Last news in Fakti

3 Декември, 2019 09:14 28 251 29

МВР с извънредна и повсеместна акция

  • паркиране-
  • места-
  • инвалиди

Акцията е започнала в 6 часа тази сутрин и ще продължи до 6 часа на 4 декември

МВР с извънредна и повсеместна акция - 1
Снимка: БГНЕС

МВР стартира специализирана полицейска операция срещу паркирането на места за хора с увреждания. Това съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Акцията е започнала в 6 часа тази сутрин и ще продължи до 6 часа на 4 декември.

Тя е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и аналогични действия се провеждат във всички страни-членки.

В рамките на акцията екипите на "Пътна полиция" ще осъществяват контрол в населените места с акцент паркинги пред обществени сгради, търговски обекти, пазари и други, предназначени за паркиране и престой места на пътни транспортни средства на хора с трайни увреждания.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Молдовския боклук Стефан

    16 14 Отговор
    Стефан Златов педераса от Молдова да умира
  • 2 Миризлив пор

    71 13 Отговор
    това вместо коледен бонус и 13-та заплата ли ще е? Айде стига акции и ги оставете да си вършат работата а? гледайте колко жертви има по пътя от неадекватно управление тип "акцийка".
  • 3 Аха, сега разбрахме, че

    174 5 Отговор
    Днес МВР щяло да работи това, което всеки ден би трябвало да върши...
  • 4 gggw

    102 4 Отговор
    ей доживяхме да е за нещо друго освен за скорост, колани, фарове и гуми
  • 5 до МВР

    81 13 Отговор
    Следващата акция да бъде за паркиране на места предназначени за граждани от ромски произход и други тунеядци!
  • 6 Бако

    79 6 Отговор
    И разбира се нито един с лъскава лимузина няма да има наказан.Ще опънат две три хлапета с трошки за по 2-3 бона, ще отчетат акцията и това е. Тоя не е като да протестират за повече пари.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 не обичащт полицейските репресии

    52 1 Отговор
    Акция-изплати самолет
  • 9 Коци Георгиев

    21 32 Отговор
    А ,ми пред ЛИДЪЛ в гр.Плевен , Сторгозия има 5 броя места за паркиране на коли на инвалиди. До днес от както е направен магазина не съм видял нито веднъж кола на инвалид , не само на определените места ,ами и на другите места за паркиране. В повече от случаите тези места са винаги празни. Но ако днес отида , и почти целия паркинг е свободен ( а това е винаги така сутрин около 9-10 часа) и случайно паркирам на инвалидно място ето предпоставка , и полицая с огромно удоволствие ще ми напише акт. Така. По добре ще е да се обяви ,че от днес ще се направи още един опит за подпомагане на бюджета.

    Коментиран от #11, #13, #14

  • 10 ДДРОнег

    51 4 Отговор
    Акцията е полезна !!!
    Но акциите не са полезни, ако са само акции, контролът трябва да е постоянен, за да се спазват правилата, че ми писна от такива временни акции и после пак е същото !!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Брадвата

    72 3 Отговор
    Има едни МИЛФ-ове с джипчета за по 100 бона, паркират пред лидъл, възможно по-близо до входа, щото очевидно ако походят малко повече ще им изпаднат вътрешностите. И паркират най-вече на инвалидните места. Затова една я наплюх. Тя, разбира се, ми показа среден пръст. То това е начинът на общуване. Убеден съм обаче, че дори и да дойде полицай, той само ще я погледа в задника, ще изчисти малко ушна кал и ще глоби някой друг.
  • 13 оня дет го трият

    32 6 Отговор

    До коментар #9 от "Коци Георгиев":

    най се кефя като на такива дето се правят на неразбрали им нашиват актчетата, дребни селски тарикати
  • 14 Dimirest

    15 11 Отговор

    До коментар #9 от "Коци Георгиев":

    Така е колега, понякога имам чувството че на Лидл паркинга е само за инвалиди, тоест само те пазарят!
  • 15 Рошко

    27 5 Отговор
    Само в Бълхария, пишете предварително къде каквс акция ще има, за да се спазват законите само за този ден, аман от простащина
  • 16 myk

    33 2 Отговор
    В цяла Ерропа това се контролира постоянно ,а и не само това Паркиране по бордюри,паркиране на завои -което е причина за доста катастрофи,и паркиране на пътя или паркиране в обратна посока на движението,има служител който цял ден пише глоби и така всеки спазва и излиза по евтино .Акцията сама по себе си е постановка ,плашат за малко 1 седмица и после пак същата трагедия.
    А да спреш на място на инвалид ,трябва да си доста тъп селяндур.
    Хем се правиш на инвалид и тарикат , а като слезеш от джипа се правиш на яка ,,мутра!.
  • 17 Иван

    18 6 Отговор
    явно МВР им трябват пари .

    Коментиран от #24

  • 18 МП4

    19 4 Отговор
    Акциики има ли, само питам и отговор не искам. Така ще е премиики трябва да има акция гуми, акция течност за чистачки , акция парно, акция спагети и т.н. до края на азбуката. После дарения за деца на заг. полицай, нови дрешки, нови палки, потребни материали,а че народа е скъсан и едва крепи двата края няма помощи. Изклахте козите, прасетата на хората, ваксинирате Менделеев в месото, продавате хляб с кашон вътре, че ние сме кат мишките, утре сложете в млякото парчета кабел, вместо с мюсли, може пък да е по-късно знае ли човек. Измек*** мръс** , както баба ми викаше-Болест да ги изяде. Сеш се
  • 19 Бай Иван....

    7 2 Отговор
    Ами тези които са на заплата и пенсия кой ги контролира?
  • 20 Morgoth

    6 5 Отговор
    Разгеле нещо смислено и от тази организация!

    Коментиран от #22

  • 21 0хо бохо

    6 1 Отговор
    Нека да направят акция надървен Х... Й
  • 22 А,де ...

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "Morgoth":

    И аз, така си казах. Оказа се, че е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и аналогични действия се провеждат във всички страни-членки. Пак е трябвало някой да ги ''поразръчка''. Лошото е, че започват да работят ''от утре'', но няма да си върнат вчерашните заплати :-)
  • 23 йййййй

    4 2 Отговор
    Е тя голяма акция, ще работят цели 24 часа, живи да ги ожалиш.
  • 24 Ебачев

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Иван":

    Наближават коледните празници , трябва да си заработят . По принцип трябва да се съобразяваме с малкото места за хората с трайни увреждания .
  • 25 Xa xa xa

    1 2 Отговор
    МВР винаги са в акция.... и мензис
  • 26 Патрашкова

    1 1 Отговор
    Ехаа, че красиви и мускулести полицаи..... искам ги наведнъж ммм разкож ще бъде давайте 10л. Бутилка за събиране на течности.
  • 27 гощо

    0 0 Отговор
    Каква акция бе? Това е обичайна,ежедневна полицейска работа! Сега ще ги гонят няколко дена и после пак,кой където иска си паркира!
  • 28 Никой

    0 0 Отговор
    А акция за тези който спират на паркоместата на таксита та няма ли да има
  • 29 Резултат от акцията

    0 0 Отговор
    Ура! 4-ти дойде, 6 часа-мина, полицията се изнесе. Спирай, народе, където си искаш. Чакаме имформация за ден, час и място на следващата акция :-)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове