Last news in Fakti

14 Септември, 2019 14:39 4 412 36

Шофьор изкърти бетонен ограничител в София СНИМКИ

  • софия-
  • бетон-
  • ограничител

Инцидентът е станал в центъра на столицата

Шофьор изкърти бетонен ограничител в София СНИМКИ - 1
Снимки: БГНЕС

Шофьор с джип не успя да вземе завоя на столичните улици “Московска” и “Париж”. Това съобщи БГНЕС.

От силният удар беше изкъртен и изместен бетонния ограничител, а шофьорът с висока скорост продължи без да спре.

Шофьор изкърти бетонен ограничител в София СНИМКИ

Шофьор изкърти бетонен ограничител в София СНИМКИ


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aмии

    46 0 Отговор
    Че как ще спре, срам голям :-)))
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ventura

    38 1 Отговор
    Асане, Османе земи смнени ракията. От тая шльоковица,
    имаш видения.Объркал си държавата.Сигурно си имал вредвит Анката!
  • 4 Гост

    17 0 Отговор
    Да го ева у шофьора😂
  • 5 Емигрант

    17 7 Отговор
    Поредната нагла герберастка мутра
  • 6 Мартин

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Осман":

    Ей жалкар, недей да дискредитираш протеста си. Не прави на такъв какъвто не си, че български мюсюлмани ще ти дадът да се возиш на кабриолета.
  • 7 Erdogan buyuk bir lider

    3 20 Отговор

    До коментар #2 от "Осман":

    Аз предлагам вместо да правим митинг да идем до Ердоган и да му кажем че сме готови да помагаме да си прибере територията изстрадала от кямфирите и да настъпи тука закона на шериата
  • 8 Левски

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Осман":

    И аз идвам да крякам 😂😂😂язък че ме обесихте зарад тея гявури..ама миралая право ми рече че ше стана залудо курбан ама не го послушах
  • 9 Тъжна реалност

    15 0 Отговор
    Просто нашмърканата Батка е хвърчал с някой сандък за 200бона тежащ 3тона и понеже в живота си не е отворил учебник няма как да знае,че законите на физиката важат и за него...
  • 10 Константин

    23 3 Отговор
    Бетонните ограничители са ниски, сливат се по цвят с настилката и не се виждат от шофьорите. Шофьорите в София трябва да гледат за много неща и тези ограничители просто идват в повече и не се забелязват.
    Явно, архитектът, предложил бетонните ограничители, не е практикуващ шофьор, а тези, които са одобрили проекта, се возят на служебни автомобили.
    Но тези, със служебните автомобили, ходят в Париж, Берлин, Брюксел... Там ограничителите са на възраст сто и повече години, високи са, оцветени в черно, открояват се при дъжд и сняг, виждат се на всички репортажи. Но тези, които одобряват проектите, само трябва да гледат и да си свършат работата - т.е. да направят това, за което сме ги избрали - да ни похарчат правилно парите.
    Шофьорът не е виновен - ограничителине са ниско и не се виждат, особено от висок джип.
    А са много тези неправилно одобрени ограничители в София.
    А през зимата, която предстои и снегът ги покрие?
    Не е мислено.

    Коментиран от #11

  • 11 Чети бе Ганьо

    5 10 Отговор

    До коментар #10 от "Константин":

    Пише,че заради висока скорост не е успял да вземе завоя.Чети преди да драскаш и да плюеш архитекти.
  • 12 9753

    6 0 Отговор
    Ще има ли спонтанен протест?
  • 13 Пфуу

    5 4 Отговор
    Такива са джипарите, нагли, агресивни, нахални и прости.

    Слугите на властта и отрочетата им.

    Не говоря за обикновени нисък клас джипове.
  • 14 Софиянец

    7 2 Отговор
    Шофьорът е ГЕРБ-общински началник и джитка в извънработно време със служебен луксозен джип за лично ползване! Фандъкова ще поеме ли отговорност за разхитителството на пари от данъкопладците за луксовете и уфовлетворяване на каруцарските комплекси на назначените от нея и ГЕРБ мутро-чиновници?!
  • 15 Миризлив пор

    6 0 Отговор
    От край време единствения валиден ограничителен или забранителен знак е бетонен блок над 3 тона напреки на шосето. Всичко друго е препоръчително.
  • 16 въпросче

    6 1 Отговор
    А някоя перка на акула не е ли съборил?
  • 17 Константин

    5 2 Отговор
    До коментар № 11 "Чети бе Ганьо"
    Инцидентите с новопоставените ниски гранитни ограничители в София са няколко само от това лято. В резултат на това има пробити два картера, счупена полуоска - по публикации от печата. Такива ниски и скъпи гранитни ограничители, които не се виждат от шофьора и се сливат с настилката от гранитни павета, което се вижда и от приложената снимка, няма в европейските столици. Лесно може да се отвори приложение и да се види веднага, от този, който иска да види. На показаният на снимката завой, пред общината, на практика трудно може да се вдигне висока скорост поради наличието на пресичащи минувачи, полицаи и много спрени автомобили пред общината. Видимостта към ул. "Париж" на завоя е малка, защото улицата е стръмна точно от завоя. Всичко това е трябвало да се прецени от архитекта от гледна точка на функционалност, а не от естетика. На този нисък, бетонен ограничител не му е мястото там, ще има и други инциденти, ако остане. Около това място има и други гранитни ограничители, които не се виждат при паркиране на заден ход, а има платена зона за паркиране. През зимният сезон съвсем няма да се виждат.

    Коментиран от #24

  • 18 Чети бе пишман архитекте

    4 2 Отговор
    Каква висока скорост на завой и на тези тесни улици? Блокчетата са ниски и се сливат с улицата. Перките на акулите по Графа ги замениха с ниски ограничители които трябваше да са по-високи както на други места в София. Не може архитектче от Горно Нанадолнище построило през живота си само две халета да е архитект на София. Само бъка от пишман идеи и обърка движението в центъра на града а и не само там. Вдигнахте нивото на Графа и площада Славейков и при дъжд се образуват езера при по-ниските околни улици. Не ставате за архитекти на барака в някое село, камо ли за София. Дай ви само забрани защото те не изискват никакви усилия, но и в това даже не ви бива. Човек започва да си мисли колкото и да не му се иска дали да подкрепи световната шампионка по популизъм Мая Манолова. В неистовия си стремеж да стане президент или премиер може пък да направи нещо реално за София за да й послужи като трамплин.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Константин

    6 0 Отговор
    До коментар № 10 "Чети бе Ганьо"
    Кратката статия, която не е трудно да се прочете от "Ганьо" се състои от три изречения. В тези изречения няма записано "заради високата скорост не е успял да вземе завоя".
    Цитирам дословно част от едното изречение - "...шофьорът с висока скорост продължи без да спре." В това изречение не е описано как е взел завоя, а как е продължил да се движи след завоя - без да спира и с висока скорост.
    По темата може да се пише много, спирам до тук.
    Целта на моето писане е как да се борим и направим живота си по-добър чрез малките неща - на нас, на нашите деца и нашите внуци.
  • 22 Минах от там

    7 1 Отговор
    В района има около 20 камери. До 24 ч ще е установен, чака го акт за напускане на ПТП, ако е дрогиран, дрегера ще покаже, дори и да е шмъркал преди 2 седмици. Тогава застраховка не важи, ще плати щетите по камъка. Иначе тези блокове наистина са в малоумен цвят, но на кръстовището има предоволно място за завой.
  • 23 Тъпанар

    5 0 Отговор
    А ако го нямаше. И ако имаше хора ...
  • 24 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Константин":

    Каквото и да сложат,резултата ще е същият.Проблема не е в ограничителите ,а във високата скорост.Два пъти поставяме високи ограничители на улицата пред блока и няма и помен от тях.От няколко години сме сложили едни големи камъни,не ,че не ги местят и си трошат колите.И всичко това защото шофьорите така спират,че после си тръгват с камъните ,от тарикатлък.
  • 25 висок

    3 2 Отговор
    Да не е бил бат Бойко с жипката?
  • 26 Име

    6 2 Отговор
    Какъв е тоя ограничител, бе, той няма цимент да го държи. Само са капнали на едно място и са го сложили отгоре. Такива пишман-майстори и такъв пишман-контрол ... Ако не беше трагично щеше да е смешно.
  • 27 Ники

    4 0 Отговор
    В западна Европа , в големите градове , бутат по 100 колчета на ден и след няколко часа са оправени всичките ... и обикновенно са хубави .. не бетонен квадрат .. голяма новина е тая , че някой не видял .. блокчето .. тука един вчера не видя вдна ограда кат даваше назад и я бутна .. май е по същественно така че моля свържете се с мен ще ви дам информация и ще я окрасим , ще кажем , че е е минал един със дрифт .. поне със 120 и май е бил пиян и дрогиран
  • 28 Ники

    0 0 Отговор
    В западна Европа , в големите градове , бутат по 100 колчета на ден и след няколко часа са оправени всичките ... и обикновенно са хубави .. не бетонен квадрат .. голяма новина е тая , че някой не видял .. блокчето .. тука един вчера не видя вдна ограда кат даваше назад и я бутна .. май е по същественно така че моля свържете се с мен ще ви дам информация и ще я окрасим , ще кажем , че е е минал един със дрифт .. поне със 120 и май е бил пиян и дрогиран

    Коментиран от #32

  • 29 778

    2 1 Отговор
    Това в столичните квартали се случва редовно. Проблемът е че с години не се поправят!

    Коментиран от #31

  • 30 ХЕЙ

    0 0 Отговор
    РОГАЧЕВ ПАК ЛИ ТИ БЕ ?
  • 31 Шопите

    0 4 Отговор

    До коментар #29 от "778":

    са най - големите врагове на българите.

    Коментиран от #35

  • 32 Conti

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Ники":

    Колко данък се плаща в Западна Европа знаеш ли?

    Коментиран от #36

  • 33 Умен

    1 0 Отговор
    Българина иска без да плаща и стотинка всичко да му е ок.Е немА такъв филм блюдолизци!
  • 34 Жабара

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Осман":

    Утре единствено можеш да ми измиеш колата и да легнеш до Айшето с коспатото шаро
  • 35 Вониш на крави

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Шопите":

    Каза сельо
  • 36 El Torro

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Conti":

    А какви заплати взимат там, знаеш ли?.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове