18 Януари, 2020 20:57 3 309 16

Димитър Манолов: Нено Димов не е най-големият разбойник

  • кт подкрепа-
  • димитър манолов-
  • нено димов-
  • водна криза-
  • напоителни системи

Разгром беше извършен върху напоителните системи в България. Проспали сме го, отбелязва президентът на КТ "Подкрепа"

Димитър Манолов: Нено Димов не е най-големият разбойник - 1
Снимка: БГНЕС

"Докато в Перник не се появи вода ще има проблем. В язовир Белмекен има вода. Глупости се наговориха. Най-хубаво би било Стомана да се справи със собствените си водоизточници. Паленето и гасенето на пещите не е просто". С тези думи започна участието си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по "Канал 3" президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

"Търсят се типа лесни решения, но вредни", подчерта той по повод на водната криза в Перник и заявеното намерение за водостабдяването на града да се използва каскадата "Белмекен".

Тези съоръжения се създават се от умни хора, но се управляват от глупави и алчни, коментира Манолов по отношение на хидросъоръженията около Перник.

"Разгром беше извършен върху напоителните системи в България. Проспали сме го, аз сега разбирам за това. Промишлената вода за "Стомана" трябва да идва от яз. "Пчелина", заяви той.

"Глупости е препродажбата на водата от комбината. "Стомана" няма как да продава вода, защото не е оператор. За тези, които биха купили вода от нея, тази сделка не би имала никакъв смисъл. Арестът на Нено Димов е доста пресилена работа, излишно надуване на мускули, не той е най-големият разбойник в държавата", коментира Манолов.

"Проблемът е в по-широк контекст. Управлението прекалено много се умори за 10 години. И най-малките неща няма да се разминават. Дори нещо добро да направят, няма да виждат само доброто. Нищо не е само добро", сподели още той.

"Зелената сделка" (б.р. - предложена от ЕК) касае енергетиката като цяло – транспорта, земеделието. Ударите върху България ще бъдат много тежки. Дали ЕС си дава сметка какво се върши? Процесът на консолидация на ядрото, в която го отнася периферията… Със сигурност сме склонни на протести", обясни президентът на КТ "Подкрепа".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосарян

    34 1 Отговор
    Без Крумови Закони няма да се оправим! И за пореден път. ВЪЖЕ, БРАДВА И ЛОПАТА!
  • 2 Биде

    44 2 Отговор
    Нено може и да е за затвора, ама и ти пишман синдикалистче си за там! Пунтирате дейност, вдигате пушилка но реално не правите абсолютно нищо за работещия човек!
  • 3 Save

    37 1 Отговор
    Поредния самодоволен никаквец. Дайте му само да бъбри и никакви дела. Защото в България няма нито СИНДИКАТИ нито РАБОТОДАТЕЛИ...

    Коментиран от #11

  • 4 Кой68

    23 3 Отговор
    Юда синдикатски си ти.......
  • 5 Абе

    26 2 Отговор
    Този обърна палачинката. Явно всички усещат краят на опг герб.
  • 6 Марко

    29 3 Отговор
    Гн. Манолов незнаете ли кой продаде търбите на напоителни системи. Гледайте сутрешните блокове и ще го видите как дава акъл кой е виновен. Същият е директор на една телевизия с модерно име, но по добре се чувства в удобните телевизии.
  • 7 гръмотевичен

    17 2 Отговор
    Така е, той е разбойник ГРЪМООТВОД. Проблемът е в разбойника гръмовержец. Няма да се оправим без смяна на модела.
  • 8 RERE

    23 4 Отговор
    Да верно че Нено не е най големият разбойник и той си има началници.
  • 9 6324

    31 1 Отговор
    Г-н Манолов,
    Молбата ми е да не говорите в множествено число за отговорности зад които стоят лица с точно име фамилия и адрес.

    Не НИЕ сме проспали, а ВИЕ с вашият профсъюз не желаете да забележете за какво се използва водата на яз. Студено.

    Ако си бяхте направили труда щяхте да забележете , че на адреса на фирмата Стомана има регистрирано и търговско дружество което се занимана с ИЗГАРЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ ВНЕСЕНИ В ЧУЖБИНА!!

    ВОДАТА ОТМИ ТОЧНО ЗА ТОВА ИЗГАРЯНЕ НА ВРЕДНИТЕ ОТПАДЪЦИ КОИТО ТРОВЯТ ВЪЗДУХА НЕ САМО НА ПЕРНИК , НО И НА СОФИЯ!!

    И ТОВА ЛИ СТЕ ПРОПУСНАЛИ ОТ КТ ПОДКРЕПА?!!

    Пропуските Ви стават безкрайно подозрителни особено като се вземе предвид, че Вие сте запознати ОТЛИЧНО с производството в тази фирма за унищожаване на отпадъци работеща на територията на завода.
  • 10 русенец

    25 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: "Разгром беше извършен върху напоителните системи в България. Проспали сме го, аз сега разбирам за това."
    ...
    Я стига си се правил на мотика, нали сте профсъюз ?! Имате структури и хора навсякъде! Или нямате? Всъщност кой назначи Тренчев за основател на "Подкрепа" и с какви пари? Че не вършите работа то е ясно, но кой ви даде първия милион!? Тренчев се развяваше с лимузина. Преди 30 години такива не се продаваха в Бг.
    ...
    Драги ми Манолов. И ти, както и останалите от бизнеса, политиците и държавната аминистрация сте за разстрел.
  • 11 русенец

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "Save":

    То ако имаше синдикати, сиреч хора, ползващи се с доверието на работниците, сега така нареченият бизнес нямаше да внася бачкатори. Впрочем го прави с благословията и пълното съдействие на въпросните синдикати. Питам се кога ще се публикуват данните за членовете на синдикати в ЧАСТНАТА СФЕРА. Просто ми е любопитно дали някъде има такива.
  • 12 Разкарай се, боклук!

    12 1 Отговор
    ОТ ВСЯКЪДЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ ТОЗИ БОКЛУК МАНОЛОВ Е ЧАСТ ОТ БОКЛУКА НА БОКОЛУКА. ТОЙ, А И ТРЕНЧЕВ СА ПЪРВОПРОХОДЦИТЕ НА НПО-ТАТА, КОИТО НАЛАЗИХА БГ В ПЪРВИТЕ ГОДИНИ НА ПРЕХОДА. И НЕ БИВА ДА МИСЛИМ, ЧЕ ДРУГИЯ ЛАПАЧ КНСБ Е ПО-РАЗЛИЧЕН - БОКЛУЦИ!
  • 13 антисиндикалист

    3 0 Отговор
    Димитър Манолов е адвокат на министрите. Те му плащат заплатата. Димитър Манолов не проспива софрите с министрите, Велев и Гела. Защото знае, че "Мен няма кой да ме накаже", т.е. никой няма да му потърси сметка за антисиндикалната дейност, която върши.
  • 14 антисиндикалист

    3 0 Отговор
    Някой от журналята питал ли го е тоя за синдикалната му дейност, за предстоящите обсъждания на МРЗ в ЕП, какво смята да прави, пак ли ще подкрепя олигарсите, пак ли ще е против интересите на работещите? И за какво получава заплата?
  • 15 123

    3 0 Отговор
    Еи боклук скри се защо досега спеше като защитник на хората или беше заспал при шума на банкнотите
  • 16 браво краво

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нено Димов ... не той е най-големият разбойник в държавата..Голяма реклама...все пак е разбойник,може и малък, да си гледал работата, и мир на главата..Като нямаш топки, това се касае всички управляващите, не се захващайте с теми които не ви по акъла..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове