16 Декември, 2019 09:10 3 843 22

Шофьори на тролей и джип се сбиха в София

  • шофьор-
  • бой-
  • тролей-
  • автомобил

Шофьорът на тролея ще бъде санкциониран за това, че е напуснал кабината, а не заради нещо друго, заяви заместник - директорът на "Столичен електротранспорт"

Шофьори на тролей и джип се сбиха в София - 1
Стоп кадър: бТВ

Шофьор на тролей се нахвърли с юмруци върху шофьор на автомобил.

Инцидентът е станал в неделя след обяд в столичния квартал „Гоце Делчев”.

За това сигнализират зрители на bTV, които са подали сигнал на тел. 112. На място са пристигнали екипи на полицията, които обаче са казали, че не могат да направят нищо, разказват очевидци.

Те са видели как шофьорът на тролейбуса слязъл и веднага започнал да бие шофьора на колата.

„Той ще бъде санкциониран за това, че е напуснал кабината, а не заради нещо друго. Отделно ще има разговор с психолог”, каза в „Тази сутрин” инж. Иво Василев, заместник - директор на "Столичен електротранспорт".

Василев обясни, че два автомобила са извършили неразрешени маневри и попречили на движението на тролейбуса. Едната кола била в непосредствена близост до него и така се създала предпоставка за катастрофа.

По думите на Иво Василев шофьорът си помислил, че се е стигнало до удар и затова слязъл да провери. След като установил, че такъв не е имало, решил да направи забележка на шофьора на колата.

Той обаче го напсувал и го ударил веднъж, след което шофьорът на тролея отвърнал.

„В този случай полицията не се занимава, защото няма пострадало и виновно лице”, поясни заместник - директорът на "Столичен електротранспорт".

Двамата участници в инцидента не са подали жалби.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EL chochone

    60 3 Отговор
    Шофьори В София карат като селски простаци и паркират където им падне!

    Коментиран от #5, #8, #22

  • 2 Дишай чист въздух

    6 20 Отговор
    Трябва в градовете да се движат само хибридни автомобили!

    Коментиран от #7, #9, #11

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 19 Отговор
    вместо да се разберът културно вежливо тролейджията комплексарналита на бой преди дни тролей свали пътници на сред път

    Коментиран от #6, #20

  • 4 Ветеринар

    18 0 Отговор
    Те пак хубаво че само са се били а не са се онодили сексуално, щото зам шефа на транспорта каза че шофьора на колата "възбуди" шофьора на тролея!!!
  • 5 Ха ха

    30 4 Отговор

    До коментар #1 от "EL chochone":

    Ми то старите софиянци казаха отдавна казаха сбогом от Терминал 2 или са вече пенсионери и не шофират. Сигурен съм че и двамата участници в сбиването са от новите софиянци които надойдоха на тълпи и превърнаха хубавия ми роден град в отходно място.
  • 6 Ах тии

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе, ти четеш ли каво пише? Пише, че първи баровеца с джипа е изпсувал другия, после го е ударил и едва след това е ял бой от шофьора на тролея!
    Кой е комплексаря в случя според теб?
    Малко го е бил дори. Трябвало е да му направи главата на цветен телевизор.

    Коментиран от #10, #16

  • 7 русенец

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дишай чист въздух":

    Защо точно хибридни, а не примерно електрически?:))) Ако може и хибридни печки на твърдо гориво да се въведат, и хибридно гориво в ТЕЦ-овете, че напоследък горят боклуци от Европа.
  • 8 бате Митко

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "EL chochone":

    Защо като....???!!
  • 9 Абе

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дишай чист въздух":

    Шуши замърсения въздух е от печките на дърва бе , това с колите е да лющят пари от народа а , облъчването на тъпчовци че колите са проблема дава резултати както се вижда
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ах тии":

    извинявам се ГОСПОДИНЕ вие виждал ли сте възпитана мутра виждал ли сте мутра да връща те са ниско чели
  • 11 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дишай чист въздух":

    кола на бензин и газ си е пак хибридно подаване на гориво.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Лекар БГ

    4 0 Отговор
    Да идват и да си отиват тези Празници,защото трафикът в столицата е адов.Ужасни задръствания,пораждащи нерви,излишно бързане и обичайната простащина,съчетана с агресия в повече.Всяка година е така,но тази е някакъв своеобразен пик.
  • 14 хахаха

    8 1 Отговор
    абе какъв баровец и каква мутра в се привиждат??? С това умряло субару на цената на стар айфон, карано на газ и дето няма 5 лв да го измие, пълен кокошкар е тоя. Трябвало е як бой за него да се научи да не засича тролеите с "баровкския" си жип ХАХАХА
  • 15 Гост

    4 1 Отговор
    "На място са пристигнали екипи на полицията, които обаче са казали, че не могат да направят нищо", "В този случай полицията не се занимава, защото няма пострадало и виновно лице”. Какво стана с опазването на обществения ред? Такива ли сцени трябва да виждат децата ни по милата ни родина? Слава богу това подобие на "държава" бавно, но сигурно се топи и изчезва. По мое мнение, качествените и кадърни хора трябва лека полека да се еманципират от "държавата" и ако не веднага то поне да са на нисък старт да се спасяват от Територията.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Palen idiot ot

    1 0 Отговор
    Grad kozlodui
  • 18 БудаЛата

    8 1 Отговор
    Тя горката полиция за какво съществува изобщо ? Псуването, шаматите , боцкането с ножове и кражбие до 200лв изобщо не ги интересува. Само хрантутим едни привилигировани системи, полиция, прокуратура, съдилища, и по-големите им калпаци с големи задници/заплати. Но, като ни ръководи един бивш бандюга , така ще е ! Назрява саморазправата и с него на някой грандиозно незавършен проект.
  • 19 Трици

    0 1 Отговор
    Мария, Субару не джип
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ТАКА ДЕ В ЕСТО ШОФЬОРА НА ТРОЛЕЯ ДА МЕ ИЗКОРМИ ИЗОТЗАД ТОЙ БИЕ ДРУГИЯ А АЗ ЩЕ МУ ДАМ ДОБРОВОЛНО САДИСТ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ми що идвате стойте си на село

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "EL chochone":

    Ми то у София само селяни, преди бяхме 200-300 хиляди , сеха със селяните сме 2 милиона:-)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове