Last news in Fakti

31 Януари, 2020 10:36 6 878 64

Бесен скандал в парламента за Народния съд

  • народен съд-
  • парламент-
  • скандал

Поводът – 1 февруари, ден за отбелязване на паметта на жертвите на комунистическия режим

Бесен скандал в парламента за Народния съд - 1
Снимкa: БГНЕС

В остър спор влязоха депутати от ГЕРБ и БСП в началото на днешното пленарно заседание. Поводът – утрешният 1 февруари, ден за отбелязване на паметта на жертвите на комунистическия режим, съобщи радио „Дарик“.

„На 1 февруари се навършват 75 години от Народния съд, действал в Царство България от декември 1944 г. до април 1945 г. Той е играл ролята на фактически орган на левия революционен терор, в абсолютно противоречие на Търновската конституция.

Основната цел е била ликвидирането на евентуалните политически противници на режима, установен след окупацията на България от Червената армия“, заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

В декларация от името на парламентарната група той обвини бившата комунистическа номенклатура, че с управлението са превърнали най-стабилната страна на Балканите в довоенна Европа до фактически фалит.

„Банкрутът бе официално обявен от комунистическия премиер Андрей Луканов през 1990 г. с мораториума, наложен върху външния дълг на страната“, отбеляза още той.

„Далеч преди това обаче, партията майка – БКП, е взела мерки да ограби държавните авоари чрез външнотърговските дружества, в което опит има и днешния председател на БСП, да се пребоядиса, да разграби спестяванията на народа чрез банковите фалити“, продължи с критиките си депутатът.

Според него критиките на левицата към днешното управление са безпочвени, тъй като държавата е стабилна, а в хазната има „пари за черни дни“.

„Ех, да може да ги докопате, пък много важно дали след това ще хванете белия автобус., когато, както винаги, ви гонят от управлението с камъни. Когато, другари и другарки, вече 30 години разигравате ролята на пречистени херувими и ангели бели, знайте, че нито един от греховете ви не е забравен“, обърна се той към депутатите от БСП в залата.

Отговорът на левицата не закъсня. „Респект към поетичното въображение на г-н Гърневски. За мен винаги е странно как антикомунистически есета може да чете човек, който е писал стихотворения във възхвала на комунизма“, контраатакува Александър Симов.

Според него Спас Гърневски е просто един „пролетарски поет“, а описваната от него картина на „просперитет и възход“ не е реална.

„Две правителства на Бойко Борисов падат, заради улични протести. И трето правителство е на път да падне, защото България е по улиците“, смята той.

„Всяка жертва на политически режим в България заслужава нашето уважение. Ние изказваме своя поклон пред всички загинали от политическо насилие. Крайно време е обаче да спрем да ровим в костите на тези хора, за да трупаме политически дивиденти“, призова Александър Симов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живков нач.Аерогара София пост14-23/456

    120 55 Отговор
    А жертвите на Демокрацията за последните 30 години които вече са 1.5 милиона души щеги отбележите ли?

    Коментиран от #4, #21, #44

  • 2 Асан

    89 47 Отговор
    През периода 1989-2020 от Демокрацията грохнаха 1.5 милиона хора

    Коментиран от #62

  • 3 Алфа Вълкът

    85 87 Отговор
    Закрийте тая кочина БСП със закон!

    Коментиран от #5, #17, #51

  • 4 pepy

    78 16 Отговор

    До коментар #1 от "Живков нач.Аерогара София пост14-23/456":

    "А жертвите на Демокрацията за последните 30 години..."

    Както винаги по познатия сценарий- "А вие защо биете негрите?"

    Коментиран от #10

  • 5 Хасан

    58 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    И ДПС-то!
  • 6 Килър демократ

    72 31 Отговор
    За 30 години преход има хиляди публични поръчкови разтрели по улици,площади,кръчми и не знам къде си вече.За другите убийства не ми се пише даже.
  • 7 Бачо Киро

    81 34 Отговор
    И баш политическата проститутка Спаска ли излезе да дрънка срещу БКП? Че той баш пишеше оди за Партията... Банкрутът на страната 1990та как точно е почнал с Народния съд е ясно само на Спаска. 1990та баш той и такива като него опоскаха държавните пари и ги разпределиха помежду си, създадоха куп креатури, които и до днес смучат каквото е останало... Направо не е истина колко време смучат и как не свършва, а сме толкова малка страна, в която 20% от населението в работоспособна възраст освен това не плаща и стотинка за нищо, че и смуче и то... Всички тези, със Спаска начело като един от най-отвратителните бояджии, би трябвало да висят на сковани приспособлениея на жълтите павета.
  • 8 az #Победа75

    69 46 Отговор
    Народния съд е част от Нюрнбергския трибунал, такива трибунали се провеждат в цяла Европа след края на ВСВ и са част от процеса по денацификация! Броят на осъдените на смърт от Народния съд у нас не се различава много от броя на смъртните присъди, които останалите европейски трибунали произнасят. Отричането и осъждането на Народния съд е опит за пренаписване на историята и преразглеждане на резултатите от ВСВ!!!

    Коментиран от #19

  • 9 SDЕЧЕВ

    59 20 Отговор
    ИМА ПАМЕТНИК НА ПАРТИЗАНИТЕ НА ПОЗИТАНО ,А ПАМЕТНИК В СОФИЯ НА ЦАР БОРИС 3 НЯМА. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ

    Коментиран от #22

  • 10 Бачо Киро

    49 33 Отговор

    До коментар #4 от "pepy":

    Че измислени дрънканици от 1945 ли да гледаме, на които никой в момента не е реален свидетел и си съчиняват произволно, или реалността последните 30 години на която сме свидетели? При това дрънканици точно от лакеи на властта преди 1989??? Ти сериозно ли ни дрънкаш тези тъпотии?
  • 11 Стига вече

    73 12 Отговор
    То и сега има нужда от Народен съд. Като подкара всичко наред – 240+ управляващи на национално и местно ниво + мишки, калинки и други паразити, които висят на гърба на народа, грабят от наши и европейски фондове и ежесекундно богатеят. Скандал след скандал, само прах в очите.
  • 12 ДДРОнег

    49 4 Отговор
    И герб, и бсп-ту , и дпс-ту , че и др. са си комуняги, отломки от бкп-ту !!!
    Всичко е парламЪ !!!
  • 13 onq s konq

    51 7 Отговор
    Няма да е лошо и сега да се сформира един народен съд. А после пак може да си празнуваме паметта на жертвите от него.

    Коментиран от #18, #29

  • 14 Иее Хасане биее

    5 5 Отговор
    Ма ти си бил убав чувек бе! Браво браво!
  • 15 Асан

    13 40 Отговор
    Да живее БСП и БКП
  • 16 Асан

    3 29 Отговор
    Само Република Молдова щени спаси!
  • 17 Toto

    32 10 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    До алфа педала. Да остане само тиквената партия ще си доволен надявам се
  • 18 Има такъв работещ модел

    26 2 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Точно! После Президенстка република и от шефа на районното до директора на училището или болницата– всичко на изборна длъжност и пряка отговорност пред гражданите.
  • 19 опааа

    30 21 Отговор

    До коментар #8 от "az #Победа75":

    А бе същество недоклатено.Колко смъртни присъди произнасят в Нюрнберг срещу фашистката върхушка и колко смъртни присъди произнася народния съд срещу българските учители,лекари,свещеници,интелигенция,селяни които не са искали да влизат в ТКЗС.Или и от твоята семка са взели активно участие в тези ''народни мероприятия''

    Коментиран от #31, #33

  • 20 Хайл

    27 3 Отговор
    Възстановяване на Народния Съд,съд избран от народа а не назначен.присъдите да са в името на НАРОДА
  • 21 Алооуу бсп+дпс джендъри..

    25 7 Отговор

    До коментар #1 от "Живков нач.Аерогара София пост14-23/456":

    Кой си изостави обещанията за светло бъдеще и с 10 млрд долара заем си направиха капиталистически фирми и започнаха тази демокрация??!!??

    Коментиран от #23, #55

  • 22 Питанката

    32 17 Отговор

    До коментар #9 от "SDЕЧЕВ":

    И защо ни е нужен паметник на цар Борис !!! и на още по- престъпната му семейна върхушка? А на баща му Фердиданд паметник не искаш ли????????

    Коментиран от #39

  • 23 Е същите днешни

    18 7 Отговор

    До коментар #21 от "Алооуу бсп+дпс джендъри..":

    8.6 милярда а сега са 36 и расте ли расте.

    Коментиран от #28, #42, #43

  • 24 Бананов демократ

    18 13 Отговор
    Този ден 1 февруари вече се сведе не до почит към жертвите, което е нормално.
    Той се превръща в хранителна среда за реанимиране на банкрутирали партии като сдс, политици и хора ката спас, йорданофф и др. които са обезплодени да родят някакви смислени идеи за обществото.
    Досадно е да опошляват този ден.
    Да вземат пример от Антифашистите, които имат много по-големи основания за декларации, протести и пр., ама не го правят.
  • 25 Бесен Язовец

    15 18 Отговор
    СЕМЕТО ФАШИСКО УТРЕ ЩЕ ЖАЛИ ЗА ШПИОНИТЕ И УБИЙЦИТЕ СИ РОДНИНИ ИЗБИТИ ОТ,, НАРОДМИЯ СЪД"!!!!!
  • 26 Комуниста

    18 21 Отговор
    Малко се избили антифашиститте на Народния съд.

    Коментиран от #34

  • 27 Ели

    22 2 Отговор
    Нещо "бесен скандал" в парламента за вкарваните боклуци от цял свят няма ли да има?
  • 28 КОНТРАТА

    23 7 Отговор

    До коментар #23 от "Е същите днешни":

    8 милиарда $ е бил дълг 1989г 1985г са били 3 милиарда, а 1989 Народна Република България е имала да взима 4 милиарда от Либия и 3 милиарда от Ирак реално външния дълг на НРБ 1989г е били едва 1 милиар $!!!!
  • 29 СссереМ

    21 18 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Недей иска защото жертвите на сегашния народен съд ще сте вие червените крадци начело с кРадев и Импексова.
  • 30 ани

    20 13 Отговор
    ИЗВИНЕТЕ Г-ДА ,КОИТО СЕ ИЗКАЗВАТЕ ВИЕ ЗБЛЪСКВА ЛИ ЛИ СТЕ СЕ С НАРОДЕН СЪД,С РЕПРЕСИИТЕ НАД ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ,КОИТО СА СЕ РАЗВИХРЯЛИ В ПЪРВИТЕ ГОДИНИ СЛЕД 1944Г С ЦЕЛ УКРЕПВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ?РЕПРЕСИИ НАД ТЕЗИ ХОРА,КОИТО СА ПРОДЪЛЖАВАЛИ ДО ТЯХНАТА СМЪРТ И ДО 1989Г
    ХАЙДЕ НЕ СИ ТРАКАЙТЕ ЗЪБИТЕ ИЗЛИШНО!ИЗОБЩО НЕ СРАВНЯВАЙТЕ ВРЕМЕТО НА ГРАБЕЖ ОТ КОМУНЯГИТЕ СЛЕД 1989Г,ЗАЩОТО НЯМА СРАВНЕНИЕ.ТАКА,ЧЕ ДА СПОМЕНЕМ ТЕЗИ ХОРА ,КОИТО СА БИЛИ ПО ЛАГЕРИ,ПРЕБИВАНИ ОТ БОЙ ДО СМЪРТ ,ЗАЩОТО НЕ СА ИСКАЛИ ДА БЪДАТ КОМУНИСТИ.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 az #Победа75

    12 14 Отговор
    Относно Народния съд: През ноември 1943 г. Конференцията в Техеран „Тримата големи” решават да бъде потърсена отговорност от виновните за разпалване и водене на Втората световна война. Това намерение впоследствие заляга и в т. 10 на Потсдамската декларация от 26 юли 1945 г., предвиждаща „сурово правосъдие над военните престъпници”. На „Лондонската конференция“, проведена от 26 юни до 8 август 1945 година, СССР, САЩ, Великобритания и Франция приемат „Лондонското споразумение“ („Нюрнбергска харта“), неразделна част към което е Уставът (статут) на Международния военен трибунал. Според установената международна практика държавите-победителки винаги налагат своята воля на победените страни, като тяхната воля се ползва със статута на императивно международно право без съобразяване с националните законодателства и без право на оспорване. Така става и след Втората световна война. Член 5 от Парижкия мирен договор от 1946 г. също задължава със задна дата България да задържи и предаде на съд лицата, извършили, заповядали или съдействали за извършването на военни престъпления или против мира и човечеството. Правораздавателната дейност на Народния съд в България получава изричното потвърждение и от споразумението на четирите Велики сили от 8 август 1945 год. в Лондон. Потвърждение дава и декларацията на Общото събрание на ООН от 11.12.1946 год. и Женевската конвенция от 1949 год. за защита на жертвите от войната. Народният съд в България е изграден на същите принципи к

    Коментиран от #36

  • 33 pepy

    17 13 Отговор

    До коментар #19 от "опааа":

    Не му се връзвай... "az #Победа75" е всеизвестен кремълски трол, който обикаля BG-сайтове и ръси едни и същи простотии...
  • 34 Гост от чужбина

    17 5 Отговор

    До коментар #26 от "Комуниста":

    Той Господ ще те накаже за този коментар

    Коментиран от #35

  • 35 Комуниста

    7 17 Отговор

    До коментар #34 от "Гост от чужбина":

    Той Господ прати Народния съд на българите!
  • 36 Гост от чужбина

    18 14 Отговор

    До коментар #32 от "az #Победа75":

    Колко си проЗ, тъй наречения съд е под прякото ръководство на Русия и изобщо си нямаш представа за жертвите му. Мир на прахта им.

    Коментиран от #40

  • 37 КОНТРАТА

    10 15 Отговор
    Наридния съд беле организиран в памет на 6те деца от,, Ястребино" малкия Митко Паузов с дървеното пистошетче и още няколко десетки избити деца има случай където са убити двама братя овчерчета на 15 и 13 години и жандармите са хранили кучетата 1 седмица за да скрият престъплението си! Избити без съд и присъда са от 1923-1944 г и 60 хиляди антифашисти и комунисти!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 SDЕЧЕВ

    18 14 Отговор

    До коментар #22 от "Питанката":

    ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА ТРЕТОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ШВЕЙЦАРИЯТА НА БАЛКАНИТЕ И ЗАЩОТО ТОГАВА СА СЪЗДАЕНИ ВСИЧКИ СЪВРЕМЕННИ ИНСТИТУЦИИ ТЕАТРИ И ОБЩАТА СТРУКТУРА НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ,ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРСИМ ОТ БСП МАФИАТА И ДА НАДИГНЕМ ГЛАВИ. КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ИЗДИГНАТ ПАМЕТНИК НА ЦАРЯ В СОФИЯ ТОГАВА С БСП Е СВЪРШЕНО И ШЕ СМЕ ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА ЕВРОПА,ТО ТОГАВА ЩЕ СМЕ ЧЕНГЕСАРНИЦА

    Коментиран от #41

  • 40 az #Победа75

    10 12 Отговор

    До коментар #36 от "Гост от чужбина":

    Още един хитлерист, мечтаещ да бъде реабилитиран Хитлеризма и преразгледани резултатите от ВСВ!

    Коментиран от #48

  • 41 МЪРШО подкупена

    14 8 Отговор

    До коментар #39 от "SDЕЧЕВ":

    Тоя цар не бългатски бе, а една австрийска пианица домъкната в каляска от русофобите продажници като Стефан Стамболов който е продавал на турците оръжие и дрехи по време на руското-турската освободителна война!
  • 42 Именно...

    6 5 Отговор

    До коментар #23 от "Е същите днешни":

    ..същите днешни бсп+дпс+костоварското дясно(обобщено бившите комунисти бкп) до декември 2008 г забатачиха Бг с 37 млрд външен дълг!!! Последни данни от БНБ през ноември 2019 външния дълг е 34.550 млрд, на сайта на БНЦ е всеки може да го провери
  • 43 Именно...

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Е същите днешни":

    ..ъщите днешни бсп+дпс+костоварското дясно(обобщено бившите комунисти бкп) до декември 2008 г забатачиха Бг с 37 млрд външен дълг!!! Последни данни от БНБ през ноември 2019 външния дълг е 34.550 млрд, на сайта на БНБ е всеки може да го провери
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Бесен Язовец

    13 14 Отговор
    Първата ранота след 1944г на комунистите е била да изчистят въшките от къщите на народа, че са им пили кръвта от дестилетия после са направили ТКЗС за да нахрани гладния бг народ след това са им направили пътища и заводи за да работят преди това са им вкарали трактори за да не орът с дървено рало.....
  • 46 стоян георгиев

    16 11 Отговор
    проблема с народния съд е че нито е народен нито е антихитлериски,а пошла саморазправа на комунистите с политическите им и идеини противници.тои е част от комунистическото изтребление на българския икономически и ,политически и интелектуален елит,което е и наи-голямата катастрофа за българската нацияднес близо 75 години след тези събития резултатите са очевидни.българия дори 30 години след формалното падане на комунизма няма изградена политическа и икономическа среда която да му се противопостави!

    Коментиран от #53

  • 47 Философа

    11 6 Отговор
    Безмислено е, да се обяснява за ++++ от Народния Съд на племе от галфони и профани които слушат чалга музика и се радват на банани 🍌 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
  • 48 Хайл

    7 9 Отговор

    До коментар #40 от "az #Победа75":

    Защо да не бъде оправдан хитлеризма и нацизма??? Нима чифуте искаш само вашите "комунизъм и демокрация" измислени от вас с цел да поробите света да съществуват??? Както комунизма така и демократите ТРЯБВА ДА СТЕ ИЗВЪН ЗАКОНА И ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ КАТО ТЕРОРИСТИ И РАЗБОЙНИЦИ
  • 49 Живков

    8 10 Отговор

    До коментар #44 от "Константинов пенсионер":

    Нужна е спешна Руска военна операция срещу източна европа
  • 50 Тити

    5 4 Отговор
    По добре да беше прочел избрани пасажи от Атон Тодоровата книга за вождовете и другите.
  • 51 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Ами 8злезте и за трийте първо герб че са все бкп членове..... Под прикритие герб.... Вмро бивши дс агенти..... Атака те пък гледайте на къде духа вятъра.... Воля ,,,, новоизлюпени пиленца плю ха Бойко, сега му целуват задника..... Дпс играят техни игри.... Който е на власт и те са с него.... Бсп са нови хора ..... Има доста за чистене там като Гергов и други.... В бсп има
    доста агенти под прикритие на герб да съботи рат партията....
  • 52 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    3 0 Отговор
    фидeрoв


    37
    12:36
    31.01.20
    Oтгoвoр


    ИМAМ AЗ EДНA МEЧТA..ИМAМ AЗ EДНA МEЧТA,ТOПЛA ЛEЩA ДA ЯДA!ПA ДA ИМA И КРAВAЙ НA ГЛAДO ДA ИМA КРAЙ!ДA РAЗВEEМ ЗНAМEНAТA ДA OБEДИНИМ CТРAНAТA,ЧE НAРOДУ ИЗПУCТЯЛ ХИЧ ГO НEМA OCТAНAЛ...ДA ИЗМИEМE CРAМA OТ ГЛAДA И НИЩEТA ТA ДEЧИЦAТA НИ КЛEТИ ДA НE КAРAТ НA COЛEТИ...ДA CИ ВЪРНEМE ПAРAТA ДA OCВOБOДИМ CТРAНAТA OТ ДУШМAНИ И ТAНТУПЦИ КOЖOДEРИ CРEБРOЛЮПЦИ!НA ТРAПEЗAТA НИ РOДНA ВEЧНA МЪКA OТГOВOРНA ДA ВЪЗВЪРНEМ ТAБИEТA БEЗ КИТAЙCКИ МУРAВEТA..ИCКAМ ЛOЗOВИ CЪРМИЧКИ ,ПЪЛНEНИ ЧУШЛEТA И ШКEМБEТA A CAМO CПOМEНA OCТAВA ЗA OХOЛНA МEШAНA CКAРA!OТ БAНКEРИ OCКOТEЛИ ВEЧ CМE CИТE ПOЛУДEЛИ,ЧE НИ CДИРAТ CEТНИ КOЖИ И CE КИПРAТ КAТ ВEЛМOЖИ!A НAРOДA НE ИЗДЪРЖA НEМA ЩO ТУК ДA CE CДЪРЖA,CТРEМOГЛAВO КЪМ ЧУЖБИНA РИПA РOДНAТA ПACМИНA..ЩO ПACМИНA A НE НAРOД,ЩO ДA ДЯНИ МOE CAМO ИДИOТ!ГЛOБИ ЛИХВИ ДAНЪЦИ ЮНAШКИ -ЛЪCНAХМE ПO ДOЛНИ ПРAШКИ..ГAЩИТE НИ CВAЛИХA И НE ЯКO НAПИНИХA..ИМAМ AЗ EДНA МEЧТA ДA CИ ИМAМE CТРAНA ПA ДA CТAНEМ ПAК НAРOД A НE ЦВEТEН ТAРAКOТ...CИНИ ЧEРВEНИ И БEНБEНИ КAТ ДЪГAТA OЦВEТEНИ,CEКИ ИЗКA ДA ПРИФAНE OТ НAРOДНOТO ИМAНE,ТO ИМAНE НE OCТAНA ДAЖE НEМA ВEЧE ДРAМA ЩO НAРOДA E OКРAДEН И БEЗБOЖНO E OКРAДEН!ЧEРEПИ И ТAЛACЪМИ ДA ГИ ВИДИМ ПO НAЛЪМИ,ТA НAРOДНAТA ПAРA ДA CE ВЪРНE У ДOМA!ТA ДEЧИЦA ДA НAХРAНИ И CЪД ЗA ВCИЧКИТE ДУШМAНИ...МНOГO ДЪЛГO ПРOДЪЛЖИ НЯМA ВEЧE И МEЧТИ...И МEЧТИТE НИ OБРAХA ТИЯ ДE ЗAБOГAТЯХA!ПA ШA ИМAЛO РOКAДИ,CТИГA ТРЯБВAТ БAРИКAДИ!CИТ НA ГЛAДEН ВEРA НEМA CAМO ВПРEГA ГO В ЯРEМA....ДA
  • 53 Просто статистика

    8 12 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    Народният съд не е наша прищявка, а ни е наложен от САЩ и Англия след Нюрнбергския процес. И преди да псуваш комунистите, виж кой е бил в състава на Народния съд - 80% са безпартийни евреи!
    Впрочем по това време и БКП не е съществувала, ама откъде да ги знаеш тези неща...
  • 54 оня с коня

    13 6 Отговор
    Специално Симов е във Топ-5 ПО НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ в БСП и няма как да не предизвика Възхищението ми:)Конкретният му израз че "Две правителства на Борисов падат,на път е да падне и Третото" е Модифициран вариант на Дилемата между Песимиста и Оптимиста ДАЛИ Чашата е пълна Наполовина,или Празна Наполовина.Да - падат 2 Правителства на Борисов както казва Симов,но пък и 2 ПЪТИ след това пък Борисов ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ...Факт,който Симов Симов отминава презрително ТИХОМЪЛКОМ!Разбираемо е обаче Желанието на БСП за все нови и нови Избори,защото ВИНАГИ ОТЧИТА "Победа" което пък УКРЕПВА Редиците на Партията и Авторитета на Водачите.Тогава ЗАЩО Е НУЖНО на БСП да прикрива тая Истинска причина,а изсмуква от Пръстите си/като Смукач/ разни евтини Лъжи и Небивалици,излагайки се пред Електората?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 гост

    8 2 Отговор
    Понякога ми се иска този режим да се върне, да започнат да вкарват децта ви по лагери, защото слушат еди каква си музика и се обличат по еди какъв си начин, близките ви да започнат да изчезват, защото са работели или казали нещо което "не трябва", в магазините да има две неща на кръст, да затворят границите тотално, та да ми спрете с екскурзииките до Дубай, Тенерифе, Тайланд, коледа във Виена и разни подобни, да се забрани достъпа до фейсбук, гугъл, ютюб и интернет като цяло, да се забрани използването на мобилни телефони тотално, също така да има един телевизионен канал и да чаката за автомобил и телевизор 10+ години, ако изобщо можете да си позволите. Да ви видим каква песен ще пеете тогава. Да иска ми се, само за да ви гледам сеира на умниците, които сте се събрали и ръсите акъл а в същото време си купувате смартфони, качвате си снимчици от екскурзииките ви във фейсбукчето и се чудите в кой мол да се заврете.

    Коментиран от #59

  • 57 стефан

    4 0 Отговор
    Който се отрича от миналото - няма бъдеще ! Всички народи надграждат над миналото, ние го отричаме и тъпчем на място . От ГЕРБ ни убеждават , че от тях "започва света" и то от хора които са били номеклатурчици в Партията/ в никакъв случай и комунисти/.
  • 58 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ГЪРНЕВСКИ СИ ЗАЩИТАВА СВОИТЕ ВИЖДАНИЯ ЗА НАРОД И ДЪРЖАВА !!! ТОВА ,ЧЕ ДЪРЖАНАТА И НАРОДЪТ НИ Е В ПЛАЧЕВНО СЪСТАЯНИЕ ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО- Е ВТОРОСТАПАНЕН ВЪПРОС !!! КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА" ДЕМОКРАЦИЯ " /ПОД0 РЪКОВОДСТВИТО НА САЩ/ ЛИКВИДИРА 1400 ПРЕДПРИАТИЯ И ЧРЕЗ СТЕФАН САВОВЦИТЕ -СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО !!! ЦЕЛТА БЕШЕ -КОНТРОЛ !!! ТРЯБВАШЕ ДА ЛИКВИДИРАМЕ ДИКТАТУРАТА НА ПАРТИЙЦИТЕ , НО ДЪРЖАВАТА . НЕ !!!!!!!!
  • 59 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "гост":

    верно думаш!!!Ааа,неловко, ама ОКЪПА Е ДНЕС?Въпрос на ценност е ВОДА/ТИЛИФОН!!!!/или банан/
  • 60 Герб

    3 1 Отговор
    Бсп не виждат недъзите на комунизма. Те виждат недъзите само в Герб. Комунист не може да приеме Чернобил като символ на мълчание на СССР. Оправдание е, че не били попадали в такава авария. Как в Швеция са разбрали първи? И защо политиците са си носели храни от други континенти и са пращали роднините си по света, а народа научава 5-10 дена по--късно
  • 61 Радева

    2 1 Отговор
    Симов, вместо да сведете глави пред невинните жертви , вие, комунистите сте готови да се представите за жертви, но не и да се покаете! Никога не може да има помирение и прошка, ако няма покаяние!
  • 62 эпсилон

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Асан":

    Асанчо, не грохнаха , а грухнаха некадърните. Свърши се с равенството. Некадърните да вегетират на социални помощи. Това, че си се родил в нещо като подобие на човек, не те прави длъжен да живееш добре. Какъвто живот си направиш такъв ще си го живееш.
  • 63 Радован

    0 2 Отговор
    На червените свине и сега да им кажат от Москва, са готови да изпозастрелят през ноща колкото могат българи. Комуниста е безродник. По - точно родината на всички комунисти и русофили по цял свят е кочината на Ленин и Сталин. Приличат си като децата болни от болеста на Даун. Цената на живота при червените свине е нулева. Всичко зависи какво ще поискат от Москва.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове