ТЕМА: Местни избори 2019
Новини

Десислава Йорданова: Как в Западен да са спокойни за децата? Знаем как – с № 56!

Ще премахнем липсата на контрол и охрана, заяви кандидат-кметът от БСП

Публикувана: 12 Октомври, 2019 15:55
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 775
Десислава Йорданова: Как в Западен да са спокойни за децата? Знаем как – с № 56!
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.

Окосена през август трева, която не е събрана; изпочупена и опасна детска площадка; откраднати пейки; липса на охрана и контрол; мръсотия; неосветени улици; постоянно умиращи кучета, заради непрекъснато разхвърляна отрова по детските площадки - там, където играят и децата!

Грижата за децата – големият проблем, натрупан върху много малки, с които ни посрещнаха живеещите в микрорайона около последна спирка на автобусите, между улиците "Орфей", "Белица" и "Юндола".
Докато разговаряхме с млади майки, на така наречената детска площадка дойде още едно момченце, искаше да ползва пързалката, каза кандидатът на БСП Десислава Йорданова.

Разбира се, в този ѝ абсурден вид нямаше как. Това е ежедневие, обобщиха родителите. Разговорът ни с тях тръгна по посока на демографската криза, на нуждата от поощрения за младите семейства... Как те да са спокойни и сигурни да отгледат децата си тук?

Нашият отговор е в платформата ни „Пловдив на хората” с № 56 и той е ясен: Имаме конкретни решения. И воля да ги изпълним. За нас всеки човек е важен. Заявяваме го на всички срещи с хората от района.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Ловци на бисери