Last news in Fakti

25 Септември, 2019 09:42 8 080 22

18-годишна счупи 4 ребра на баба си, полицията в потрес

  • внучка-
  • побой-
  • баба-
  • внучка-
  • побой-
  • баба-
  • благоевград

Ранената баба разказала, че внучката и Петя на 18 години я блъснала с все сила в коридора

18-годишна счупи 4 ребра на баба си, полицията в потрес - 1

18-годишна внучка счупи 4 ребра на баба си, блъскайки я страховито. Инцидентът станал в Благоевград в жилище на бул. "Св. св. Кирил и Методий" вчера.

Потресаващата история, разтърси спешните екипи, когато полужива, едва пристъпваща, помощ от тях потърсила 84-годишната жена, съобщава struma.com.

Прегледът установил, че Божурка П. е с четири счупени ребра, невъзможност да си поеме въздух и силно влошено здравословно състояние. Настанена е спешно в хирургия на болницата, където е оставена за лечение.

Ранената баба разказала, че внучката ѝ Петя на 18 години я блъснала с все сила в коридора на апартамента, в който живеят, тя паднала върху шкафчето за обувки и така счупила ребрата си.

Дежурният лекар в Спешно отделение д-р Бисеркова, незабавно извикала полиция, които започнали изясняване на случая. Казва ли истината Божурка, как е станало, дали възрастната жена е била обект на жестоко домашно насилие, предстои да се изясни.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така става.

    48 1 Отговор
    Като няма шамари от мама и тати за възпитание.

    Коментиран от #5, #6, #10

  • 2 Димитър

    33 1 Отговор
    18 годишен имбецил
  • 3 Потрес

    40 2 Отговор
    Внучката– пияна, дрогирана или и двете? На баба пенсията е свършила, а до следващата е далече. На 18 години носи пълна наказателна отговорност за делата си, така че органите– не дремете!
  • 4 Нон стоп индийски коноп

    27 3 Отговор
    Жалка ри!!!!!! Абсолютни жалкари, Преди години сутрин си хапвахме баничка с боза сега закусват кафе цигара и енергийна напитка!!! И съответно "превъртат играта"
  • 5 НЕСИ

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Така става.":

    Нали сме пишман европейци, та нито шамари, нито смъртно наказание за убийци, само коленопреклонно послушание, каквото кажат шефовете–това.
  • 6 На шеснайсе друса като мини купър

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Така става.":

    С бой не става, Трепане му е майката, Треп, треп, трепни трепни!!!!!!!
  • 7 БАБА

    26 1 Отговор
    Мръсна пикла, бабата сигурно вместо да си гледа живота, е отделяла времето си да я отглежда, храни и подсушава, та като порасне да я бие и тормози !!! В ареста това куче , че да види и другата страна на живота !!
  • 8 Старото ремарке,, игор,,...!

    22 1 Отговор
    Стара жена, има внучка, но от сегашната неблагодарна младеж, всичко може да се очаква...!
  • 9 Чата

    7 14 Отговор
    Ами като не си е намерила някой да блъска нея, тя се изнервя и бие баба си! Толкова ли сте прости и не можете да разберете потребностите на женската млада душа!!!? На млади години не сте ли биле нервни и агресивни докато не се сети някой да ви вземе огъня! Бо-жееееййй! Ще ме уморите с това ваше невежество по елементарни екзестенциални казоси!!!
  • 10 Обикновен човек

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Така става.":

    Прав си с допълнението че шамарите трябва да се ядат до седем годишна възраст (като имунизация ,като профилактика,като застраховка ,като влог за бъдещето ако щете, не в пари а в морал....)след това вече е късно .Но не трябва да се прекалява с това лекарство трябва да се употребява с мярка и лекичко важно е не да го боли детето а да разбере кое е правилно и кое не и че за всичко си има граници които не трябва да се прескачат!
  • 11 пенсионер

    13 2 Отговор
    Демокрацията отново наби комунизма!
  • 12 Бай Мънгал

    4 6 Отговор
    Децата са най голямото богатство, а?!
  • 13 Чума

    1 10 Отговор
    Наближава местния вот! Набий баба си, да си опича акъла!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Любопитно

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Децата стават":

    А твоите какви са?
  • 16 Знаещ

    5 3 Отговор
    Тая сигурно е от младежкия електорат на партия ГЕРП. Бойко и той така правеше като млад и на това е научил днешните млади. Убий комуниста че да спечелим и крадем девиза на ГЕРП.
  • 17 Наблюдател

    6 2 Отговор
    Ей това ни докара сорос, и илюминатите...
    Ражда го гледаш го, трепери над него, безкрайни безсънни нощи и на края то взема надмощие и те тормози. Щото ако му теглиш един бой веднага ще дойдат . Няма да питат , наркоман ли е , агресивно ли е... Ще изкарат родителите виновни..... Защо, правят децата ни зомбита ....... Това е момиче, какво бъдеще го чака като родител.... Може ли това добиче да роди и да възпитава, децата си..... Борбата е майката,,,,,,,, децата , докато са при родителите си и непълнолетни трябва да се възпитават в семейството.... Вземат деца, щото били бедни..... Но на бедните децата не са разгледани..... Какво да кажем за децата на богатите.... С пари не се възпитава...... А аз гледах 2 ма сина.... Вземам заплата , сядаме 3 мата и казвам, тези пари за това и това, а тези
    са за нас....... Децата никога не трябва да разбират че парите , са дифицит... Дори и да сме взели на заем. Те не трябва да знаят...... И пр и пр

    Коментиран от #19

  • 18 Някаква дърта ковра

    1 2 Отговор
    Пак лъже...! Що така този тип, жени,, искат да ги съжаляват, те са очукани от съдбата и какво очакват на стари години да получат...! Ох горката тя, поне има ли зъби да откъсне нещо.младо...и,, заразно,, зло...!
  • 19 Имаш ли висше...?!

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Жено...?!
  • 20 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КУРСОВЕ ЗА ТРЕПАНЕ НА БАБИ И ДЯДОВЦИ В ИНТЕРНЕТ !!!!!!
  • 21 Алчната

    1 0 Отговор
    Съгласна съм, първо започнете от най,, долните,,..!
  • 22 Абвг

    1 0 Отговор
    сега се чудим как може младо момиче да направи такава ужасна постъпка, Еми ще ви кажа, защото мама и тати слушат фолк пушат, псуват и най вероятно посягат като не знаят какво да кажат. Конвенцията за правата на детето е формално в правилната посока, човек за да кара кола първо се учи как да се държи на пътя, ама за дете не проблем нали хоп хоп и 9 месеца по късно ... как се случи това, такива хора се нуждаят от помощ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове