Last news in Fakti

9 Януари, 2020 20:09 6 913 33

Политолог: Нинова понесе двойно унижение

  • корнелия нинова

Няма значение дали министър Димов ще подаде оставка, много хора по линията и през годините е трябвало да подадат оставка

Политолог: Нинова понесе двойно унижение - 1
Снимка: БГНЕС

Политическият ресурс беше изчерпан. Директната политическа отговорност понесе бившият кмет на Перник, който загуби изборите. Няма стабилна основа за искането на оставката на кмет, постъпил току-що и то от друга политическа партия. Това заяви политологът доц. Стойчо Стойчев в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

"На ход сега са правораздавателните органи. Хората очакват справедливост", коментира той по повод акцията в Перник относно водната криза.

"Няма значение дали министър Димов ще подаде оставка, много хора по линията и през годините е трябвало да подадат оставка. Димов е министър на патриотите, а не на ГЕРБ. Оставката му трябва да се обсъди на Коалиционен съвет", допълни политологът.

"Опитите за политизация на тази криза е несполучлива. Нинова беше унижена публично и от главния прокурор, и от нейния си кмет", разкри доц. Стойчев.

"Ще стане ясно дали държавата или Общината носят отговорност за кризата в Перник. Политическа криза ще забави решението за проблема на града. Имаме нужда от обединение на институциите. Чест прави на кмета на Перник, че се отдели от партийната линия и работи добре с премиера. Той се опитва да реши не само водната криза, но и проблемите на гражданите за десетилетия напред", завърши доц. Стойчо Стойчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курнелия

    85 26 Отговор
    Тозе политолог е "малко" ГЕРБажийски! :)

    Коментиран от #5, #18

  • 2 Ха ха ха, слуга!

    55 29 Отговор
    Напротив, на Нинова и изписаха веждите! ;)
  • 3 Бай

    49 52 Отговор
    Нинова ПРЕМИЕР !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #13

  • 4 Миро

    55 20 Отговор
    Що им вярвате бе хора, само гражданска революция ще изчисти целият този бардак!!!!
    Но като сме заспали това няма как да се случи!!!!!
    Една птичка пролет не прави....!!!

    Коментиран от #21

  • 5 Токо

    33 30 Отговор

    До коментар #1 от "Курнелия":

    Е той и кмета на Перник сигурно е малко Гербаджийски след като не е приел Кукурнелия в кабинета си при посещението и в Пеник ! Хи хи хи ! Собственият ти кмет не иска да застане до теб пред камерите когато си дошъл в кметството му. Направи сметка какъв лузър трее да си !!!
  • 6 Behemoth

    30 15 Отговор
    Доцент Стойчев отдавна е дал дупиту под наем!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Смехурко

    30 19 Отговор
    Този "политолог" мирише на гробарски мънита, луд смях!
  • 9 Ван дер Любе

    12 12 Отговор
    Да не се радваме, министърът ще излезе чист или патриотите са една крива патерица на Борисов. От всички изказвания на разни експерти следното е странно: "Той се опитва да реши не само водната криза, но и проблемите на гражданите за десетилетия напред." Тук има два въпрося. Първи, Бойко беше хванат по бели гащи и веднага бръкна в торбата с парите (къде се харчат останалите пари от торбата?) и даде едни 30 милиона и ще даде още, ако има още нужда, още ще даде. На Перник ще се реши проблема. А на другите? Както каза Борисов в Перник не е правен ремонт още от преди той да се роди. Но така е в повечето градове и села в България. Какво и кога ще направи Борисов за другите такива населени места. Ще оттеглили 3 милиарда от санирането, което собствениците могат да си поемат, а тези пари да се насочат за ремонт на всички водопроводи и канализации. Ще останат пари за медицинските сестри, за децата без детски, за учители и други. Втората част: "и проблемите на гражданите за десетилетия напред" Кои точно проблеми не се казва. Дали тук се отнася беднотията (50 %) от хората в България, дали демографската криза, дали работни места, за да не ходят перничани в София? Дано не съм прав, но сега мафията реже малките пионки, които са си виновни, но основните виновни - Борисов, Пеевски и Доган, ще бъдат спасени. Интересно какво мислят патриотите за това спасение на ДПС с техния човек?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ???

    13 5 Отговор
    Кметът да не е хванал златната рибка в язовира, че щял да реши проблемите за десетилетия напред?
  • 12 Онзи кмет, минджата на Перник

    22 20 Отговор
    Стана за смях бе орляк! Напълниха му анала с пари и сега го е страх да пръдне... Утре ще търка миндерите, че вече бай Ставри им оправя леглата! Така се изложиха с гешоф подлогов, че Нинова изглежда като великан до тях!
  • 13 Иван

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бай":

    На какво премиер ?

    Коментиран от #33

  • 14 тоя с катъра

    17 13 Отговор
    Стойче, слънцето е горе ,стига си се навеждал на Борисов, ще получих дископатия....
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 5 Отговор
    нищо няма да стане гарван гарвану око не вади
  • 16 БКП

    2 3 Отговор
    БАЙ СТАВРИ не съществува в затвора
  • 17 Имам печка

    10 8 Отговор
    Много умен политолог... Правен е на тъмно и отзад... всичката ни платена информация е такава... Нено Димов - президент! Уникален пример за корупция... Красота от всичко, но най-хубавото е, че Неделина поравно...
  • 18 Николов

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Курнелия":

    Не „малко”,а изцяло и дразнещо видимо.По-добре да се обозначи като „пиар” на Борисов,какъвто е всъщност.
  • 19 Гого

    16 12 Отговор
    Този доцент политолог е толкова политолог, колкото му е дълъг и грапав езика от близане на Герберски задници. Аман от такива. Взеха да стават досадни. Има някои и от телевизията не слизат. Плещят глупости и заучени лозунги без връзка с главния мозък. Имам чувството, че се завърнаха тоталитарните времена от Живково време. Същото подмазвачество, същото слагачество, същото благовеене пред Първия, същите безсмислени лозунги, същите кухи доценти и професори станали такива от писане на история на БКП, ох пардон "История на ГЕРБ". Същия ТАТО. Изобщо всичко е същото само дето ТАТО ближе американски задници, вместо руски. Ама ефекта е същия. Пак чакаме какво ще каже Големия брат (сега САЩ). Нищо не се прави без него. Че Борисов има суратя да се хвали как всичко съгласувал с Вашингтон. Нещо да ви напомня това братя? За едни уж отминали времена? Що се отнася до Корнелия Нинова, май само там има реална надежда нещо да мръдне в различна посока. Нейното БСП има по прогресивни виждания за развитие отколкото Герберкото полит бюро.
  • 20 само казвам

    9 8 Отговор
    .................Нека не забравяме че тоя Стойчев е "обществения защитник" на герб , кво да каже , пара трябва да заработва !!!!!
  • 21 Антисоциалист

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Миро":

    Уважаеми, "гражданска революция" в човешката история никога не е имало. Гражданите никога не са имали средствата да я извършват. Имало е "граждански войни". За гражданска война дори предпоставки в България няма, както и за за каквато и да е революция. Призовавате към небивалици и към невъзможното сега. Подсъдно е, но не би било, ако имате или сте в сила променила законноста по волята на революционерите и целта на революцията. Имате ли едното или другото? Ако не, то сте подстрекател, т.е. провокатор. Така Ви се е случило - не Ви питам защо.
    - "Всекиму своето!".
  • 22 шопен

    4 8 Отговор
    Стойчев е уникален разкривател, на нивото на мелиоратора Харизанов. Според такива ежедневни анализатор нищо не трябва да се прави, щото няма нужда. Всичко си върви и нищо не трябва да се пипа. Бе то трябва да се арестума, а тоя ми говори глупости. Хората са унижени, а не някой политик.
  • 23 стойчо

    6 6 Отговор
    е новото попълнение в кохортата на дуцентския слугинаж.
    Извод: средната възраст на слугите пада, качеството -също.
  • 24 .....

    7 6 Отговор
    Този човек доколко има капацитет да прави толкова много политически анализи? Та той не познава историята преди 89, а връзката е доста голяма и след 30 години. Дори и да си мисли, че я прочел и анализирал защо скача винаги срещу Нинова? Единствената, която може да спре един режим, независимо кой я харесва, мрази и т. н. Или вие си мислите за Слави :)

    Коментиран от #32

  • 25 Ужас

    4 3 Отговор
    Това чудо да ни ти е в къщата
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Друг политолог

    7 5 Отговор
    Този Стойчо се превърна във втората Алена. Неговите прогнози са по усукани от тези на Алена. Разликата между тях двамата е в това , че Алена е била чистачка на Централна гара , а той даже и това не е бил преди да стане "гадач".
  • 28 коментар

    8 4 Отговор
    Мафията е пак на колене, и този път вече от нейния кмет на Перник който я оплю, че нинова всичко човешко политизира в нейна сметка!Др.Техноимексова никага няма да стане премиер, и Борисов ще бъде премиер поне още 2 - 3 мандата!
  • 29 Гост

    6 3 Отговор
    Под вещото ръководство на „освободителите“ и с енергичното съдействие на донесената на щиковете им комунистическа хунта ограбването на България добива наистина демонични измерения. Всички търсени на световния пазар български стоки като висококачествените ориенталски тютюни, розовото масло, концентратите на олово, цинк и мед и други са системно плячкосвани от съветските окупационни власти
  • 30 onq s konq

    3 5 Отговор
    Стремежът да бъде оплюта и неглижирана Нинова говори, че е на прав път и наистина Гешев вкара в ареста видни Гербаджийки. Очаквайте оставки. Услужливо е пропусната Лилето. Защо ли???

    Коментиран от #31

  • 31 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "onq s konq":

    Крадеца вика, дръжте крадеца.
  • 32 ДО ДЕБИЛИТЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от ".....":

    Социалните мрежи са мястото, в/ху което егото къщи като стар казан, излъскан от калайджия. Всички от БКП/БСП да посетят прокуратурата, започва от К. ИМПЕКСОВА и К. ДОБРЕВ (кой кои водоизточници, язовири и ВиК дружества притежава).
  • 33 КУРнинов

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    На свинекомплекса в Крушовица!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове