Last news in Fakti

10 Септември, 2019 11:02 1 180 21

Манолова не се бои от компромати, обяви приоритетите си

  • мая манолова-
  • местни избори-
  • местни избори 2019

Представям си София като един светъл и почтен град, планиран и устроен

Манолова не се бои от компромати, обяви приоритетите си - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова не е притеснена от евентуални компромати срещу нея, а от мълчание и овчедушие. Това заяви самата тя пред БНР.

„Представям си София като един светъл и почтен град, светло и почтено управление, което означава пълна публичност и прозрачност за начина, по който се управлява градът, пълна информация за гражданите, за това как се взимат решенията, изцяло електронна община с едно гише и възможност за всеки гражданин във всеки един момент да провери къде се намира неговата преписка, електронни търгове, онлайн излъчване на процедурите по обществени поръчки, с пълна прозрачност за заданията и кандидатите. Още – задължително участие на гражданите в управлението и електронни референдуми – всеки спорен казус да се решава от гражданите, които ще са достъпни за всеки“.

Манолова си представя София още чиста и зелена: „Това означава зелено мислене, чист въздух, достатъчно зелени площи, без презастрояване, достъп на всеки столичанин до Витоша. Общината ще си върна Витоша за гражданите – лифтове, които да са достъпни и като цена и като начин за достъп“.

По думите ѝ Общината ще бъде отворена за гражданите:

„Столицата е една от много малкото общини, може би единствената в България, която не е осигурила достъп на граждани до заседанията на Общинския съвет и с това нарушава закона“.

Друг приоритет на Манолова като кандидат за столичен градоначалник е София да е модерно планиран и устроен град. Тя даде заявка, че ще се обърне поглед към кварталите и ще застане срещу багерите в междублоковите пространства.

Четвъртият ѝ приоритет е – София с грижа за гражданите, което включва социална политика, образование, детски градини.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мислещ

    4 4 Отговор
    Така работи "демокрацията", винаги така е работила, и тук, и в по-"демократичните" държави - няма от какво да се притеснява, защото, както обикновено, хората ще гласуват "против" и ще си затворят очите за компрометиращите факти, само защото опонентът е огромно и доказано зло.
    Но точно това е овчедушие. Вместо да изметем мафията и всички пишман "опозиционери", ние си играем на избори и въображаемо "наказване", гласувайки за собственото си наказание.
  • 3 Гост

    12 10 Отговор
    добре де, тая коя беше и какво направи в досегашната си длъжност?
  • 4 Алфа Вълкът

    7 6 Отговор
    НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ МУ ПУКА ЗА КОМПРОМАТИ! НИ ЗА МИШО БИРАТА, НИ ЗА ТЕХНОИМПЕКС, НИ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ШИШО ЗА ШЕФ НА ДАНС. НИ ЗА КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ НА СВЕКЪРА НА МИЛИОНЧЕВА! НЕ НИ ПУКА НА НАС И ТОВА, НИЕ СМЕ НАРОД ОТ НЕПУКИСТИ!

    Коментиран от #17

  • 5 за Мая ли

    8 6 Отговор
    Думите в обещанието са прекрасни , но дали ще ги осъществи?!!!
    Не по думите , а по делата ще ги познаете!!!
    Иванчева със смелостта и смирението си на практика започна да прави това което Мая обещава да направи!!! Но дали Мая е искрена?!!! А дали мафиотите в общината ще и позволят?!!! Въпроси за размисъл! А дали народа ще я подкрепи срещу мафията?!!!
    Дали - НАРОДЕ!!!
  • 6 НИКОГА!

    11 7 Отговор
    Ей хора забравихте ли
    Манолова :
    "Аз предложих Пеевски за данс..."
    "София трябва да бъде наказана за протестите...."
    "Протестиращите с/у орешарски до един са платени провокатори..."
    все нейни думи
    и сега тази иска да управлява София!
    НИКОГА комунистите не трябва да подушват власт
    НИКОГА!
  • 7 Кирил

    7 6 Отговор
    Вече ми писна от тая гарга
  • 8 ко да прайш

    8 3 Отговор
    Те я плюят, тя си мисли, че дъжд вали.
  • 9 месара

    7 4 Отговор
    пчеличката мая си представяла...... 🤣❗
    те и бсп_то си представят революция и че са на власт, ама няма да стане! но....... мечтите са безплатни!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нина

    6 6 Отговор
    Агресия простотия наглост събрани в едно
  • 12 Ммммм кеф

    5 3 Отговор
    ГРОБаджисйките тролчета вият на умряло, усещайки че скоро че затвори кранчето на източваните от софийската община средства. Или юочвайте да си търсите работа, или се учете да бъркате по кофите.
  • 13 Хахаха

    5 4 Отговор
    Не от компромати да се бои, а от липсата на визия, опит стратегия и т.н. Некадърника не се бои от компромати.
  • 14 Гост

    7 5 Отговор
    Странно е, не направо си е парадокс Мая Костинбродска да говори за компромати!
  • 15 Лоши новини

    4 2 Отговор
    Погледнете анкетата и вижте колко подкрепят фандъка - 13% хрантутници на държавна и общинска хранилка. Прибавете към тях всичкото сиган, роднините на тия 13% и ще вържете 20 от гласовете на всички избиратели. Ся, въпроса е дали с лъжите и плюенето ви ще успеете да отвратите избирателите до толкова, че падайки процента на гласуващи, вашите 20% да бъдат най много от всички гласували.
  • 16 onq s konq

    5 3 Отговор
    Ето я новата кметица на София. Ще си я изберем защото в пъти превъзхожда учителката по руски. Баце няма да сполучи за четвърти път с магарето.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Borislav Popov

    3 3 Отговор
    Хаиде тролчета мои. Малоумни гербачета. Да се оплюва и дискредитира Манолова. Батко вече показа магарето и трябва да се слави и вика урааа. Който не желае ще го хвърлим на комунистите. Опичайте си акъла.
  • 19 Тръмп

    3 1 Отговор
    Не се бои и от "дипломите",които са фалшиви!!!:):):)"Юристка" без Образование с претенции за Софийско кресло!!!:):):)
  • 20 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПОСТАВЯМЕ В ЕДНО ПОМЕЩЕНИЕ КМЕТИЦАТА И МАНОЛОВА И ПУСКАМЕ ГЛАДНА ОВЦА !!! КЪМ ЧИЯ ГЛАВА ЩЕ СЕ НАСОЧИ ОВЦАТА ??? ЗАЛОЗИТЕ СА 1 КЪМ 1.1 !!!!!!!!!!
  • 21 Софиянеца

    0 0 Отговор
    Ще гласувам за тази! Мисли като софиянец за столицата, особено за Витоша. Личи си, че не е Самоковска слугиня.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове