Last news in Fakti

10 Септември, 2019 11:41 15 203 26

Шофьор блъсна три коли и избяга

  • автомобили-
  • катастрофа

Установен е по намерения паднал регистрационен номер на автомобила

Шофьор блъсна три коли и избяга - 1
Снимка: БГНЕС

Три автомобила, паркирани вдясно на булевард в Благоевград са ударени тази нощ. Водачът, причинил само материални щети, е избягал, но е установен по регистрационния номер на превозното средство, съобщава БГНЕС.

Инцидентът станал преди полунощ на бул."П. К. Яворов" в ж.к."Еленово".

След инцидента причинилият удара водач напуска местопроизшествието. При сблъсъка с паркираните автомобили, пада предният му регистрационен номер.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ticino

    54 2 Отговор
    Пиянка,тарикат
  • 2 Бандюга

    67 1 Отговор
    Щом е избягал или е бил пиян, или друсан, възможно и двете. Добре, че няма пострадали хора, ама малоумните наглеци пишман шофьори се увеличават с космическа скорост. Всеки ден все по–страшно става.
  • 3 Silesen

    44 4 Отговор
    Преди мислех, че по-голяма напаст от РК няма, но от както за една седмица видях две Е-та да въртят кръговите в обратна посока ...

    Коментиран от #5, #24

  • 4 Преброяване на бесните язовци

    19 3 Отговор
    Сигурно някой с колело или тротинетка го е засякъл.
  • 5 Анонимен

    26 1 Отговор

    До коментар #3 от "Silesen":

    Човече, и тези проклети “К” са сред най-опасните “шофьори”. “К” се гордеят с циганските номера, които правят по пътищата

    Коментиран от #6

  • 6 DBS

    33 3 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Стига с тези глупости. К били такива ..."Е" онакива... "ЕН"... "М".... И тн да не изреждам вс видове. "СВ " като са смесица от всички тези номера какви са ....

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Колега

    13 8 Отговор

    До коментар #6 от "DBS":

    СВ, С, СА в 90% означава провинция.
  • 8 Георги

    4 1 Отговор
    Ба..и каръка
  • 9 Silesen

    19 5 Отговор

    До коментар #6 от "DBS":

    Съгласен, но за 20 години едно С,СА и СВ не съм видял да върти кръгово в обратна посока, а за една седмица видях две Е-та. Да не спазват знаци, светофари , маркировки всички са еднакви без значение от регистрацията, но кръгово в обратната посока... И да ти кажа , че в провинцията някой като даде мигач, спре на пешеходна или кара в ограничението, казват, че е "софиянец".

    Коментиран от #13, #16

  • 10 Закони трябват

    15 2 Отговор
    Трябва да се приеме закон при напускане на ПТП задължително да се води пиян и надрусан, тогава ще се оправят нещата:-)

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Крали Марко

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Закони трябват":

    Аааааа! Нпо-тата, шоросоидите, хелзинкският мин.ует и тн и тн ще измучат за правдините на бандитите и неМа кЪк да стане !
  • 12 Пустин_як

    3 0 Отговор
    Как се нарича жител на пустинята
  • 13 DBS

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "Silesen":

    Да,това с мигача и спирането на пътека го потвърждавам. Понеже работата ми е свързана с много обикаляне из градовете ,съвета на колегата който ме обучаваше в началото беше "внимавай много когато спираш на пътеки" . Хората които пресичат ,не очакват че ще ги пуснеш , а тези зад теб - че ще спреш.И така потвърди се още на първата ми командировка във Варна....и всеки път в Пазарджик. Не ми се ще да конкретизирам и да обощавам така ,но е факт

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пламен

    5 0 Отговор
    Преди няколко години имах абсолютно същия случай. Удари ме и избяга . Аз лично го намерих ,а за капак на всичко полицаите ми се накараха защо не съм ги известил веднага а на сутринта след като го открих.
  • 16 Нова мода при СВ-тата

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Silesen":

    Много тъпа мода забелязах в София и областта отскоро.
    Като тръгне някой да спира, директно удря спирачките и след това и аварийните.
    А да даде десен мигач, да се подготви колата зад него че ще спира сякаш го е срам.

    Коментиран от #26

  • 17 Пазарджик

    18 2 Отговор

    До коментар #13 от "DBS":

    В Пазарджик пешеходците сме научени, че преди да пресечеш на пътека трябва да се огледаш преди да преминеш. При слаб трафик, като видиш че идват 2 коли, изчакваш ги 5 секунди и минаваш без да затрудняваш движението и без да си рискуваш живота.
    При по-силен трафик показваш намерението си да пресечеш и ако не 1-вата, най-много 2-рата кола ще спре.
    И наистина СВ-тата правят лоша услуга с глупавите си спирания на пешеходци, които си чакат спокойно, на метър навътре на тротоара, да се освободи платното. Един шофьор ще спре, друг по 1000 причини може да не успее да види пешеходеца, дали поради намалена видимост или пътник в колата ще го разсее или друга неоневиняваща го, но реална причина и става белята.
    Пешеходеца първо трябва сам да си пази живота, да му го пазят и другите. А не както съм ги виждал разглезени пешеходци, уверени в правата си, малко преди да стъпи на пътеката и поглежда в обратна посока и тръгва без дори да намали и без да е сигурен че шофьора дори да иска, ще успее да спре.
    Много преди да стане шофьор, още в училището ни учеха, че преди да пресечеш на пътека трябва да се огледаш и да прецениш кога да пресечеш. Сега отвсякъде се насажда мнението, че шофьора е длъжен.
    Длъжен е, но на здрачаване може и да не видиш навреме бързаш пешеходец с тъмни дрехи, но няма как пешеходеца да не види приближаваща кола с включени фарове.

    Коментиран от #18, #19, #20, #25

  • 18 DBS

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Пазарджик":

    Това има предвид, като казах че не искам да обобщава. Някой ще се засегне.
    И си прав, че пък в София дори не си правят труда да се огледат ....масово и все по-често.
    Даже съвсем скоро беше ....две майки с колички ....ходят си по тротоара.... и в един момент и двете рязко количките на пътеката и тръгват .... е ако не бях с 40 и до някъде очаквах какво може да стане ,сега щеше да четете за поредната трагедия и "джигит" газил майки с колички на пешеходна пътека. Малко по-бързо да караш ...или да блееш ...отече.
  • 19 Сандо

    1 6 Отговор

    До коментар #17 от "Пазарджик":

    Значи пешеходеца тебе те вижда понеже ти имаш фарове, ама за чий са ти тия светлини та ти не го виждаш па било и с тъмни дрехи!?
  • 20 Ноки

    4 5 Отговор

    До коментар #17 от "Пазарджик":

    Затова има знаци преди пъшеходната пътека зада намалиш, че ако някой реши да тича по нея без да се огледа, ти да спреш.

    Коментиран от #21

  • 21 Сандо

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ноки":

    Абсолютно си прав! Без да съм голям фен трябва да си призная че "онзи чалгар"го е казал много добре, верно нема такава държава!!!
  • 22 Новата Хамерика или Фар Уест

    3 0 Отговор
    Страната на неограничените възможности. Нема ограничение за нищо дорде не та фанат или спреш да си плащаш.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 VWandMercedes

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Silesen":

    Миналата година и аз се изумих как един КН по АМ Струма около Благоевград на кръговото се врътна наопаки?Чдудя се това талибан камикадзе ли беше
  • 25 goni

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пазарджик":

    Мдаа! Вие в Пазарджик сте готини:) Искреното ти желая този, който най- много обичаш да се оглежда колкото си иска и след това да бъде леко контузен! Колкото да остане инвалид за цял живот!:) Ти разбира се ще застъпиш за шофьора! Нали можеше да си ти!:)
  • 26 Мигач

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Нова мода при СВ-тата":

    Повечето нови автомобили имат функция при рязко спиране да им се включват аварийните.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове