Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 19:20 3 188 24

Българските ВВС с висока оценка от „Ramstein Guard Bgr - 2019”

  • ramstein guard bgr-
  • ввс

Целите на изтребителната авиация бяха изпълнени успешно

Българските ВВС с висока оценка от „Ramstein Guard Bgr - 2019” - 1

По време „Ramstein Guard Bgr - 2019” формированията от изтребителната и щурмовата авиация, както и от зенитно-ракетни и радио-технически войски от състава на българските Военновъздушни сили извършиха съвместни тренировки в условията на радиоелектронни смущения.

Изтребителите МиГ-29 от авиационна база Граф Игнатиево изпълниха прихвати и съпровождане на самолет-смутител „Falcon“ DA-20 под влиянието на различни типове смущения върху работата на бордните радиолокационни станции. Целите на изтребителната авиация бяха изпълнени успешно.

В рамките на тренировката беше осъществен за първи път полет на самолет Су-25 от авиобаза Безмер за преодоляване на наземно базирания зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) „КУБ“ от Първа зенитно-ракетна база на ВВС под прикритието на създадени електронни смущения. Щурмовикът Су-25 успешно изпълни поставените задачи.

Българските ВВС с висока оценка от „Ramstein Guard Bgr - 2019”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    36 15 Отговор
    Предполагам под успешно се разбира, че самолетите са успели да излетят , а по време на полета пилотите са съумели да не ударят нещо по пътя си. Комплименти!
  • 2 Еййййй

    32 6 Отговор
    С новит ефчета кога ли ще могат да демострират същите задания.мож ли ми отговори някой.
    Щото военния м.не ми вдига

    Коментиран от #10

  • 3 El chochone

    43 2 Отговор
    Добре оценяват РУСКИТЕ ни самолети!!! :)
  • 4 Димов

    28 3 Отговор
    С хубави машини - високи оценки. С Ф16 има да чакаме добри оценки.....
  • 5 СссереМ

    7 31 Отговор
    Щом с тия морги се представихме успешно,с ф-ките ще къртим конкуренцията.
  • 6 Е бре

    5 2 Отговор
    Пуцай, БГ войнико, като Страшника на нивата, ама следите остават - едни огромни л..на, които сте срали по полигона, след хапването и пийването....
  • 7 Мърдок

    31 2 Отговор
    Защо решихте, че като миг 29 са стари и за нищо ни стават ? Те и старите пушки стрелят пък и в някои ситуации могат да са и по-добри. Значи старите коли са по-добри от новите, а за самолетите не важии същото. Разбира де, че новите модели са достапо-добре оборудвани с нови технологии. Но на нас и едните и другите ще ни вършат еднаква работа. Има много държави в света които са и с по-стари самолети от миг 29. Не обиждайте наще пилоти и машините, които са купени от родителите и дядовците ни. все едно всичко друго ни е ново и прекрасно, че само самолетите останаха да се сменят.

    Коментиран от #17

  • 8 onq s konq

    10 13 Отговор
    България е ДОСТА ДОБРЕ въоръжена Държава съобразно Географския си размер и Брой население.Не случайно тя е поставена на ТРЕТО МЯСТО от Световните специалисти на Балканския П-в/ако не броим Турция/ след Гърция и Румъния,като една Сърбия например е значително по-назад в класацията,дори след Хърватия.Особено важно в случая обаче е ТЕНДЕНЦИЯТА НА УДАРНО ДОВЪОРЪЖАВАНЕ както в Сухопътно и Въздушно,така и в Морско отношение.С приемане на въоръжение обаче 8 бр "Блок"70" с ПЪЛНО ПРИЛЕЖАЩО ВЪОРЪЖЕНИЕ след което със сигурност ще бъдат поръчани още толкова,след почти сключените Договори за СЪВМЕСТНО ПР-ВО на Сухопътни бронирани машини/най-вероятно "Патриа",след закупуване и на нови Военни съдове за Военния ни флот,нещата стават КОРЕННО РАЗЛИЧНИ!А ако всичко това не стига на насмешливо изцепващите се Хейтъри че "БГ е със изути гащи",ще ги попитам:А ЗНАЕТЕ ЛИ какво има пък в АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ в Румъния и у нас?!

    Коментиран от #15

  • 9 злобар

    21 5 Отговор
    Когато дойдат Ф-16ците тогава ще станем и космически сили . Специално един от самолетите ще е с кабина модел на кола "Линкълн" за да може безпроблемно да се побира вътре военния министър.
  • 10 Волф Никел

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Еййййй":

    Като не искаш да те четат, не пиши ! Неграмотник.
  • 11 Кой68

    6 0 Отговор
    Не се радвайте и величайте за тия "похвали"?Ние сме на амбразурата.......
  • 12 Менгеле.

    11 0 Отговор
    Българите са най-добрите, добре че българите първи използваха самолети за разузнавателни цели и бомбардировки срещу турците само да напомня особено на фесовете тук в сайта и всички развити тогава държави разбраха за какво може да се използват самолетите българите са най добрите това е.
  • 13 вкзд

    5 0 Отговор
    Да с висока оценка на руските МиГ ове. На Фките които не е известно кога ще дойдат дали ще е така.
  • 14 Ventura

    0 2 Отговор
    Нашите са били в тренажоре бе хора. С каво да покажат превъзходство, с истребителите от В.И.Музей ли?

    Коментиран от #16

  • 15 Пилотът Гошу

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Стига глупости, какво значение има какво имат американците в базите? Да не е наше? Ние ли го контролираме? Наши заповеди ли изпълнява? Освен ако заплахата е руска, което не го виждам въобще, защото конфликт Русия - САЩ не може да остане на ниво без да се намесят ракети и тн, американците няма да си мръднат пръста... Колкото са помогнали на Кипър, толкова и на нас ще помогнат... Та стига брои какво имат другите... 6 самолета са нищо, армията ни трябва да прилича на такава, ако не да я закриват напълно.

    Коментиран от #19, #20

  • 16 Бачо Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ventura":

    Какъв тренажор те гони теб, барем да беше чел статията... Иначе уж скапаните руски самолети, дето не били съвместими с НАТО, сега ги похвалили колко добре си изпълнили задачите... А Грипени не били съвместими и те... Със софтуера на Локхийд Мартин евентуално , който управлява всички техни продукти....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Рошко

    0 1 Отговор
    Това ввс ми прозвуча като wc
  • 19 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Пилотът Гошу":

    След като се хващаш за ПОСЛЕДНОТО МИ ИЗРЕЧЕНИЕ,логично следва че си СЪГЛАСЕН с всичко казано от мен ПРЕДИ ТОВА...което пък е основно!Но да се концентрираме върху "недоволството" ти относно дали можем да КОНТРОЛИРАМЕ Амер. Бази и НАШИ ЗАПОВЕДИ ли изпълняват:ЕДВА ЛИ НЕ ЗНАЕШ,а със сигурност СЕ ПРАВИШ ЧЕ НЕ ЗНАЕШ,че БГ е ЧЛЕН НА НАТО.И понеже т.н."Амер бази" на практика са НАТОВСКИ БАЗИ,следва че БГ С ЧЛЕНСТВОТО СИ КОНТРОЛИРА ЧРЕЗ ГЛАСА СИ В СЪВЕТА НА НАТО Действията и Дейността на Базите и е СЪГЛАСНА с ФУНКЦИОНИРАНЕТО ИМ.И за КАКЪВ КИПЪР ми говориш,след като Те НЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА НАТО е пъктът няма отношение към Тях?И не ми говори за "Другите",т.е. НАТО-АМЕРИКА ,защото "ТЕ" сме "НИЕ"!Абе ти...НА МЕНЕ ЛИ ще прилагаш прийома "Разделяй и владей" ааа?Ей...абе ВИЖТЕ КОЯ ДАТА СМЕ в момента бе Русофилчета повяхнали и най-важното - СМИРЕНИЕ!

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Мърдок

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Рашка с чашка":

    много знаеш ! В момента имам нова кола и ми е втората нова. Преди това 3 на старо. Но ти явно не разбираш написаното и си остани така невеж. Това е Българският ганьо мисли само как да оплюе това което имаме малко или много. Винаги недоволен и търси да похвали чуждото пред това което има. Когато новите самолети дойдат и издържат толкова пак ще си пишеме. Аз съм доволен от миг 29 за тези години не се наложи да ги ползваме по никакъв повод слава богу. Дано и новите да си стоят само на земята и да се дуят едните и другите кои са по-добри. А на мен ми е все едно какви модели са и дали се чупят или не.
  • 22 БГНто

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Е, па видях как контролирате и НАТО, САЩ бази у нас и събранието. Дойде Уорлик и Баце стоеше мирно като гипсиран. Видяхме колко тежест имате и в НАТО и ЕС и ООН и в света. Кой не ви навика на него не козирувате, само Русия плюете. ГЕРБ хващате бяс и дизентерия, щом чуете Русия? Пред нас сте големи ербапи, но първия чифут, щом ви погледне и заемате партер. Тоя ваш словесно обоснован бабаитлък се нарича: слугинаж. И завод на Фолксваген направихте и свинете и козите и добитък изтепахте. И здрав път от вас не остана тук. Браво, юнаци! За чеп не ставате полза за България. Пред врагове наведени, пред своите тежкари. А МИГ29 е по-добър от Ф16. Доказано, юнако, доказано.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Жоро

    1 0 Отговор
    90% просташки и злобни коментари на злобни душици.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове