Last news in Fakti

21 Април, 2020 13:18 6 341 25

Меле на жълтите павета (СНИМКИ)

  • софия-
  • катастрофа-
  • център-
  • жълти павета-
  • военен клуб
Меле на жълтите павета (СНИМКИ) - 1

Дъждът, който вали от сутринта в столицата и несъобразената скорост, причиниха тежка катастрофа в центъра на София. Инцидентът е станал около 12.00 ч. пред Централния военен клуб на жълтите павета. Няма данни за пострадали.

Въпреки извънредното положение централните улици на столицата са натоварени. Друг автомобил пречеше на безпрепятственото движение на излизащите автомобили от подлеза на НДК в посока бул. „Васил Левски”.

Меле на жълтите павета (СНИМКИ)

Меле на жълтите павета (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    55 1 Отговор
    Какво става? Уж по-малко коли се карат в извънредно положение, а катастрофите не намаляват?!?!?

    Коментиран от #4, #5, #25

  • 2 прррц

    47 9 Отговор
    полицаите да работят това което трябва а не да събират декларации...
  • 3 Кой68

    44 2 Отговор
    Бойко заповядай на дъжда да спре...Започнаха да си трепят -дъждовните шофьори........Ген.Мутафчийски::Дъжда да спре.Слънцето може да се покаже.
  • 4 Митко

    49 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Катастрофите намаляват, ама идиотите не намаляват. Малко дъжд и ще се избият. Малоумници. Сега улиците са празни и на някои София им е Монако.
  • 5 Рошко

    21 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Щото главите им във вируса затова, то от сутрин до вечер корона та корона, аз вече взех да я сънувам
  • 6 Стоян

    25 3 Отговор
    Народ от говеда !

    Коментиран от #8

  • 7 Софиянец

    9 10 Отговор
    Жълтите павета трябва да бъдат подложени на тест за безопасност, който задължително ще докаже тяхната пригодност единствено за удоволствието на кметицата, която толкова милее за идентичността на София, без да се интересува колко щети, материални и човешки, нанася на тези, които са я поставили да управлява и ежемесечно и плащат заплатата и разкошнити допълнштилнш екстри, които ползва на воля.

    Коментиран от #13

  • 8 Бъркаш

    20 4 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян":

    не народ а мърша...
  • 9 Бързачи

    26 0 Отговор
    Ми тръгнете 10мин. по-рано бе. Набързаха се. Карат броня до броня, после се блъснали. Ей сега поне стигнахте навреме.

    Коментиран от #14

  • 10 Динамит

    14 2 Отговор
    Никаква карантина няма в България такава има само в главите на управляващите и тяхната така наречена опозиция
  • 11 ветеринарен психолог

    13 0 Отговор
    Ганьо Соφиянски е на път и шматките,които му се пречкат ще страдат!!!
  • 12 Дъждът

    12 1 Отговор
    Е виновен и снегът, а после и слънцето и жегите! Виновни сме си само ние! Виновни сме, че сме безотговорни към нас към близките си и останалите на пътя! Така сме научени мислим, че на нас няма да се случи нищо лошо, но грешим! Това не е игра като умреш да започнеш на ново! Тук няма втори, трети живот! Живота е един и трябва да сме благодарни всяка минута, че го имаме!

    Коментиран от #16

  • 13 Съдията Дред

    24 2 Отговор

    До коментар #7 от "Софиянец":

    Жълтите павета удължават спирачният път и на сухо, но особено на мокро, това е доказано отдавна. Обикновените павета също са зле, но не колкото жълтите. А това, че някои хора не могат да карат в дъжда, е отделен въпрос. И не е нужно да съсипваме един от символите на столицата заради малоумници. Тая работа за спирачния път и дъжда ми е обяснявана от дядо ми и баща ми, доста преди да почна да карам курса за шофьор. Като изкарах книжка , продължиха да ми го набиват в главата, заедно с много други правила по безопасността. Аз се опитвам да го предам на децата си. Други обаче предпочитат да ги насърчат с едно - "ръгай сине, покажи му на тоя селтак". Та не са паветата главните виновници.

    Коментиран от #17

  • 14 Гранулома

    11 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бързачи":

    Те не бързат защото закъсняват...."изнервени" са...щото другите не могат да карат(като тях). И най-изнервящо е че спазват правилата....
  • 15 свидетел

    4 0 Отговор
    ударена отзад вдясно беше полицейска кола,опела на снимката...и таксито,от червената баничарка
  • 16 хахахахаха

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Дъждът":

    виновни са тия,дето дават книжки на неграмотници и нестабилни психически,а за тия дето ПРОдават книжки не коментирам изобщо...Да не говорим,че ВСИЧКИ шофьори-НЕ софиянци,трябва да минат поне 20 часа курс по градско в София.
  • 17 Шишо Бакшишо

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Съдията Дред":

    Прав си, но жълтите павета са изключително опасни, поради факта че са глазирани, а през зимата вечер, като падне суграшицата , стъпиш ли на тях -няма спиране. Не веднаж колата ми се е ''свличала'' странично, особенно при при десен завой от Витошка по Дондуков...слава богу, досега съм се разминавал без инциденти, но за млад шофьор ако стъпи на такава пързалка за първи път, със сигурност ще е изправящо косата преживяване.Да, че са историческа забележителност съм съгласен, но все пак живота и здравето на хората са по-важни. Така че има два варианта-или да се затвори движението по тях, за да се запазят исторически( което не виждам как може да стане) или настилката да се подмени..иначе е само въпрос на време и там да стане някой голям сакатлък, имайки предвид акъла и шофьорските способности на Барба Ганьовчетата.

    Коментиран от #20

  • 18 Трябваше да затворяъ София завинаги

    9 2 Отговор
    Върнаха се селяците и се почнаха:-)
  • 19 Срещу вирус идиотизъм

    4 1 Отговор
    няма ваксина.
  • 20 Хлъц

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Шишо Бакшишо":

    Съгласен съм с вашето мнение.Настилката е уникална,но крайно неподходяща за натоварен трафик.Особено,когато е мокра! Автомобила става неуправляем при най лек натиск върху спирачката.Ако си с малък опит,като водач е направо опасно! Нищо не помага,освен обрана газ,или т.н" моторна спирачка+ хлднокръвие! Иначе си в неуправляема шейна! Оставям настрани проблема с уменията придобити в курсовете за водачи.Пълна пародия! За другото- че карат като бесни,яхнали стотици коня,а на практика умеят само напред- наляво и надясно,изобщо не ми се говори!
  • 21 Нова

    5 0 Отговор
    Все настилката ви е виновна или, метеорологичните условия, затова никакъв дъжд, сняг и други вредни за шофьорите условия. Ха ма ха, климата ще се съобразява дс нас, а не ние с него! Ние сме господари на природата.
  • 22 Васил

    3 1 Отговор
    Още едно доказателство че селяндурите и без трафик не могат да карат.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Боби

    1 0 Отговор
    Б. Б. Няма вирус, но селянина си е селянин. На село няма светофари, карат на полето и като дойдат в София малиииии.
  • 25 драйвър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    "Шофъорски умения" баце...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове