Last news in Fakti

7 Април, 2020 10:33 3 971 108

Борисов: Българи, ще продължа да се боря за здравето Ви

  • бойко борисов-
  • световен ден на здравето-
  • международен ден на здравеопазването-
  • лекари-
  • медици

Скъпи лекари, медицински сестри, санитари, фармацевти и лаборанти, поздравявам Ви по случай Световния ден на здравето и професионалния празник на здравните работници в България, написа премиерът

Борисов: Българи, ще продължа да се боря за здравето Ви - 1
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави всички лекари и здравни служители в България по случай Световния ден на здравето. Премиерът изказа благодарността си към усилията им с публикация в социалната мрежа Facebook:

Скъпи лекари, медицински сестри, санитари, фармацевти и лаборанти, поздравявам Ви по случай Световния ден на здравето и професионалния празник на здравните работници в България! Поклон пред Вашата човечност, сила и огромна отговорност да се грижите за другия. Тази година посрещаме празника в различна обстановка. Намираме се в криза, която завари неподготвени всички държави в света. Врагът е невидим, непознат. За някои изглеждаше безобиден в началото, но днес ни е изправил пред тежко изпитание. В тази битка срещу епидемията няма нужда от нападатели, всички сме защитници. Само ако сме единни и отговорни можем да изградим защитна стена срещу заразата. С нея ще браним не само себе си, но и ближния. Защото щетите върху икономиката, колкото и да са тежки, ще ги възстановим рано или късно. Човешкият живот обаче е незаменим. Само здравият човек дори да се препъне, ще има сили да се изправи и да продължи пътя си. Днес всички заедно полагаме усилия и търпим лишения в ежедневието си в името на здравето. През годините съм успявал безпогрешно да усещам недоволството на хората, да чувам критиката им. И никога не съм оставал безразличен. Това ще продължи и занапред. Днес обаче ситуацията е различна. Виждам каква тежест понася всеки заради борбата срещу епидемията. Но Ви уверявам, че всичко това си струва. Предприетите действия от нас дават резултат. Колкото повече дисциплина и отговорност покажем сега, толкова по-бързо и по-леко ще преминем през пика на епидемията. Нито една мярка обаче няма смисъл, ако не се прилага от всички навсякъде. Допуснем ли отклонение или разхлабване - последиците ще са страшни и непредвидими. Вече изказах своята почит към лекарите. Те са герои. Но да си герой днес означава и да спазваш мерките. Така също спасяваш животи.

Не мога да Ви обещая, че след това предизвикателство всичко ще бъде както преди, но Ви давам дума, че ще положа всички усилия България да продължи пътя си напред. Благодаря на българските лекари и на всички български граждани за това, че в такива трудни моменти показват колко силен и достоен народ сме, обединен вече 13 века в една голяма кауза – да пребъде България.

Днес се прекланям с чувство на гордост пред всеки един български гражданин. Към всеки един от Вас. Защото всеки е герой. Ще продължа да се боря за здравето Ви преди всичко. И категорично няма да бъда този, който ще превърне държавата в морга. Отказвам да бъда този, който да решава кой да диша и кой не. Предпочитам да изтърпя всички критики заради ограничителните мерки. Предпочитам да преживеем редица несгоди, но да останем живи. И така да излезем от кризата. Защото държавата - това сме всички ние и всеки един живот е безценен. Това е и ще продължи да бъде нашата философия!


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    167 14 Отговор
    ООО БОЖЕ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ С НА ТОЯ ГЛУПОСТИТЕ.

    Коментиран от #18, #70, #88

  • 2 ХХХ

    129 5 Отговор
    Не, благодаря докторе.

    Коментиран от #26

  • 3 Омг

    136 10 Отговор
    Айде нема нужда! Седи си у Барселона с барни ръбал и си трай!
  • 4 Вашето мнение

    134 9 Отговор
    Ооо, не, гръмнете ме. Не мога повече. Тоя тюфлек, след като ни превърна в бедняците на света се е загрижил за здравето ми. Не мога.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мама миа

    94 11 Отговор
    Хвани и пукни та да ма отървеш поне.
  • 7 Мишо Бирата

    110 9 Отговор
    ... и-и-и тая истерия със "вируса" дюшеш ти дойде !!!
    Вече никой не те пита за КЪЩАТА !!!
  • 8 Dennmark

    92 8 Отговор
    Парадокс : няма корона- няма милиард и половина евра за борба с короната
  • 9 габровец от варна

    82 9 Отговор
    Ааа не вярвам аз на тия работи.То и децата вече не вярват😃
  • 10 МЕРТЕКА

    57 7 Отговор
    НИ ДУМАИ НЯМЯ НУЖДА ПАК АЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
  • 11 gost

    98 9 Отговор
    Ти си за затвора, бе!!! Поредна национална катастрофа предизвикана от кражбите ти.
  • 12 9969

    91 11 Отговор
    Не мога да го търпя повече тоя!
    Най- лъжливия К-чи. С- н, който сме имали в последните 15 години
  • 13 Ххх

    81 9 Отговор
    А по Барселона как е хавата ? Там следиш ли за пропускателния режим на къщата ? Осигурил ли си им маски и дезинфектанти ? Прати им предпазни облекла наше производство, нали казваш, че са качествени !
  • 14 ще се боря за здравето ви...

    74 10 Отговор
    и ще ви го взема!
  • 15 Срам

    90 10 Отговор
    Тоя е загубил всякаква връзка с реалността.
    Абе хората не могат да те гледат вече. Ако не го разбираш, за себе си го направи, скрий се и не се показвай до края на живота си,само се излагаш.
    И преди сме виждали простаци със самочувствие, но ти си недостижим.
  • 16 Пусни

    13 62 Отговор
    Ех ако беше кака Корнелия какви мерки само щеше да взене
  • 17 Чума

    6 15 Отговор
    До 1,2 и вас! Що, бе, приятели! Забавно е!
  • 18 Амииии

    26 22 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    Хвърли се итнякъде.!

    Коментиран от #30

  • 19 Случаен

    74 8 Отговор
    Наглец ти за 15г ,,умори,, толкова народ колкото тоя вирус ще ,,умори,, за 30г сигурно........а,лошото е че ПРОДьлжаваш.
  • 20 СВД

    55 5 Отговор
    Оня ден на пресконференцията наистина, изтъпя повече от допустимото! Нахока ги всичките! ,,Кажете на Мангъров - не съм съгласен! Той да посочи кой да умре...!" Доктор Костов започва да говори за Докуметна, като за картинни галерии - ,,Чакай, малко! Ананиев, кажи какви пари ще раздавам! Остави въведенията! давай направо! Сега заминавам за Смолян с Мутафчийски да инспектирвам…!" Остави ги като изнасилени и замина към селото с цеха! Ако бяха като Ана - Мария Борисова и Трайчо Трайков, не Медицинския съвет, ами всички щяха да напуснат гордо!
  • 21 Кукуригу

    68 8 Отговор
    Баце,гледай си комисионните!Там ти е силата!За здравето ни остави да се грижат компетентните и без да им нареждаш какво да говорят!
  • 22 Не ми се четът глупости

    38 5 Отговор
    колко пари ще се дъберът за даряване
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 пройчо

    47 4 Отговор
    "... се прекланям с чувство на гордост пред всеки един български гражданин..."****
    ц
    Да ти го набият бълтарските граждани,както си преклонен!
  • 25 гост

    8 37 Отговор
    има ли поне един НОРМАЛЕН от групата и ди о ти събрани тук?
  • 26 куку руку ку

    37 5 Отговор

    До коментар #2 от "ХХХ":

    Няма "не, благодаря", докато има за крадене ще помага...
  • 27 бягай бе

    41 3 Отговор
    Дърт Мисир...Клю,клю,клю....

    Коментиран от #40

  • 28 Явно не е пил лекарствата си.

    64 7 Отговор
    Досега ни краде, лъга, предава, продава за да едно потупване по рамото и снимка с Тръмп за 2.7 милиярда лева. И какъв е резултата, останахме си най-бедни и презряни в ЕС, с разкапана здравна система и унищожено образование, с тотално корумпирана Съдебна система което работи с една цел, обогатяване и опазване на властимащите. Това лице е социопат, а социопата не се интерсува от други, не съчувства, не разбира и не иска да разбира другите. Изпитва удовлетворение когато другите се мъчат и страдат, живее само за егото си, мрази жестоко всеки който има различно мнение или не приема неговото. И този примитив да каже, че се бори за моето здраве ми звучи нагло и измамно. Ако беше така, отдавна болниците да не са търговски дружества, да не са 420, като в Холандия са 90!!!!!! И ако се е грижил за нас, защо по време на царувснето му, над 9 000 медицински лица са напуснали България? Защо нарече преди месец лагера на медицинските сестри катун? Прави ли са сестрите, прави са. Днес са съвсем малко и недостигат. Както им лекарите. Ето защо не му вярвам и една дума!!! За да има някаква справедливост, този грижовен чичо трябва да бъде съден за всички престъпления срещу Българския народ!!!!! А те са много!
  • 29 Абе

    20 2 Отговор
    Хех ти ли бе ;)
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Behemoth

    23 10 Отговор
    Благодарим, Ви д-р Борисов!
  • 32 Баце ви

    44 5 Отговор
    "Скъпи" медицински "работници" ( скъпо ми излизате, за това ви викам "скъпи"), като ви поразредим още малко и няма да сте ми толкоз скъпи, щото по единично сте евтинджос. Ще се боря за вашият живот и здраве, по възможност докато го взема и на последния. Ако сполуча и с българите, като цяло, равен нема да имам. Давам ви обещание, че ще положа всички усилия да постигна тази цел. Аз казах, хау. Ваш Винету Вождов.
  • 33 Охо Бохо

    44 4 Отговор
    Добре че е Севда да му го напише, че тоя я една прочетена книга през живота си има, я няма.

    Коментиран от #41

  • 34 Чума

    52 4 Отговор
    Добре, де!??? Защо един път пред камерите не ползва същия речник, който блика така сладкозвучно и мъдро от фейсбука Му!???? Мистерия някаква....!?

    Коментиран от #39

  • 35 Ххх

    47 4 Отговор
    Горкичкият, и той преживявал несгодите. Кой знае къде ги преживява - дали не бичи някъде карти със Златев, с чаша уиски и пура в ръка. Направо ще се разтопя от умиление, колко е загрижен за обикновените хора. Нямало да превърне държавата в морга. А в боклукчийската кофа на Европа не я ли превърна ? Ами всички тия,дето го дишат отровния въздух от изгорелите боклуци, те дали не са на крачка от моргата ?
  • 36 Пази Боже

    32 3 Отговор
    от борци и борчета !
  • 37 Възмутен

    31 3 Отговор
    Как, като прибирате ежедневно гАзарбайтъри от цял свят без задължителна карантина под охрана на границата, да заразяват медици и законопослушни българи в България?

    Или като приемате "Декрети" за затваряне на границите, ама не съвсем, и не за всички, изключвам транспортен транзит, дипломатически и хуманитарни мисии.

    Кога ще върнете на бизнеса и физическите лица парите за ток - 6 месеца?

    Коментиран от #59

  • 38 бис

    42 4 Отговор
    НАРОДА ще ти види сметката - скоро, скоро
  • 39 Подозирам

    17 2 Отговор

    До коментар #34 от "Чума":

    че някой му е хакнал "фейса" ;)))))))))))

    Коментиран от #42

  • 40 Забрави

    14 2 Отговор

    До коментар #27 от "бягай бе":

    да пусни плочата за Ореха?! и ``аз, аз..``
  • 41 Тъй де

    27 2 Отговор

    До коментар #33 от "Охо Бохо":

    Ама тя само удобни заучени фрази и клишета пише - като при соца Нищо конкретно , индивидуални и докосващо - абсолютно НИЩО ! Та по - добре да спрат с "творчеството" !
  • 42 Чума

    14 1 Отговор

    До коментар #39 от "Подозирам":

    Сигурно! Явор Колев от ГДБОП ще го напипа!

    Коментиран от #48

  • 43 Димитър

    35 2 Отговор
    Кажи за ББР, която даде 75 милиона кредит на фирма с 2000лв доход, кажи... м*мицата ви....
  • 44 Вашето мнение

    38 3 Отговор
    Боци и децата прогледнаха вече, царят е гол. А ти еднокнижнико, никога не си писал толкова дълги и проницателни обръщения. Твоите ги чуваме, запъхтяхте ме, глашатаи, мисирки...прост банкянски цървул. Уволни си пиарката, че те представя в противоречива светлина.
  • 45 Оли гърмииииииииии оли гърмиии😂😂😂😂

    17 2 Отговор
    Гърмиииииии😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 46 Цял исусчо сленал по земите ни😂😂😂

    16 3 Отговор
    Муахахахахехах
  • 47 1234

    41 3 Отговор
    След 10 г грижа, резултата е, до тук без новите заеми удвояване на дълга, нак бедни, болни застаряващи и изчезващи. 108 хил са умрели мин година, 50 хил родени. А за 10 г са емигрирали поне 700 хил. Повече не искаме такава грижа
  • 48 Сега Явор

    12 0 Отговор

    До коментар #42 от "Чума":

    е ангажиран с торент тракерите и "хакерите" са свободясали ;)))
  • 49 Другия с коня

    6 35 Отговор
    Ако продължавате да Плюете така в коментари,ще се заразите всички....Разбира се,че спаси за сега Народа.А вие плюйте и страдайте....Политическите ви гърчове ще ви доведат до реанимацията....

    Коментиран от #50, #62, #83, #86

  • 50 На теб специално

    18 2 Отговор

    До коментар #49 от "Другия с коня":

    ще ти кихна.
  • 51 Ганьо Банкянски

    16 1 Отговор
    Сега остана само да се плеснеш по челото и да кажеш-бъбреци има тука бъбрециии!
  • 52 Бат Вальо

    6 32 Отговор
    Мачкай, ББ, мачкай всички възможни вируси - медицински, икономически и политически!!! Яд ги е, че им пречиш да докопат кокала!!! Народа е с теб!!!

    Коментиран от #58

  • 53 войводата

    30 3 Отговор
    преди короно вируса беше така:
    Заради липса на пари. Огледайте се. Вижте касичките в магазините и институциите – „Помогнете на Иван”, „Спасете Ани”, „Да съберем пари за операция на Асен”, „Да помогнем на един баща”....Не ви ли свива нещо като ги гледате? В проспериращата ни държава няма пари да се лекуват децата. Няма пари за онкоболните, няма пари....докато началниците на НЗОК си купуват нови климатици, джипове и обзавеждане, болните българи умират, защото нямат пари....ДОБЪР ДЕН БЪЛГАРИЯ!!!!

    Коментиран от #64

  • 54 Joro

    32 3 Отговор
    Как бе "говорещия с пуйки" ще ни спасиш, като ти и шайката ти ни закопахте до трето поколение.240 парламентаристи са доказани престъпници и освен за собствена изгода по друг проект не се работи..На всички вас управляващи,отрочетата ви са на престижни служби в САЩ,а това се нарича конфликт на интереси.Скоро на народа ще му писне и ще ви бесиме по дърветата.Как ще ме защитава К.Нинова от изнудванията на САЩ,след,като синът и е на работа там.Или Цецо асансйора с две дъщери в САЩ или ти бе с голямата куха глава,след като ЦРУ те държи за топките заради корупция и кражба на милиарди.Ами ти щше продадеш и майка си ако не си подлога на империята на злото,защото отиваш на топло до живот,а сега имаш шанс да се скриеш някъде и да отървеш кожата.Извънредното положение е цирк за малоумници,за да може по лесно да прикриете кражбите на милиарди,които сте усвоили и имате още да усвоявате.ДЕПМ и на теб и на цялата корупционна система,която ни управлява.
  • 55 От Щаба

    26 2 Отговор
    Да ни е жив и здрав Бащицата!На къде без него?От утре ще му дадем да оперира апендисити и хернии!
  • 56 👺👺👺

    31 2 Отговор
    В теб ни е надеждата наше слънце, учителю, вожде, наша пътеводна звезда. Абе, нямали кой да те затвори до живот в лудницата? Ненормален Нарцис и диктатор!
  • 57 Вашето мнение

    32 3 Отговор
    Бъдете сигурни хора, тоя ще свърши зле. Възмездие ще има, дали хорско, дали божие не знам, но тоя ще страда. Ще изкупи мъките и страданията които е причинил.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Кокорчо🙄

    9 2 Отговор
    Ураа, хубо че не съм българин
  • 61 Браво Вожде......

    13 4 Отговор
    На кой ще ни оставиш като те няма......вай ,вай , вай
  • 62 SSsss

    25 4 Отговор

    До коментар #49 от "Другия с коня":

    Простотията и глупоста не са вирус или болест а ГЕН,само олигофрен или намазал от корупцията, може да защитава тази куха лейка,която унищожи България и докара народа до просешка тояга.
  • 63 Русенец

    22 7 Отговор
    Вярваме в теб Генерале! Вярваме, че ще продължиш да жертваш българи, за да не спираш тировете на Ердоган. Вярваме, че ще продължиш да държиш семействата ни затворници, за да угодиш на бизнеса на господарите си. Вярваме, че ще репресираш трудолюбивите си данъкоплатци с абсурдни мерки, за да гарантираш завръщането и свободата на електората си от чужбина. Вярваме го това! До болка го вярваме.
  • 64 До 53

    5 18 Отговор

    До коментар #53 от "войводата":

    Това къде го няма?Това е в цял свят.Събират се пари във всички държави с нормално общество.Благотворителноста и събирането на помощи е намалено на всякъде.Само за българи като теб не е,които нито са помогнали, не то ще помогнат някъде,но трябва да коментира.Псочи ми една държава като ято няма събиране на помощ за болни?Между другото навсякъде под държава се разбира обществото е нея,тук държава е някой който е длъжен.Ама държавните пари не са на бай ти Тошо,а са парите на обществото.Ако държавата плаща всичко,значи че ти ще плащаш повече данъци,такси,осигуровки глупако.
  • 65 Вейдър

    5 24 Отговор
    С теб сме! Дано да ни изведеш на правилния път!
  • 66 Генерал Симитлийски

    16 4 Отговор
    Горкия, селския кмет бая му е блъскал главата в таблата.
  • 67 Тома неверни

    20 4 Отговор
    Много силни думи, но нещо не ти вярвам, а познай защо.
  • 68 123

    23 3 Отговор
    подай оставка и бегай в барцелона и ще сме здрави
  • 69 ОФШОРКА БАРЦИЛОНАТА

    16 2 Отговор
    ДОВЪРШИ С НЕЩО ДОСТОЙНО ОРГАНИЗИРАЙ ОНЛАЙ ИЗБОРИ И КОЙ ОТ КЪДЕ Е
  • 70 Лекар

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    Ало, Боко! Не само благодари,Ами вдигни заплатите на лекарите вДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ до нивото на западно-европейските лекари!! Защото здравето на германеца не е по-ценно от това на българина!! Нали така??!
  • 71 Похвално

    21 1 Отговор
    от твоя страна. Затова очакваме веднага да си подадеш оставката,барабар с останалите крадци!
  • 72 Възмутен

    5 0 Отговор
    И ток, момче, и ако трябва за бизнеса (бай дъ уей и физически лица) да сме по-точни 8 месеца.

    Уверявам те, че ще връщат на бизнеса!

    На бас 100 - годишен малц, за 6 ще върнат, не за 8.
  • 73 Един от чужбина

    21 3 Отговор
    Братя българи!Винаги съм си задавал въпроса,как един главоч с мозък на месирка ви управлява 11 години.За да се върти корупция за милиарди се иска акъл,а на този определено му липсва.Кой стои зад него....или народа ни е генетично увреден след като избира такива хора на ръководни постове.?????
  • 74 дедо Риц

    17 2 Отговор
    Българоубиец !!!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 karl hoker

    19 3 Отговор
    ах ти....арогантен мръснико....до вчера мед.сестрите бяха под прозореца ти а ти го затваряше да не ти пречат...сега им благодариш....няма да типомогне това за изборите.!!!!!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ВИ 57

    8 1 Отговор
    Искам да го прочете по телевизията.

    Коментиран от #81

  • 79 Жана

    16 2 Отговор
    Защо ти трябва да се бориш за моето здраве, не си завършил медицина, нищо не разбираш, дори се бъркаш в работата на вирусолозите? Поне санитар да си бил но не си. Работата ти е да координираш светилата които разбират, да им създаваш условия и атмосфера за работа, а не да ги хокаш, караш и обиждаш! Ако беше загрижен от твоята позиция, щеше да премахнеш статута на некои болници да бъдат Търговски дружества. Нямаше да крадеш толкова и всяка една малка и средна болница да бъде един оазис, а не руина! Държавните са изоставни поради лакомията на тези които създадоха толкива много частни болници. Ако слушаше тези които разбират, а не да ги хокаш и обиждаш, щеше да има по-голяма полза. Иска ти се да разбираш от всичко, което е огромен приблем за държавата. Където се обади и намеси, само проблеми и нищо!!!! А този здравен министър който си ни избрал е огромна грешка!!! Не става за нищо, финансист е, съвсем издъхнал и ужасно корумпиран!! А тъпотата ти и ината да не премахнеш ограничението показва, че си задръстен и самозабравил се индивид, приличащ на Дуче. Бил си готов да поемеш всички критики за беьумната карантина. Отново инат. Когато рухне всичко и хората излязат по улиците, кой ще поеме отговорността за безумството? Ти ли? Ти никога не поемаш отговорност. Ще обвиниш Радев, Нинова, Путин и кой ли не. Като знаем, че нямаш план и идеи, как ще възстановиш иконимиката, която едвам креташе преди вируса, ще поемеш ли отговорността за милиярдите загуба, за хилядите без
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 misha

    11 2 Отговор

    До коментар #78 от "ВИ 57":

    та той може ли да чете?? едно дете в 2-3 клас е по ерудирано от него срам е за държавата... още си спомням коментарите на групата от Герб за мед сестрите били терористи...
    Като целенасочено организирана провокация определи действията председателят на здравната комисия в парламента и председател на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова....а сега им честитят празника лицемери
  • 82 Усмивката

    3 2 Отговор
    От цялата ,,реч" на Премиера едно само научавам. Бъдете живи и здрави. ...Е хайде , останете си със здраве....И пазете се.....Обичам ви....Пак ви казвам. Обичам ви. До скоро....
  • 83 специален агент Буда

    11 4 Отговор

    До коментар #49 от "Другия с коня":

    Те си го плюят той си ги краде и мародерства ...така е в България . Я се огледай колкото мислят като теб . Явно си от тези с квадратните глави

    Коментиран от #87

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Нагло

    11 2 Отговор
    Най-добре е да не се обажда. Нима мисли, че тези хора не виждат мизерията в болниците? Политиката на съсипване през последните 10 години. Подиграфките към медицинските сестри пред малко повече от месец. Сега се умилква. Това е по-скоро гнусно, отколкото истинско признание.
  • 86 Абчух

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "Другия с коня":

    добре дошъл в клубът на короната трол нещастен
  • 87 Другия с коня

    3 8 Отговор

    До коментар #83 от "специален агент Буда":

    Ами тука се събирате в Коментари все Многоумници и се самонавивате,а след всеки Избори на които избираме Герб и Бойко мълчите поне месец като Зашити....Къде сгрешихме,другари....Не сте сгрешили,другари....Мисленето ви е Грешно.....Досвидание....
  • 88 Лили

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    Не сте само Вие. Много сме на това мнение.
  • 89 Спри се

    8 0 Отговор
    Нямa нищo пo-cтрaшнo oт aктивнaтa глупocт.

    Коментиран от #92

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 България 16 република на СССР

    3 12 Отговор
    Не им се коси Бойко. Тресни ги на изборите както досега. Комунист от дума не разбира.
  • 92 България 16 република на СССР

    6 2 Отговор

    До коментар #89 от "Спри се":

    Има по страшно от активната глупост.... пасивната простотия.
  • 93 ПАСИВНАТА ПРОСТОТИЯ Е НАЙ СТРАШНА

    2 7 Отговор
    Нали другарю Радев
  • 94 Тихомир

    12 2 Отговор
    Абе Бойче, защо е този инат? Мислех си днес като видях по БТВ какво са ти написали, че се бориш за здравето на българите и няма да остъпищ. Честно ще ти кажа, искаш пораженията от твоето 10 годишно властване което е пълен провал във всички насоки, да прехвърлиш мна кризата, която целенасочено създаваш със затваряне на държавата. Естествно знаеш, че пораженията ще са ужасни и ти ще обвиниш вируса и кризата. Колко удобно, нали? Уж спасяваш нас, а всъщност спасяваш себе си. Кой ли се връзва на това! Като станат бунтовете ще обвиниш Ореха, Путин, Радев, Земното притегляне, Ретроградния Меткурий и кой ли не. Но забравяш едно, всички милионери които удари, набута по арестите и ги ограби, никога няма да ти простят гаврата. Начело с Божков. Ще те поръчат колкото и да се криеш и където да се мушиш! Да ти имам живота тогава, когато ще подскачаш при всеки шум или ситуация, а парите които си ограбил от нас ще приберат твоите приятели от Америка.
  • 95 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 7 Отговор
    Бойко,...доктор здраве да Ви дава за „мъдрите” слова! Амин.
  • 96 Еблю

    11 2 Отговор
    Винету има неподражаемо чувство за хумор от което плачи цяла България!
  • 97 Сикаджия спасител

    7 0 Отговор
    аз съм нагъл и не ми пука за вас
  • 98 Ники

    9 0 Отговор
    Бочето е лъжец, крадец и национален предател. Забелязвате ли, как той никога нищо не знае кой, какво е правил от неговата дружинка? Сега вярно се забрави имението, парите за ремонтите на язовирите как потънаха. Короната е психологическа война, а Боко направи България от парламентарна държава, премиерска!
  • 99 оцелял от турското робство

    1 7 Отговор
    Доктор Борисов, хващай бухалката и започвай борбата.
  • 100 данко хайрсъзина

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов: Българи, ще продължа да се боря за здравето Ви.
    Тоя почна да се изказва като монарх.
  • 101 Тиквата

    9 0 Отговор
    Българи, ще продължа да се боря за парите ви, когато останете без пукната стотинка и със 100 милиарда заем ще се оттегля във вилата си в Барселона.
  • 102 Народен съд

    9 0 Отговор
    за тиквата за геноцид, тероризъм и държавна измяна!!! Окрадените милиарди и лъжите не си заслужава да ги споменаваме.
  • 103 Български гражданин

    1 8 Отговор
    ДО ТУК САМО ПРОСТАШКИ ИЗКАЗВАНИЯ . Е ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ .НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ -СВЯТ ГОЛЯМ ,КЕФ ТИ АНГЛИЯ ,КЕФ ТИ ГЕРМАНИЯ ,КЕФ ТИ ИТАЛИЯ , АМА ВСИЧКИ СИ ДОЙДОХА НАЛИ ,ЗАЩО НЕ СТОЯТ ТАМ ,АМИ ИДВАТ ДА СЕ КРИЯТ В БЪЛГАРИЯ НАЛИ Е БЕДНА И СЛАБА . КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ ПОНЕ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ , ЗАЩОТО ДРУГИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ОСТАНЕМ ДОВОЛНИ ,ЩОТО ВЕЧЕ Е БИЛО И ЗНАЕМ ....

    Коментиран от #108

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 БОРЕЦ

    1 0 Отговор
    И КАК СЕ БОРИШ , ПРИПИКАВАШ МАГНОЛИЯТА ЛИ ? СПРИ СЕ С ТИЯ ПИНИЗИ БЕ
  • 106 АЛЬОООО

    1 0 Отговор
    КВО ПИШЕШ С ХИМИКАЛКА ПО КЛАВИАТУРАТА БРЕ НАШИО ?
  • 107 ДОН КИХОТ

    1 0 Отговор
    ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА - 1,5 МЛРД ЛВ И ПОСЛЕ ПАК СЕ ,,БОРИ" С ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове