото иначе няма да можеш да изкараш кошника! И между другото,слизай да я ремонтираш,че скоро и това няма да можеш!
  • 19 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "RHD":

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 20 Мержана и ужким сички останали😂😂😂😂

    1 0 Отговор
    Ка па фронтера не се запали😂😂😂😂 ама нали мерцедес е над сички😂😂😂
  • 21 Антиелектрика

    1 0 Отговор
    Е нема начин да не си е преправил ултра гига технологичния ДВГ на електричка. Как иначе ще се запали? Това е невъзможно!
  • 22 Bubbles

    0 1 Отговор
    Епа какво да се очаква от поредния 20 и кусур годишен кошник?
    Нема се научи Ганя на ред и туй то.
  • 23 333

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Към две трети от автомобилите с течно гориво се палят от електрическата система. Минах цяла България с капещ бензин върху алтернатора на мотора. Миришеше ми, ама не видях защо първоначално. Като видях, вече бях стигнал Пловдив.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове