Last news in Fakti

20 Септември, 2019 15:11 15 238 39

Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

  • румен петков

Петков призова министър-председателя да опровергае това твърдение

Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската - 1
Снимка: БГНЕС

Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад гърба на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това коментира в Пловдив председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта, че в цялата история на партийната политическа система в България в изтичащия управленски мандат за първи път левицата няма кмет на областен град и изрази надежда, че това ще е и последният такъв случай, съобщиха от пресцентъра на партията.

Пред медиите в града той подчерта, че сегашното управление по модела на срастване на партия с държава е вредно за обществото и извратено, съобщи Фокус.


Петков коментира и темите в държавата през последните няколко седмици – шпионски скандали, спирането на ефира на Националното радио за първи път в историята с думите: „…Последните два три месеца, премиерът жив да го ожалиш. От едната страна шпиони - и трябва да кажа с покруса, че нито един от шпионите не е в ареста или в съда. Това е углавно престъпление и прокуратурата, и съда пуснаха баш шпионина да се вре по студията и да шпионира, да черпи информация и да докладва. От другата страна - саботьори в радиото. Това е речниковият състав на Вълко Червенков, не разбирам. Той се занимаваше с разкриване на шпионски групи и ликвидиране на саботьорски групи…“.
Председателят на ПП АБВ коментира и случилото се около затворника Будимир Куйович и последвалите оставки на началника на Софийския затвор Десислав Трайков. Той намекна за зависимост между Трайков и държавното ръководство. „…Питам ясно Борисов - какво правим с ръководството на Софийския затвор и със затворниците. Да каже ясно - имат ли общ бизнес, в какво им е бизнеса. Защо ръководството не може без Деската? Аз знам защо затворниците не могат без Деската, имам предвид, само някой, по-първите. Но защо Борисов не може без Деската? Да излезе и да каже. Тези неща потъват и нашите сънародници трябва да знаят за какво гласуват. Защото съм на път да мисля, че когато гласуваш за Борисов, получаваш Деската“, заяви той.

Петков призова министър-председателя да опровергае това твърдение. „…Да излезе да каже, че не е така – лесничко е. Можем без Деската - уволняваме го. Или не можем без Деската да излезе някой ѝ да каже – Румене, не си прав, ще се извиня веднага. Но не казват. За обсъжданите „мокри“ поръчки ‚ в тази институции ще питам друг път, ако ми стигне времето…“, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЩО Е РУМЕН,

    41 31 Отговор
    ВСЕ Е ТЪПО.!
  • 2 РУМЕН ЗАПАЛКАТА

    43 21 Отговор
    АЛО МАДЖО.
  • 3 ПИКАЕЩИЯТ В ШАДРАВАНИ

    54 25 Отговор
    ПАК КОМПЕТЕНТЕН,НА ВСЯКО ГЪРНЕ МИРУДИЯ.
  • 4 пикаещия във фонтани

    57 27 Отговор
    Румбаааа, имаш много поздрави от Братя Галеви, канят те в ЮАР. Ще ходиш ли?
  • 5 Румен Умното

    53 22 Отговор
    ЕЕЕЕ то пък се намери кой да иска справедливост. Айде, бе Румка малко срама бе брат. Ами,че те в Плевен само като ти чуят името и зареждат колта, а ти се изказваш. А кога събираше пари от фирмите за БСП кога ще си кажеш. Айде, пак казвам-малко срама имай.....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха ха

    38 18 Отговор
    Големи тъпизми от един и същи тъпоъгълник в коментарите по-горе
  • 8 Абе дугарю

    28 19 Отговор
    Деската е много по голям мъж от теб и съм сигурен че не е бил корумпиран а е така го прецакахте човека за лична изгода и имидж на чужд гръб.Джок ПолФрийман по същата схема е бил нагласен така мисля.

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    46 11 Отговор
    За мистър Пис ще напиша само:басейн "Спартак", братя Галеви! Този човек, вместо да дава оценки на другите трябваше да е в затвора.
  • 10 електорат

    32 10 Отговор
    Така е за съжаление, защото у нас мафията си има държава!
    В Европа затова хвърчат оставки! А ние казваме - няма КОЙ.

    Коментиран от #26

  • 11 В България

    28 1 Отговор

    До коментар #8 от "Абе дугарю":

    няма некорумпирани шефове на затвори!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Полу - защитник

    26 7 Отговор
    Гласуваш за Борисов - получаваш Румен Петков, май така стана на миналите парламентарни избори.
  • 15 Иво

    36 9 Отговор
    Гласуваш за Р.Петков - получаваш пикаеща във фонтани амеба!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Перо

    26 6 Отговор
    Брат му на този мръсник е генерал, какви ли мръсотии въртят?
  • 18 ПЕНКО

    27 4 Отговор
    РОУМЕН Е СЕРЬОЗЕН ...РОУМЕН Е ГЕРОИЧЕН ...РОУМЕН Е "МЪЖЕСТВЕН" ... РОУМЕН Е ВСЕЗНАЕЩ ... РОУМЕН Е ВЕЛИК ПОЛИТИК... РОУМЕН ВЕЧЕ НЕ ПИКАЕ ВЪВ ФОНТАНИТЕ ... РОУМЕН ВЕЧЕ НЕ ИГРАЕ С "БИВШИ БАРЕТИ " ... ТОЙ Е ТОЙ Е ПРАВ ВЪВ ВСИЧКОТО СИ !!!!!!
  • 19 1944

    28 4 Отговор
    румен пикльото е руски шпионин за затвора
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Стани да си легнеш

    24 2 Отговор
    Румката вече пишка клекнал ,ще го видите на куково лято
  • 22 Р Овч

    22 4 Отговор
    Но за това пък ака прав
  • 23 Токо

    27 3 Отговор
    Видна плевенска пияница със анални мераци ... Все Бойко му е в сънищата

    Коментиран от #34

  • 24 СърГей

    22 7 Отговор
    Плевенския пикльо във фонтани,на братя Галеви маша,както и кюстендилската фъшкия Мая е тъп,тъп,тъп............противен фъшляк.
  • 25 Рошавия

    6 5 Отговор
    Аве Плевенско пиянде Деската е президентшата дет е ангажирала целия авто парк на НСО та балъка въртоли бициклета сакаш да речеш че Боко тъпче "момата".
  • 26 Едо

    7 19 Отговор

    До коментар #10 от "електорат":

    ЩЕ ТЕ ПОПРАВЯ! ВЕЧЕ ИМА КОЙ! ПРЕЗИДЕНТ Р.РАДЕВ Е ПРАТЕНИКЪТ НА БОГА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ПЪРВО, ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! След утвърждаването на тази форма на управление, минаваме към ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ! ТАКА СЕ СПРАВЯМЕ СЪС ЗАИГРАЛИТЕ СЕ МАФИОТИ, КОРУПЦИОНЕРИ, ПОЛИТИЧЕСКИ МАРГИНАЛИ И МЕДИЙНИ ПОРНОГРАФИ!НАРОДЪТ САМ ОПРЕДЕЛЯ СЪДБИНИТЕ СИ: 1) СИЛНА АРМИЯ, ГАРАНТ ЗА ДЪРЖАВАТА; 2)ЕКОЛОГИЧНА ЧИСТОТА- ЗАБРАНА НА ДВГ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ ПОЕТАПНО! ЗА ЦЕЛТА 3)СТРОИМ ТРАМВАЙНИ ЛИНИИ, МЕТРА, ГЪСТА МРЕЖА ОТ ВЕЛОАЛЕИ НАВСЯКЪДЕ!; 4)ПУСКАМЕ ВЛАКОВЕ СТРЕЛИ! 5)ПРЕСТРУКТУРИРАМЕ ИКОНОМИКАТА НА МЕСТНА ОСНОВА; 6) ЖИВЕЕМ ЧИСТО И СКРОМНО, НЕ ХОЙКАМЕ С ЧУЖДИ КРАКА, А КАРАМЕ ВЕЛОСИПЕДИ И ОРГАНИЗИРАМЕ КОЛО-ПОХОДИ, ТЪРЖЕСТВА,МАСОВИ КОЛОЕЗДАЧНИ СЪСТЕЗАНИЯ; 7)РАДВАМЕ СЕ НА ГЕРМАНСКИТЕ ЕКОЛОГИСТИ, КОИТО ОРГАНИЗИРАХА ГРАНДИОЗЕН ЕКОПОХОД В ЗАБРАНА НА ДВГ ПРЕДИ СЕДМИЦА И НАЙ АКТИВНО ГИ ПОДКРЕПЯМЕ! 8)ПРЕЗИДЕНТ Р.РАДЕВ ДА ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ С ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ КОЛОЕЗДАЧИ, КАТО С ЛИЧНОСТТА СИ ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО В БОРБАТА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЧИСТА ЗЕМЯ! НИЕ, БУДНИТЕ ГРАЖДАНИ, РЕШИТЕЛНО ГО ПОДКРЕПЯМЕ! ИСКАМЕ ДОБРОТО НА НАШАТА РОДИНА! ДАЙ, ГОСПОДИ! АМИН!

    Коментиран от #28, #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 1944

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "Едо":

    След 1944 всички с малки отклонения са пратеници на Москва Мога ли да ви попитам? Защо вярвате в таласъми и караконджори Толкова ли сте ПРОСТИ или ЗАВИСИМИ Те ви правят на маймуни а вие по маймунски се дърлите, кой е по голямата маймуна Явно нищо нямате в тиквите пак ше ви кажа говорете заедно в един хор БКП ГЕРБ и БКП БСП ваща битка е за пари а не за БЪЛГАРИЯ
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Дупница

    12 1 Отговор
    Познавам този грозник още от времето когато беше комунист и те го сложиха министъп на вътрешните работи.Там стана вътрешен и с братя Галеви и Маджо.Имаше и документирани срещи с тях.Подаде си отставка за скандалите с Куйович. В стила си изнивери на БСП,отиде в АБВ.За никой не съм чул да каже нещо добро.Той е критикът на МВР,на правителства,на съдебна система и т.н.
  • 31 Пикаещия във фонтани

    11 3 Отговор
    Румба , га яде кифтеата не рева.
  • 32 Подкупен червен овчар

    11 4 Отговор
    ГлЪвЪ, а ти гласувай за Манолова и получаваш Пеевски на пълно безплатно!
  • 33 ЕЕЕЕЕХ

    7 2 Отговор
    РУМЕН ЛИ Е , ВСЕ АЛЧНИ И ТЪПИ ПЪРЧЕТА !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 хахаха

    4 1 Отговор
    Пикльо, ходи да пълниш фонтаните, че нещо пресъхнаха....
  • 37 ФАКТ

    4 2 Отговор
    Петков,не се прави на -ни лук ял ни лук мирисал !!!! Кажи ЗАЩО с вашата НАГЛОСТ комунистическа,ПРОГОНИХТЕ работливите и умни българи от България!!!! СЕГА ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ !!! БЕЗСРАМНИЦИ и ИДИОТИ !!! Вие политиците сте ВСИЧКИ за ЗАТВОРА,но във България това НЕ СЕ СЛУЧИ !!! Предайте се сами !!! До кога ще гледаме вашата НАГЛОСТ !!! ИЗГОНИХТЕ милиони българи !!! Кога ще си ПРИЗНАЕТЕ и ще се ПРЕДАДЕТЕ ???
  • 38 Коков

    1 1 Отговор
    Трябвало да те нарекат Червен а не Румен.Румено вино няма.Има розови сънища,и ти блуждаеш там като селски алкохолик само с една и съща песен и то не я знаеш цялата.
  • 39 Не е вярно

    0 0 Отговор
    За когото и да гласуваш,получаваш Борисов.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове