Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 18:18 9 805 62

Нинова: Борисов да не забравя откъде е тръгнал

  • корнелия нинова

В София Мая Манолова показа, че алтернатива в столицата има, заяви лидерът на БСП

Нинова: Борисов да не забравя откъде е тръгнал - 1
Снимка: БСП

Борисов да не забравя откъде е тръгнал, защото той спечели първия си кметски мандат като независим кандидат. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция във връзка с думите на премиера, че е противник на така наречените "независими кандидати", съобщи "Фокус".

"Тук около мен поне половината са партийни кандидати. Казах ви за силата на независимите кандидати. Ето го в лицето на Румен Томов - Благоевград, но все по-трудно става да се проследява някаква логическа нишка в мисълта на премиера Борисов, особено, когато започва да отрича сам себе си.

Припомням ви, че той спечели кмет на София първия път като независим. Без партия и без листа. Когато самият той е бил такъв, сега да отричаш тази формула за участие в политиката е най-малкото нелогично. Да бъда по-внимателна в оценките. Не приемаме това, негова работа си е, но да не забравя той откъде е тръгнал", подчерта още Нинова.

"В София Мая Манолова показа, че алтернатива в столицата има. Разликата е минимална, има огромен корпоративен вот, купени и ромски гласове. Ще ги извадим отново по секции и ще ги представим пред вас като число. Партията в София удвои резултата си. От 7 общински съветници ще имаме 15 и двама районни кметове", каза Нинова.

Тя обясни още, че юридически независимият кандидат Мая Манолова и инициативният ѝ комитет имат право да искат касиране на резултатите от балотажа за кметските избори в София, за това и утре Изпълнителното бюро на БСП ще реши официално дали да подкрепи подобно действие.

„Мая Манолова е граждански кандидат, подкрепен от БСП, както и от други партии. Тя има своето право да даде отделно своята пресконференция и да отчете това, което е постигнала и това, в което не е успяла”, коментира Нинова.

По думите ѝ отделно от това ще се анализира представянето на подкрепения от левицата кандидат и на равнище градска организация на БСП и пленум на Националния съвет.

„Не съжалявам, че издигнахме кандидатурата на Мая Манолова. Резултатите показват, че тя олицетворява промяната в София. Ако направи нова партия, това е неин избор. Не се притеснявам, че това ще е проблем за БСП”, подчерта Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ама и той като

    76 8 Отговор
    От БКП е тръгнал.
  • 3 Жоро

    37 73 Отговор
    Победихме и сме първи да живее нашият лидер Бойко Борисов и да ръководи още 15 години.

    Коментиран от #9, #11, #20, #22

  • 4 Много си повервАха

    22 29 Отговор
    Боко сега се взема за царя на народа, а Корнелка за вечно победилата. И двамата са за оставки.
  • 5 Кой68

    38 35 Отговор
    Другарко освободете БСП от себе си????
  • 6 ГосТ

    42 18 Отговор
    Тиквата е тръгнал от БКП, а дебелата приватизаторка курнела от СДС. Първият е капиталист, а втората социалист....😄😄😄
  • 7 Радо

    26 17 Отговор
    Станал е пазвантин на бай Тошо и вече полека - лека е станал човек.
  • 8 Ето,

    23 8 Отговор
    че можем да се обединим и леви,и десни за благото на народа.

    Коментиран от #32, #52

  • 9 Жорко герберастчето с широката халка

    18 10 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Какъв възторжен гербопитек ха ха !

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Д-р Менгеле

    28 6 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Ти си олицетворение на лошия материал за който говори вожда ти бойко. Това му беше единственият правилен извод (не бих казал мисъл, при вашият вид такава липсва).

    Коментиран от #14

  • 12 Матей

    16 12 Отговор
    БСП затъна,след виртуозния ход на гербер-югенд със свиването на субсидията до санитарния минимум.Изобщо след този момент ,на всички партии ,РАЗЛИЧНИ ОТ герб трябваше да им просветне,че навлизаме в третия райх и да си закрият партиите.БСП може и да има понатрупани сланинки през годините,но главния им проблем е липсата на социална политика,когато управляват и никаква кордела или фльонга не могат да го замаскират с плоски фрази.

    Коментиран от #16

  • 13 Да ! Вас всички партията роди ви !

    23 5 Отговор
    После се наредихте на "Кръглата маса " - червената Коза Ностра , да делител " пицата ". Някои избихте , отстраните , други поощрихте за компенсация за отлично свършени " мокри поръчки ". Кой е ген. Побойко Методиев че е тъй с благословено Миро старателно Помазан ? Акъл , образование , доблест , опит , служебни национални достижения, интелект , култура , ерудиция , патриот , съзнание , стратег , политолог , икономист , Финансово аналитик ? Тъпан ! Родопска гайда ! Магаре пълено с газове ! Но сега е там за да е благодарен , послушен и НЯМ на онези който го ползват както бойците от UFC !
  • 14 Жоро

    10 15 Отговор

    До коментар #11 от "Д-р Менгеле":

    Ясно ама няма значение аз съм удовлетворен от изборите.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Све

    22 5 Отговор

    До коментар #12 от "Матей":

    Пурко, какви ходове ? Не забравяй , че говориш за тъпи прости мутри свикнали да грабят безгръбначното стадо кат ВАС овцете, неспособни един протест да направите ! Интелигентен народ не оставя външни сили да си правят каквото искат..... ДОБРЕ Е ВСЕ ПАК, ЧЕ НА МУТРИТЕ ИМ ИЗТЕЧЕ ВРЕМЕТО И СИ ТРЪГВАТ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Че Гевара

    10 6 Отговор

    До коментар #17 от "Све":

    Ти жив ли си още? Помислих че от злоба вече си изпаднал в кома като Ламбо.
  • 20 Centurion

    26 9 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Недай Боже,щото държавният дълг по времето на този арогантен простак е нарастнал от 13%от БВП на 24%,само ,че БВП е двойно по голям,или увеличението на дълга е почти два пъти,в абсолютна стойност! Страшна цъкаща бомба от 5 милиарда в енергетиката,издънен НОИ с пенсионна система пред разпад,дупка в Здравната каса и Демогравска катастрофа!
    Тава е визитната картичка на Герб и на Борисов.И още,кражби от Пътища,саниране,и всички обществени поръчки,задушавайки всяка инициатива на честните предприемачи.Всичко това за да паразитира една прослойка от прости и неуки хора на гърба на Държавата и Гражданите!!!
  • 21 В затвора днес има още свидетели , които

    15 2 Отговор
    Знаят как стана " Гола " на Елита от червената наша родна Коза Ностра във вратата на Негово Величество НАРОДА ! Ще отприщи бента и тогаз воловете ще покрият !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 В затвора днес има още свидетели , които

    7 1 Отговор
    Ще се отприщи бента и тогаз воловете ще ПОЩРЪКЛЕЯТ !
  • 24 Ти си прекрасен

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Све":

    Тъй ще квичи та и ти ще се учудиш !
  • 25 месара

    18 7 Отговор
    другарко импексова, я кажи ти от къде тръгна, как си купи техноимпекс, как от сдс отиде в бсп, как стана шеф на бсп, как........! за Премиера Борисов знаем.
  • 26 Панов

    25 6 Отговор
    Борисов не е забравил,ама май тя е забравила че беше Костова приватизаторка,крадла на милиони
  • 27 WENKO

    15 4 Отговор
    А ВИЕ ОТКЪДЕ ТРЪГНАХТЕ ДРУГАРКО КОРНЕЛИЯ НИНОВА ?!
  • 28 пипнеш ли чуждо веднъж нема спиране

    4 1 Отговор
    А аз си помислих , че въпросният старт се отнася за кражбата на джанки от сливата на съседа. Пък всъщност от там си е тръгнало.
  • 29 Ха ха

    14 6 Отговор
    Коя е Йорданка Фандъкова
    Родена е в Самоков.
    Произхожда от комунистическо семейство. Родителите на Фандъкова са активни борци против фашизма и капитализма. Самата Йорданка Фандъкова е член на БКП Завършва 35-та руска езикова гимназия - София, след което СУ "Св. Климент Охридски" - специалност - руска филология
    Йорданка Фандъкова е отявлена русофилка.
    На 28.01.2013 г. е проведено събрание на Координационния съвет “България – Русия”.
    Тогава шест русофилски организации са предложили Фандъкова за съпредседател на Руско-Българския Обществен Форум от българска страна (това става ясно от изтекла кореспонденция в #BSPLeaks – писмо до кмета на София Йорданка Фандъкова, с копие до Светлана Шаренкова).

    В крайна сметка обаче е избран Георги Първанов, за който лобира самата Светлана Шаренкова ,наложила Първанов вместо Фандъкова
    .
  • 30 1944

    11 5 Отговор
    бойко тъпото и другите червени отрепки тръгнаха от нивите и кошарите да стават властници.
  • 31 Мая Манолова е изборът на народа

    19 7 Отговор
    ГЕРБ показа, че власт не дават. Доказа, че Демокрацията в БГ не функционира сега. 600 000 гласа ананулирани и безброй машинации, репресии, корпоративен и купен вот. Класиране на изборите. Изборите не са честни. Провеждане на избори под егидата на ООН, да се защити правото на народа да избере Управляващите.

    Коментиран от #54

  • 32 болярин

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ето,":

    ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНИМ ПЪРВО СРЕДНИТЕ /ДПС/ А АКО НЕ СЛУШКАТ И ТИЯ КОИТО ОСТАВАТ , ПОСЛЕ ИТЕХ ГОНЕЬНЕ
  • 33 Червена бабичка

    6 0 Отговор
    А ти не забравяй докъде е стигнал
  • 34 Кой нареди на Тодор Вълчев да отвори БНБ

    9 0 Отговор
    Тя беше НАРОДНА с народни пари , които отидоха в ръцете на скрити но щастливи хора които днес благоверната сияят? Кой са техните имена ? Кой ръководеше ОБИРА НА БНБ ? КРАЖБАТА НА ВЕКА ?
  • 35 Що тъй се мълчи а преследват

    5 0 Отговор
    Митьо Кравата и другият адаш с големите Очи ? БНБ кой ОКРА ? ВАША ПОДЛОСТ уважаеми господа ?
  • 36 Мая е подкрепена и от Макрон

    11 4 Отговор
    Изказването на Макрон, лицето на ЕС не искаме Български банди, означава не, че не искат Българи, а че не искат български банди възпитани от сегашното Управление на БГ.
  • 37 Народът не иска ГЕРБ

    12 8 Отговор
    Това е.
  • 38 Behemoth

    10 4 Отговор
    Бе ,Баце ги говори тъй както му отърва на момента....той електората му е толкуз прост ,че няма време да помни Ко й казъл шмекерА...и въобще трагедията на демокрацията и еднаквата сила на гласовете в пълния си блясък...
  • 39 ПЕНКО

    7 3 Отговор
    ВРЕМЕТО "ВЪРВИ"... И ДА ЗАБРАВИМ КОЯ Е НИНОВА И ЦЯЛЯТА ВЪРХУШКА НА ПАРТИЯТА" БеСиПи "- ПОКОЛЕНИЕТО НА ПАРТОКРАТСКАТА НОМЕНКЛАТУРА НА "БКП-ГЕПС -ТОВИКИ " !!!!!!!! АЗ БИХ ДОБАВИЛ И : ЗАВОДОСЪСИПИКИ И ФИНАНСИКРАДЛИКИ И ПРИВАТОРОСЪСИПАРОСИ !!!!!!!!!!!!!!
  • 40 Лален

    12 5 Отговор
    Не вярвам въобще в изборите им, въпреки че отново гласувах с отвращение. Работя честно и ако някои ми каже че съм малоумник ще му отговоря, че съм следвал в Гермния. Беден съм защото работя, благодаря на " народните избранници" на които не вярвам, познавам и ме отвращават. България за Българите! България вън от ЕС и НАТО!!!
  • 41 Иииии

    9 0 Отговор
    Тотално се обърках, БСП са подкрепили или са издигнали кандидатурата на "юридически независимия кандидат".
  • 42 Кой освободи украинеца на Луканов ?

    4 1 Отговор
    ЗАЩО ? Част от сделката ? Какви прекрасни делови кадри ! Ювелирна операция на криминалната ни демокрация! Ботю Ботев ряпа да яде , корифеят следовател ! Ужким де ! О бой , о бой ! П/така с количка!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Guest

    10 10 Отговор
    Премахнете този тумор от България БСП и го изхвърлете на боклука където им е мястото.

    Коментиран от #46, #48, #55

  • 45 Ако Луканов и Илия Павлов само за ден

    4 0 Отговор
    Са тук , живи и вземат в ръка микрофона . ШЕХЕРИЗАДА не ще заспи от ярост от туй що те ще ни разкажат . " Кръглата маса " нашата Каза Ностра " , тези доброжелатели и светила на криминалната демокрация !
  • 46 Та те сите са от една майка родени

    9 2 Отговор

    До коментар #44 от "Guest":

    Името на партията е без значения . Отборите играят в една и съща професионална криминална лига ! Ако не си го разбрал - жална ти майка ! Теле си се родил - волче ще си идеш .
  • 47 Музиката /идеологията е криминална

    6 0 Отговор
    И всички партийни музиканти искат да са на сцената за да свирят тази музика. ИДЕОЛОГИЯТА / ПОЛИТИКАТА е криминална и разлика няма кой ще е свири . Всички са един сорт " Ку ку " бенд !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Без значение кой ще спечели и е на власт

    5 1 Отговор
    За НАРОДА ще е пак " големият ПРЗ " !
  • 51 За НАРОДА - ПРАЗ голям ПРАЗ

    6 2 Отговор
    Кой щял да бъде на власт - все същия праз !
  • 52 Димитър

    5 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ето,":

    Къде виждаш това обединение бе руско зомби. Това е толкова възможно колкото да се обединят републиканци и демократи. Най фалшивата и вредна партия в България е руската бсп партия. Царете и създателите на изборните измами винаги са били бсп и дс. Те са въвели тази изборна измамна схема още през 1990 г.
  • 53 Ръгай Бойко , ръгай !

    9 0 Отговор
    Щом има хора дето както и да гласуват все ще ядът големия праз ! Изборите са като чувал със змии . Която и да извадиш - все ще е ако не пепелянка то ще е усойница ! Тридесет години минаха и като куче си гоним опашката с надежда за по - добър кучешки живот .
  • 54 Джони

    9 6 Отговор

    До коментар #31 от "Мая Манолова е изборът на народа":

    Мая Манолова е избора на лапни шараните клъвнали на бсепарската стръв. Опорните червени точки ви кънтят в главата като залпа на аврора. Няма как нормален човек да гласува за устатата въздухарка която е била 5,6 мандата депутат от бсп и която е творила, лобирала и гласувала закони обслужващи интересите на червената олигархия и Кремъл. Манолова Нинова не става за селски кмет, а иска да става кмет на столицата.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този Бардак все някога ще

    6 0 Отговор
    Му се сложи краят ! Но ще е много болезнено !
  • 57 Аз в избори не участвам , но за нова

    2 1 Отговор
    Идеология и ново държавно устройство със справедлива социална система - ВИНАГИ ! Може и да не доживея , но не поддържам деградирането на държавата и НАРОДА.
  • 58 кънчо

    6 0 Отговор
    Всички сме тръгнали от родилното, дори и Б.Б.
  • 59 Мариг

    5 0 Отговор
    г-жо Нинова , в случая че вие не спечелихте, не е нужно да казвате кой от къде е тръгнал и какъв е бил , който и да е. Това говори за не възпитание, и описване на собствето Аз.
  • 60 Тръгнал Кос

    2 0 Отговор
    Др.Нинова и Борисов с ваша подкрепа ли стана кмет?Моля другарко кажете ми,че не мога да спя веч!Ама тъй сте убава,малииии...
  • 61 залък

    1 0 Отговор
    курнелу уу у ,закъсня и аре да си одиш ма ,костовишкаурусп...йо,
  • 62 цвцв

    1 0 Отговор
    г-на с изпросените генералски пагони е бил член на БКП 89год.като ст.лейтенант охранява дуловските жита какво се прави на демократ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове