Last news in Fakti

21 Септември, 2019 10:30 19 459 36

Пламен Стоянов-Дамбовеца: Съдя държавата за деветцифрена сума

  • пламен стоянов-дамбовеца-
  • дела-
  • съд-
  • държава-
  • деветцифрена сума

Бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца отново бе доста критичен към управляващите

Пламен Стоянов-Дамбовеца: Съдя държавата за деветцифрена сума - 1
Източник: БГНЕС

''Загубите са колосални, ще го каже съдът. Това беше една структура много модерна, бизнес и финансова. За съжаление правителството отупа много такива. Ние сега сме единствената европейска страна, която е в топ 20 на замърсителите в света. Съдя държавата за доста, това е деветцифрено число с шест нули, като това е силно занижено. Това не е всичко, след това ще има още. Аз съм плащал 7000 заплати, преди този от ''Мозъчния тръст'' да дойде да ме арестува'', това заяви бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком. Припомняме, че преди няколко години той бе задържан като част от организирана престъпна група, а делото нашумя като ''Октопод''. Впоследствие въпросното дело претърпя сериозен крах.

''Съсипаха един страхотен бизнес. Тук съм, за да покажа механизмите, по които работи прокуратурата, взаимовръзките с политиците. Една Иванчева, 42 килограма жена, пранги, белезници, на мен са ми го правили това. Аз не вярвам на нито едно дело, с което се занимава прокуратурата. Това са постановки. Аз в продължение на години не можех да изпия едно кафе от репортери, които ми скачаха на главата, след това всичко ''катастрофира''. Всичкото това ''катастрофира'' като акция ''Октопод''. Човешки съдби са съсипани, при мен 4-5 човека починаха'', заяви още Пламен Стоянов-Дамбовеца.

''Наричал съм ги какви ли не, но никой не се осмелява да ми заведе дело. Всичко е от най-високо ниво срещу мен. От онзи от ''Мозъчния тръст'', а другият постоянно го подкрепяше'', коментира той.

''За това е важно изборът на главен прокурор да е избор на главен прокурор, а не назначаване. Тежки времена предстоят, а сметката ще се плати от хората'', заяви още бизнесменът.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    169 16 Отговор
    За огромно съжаление ТОЙ Е ПРАВ ! Сотир Цацаров не е завършил нито едво ЗНАКОВО ДЕЛО !!! КТБ отшумява, пародията Иванчева също !!! Да не говорим за измислената хакерска атака и последвалите задържания.

    Коментиран от #4, #5, #14, #28

  • 2 Vaci

    45 106 Отговор
    Tъпа мутра .Щял да бие Б.Б ако се видят .

    Коментиран от #3

  • 3 Баба Вуна

    117 12 Отговор

    До коментар #2 от "Vaci":

    Защо никой не се учудва, че държавата ни се управлява като и от мафиотска структура! Като го гледах Капитан България от джипката да се провиква на водача на булдодзера - " Наборен как си, я ела тука" , а министерчето на задната седалка , да чете от букварчето, паднах от смях! Типично 90те години!
  • 4 Драгой

    22 30 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Иванчева е осъдена ефективно и обжалва.
  • 5 да питам

    30 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    абе делата не се ли завършват от съда? прокуратурата е само страна. пример - полфриман
  • 6 el texeran2

    71 13 Отговор
    Не само той ще бие Б.Б като се видят...

    Коментиран от #33

  • 7 Активист на БСП

    86 11 Отговор
    Искам арест,съд и затвор за всички политици след 10 ноември 1989 година !!!

    Коментиран от #19, #25

  • 8 Русуфил

    41 21 Отговор
    Брех, как все тези с екзотичните прякори са най-големите божи кравички?
  • 9 Пенчо

    24 5 Отговор
    За трильон ли я съдиш тая държава 😂

    Коментиран от #15

  • 10 Някой

    41 10 Отговор
    Поръчково дело в спецпрокуратурата отлежаващи пета година без нито едно следствено действие или разпит на човек от " престъпната група". "Престъпниците" освободени от специализирания съд без никаква мярка за неотклонение. Просто съдиите не видяха никакви данни за престъпление между кориците на делото представено от прокуратурата.
    НО РЕЗУЛТАТА ЗА МЕН- съсипан бизнес,фалит и развод. Унищожено всичко което съм градил през живота си....Това е българската прокуратура!
  • 11 Ауау

    48 20 Отговор
    Абе този е за затвора,седнал критикува власта.Ти тъпа мутро ,кажи как окрадохте Кремиковци,кажи от къде са ти парите престъпнико!
  • 12 месара

    62 14 Отговор
    баща му на тоя беше железничар в кремиковци, тоя е милионер отдавна, рудник кремиковци е негов, половината планина около кв. кремиковци е негова,.........
    та да го попитам : как така стана милионер бе дамбовец, с кви пари работиш, как почна бизнеса си, със спестяванията на баща ти ли?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 О, ДА НАИСТИНА...

    51 7 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    КОЙТО МУ ВЯРВА НА ТОЗИ , да попита хора работили в Кремиковци, притискани, мачкани, унижавани , заплашвани и наистина умрели , но не от друго, а именно от неговата АЛЧНОСТ И НЕНАСИТНА УСТА!!!
  • 15 Неграмотник

    20 3 Отговор

    До коментар #9 от "Пенчо":

    Няколко стотин млн, мъдреци. Лошото е ,че и Ц. Василев...и други ще успеят.... А Защото станахме най-тъпите , ще плащаме, ще си даваме богатствата на чужди и ще купуваме музейни самолетчета.... ИЛИ ЩЕ НИ ВЗЕМАТ НАПРАВО ПАРИТЕ КАКТО ПРИ ЦАРЧЕТО С ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ.
  • 16 Све

    35 6 Отговор

    До коментар #13 от "Обективен":

    Пурко, твоята прокуратура още не е разбрала кой телефонира в случая ,,МИШО БИРАТА", кой разграби активите на КТБ, заради които бутнаха банката...... Избиха животните на хората с измислени болести..... Българите сме стадо пред евтаназия
  • 17 Дългият

    18 8 Отговор
    За 50000лв.ще му затворят устата завинаги...за какви 9 цифрени суми сънува този...
  • 18 Scout for funn

    21 4 Отговор
    АБЕ защо престъпниците и мутрите се изжививят като жертви в България или докато ти върви далаверата си велик и като те сгащят и почваш да не си велик .
    Аз предлагам да построим храм ,църква на всички мутри .ЗАЩОТО ИЗЛИЗА ЧЕ ТЕ ВСИЧКИ СА СВЕТИНИ БОЖИЙ .

    Коментиран от #26

  • 19 А Ти....О!

    14 14 Отговор

    До коментар #7 от "Активист на БСП":

    Защо не поиска да съдят жан виденов за кризата когато обрахте спестяванията на наще родители Ей мръсник мръсен комунист неден знам за какво намекваш и какво мечтаеш!Защо не искаш да съдим полит бюро на БКП?Сега на какъв се правиш?Ето всичко ви е ръцете съдете ни всички създадохте ГЕРБ крадяхте заедно купихте тръбите без да има договор 2035 е възможно да има дивиденти от общия ви комунистически руски газопровод Ако има газ достатъчно Що не съдиш Сергей и БСП които закупиха реактори за милиард без референдум БОКЛУЦИ

    Коментиран от #20

  • 20 Све

    22 10 Отговор

    До коментар #19 от "А Ти....О!":

    Кризата при Ж. Виденов беше причинена от запада , Пурко

    Коментиран от #23

  • 21 Веско

    10 3 Отговор
    Прасе от соца.
  • 22 Иван

    10 2 Отговор
    Що не го пуснат на поръчка да видим кой ще съди
  • 23 А Ти....О!

    12 16 Отговор

    До коментар #20 от "Све":

    Кризата в главата ти бе причинена от ЗАПАД Всичко окрадхте Комуняги Аз съм съм съвременник на онези събития Паралелните фирми след 1989 г.външно търговските дружества.Ти работил ли си в Африка като специалист с комунистически дър. фирми знаеш ли чинги комунистическо за една и съща дейност холандците взимаха по 6/7 по високи заплати от нас Кой направи закон дър.фирми да не си държат парите във валута ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ДЕЦАРА ВИ СЛЕПИ ДА ГИ РАЖДАТ!

    Коментиран от #29, #30

  • 24 А Ти....О!

    12 5 Отговор

    До коментар #13 от "Обективен":

    Можели толкова комунисти в една малка страна Не разделяй те Герб от БКП те са едно ще погубите Майка България!
  • 25 Къртев

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Активист на БСП":

    Аз и на останалите живи, преди това! Безотговорни и безморални същества! Не може, тук да си нищожество, а като заминеш в чужбина да докажеш, че си ценен и да те уважават. Това на какво се дължи?
  • 26 Прадядо на пра българин

    8 1 Отговор

    До коментар #18 от "Scout for funn":

    Борбата между мафиотските кланове не е привършила! А това с ограбване на определен бизнес от някого, не е нищо ново! Отбора на "белите якички" срещу отбора на "Дебелите златни ланци" продължава ! Познайте на
    кой отбор е Капитан България !
  • 27 леле мале

    13 2 Отговор
    Тази мутра е извършвала магистрални обири. Държава на айдуци комундеропитеци.
  • 28 Н. Г.

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Дамбовеца си е мошеник "бизнес мен".
    Ама за жалост е много прав. Но си мълчеше докато лапаше. А когато му поискаха % се разфуча. Така че ще търпи иначе ще следва пътя на другите като него - Василеви, Павлови, Цветанови и тн.
    Но хора "Мозъчен тръст". Само на мен ли ми изглежда адски смешно това заглавие? :) Цв. Цв. и мозък. Макар че то и за мошеник си трябва ум.
  • 29 Ти си страшен палячо бе!

    10 6 Отговор

    До коментар #23 от "А Ти....О!":

    Ми от запада е причинена от любимите ти хамериканци бе олиго!Точно Жан Виденов е единственият човек след 1989г.,който се е опитал да направи нещо за държавата ама като не е бил послушко е станал неудобен за някои хора!Ма ти като си промит гербераски мозък няма как да ти се обясни!То да е друго да ти го набий човек,ама то за жалост е акъл и няма как да стане!
  • 30 Ти си страшен палячо бе!

    7 5 Отговор

    До коментар #23 от "А Ти....О!":

    И недей да кълнеш гнидо мръсна,че теб да не застигнат твоите клетви!МАЙМУНА ГЕРБЕРАСТКА!Виждаш другите какво са крали,а за Боко нищо не казваш а?Едва ли знаеш за минимум 4 те МИЛИАРДА скътани от закуски!Що не купиш и ти на щерка си кола за 1 милион а?Отговора е много прост-щото нямааааш гнидо мръсна!

    Коментиран от #36

  • 31 Кучетата

    6 0 Отговор
    се дърпат за кокала. Единия и другия обезкостяват Народа. Безгранична алчност в политици и мутри мафиози. Кого всъщност съди за стотици милиони ? Заплатите на политическата върхушка ли ще намали ? Или на съдебната система на която вече " Раздаде" . Всички сте за снимка през оптика и после си товарете парите в ремаркето и при оня на "Портите " . Пък той колкото разреши да занесете в оня свят . Ненаядени псета .Изроди . Като спечелиш и вземеш парите ,кажете пак публично да знаем къде са парите за болните деца. Да съберем повече капачки и други работи има да събираме.
  • 32 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    6 1 Отговор
    Абе тоя за къв се има бе???Поне 10 пъти му казахме да почва да се отчита и никой няма да го закача ,той се прай на МУТРА не щял да плаща ,и за това му направихме БАЛ С МАСКИ ,да разбере кой е по силния и да почва да ни се отчита .
  • 33 Алфа Ромео

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "el texeran2":

    Така е, Сретен Йосич забавя но не забравя...
  • 34 VIKI

    4 0 Отговор
    Какво стана с кражба на века - 5.5 милиарда лево КТБ - или над 3 милиарда евро....тази кражба ако беше в другите ЕС държави с близки до нашето население Австрия - Швеция....дали така щеше да замлъкне за 3 години без абсолютно никакви последствия???
  • 35 Емил

    4 3 Отговор
    Щом подкрепя гнусната Иванчева,ясен е като бял ден
  • 36 Емил

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Ти си страшен палячо бе!":

    Ти си страшен палячо бе-Страшно прост си и елементарен
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове