Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 14:29 2 018 3

Валери Симеонов: Нашият кандидат Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна

  • каварна-
  • нфсб-
  • валери симеонов-
  • красимир кръстев

Програмата предвижда също така предоставяне на общински терен за изграждане на пазар

Валери Симеонов: Нашият кандидат Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна - 1

На среща с гражданите на Каварна в залата на народно читалище „Съгласие“ ръководството на НФСБ и кандидатите за кмет и общински съветници на партията представиха своята програма за развитие на общината. Основните акценти в програмата са сигурността на гражданите, подобряване на инфраструктурата на общината и подкрепата за местния бизнес.

„Красимир Кръстев има опит като общински съветник, има експертиза в сферата на инфраструктурните проекти и може да въведе електронните услуги като улеснение за бизнеса и за гражданите. Той е решителен, отговорен и почтен човек, който ще работи в интерес на общината и на нейните жители“, каза Валери Симеонов, лидер на НФСБ. „Програмата на Красимир Кръстев и на неговия екип показва не просто познаване на проблемите на Каварна, а воля за ефективното решаване на тези проблеми в интерес на гражданите и на бизнеса“.

Красимир Кръстев представи основните акценти в програмата, свързани с подобряването и възстановяването на общинската инфраструктура – тротоари, осветление, пътища, изграждането на канализация в южната част на града, възстановяването на пристанищни съоръжения, цялостно преасфалтиране на пътя, свързващ града с морската зона, както и оформянето на пешеходна зона към туристически и археологически забележителности.

Програмата предвижда също така предоставяне на общински терен за изграждане на пазар на зеленчукорпроизводители в близост до пътя Дуранкулак – Малко Търново, подобряване на комуникацията с малкия бизнес и въвеждане на електронно управление в общината.

Развитието на туристическия бизнес е от ключово значение за Каварна, затова кандидатите на НФСБ ще настояват за ускорено приемана на Общ устройствен и на План за управление на защитените зони, за повишаване на приходите от туризма и от съпътстващите дейности, както и за преминаване на плаж „Болата“ под управлението на общината.

Програмата включва конкретни мерки за подобряване на обществения ред, медицинското обслужване, културата и образованието в Каварна.

„Най-важното е, че нашите кандидати са хора с умения и опит, доказани в сферата, в която работят. Те са силни с действията си в интерес на гражданите , а не с празни обещания и красиви думи. Благодарим на всички, които присъстваха на срещата днес, и очакваме жителите на община Каварна да подкрепят нашите кандидати на 27 октомври, като гласуват за силна Каварна с № 8 в бюлетините за кмет и за общински съветници!“ каза Валери Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Каварненец за Пепсито

    7 0 Отговор
    Бива Красьо и доста истини говори. Като председател на общинският съвет все гледа да е неутрален и да не накланя везните към никого. Не знам защо доста хора не го харесват при положение, че има кандидати, които са доста под неговото ниво. Дори срещу него се води една доста неприятна кампания изразяваща се в късане на билборди и тем подобни крайно неспортсменски неща, но има и такива хора за съжаление. Пожелавам успех на добрите кандидати и нека най-добрият спечели!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове