Last news in Fakti

26 Август, 2012 10:33 14 472 19

Млад поет отне живота си заради любов

  • деян витанов-
  • перущица-
  • бетина-
  • самоубийство

Перущица е в шок - едно от най-кротките и примерни момчета в градчето се самоуби заради приятелката си. 19-годишният Деян Витанов не можел да прежали хубавицата Бетина от София, в която бил дълбоко влюбен. Наскоро момичето му заявило, че заминава за Англия и още тогава Деян изпаднал в депресия. Отказвал да учи и си развалил успеха точно в края на учебната година. Снимка на софиянката била намерена до трупа на скочилия от 100-метровия най-висок на Балканите виадукт „Рибни вир” на магистрала „Хемус”, разказва в. „Монитор”.

Тялото на младежа било открито случайно в петък сутринта. Самият той бил видян за последно в Перущица в сряда.

Никой от близките му не заподозрял дори за секунда какво е намислил да стори Деян.

Искал да учи висше в Университета по строителство, архитектура и геодезия и цяла учебна година посещавал частни уроци по математика.

Когато обаче Бетина му заявила, че заминава да учи в Англия,  животът на Деян се променил. Младежът отказал да посещава частните уроци и дори си развалил успеха точно преди да завърши. Затова с родителите му решили това лято да не кандидатства, а да опита на следващото.  Преди около месец Деян попаднал на обява за работа в пловдивска фирма за дограма и щори.

Деян не се прибрал и през нощта и майка му се притеснила много. На сутринта, часове преди да разбере, че едничкото й дете е посегнало на живота си, тя се обадила в пловдивската фирма и научила, че в четвъртък Деян не е отишъл на работа.

„Предполагам, че не е самоубийство. Той обичаше да пътува на стоп и сигурно така е стигнал до магистралата. Но да скочи сам, просто не го вярвам. Вероятно някой му е помогнал. Сигурно някой го е бутнал”, мълвеше вчера Даниела. 

Родителите му научили за смъртта на единствения си син от полицаи в петък следобед. Патрулка от районното управление в Стамболийски отишла до дома им и униформените им съобщили трагичната вест. В този момент бащата Петър замахнал с все сила към прозорец наблизо и разрязал почти цялата си ръка до лакътя. „С линейка ги откараха нанякъде. Имаше и полицейска кола пред тях. Страшна трагедия. Толкова добро момче да си отиде така нелепо”, редяха потресените комшии.

Родителите му не се месели във връзката му с Бетина.

На 9 септември Деян щял да празнува 20-тия си рожден ден. Докато учел в строителния техникум, той мечтаел да стане писател или журналист. Писането му се отдавало и младежът творял предимно на английски език. Пишел и на български, като дори наскоро си направил проект за фентъзи роман.
.
Напоследък пишел депресиращи стихове. „Още от малък много четеше. Предимно пишеше стихотворения, а в последната половин година текстовете му станаха много сериозни, направо депресиращи. Мечтаеше да учи журналистика”, признава майката.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 $$$$

    3 1 Отговор
    „Предполагам, че не е самоубийство. Той обичаше да пътува на стоп и сигурно така е стигнал до магистралата. Но да скочи сам, просто не го вярвам. Вероятно някой му е помогнал. Сигурно някой го е бутнал”, мълвеше вчера Даниела.
  • 2 гост

    6 3 Отговор
    Трябвало е и той да потърси начин да замине в чужбина, а не да се самоубива. Тук не става за живот, затова и приятелката му е решила да се махне, предполагам.
  • 3 1986

    5 1 Отговор
    пфф,жалко за момчето,не разбрахте ли че за такива като тая не си заслужава да съжалявате,да не говорим за нещо повече,дано и тежи докато е жива
  • 4 IceHeart

    5 0 Отговор
    Много жалко за момчето, точно такива момчета в днешно време си отиват, ей така от нищото! Сякаш дойде модата, човек да си отива млад! Жалката истина е че който не е изпитал такава истинска любов значи занищо е живят, поне така се пееше в една песен (забравих и автора) Е това е накарало момчето да си види сметката, не е могъл да търпи болката, сърцето ти толкова силно рита, че неможеш да издържиш на това напрежение, че си прецакан и оставаш сам! Секи го знае, разбира се ако го е приживял, да се влюбиш до полуда, и да няма кой да те разбере, и да те отеши! Повечето раздяли са или по телефона или по интернет, а това боли много, трябвало е да се видят наживо, и да се разберат! Момчето нямаше да стигне до тук! Мир на праха му!
  • 5 veritas

    9 0 Отговор
    българката има важен принос за изчезването на българската нация
  • 6 кАцО

    7 0 Отговор
    Слаба психика ,тази софиянка може да му е била и първата в леглото и оттам да го е завъртяла яко ...секса не прощава ! ! Лека му пръст ..
  • 7 НАГЪЛ_МУТРЯК

    1 1 Отговор
    ХОРАТА УМИРАТ ОТ ГЛАД И ЗАТЪВАТ В ДЪГОВЕ
    НЕ СЛУШАЙТЕ МУТРЕНСКИТЕ МЕДИИ !!

    НЯМА РАБОТА НЯМА ХЛЯБ !!
  • 8 Емил Младенов

    2 0 Отговор
    никои не се запита дали е имало и 3-ти ?
  • 9 PlimP

    8 0 Отговор
    нали знаете, че който мисли да се самопречука винаги мълчи и нищо не казва, а просто действа, тези дето плещят наляво-надясно, че ше го рпавят общо взето търсят внимание, ама тъпото е, че за 4 пръста препикано месо се е отрепал(ако тва е истината де), самоунищожението го оценяват единствено и само мама и тате(говорим за нормални родители, а не измети), приятел, приятел, ама е до едно време, интересът клати феса, за тва си опичайте акъла и не се щуросвайте, след падането винаги има изправяне
  • 10 Стар Българин

    2 0 Отговор
    Офф, жениии... И после мъжете били прасета и всички били еднакви. А, вие жените, какви сте,а?!Безчувствени, следящи материалното. Горкото момче, лека му пръст.
  • 11 Мартин 123

    1 2 Отговор
    Жените са дяволско творение и всеки трябва да подхожда към тях с респект , а който има изграден през годините имунитет подхожда към тях с тупаниците . Съжалявам но е така
  • 12 до там я докарахме

    2 0 Отговор
    brain wash
  • 13 Пилигрим

    2 0 Отговор
    Народ, който все повече се отдалечава от Бога, все по-силно стиска очи за разпънатия Христос, свиквайте - все по-често и ще дава нелепи жертви, като тази.
    Ако децата ни от малки познават Бога, ако ги възпитаваме в любов, строгост и християнски ценности, те ще осъзнават цената на живота си и на другите. Няма да чуваме за такива неща като самоубийства, защото самоубийството е акт на тотална безднадеждност, а един вярващ човек винаги, дори и пред лицето на смъртна опастност има надежда!
    Няма да чуваме за убийства или мародерства...

    Колко е малко, колко е просто това камъче, а как успешно обръща колата на нацията ни...

    Прадядовците ни умираха с Христовото име на уста, за да живеем днес свободни, а ние днес умираме, защото не само сме забравили това Име, но и надеждата ни е все в земни, физически, плътски, временни неща...
  • 14 Голуб

    0 0 Отговор
    Жената е прокълната още из раја, когато е накарала Адама да вземе јабълката от дрвoто. Лека му земя.
  • 15 Маримба

    1 4 Отговор
    Абе кво го мислите тоя лешпер . Ако толкова се обичаха щеше да иде с нея в Англия . Сигурно момичето едвам се е откопчило от тоя психар кой знае как я е преследвал .За мен един нормален човек не може да се самоубие . Пък и да не е единствената жена . Кой го знае какво разглезено слабоумно е бил. Те такива хора направо те обсебват преследват те навсякъде сякаш не могат да живеят без теб .Смучат ти енергията не можеш да дишаш от тях. И момичето сигурно е виновно че не му е натеглило м..ните овреме. Пък и да не е длъжна да пуска на всеки откачалник за да го пази от самоубийство. Жвърлил се голяра работа .Друг ще се роди .
  • 16 бат' Ицо

    0 2 Отговор
    До Голуб - 15
    Прав си, Гълъбче и хубаво, че четеш на истинския си език. Само вземи си пооправи българския, че малко се изкревя по "македонски"...
  • 17 Пилигрим

    0 0 Отговор
    бат'Ицо, думичката "възпитание" можеш да я провериш в тълковния речник. Човекът каза истина и с добро. Това е важното. Твоят просташки, ганьовски коментар предизвиква осезаемо повече дразнение.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 the xx

    0 0 Отговор
    абе маримба ти в час ли си ? как може по този начин да говориш за човек,когото изобщо не познаваш ? деян ми беше изключително близък приятел и досега се въздържах от коментари,но твоята простотия направо ме възмути. какво значи хвърлил се голяма работа ? ако твой близък направи нещо подобно едва ли ще разсъждаваш по този начин и ще обясняваш какъв е психар. Нямаш право да говориш така за него,най-малкото защото той имаше душа,която на теб очевидно ти липсва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове