Last news in Fakti

18 Март, 2020 13:45 2 866 21

"Атака": Българите да не плащат главници и лихви по кредити

  • десислав чуколов-
  • атака-
  • кредити

Според него трябва да се тревожим за българския национален капитал, а това са хората на България

"Атака": Българите да не плащат главници и лихви по кредити - 1
Снимка: БГНЕС

Ако пострада човекът - няма да има банки, няма да има икономика. Това заяви от трибуната в НС депутатът от Атака Десислав Чуколов по време на обсъждането на закона за извънредните мерки у нас.

По думите му сега, когато едно семейство с две деца, например, си седи в къщи, и без това не им стигат парите, се ограничава правото им да работят.

"То финансовото им положение ще се влоши още повече. Всеки човек трябва да бъде компенсиран по някакъв начин. Българската икономика е така направена, че се работи месец за месец, от заплата до заплата. Прекъсването може да е фатално. Искаме да се създаде щаб към социалното министерство, който да прецени какъв удар понася обикновеният работник. Предлагаме по време на извънредно положение да не се плащат главници и лихви върху кредите", заяви още народният представител, цитиран от novini.bg.

Според него трябва да се тревожим за българския национален капитал, а това са хората на България. "Загрижете се за вашите избиратели", призова от трибуната Чуколов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вашето мнение

    14 8 Отговор
    Тия още ли са живи бе? Дръжте на биби оная работа и не се обаждайте, посерковци.
  • 2 1001 нощ

    14 5 Отговор
    къде е воленчо да раздаде от лекарството , 12 годишно ми действа най добре !!!

    Коментиран от #4

  • 3 Кузов АТАКува

    11 5 Отговор
    Аз съм патриот,обичам атака и да опипвам малки циганчета в подлезите.Върнете Галактиката на Българите!
  • 4 вашето мнение

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "1001 нощ":

    Воленчо е на Варадеро, завел е младата си булка там да я оправят расови мъжкари. Той кеши яко с парите от боци, нали наскоро му спаси кожата.
  • 5 Сесесере

    4 13 Отговор
    Нека се обърнат към господарите си от масква да ги финансират! Продажни русофилски подлоги!
  • 6 Анонимен

    14 3 Отговор
    Нищо няма да плащам.... Да е за сметка на тия дето не мислеха с умът си,,, а със задните си части..... За пари продадоха и нас вече.... Да си развържат кесиите и сметките.... Алоуууу Павлова де се скри.... 32 мл не са малко ,,, а има и още.... Защо никой не я пита къде са парите...... Не короната ами джезъла да я хване тая крадла.
  • 7 ии бреее

    6 1 Отговор
    абе къде е бокчо бе
  • 8 И кво като няма ора

    3 2 Отговор
    Голям праз. Няма да е голяма загубата за света
  • 9 Георги

    11 1 Отговор
    Соломон Паси, Чуколов, Сидеров, Карлос Контрера, най-противните лица в политиката. Готови да продадат и майка си за пари и влияние.
  • 10 Цъфнал гербер

    4 1 Отговор
    Правителството, подкрепяно и от Атака пет пари не дава за електората. Изборите са далеч. Които останем ще се броим на есен.
  • 11 Gandi

    6 2 Отговор
    БОКО ТРАЕ КАТО ШУШУМИГА....А 4ЕРВЕНИТЕ КУРВИ ОТ ПОСРАНО 20,КАКВО МИСЛЯТ ПО БЪПРОСА.СКРИХА СЕ В ГОРАТА ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ПАРТИЗАНИ И КОМИТИ.....

    Коментиран от #20

  • 12 Гошо

    7 0 Отговор
    Сега нещо лошо ли намирате в предложението Трябвало е да се уточни че които е мераклия да си плаща да си плаща Оставам с впечатлението от коментарите до тук че българина изгаря от желание да си погасява кредитите ,дори и пари да няма
  • 13 На Герб избирателите са

    11 0 Отговор
    Държавни служители, мафиоти и мъртавци!!! Така че Герб освен от държавни служители, мафиоти и мъртавци, от други не се интересуват!!! Затова партия Герб(Гроб) превърнаха българите в най-умиращата нация, защото на мъртвеца можеш да му вземеш данните и да пуснеш от негово име една бюлетина за Герб в изберателната урна!!! Всички мъртавци гласуват за Герб, зато Герб искат българската нация да е мъртва, за да има кой да гласува за тях!
  • 14 Неофициален неангажиращ зов от руското православие

    4 6 Отговор
    Парадът на глупоста за 9 май на червения площад в Москва ще се "състои" на мукавей в понеделник през 2048 година....Дотогава комунистите, атеистите, русофило-атеистите и атакистите ще го гледат на запис от 2019 г😂😂😂 От другия месец руската армия излиза в карантина с тригодишни неплатени болнични! Очаквам все пак българските атеисти, комунисти и атакисти да се покръстят още тия дни 😂😂😂 Приемете православието, то е за вас, а след това поемете и причастието.... Веднага се покръстете или скоро ще умрете, важен избор бързо направете, православието изберете и кръстник под наем светкавично намерете...!!!😂😂😂 Комунизма зарежете, а живота и парите обикнете...!!! 😜😜 За Страшният Съд се подгответе и за Апокалипсиса се вразумете, а случайният секс веднага забравете! За предпочитане е да си изберете някоя от руските църкви в България.... Евреите и ислямистите също да се размислят... Вслушайте се в думите на Негово Светейшество Руският Патриарх Кирил и не пренебрегвайте молитвите на Негово Светейшество Вселенският Патриарх Вартоломей...
  • 15 Атака

    4 1 Отговор
    Сега който яхне недоволството от това че скоро ще мрета гладни,той евентуално ще управлява.Е трябва и една революцийка преди това,но и тя идва.
  • 16 Сатаната

    6 1 Отговор
    Да се спре плащането на кредити до края на епидемията, плюс помощи за всяко семейство плащало данъци до момента и останало без работа или просто за да си гледа децата.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 в стачка съм

    2 1 Отговор
    Спирам всичко да плащам към бойковата американска колония.Не желая да бъда ограбван.
  • 19 Аз виказвам

    1 1 Отговор
    Българи не вярвайте на нагаждачите популисти атака неспособна на друго освен да освен да лае плащайте си сметките защото има и утре след вируса
  • 20 Нормалное

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Gandi":

    Депутатите да не получат заплата три месеца и субсидии до края на годината това що не го предлага да се намалят депутатите с30-40%броиката

    Коментиран от #21

  • 21 Хасан4о

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Нормалное":

    половината да ги съкратят ,ама и те с 6000 заплата дето не я харесват ще се наредят на социалката "Безработица " и отново ще гризат 80% от заплатата. Промяна в конституцията и да са най-много 100 човека на останалия вече под 6 милиона народ. Колко милиарда икономия са това в перспектива на това ,че за 4 години мандат взема толкова колкото работник на минимална заплата за 40 години. 100 -тина хилки на година срещу 12 х 480 лв на работника .Чистата му заплата толкова ,но и тя не е "чиста" защото следва данък ДДС на всичко . Крайния потребител го отнася винаги- акцизи ,такси ,винетки ,застраховки , данъци и каквото друго се сетиш. Годината била влажна -хляба поскъпнал .Суха била -пак . Камионите по старите пътища са вече основно за да не плащат винетки ама хляба отново по-скъп заради таксата уж. 70% от продуктите се доставят с бусове и по пътища без такси , ама хляба на село пак по-скъп от града. Изедници и мушенници на власт. Изроди. .Всичките милионери.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове