Last news in Fakti

1 Май, 2020 13:30 67 645 196

Навръх 1 май: Честит празник, другарко Нинова, вие ме оставихте без работа

  • бсп-
  • уволнение-
  • позитано 20
Навръх 1 май: Честит празник, другарко Нинова, вие ме оставихте без работа - 1

Скандално писмо на изритан служител от лидерката на БСП Корнелия Нинова от централата на "Позитано" 20 взриви Столетницата навръх 1 май - Деня на труда и левия печат. Копие от него бе изпратено и до редакцията на Lupa.bg. Късно снощи уволнен чиновник изпрати имейл до всички членове на пленума с простичкото послание до Нинова: "Честит празник, другарко. Вие ме оставихте без работа".

По наша информация вбесеният бивш служител на Нинова е част от голямата чистка, която соцлидерката предприе още миналата година заради орязаните партийни субсидии и огромните разходи на БСП. От тогава валят жалби и се завеждат дела срещу нея заради неправомерни съкращения - включително на хронично болни, майки на малки деца и хора пред пенсия, които трудно биха могли да си намерят работа.

Разочаровани от размаха на червената шефка бивши кадри разкриха още през 2019-а, че чистката е била предимно срещу неудобните за Нинова служители, назначавани в апарата от нейни предшественици на председателския пост, които сега са сред най-отявлените ѝ критици.

Вчера БСП анонсира онлайн кампания с хаштаг #Работа и доходи, като в нея се включва Националният съвет, депутатите и всички структури на левицата. Призивът е протестен: "Споделете ваша лична история, свързана с работата и доходите ви".

От написаното към пленума в първомайския имейл обаче става ясно, че има редица съкратени без оглед на социалния им статус от централата след започналата миналата година чистка.

Ето и какво пише лоялният на партията бесепар за първомайски поздрав, като редакцията на Lupa.bg го публикува без съкращения.

"Реших да споделя личната си история, като няма да го направя във фейсбук, както Вие призовавате, за да не стана обект на излишен интерес, пък и да не Ви докарам медийно внимание, което не сте желала. Но нека Ви разкажа моята лична история "свързана с работата и доходите ви". Работех на "Позитано" 20 повече от 10 години, докато не дойдохте Вие и не ме оставихте без работа и доходи. Е, доход все още имам, защото съм на трудовата борса, но предвид "досието ми" на човек, работил толкова години в централата на БСП, а и предвид кризата - работа няма. Дъщеря ми е студент последна година, а синът ми ученик 7 клас, но всъщност Вас това не ви интересува, а и никога не Ви е интересувало. Вие предпочетохте да доведете хора, които нямат общо с БСП, но имат общо с МВР - да ги назначите в централата и после да им възложите тази задача. Честит празник, другарко Нинова!

Ще Ви разкажа и историята на една друга другарка, която също работеше на "Позитано" 20, повече от Вас самата - тя също вече не работи там и е на трудовата борса, защото Вие, другарко Нинова, предпочетохте на нейно място да остане удобна госпожица, назначена от МВР кадрите Ви. Та и тази другарка скоро ще остане без доходи, защото борсата изтича, а Вие не се съобразихте, че има две малки деца - е, да, едното тъкмо навършило 3 години и вече законът не я пазеше. Честит празник, другарко Нинова!

Понеже искам да се включа с пълна сила във Вашата инициатива, нека Ви разкажа и за един другар, който имаше 2 години до пенсия и целият му живот мина на "Позитано" 20. Не можа да се пенсионира. Вие не позволихте. За неговите доходи се чудя дали въобще да споменавам, но и той Ви честити 1 май. Другарко Нинова, мога да напиша още доста лични истории за работа и доходи и всичките да са свързани с Вас, но няма да го направя. Все пак се надявам, че сте доволна от историите, които Ви изпращам, нали инициатива имаме - 1 май - Ден на труда - а аз, като дисциплиниран партиен човек - веднага се включвам!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 312 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ооо

    234 162 Отговор
    Това не може да е истина. Човека се е объркал или Нинова са я подвели.
  • 3 Мислещ

    488 129 Отговор
    Тоя търтей на партийна хранилка с какво точно е бил по-полезен от въпросната другарка?

    Коментиран от #193

  • 4 Алфа Вълкът

    363 110 Отговор
    Тая социалистка действа като върла капиталистка! Що прай тъй бре другари?

    Коментиран от #42, #108, #114

  • 5 То при Нинова

    324 71 Отговор
    Тая шия, не е от туршия
  • 6 КАН КРУМ

    258 23 Отговор
    А ПЛОВДИВСКИЯТ ПЕЧЕЛИВШ ПАНАИР ,КАК ПОДАРИ
  • 7 ха ха

    300 129 Отговор
    Нинова – политическият труп.
  • 8 иванчо

    308 26 Отговор
    Партийна дейност се извършва без пари,а не срещу заплата ,без назначение къде членуваш ,но тук всеки докопал се до лидера ,иска кинти да лежи !
  • 9 Моамба

    160 42 Отговор
    ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА, СЛЕД 2-3 ГОДИНИ КРУМ ЗАРКОВ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ГОЛЯМ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ, ЩЕ СИ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ВСИЧКИ СЪСЛОВИЯ, ТО Е ЯСНО ЧЕ ИДАТ ХУБАВИ ВРЕМЕНА

    Коментиран от #97, #118

  • 10 другарке

    220 17 Отговор
    ти да не си Янаки Стоилов? не си? тогава бегай да търсиш работа. само Янаки ще остане от абитюрентския бал до гроба.другите сте времянки
  • 11 бкп

    254 60 Отговор
    Шумкарите върнаха ли субсидията?А партийна каса кой я обра?
  • 12 Корнелия Свинова

    225 74 Отговор
    Покрай Тъз далавера с Технокомплекс колко кюфтета изядох
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Истината

    398 99 Отговор
    Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е Българска а руска, не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група!

    Коментиран от #39, #68, #71, #137, #168, #187, #191

  • 15 пройчо

    163 75 Отговор
    Тоя "другар"---има ли си име?
    То да не е георги харизанов или антон тодоров?

    Коментиран от #180

  • 16 жужи

    320 36 Отговор
    Какво общо имат милионерите от БСП с празника на труда 1 май.

    Коментиран от #75, #151

  • 17 7399

    313 21 Отговор
    Едни кърлеж се оплаква. В София е пълно с такива паразити без значение на партийната принадлежност. Странно е! Хората от частният сектор, които вадят парите не реват по медиите, но пък всички паразити вдигат олелия до небето.
  • 18 Другия с коня

    347 86 Отговор
    Честит Празник от ДВА МИЛИОНА работници,които се трудят в други държави благодарение на Партията ви,другарко Нинова Благодарение на десетките заводи и предприятия,нарязани на Скраб и Приватизирани от Номенклатурата на БСП...Достойно Бяхме Изритани на Тротоарите..

    Коментиран от #22, #59, #141

  • 19 дядо Койчо

    249 37 Отговор
    Дреме и на оная работа на Другарката Нинова че ви оставила без работа!

    Коментиран от #88

  • 20 Антигерб

    296 20 Отговор
    Само където не се разбра тази калинка какво точно е "работела" на Позитано 20 - еми мога да им пожелая само "добре дошла" в партията на работещите за по 700-800 лева на по 12 часа на ден и истински "труд". Не е лошо всички да минете по този път пък да видите как работят обикновените хора които ви изкарват парите. Как "новите работодатели" кото са голяма част и от БСП ще ви изхвърлят за най-малкото или пък няма да ви внасят осигуровки пък даже и парите ви няма да ви дадат които сте си ги заработили.

    Та пак "Добре дошли" в реалността.

    Коментиран от #24, #28

  • 21 КОмЪнист

    137 18 Отговор
    Другарки и другари дай те да и го дадем
  • 22 Бачо Киро

    128 36 Отговор

    До коментар #18 от "Другия с коня":

    Е па ела си сега, от над 10 години ГЕРБ докарва страната до просперитет, яко инвестиции, що седиш навън?
  • 23 Коко

    96 87 Отговор
    Това е фалшива новина,а някой който е уволнен не става .в америка има милиони уволнен пишете за тях бе калинки
  • 24 Бачо Киро

    190 16 Отговор

    До коментар #20 от "Антигерб":

    Много ясно, че ще вие тоя кат линейка. Всичките вият така, като им спрат яслата ... Ето, до вчера не е вил за онея другите от историите, даже може да е одобрявал, но днес нали са ритнали него, веднага пуска сирените ...
  • 25 Честито на някои

    193 8 Отговор
    " Честит празник" на всички нелоялни работодатели, които като пиявици смучат кръвта на народа! Честит празник и на всички честни и отговорни работодатели, които знаят, че работникът е най–ценното за тях и заедно се борят с трудностите!

    Коментиран от #117

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 предприемач

    164 9 Отговор
    Така трябва да стане , партийните централи трябва до станат несигурно и недоходоносно място за намиране на работа . Ти друже кажи какво си завършил , какво можеш да правиш , какво квалификация имаш и аз ще те наема на работа , разбира се , ако отговаряш на условията. За киснене в канцелария за съжаление нямам работно място и това децата , пенсията и пр. не са съображения при трудово договаряне , а предимно са предмет на лична ангажираност , интерес и отговорност.

    Коментиран от #112

  • 28 БГ “капиталистите” от държавата нямат

    161 11 Отговор

    До коментар #20 от "Антигерб":

    цвят. Свинарят от Пловдив с какво е по-различен от разградския престъпник или от Драгалевския циганин,или от оня плондир в ДПС? Различна боя,еднакви интереси,еднакви държавни милионери по престъпно законодателство.

    Коментиран от #120

  • 29 Нова

    89 12 Отговор
    Ами учи се от първият партиен и държавен ръководител, бивш член на БКП. Учи се защото е по дърт от нея с 12 г. и когато той е кандидата вал за член на партията тя е била в началния курс.
  • 30 JEFF

    121 6 Отговор
    Партиен функционер работа ли е ?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Играч

    177 4 Отговор
    Съжалявам за човека ,че е останал без работа ,НО такава дейност трябва да се извършва по убеждение и без заплащане.Работиш си друго и събота и неделя отиваш там при съмишлениците си.Този човек би почнал работа в която и да е партия.Това са въпросните 11 лв,дето станаха 8лв.Сега господина е на борсата,пак пари от бюджета.Защо сме толкова загубени.

    Коментиран от #122

  • 33 Браво

    119 37 Отговор
    Ако Борисов беше направил подобна реформа в държавната администрация, напр. съкращение с поне 20%, щеше да има огромна полза за бюджета и за народа като цяло. Но той това няма да го направи, защото ще намалеят гласуващите под страх за ГЕРБ.
  • 34 отречи се

    86 22 Отговор
    три пъти на глас от Нинова и те взимаме в герб
  • 35 пфууу

    103 30 Отговор
    Публикувано във факти.бг: но предвид "досието ми" на човек, работил толкова години в централата на БСП, а и предвид кризата - работа няма. ХА ХА ХА, че кой ИД...Т, ще вземе ''човек'' работил в тая мaфиoтcka структура? То все едно да си пуснеш змия в пазвата!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Жоро

    93 20 Отговор
    Този служител е бил мързелив и където и да е бил щеше да бъде излющен
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 стоян

    23 21 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    До 14 ком -Браво за точния коментар -улучил си десетката
  • 40 Stefanov

    69 54 Отговор
    Айде стига глупости бе, Борисов приключи половин България,тая се жалва от Ниново,стшга постановки де...

    Коментиран от #53

  • 41 заката

    69 30 Отговор
    КАК Е ШАЙКАТА И СУДЖУЦИТЕ НА 1ВИ МАЙ РАБОТИ ЛИ КРАДЕ ЛИ ЕВРОПАРИ ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ,СУБСИДИЙ САНИРА ЛИ РАБОТИ ЛИ
  • 42 антрашпиц

    104 9 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Ми щот дори и в соц партията има капитализъм и раздутият до бекрайност щат трябва да се съкращава.Това е положението.Стига с таядържавна(в случая полит.)хранилка.Межо другото,аз лично съм за съкращаване на поне половината държавни служители на бюро-от тях полза -зеро!
  • 43 Порно

    120 9 Отговор
    Тоя що си мисли , че ни пука за някакъв кърлеж сучещ от партия , или пък чиновник на държавна или общинска трапеза? И това , че стажа му в компартията му пречи да си намери работа , е вярно само ако търси чиновническо място. Ако си разбира от работата , няма да стои безработен. Ама ако е калинка , наистина само чиновническо място го спасява. Или да превива гръб на полето или като общак. Което явно не иска. Аз от 30 години съм в графата свободна професия. Разчитам само на себе си. И не понасям мрънкане на чиновници. Съчувствам и помагам на ощетени работници, щото при нивото на нашите бизнесмени ги има много. Но на чиновниците да им е ясно , че са на ветровито място , и всеки нов началник може да ги разкара.
  • 44 ежко

    54 7 Отговор
    Ако БСП беше взела последните избори 0,5 % и ншмаше субсидия?
    А ако предпиятие с 5 милиона лева оборот миналата година, оборота падне на 5 000 лв.?
    Във всичко си има рисковв, в живота има и възходи и провали.
    Важното е първите да не те главозамаят, а последните да те пречупят.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Любопитко

    29 2 Отговор
    Тези от МВР да не са от синдиката на сфс
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Бай Коста

    65 23 Отговор
    Какво ще правим с бившите членове на БКП и партиний секретари при Тодор Живков сега министри и депутати от Герб или пак ще си е пунтамара
  • 50 В .В.

    50 31 Отговор
    Седесарски простотии ..К.Н е борбен тип..Истинска фурия..Бяссс..Кефи ..Който е некадърен,го уволняват. Нищо лично , само бизнес...Ай само да не праиш драми. !!! Господин Х
  • 51 Ения

    72 31 Отговор
    Срамота!То половин България не работи,а тоя реве и се тръшка.Ама трябва ни едно силно земетресение та да мирясаме.Корнелия му виновна.И за вироса ли е виновна.? Някакъв си чиновник !Кой ли му дал тоз акъл да пише писма?
  • 52 Тошко

    58 11 Отговор
    Нинова на избора за "нов председател на БСП" ще поиска ли машино гласуване или за БСП - това не се отнася. Ще отчете ли че избора е "честен"?
  • 53 Фен

    94 46 Отговор

    До коментар #40 от "Stefanov":

    А ако беше Нинова на власт вече да е погребала държавата

    Коментиран от #65

  • 54 Див

    64 32 Отговор
    Червените тролове се активизираха .за тях пари се намират
  • 55 Бай Стою касапина

    87 18 Отговор
    Пич, Импексовата курабия уволни два Импекса и остави сума ти хора без препитание,та за теб ще мисли. Между другото ти какво работеше на "Позитано"? Партиен секретар ли беше? Не знам там да има някакво производство? Ти ако знаеш, разясни.
  • 56 Тошко

    60 41 Отговор
    За тези статии ли харчи Бойко милиардите ни? Kyxa статия. Като вожда ни. Ще напиша едно писмо до него че съсипа държава ми и бъдещето на детето ми. Да видим дали ще публикуват моето писмо
  • 57 БРАВО НИНОВА

    31 41 Отговор
    Ти си номер 1,не обръщай внимание на шайките и баданарките.
  • 58 Марти

    88 5 Отговор
    Остави ли го ..без работа?!
    А няма ли за теб..мотика..и на село..бе ..Бате?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Кирил

    89 29 Отговор
    Твърдо съм за Нинова.С нея БСП власт няма да види.
  • 61 456

    76 42 Отговор
    Писмо от над 2 милиона души в чужбина : Честит празник другари и господа Иван Костов, Стефан Софиянски, Симеон Сакскобурготски, Бойко Борисов..... че ни оставихте без поминък в България и ни задължихте да обикаляме немили недраги света

    Коментиран от #83

  • 62 Наистина истината

    56 7 Отговор

    До коментар #1 от "вихър":

    Предполагам имаш предвид служителката. В нормалния живот ако имаш субсидия от примерно 1 000 000 лева можеш да си позволиш еди колко си души, но когато субсидията ти падне на 300 или 500 000 е съвсем нормално да съкратиш част от хората, защото няма пари за заплатите им.
  • 63 JEFF

    21 7 Отговор
    Немили и недраги сме само у вас.
  • 64 накамура

    51 54 Отговор
    Честит празник, другарю Борисов, вие НИ оставихте без работа. На идните избори обаче бъдете сигурен че народа няма да забрави това ваше действие породено в резултат от вашето бездействие.

    Коментиран от #91

  • 65 Антигерб

    57 37 Отговор

    До коментар #53 от "Фен":

    Да бе с Бойко начело сме цъфнали и вързали - Каквато Нинова такъв и Бойко - "бивши" комунисти от БКП превърнали се в капиталисти. Никаква разлика.

    Между другото кога Бойко щи ви спре парите и на вас троловете че да почнете да виеете като тази калинка ама срещу Вожда ви.

    Кога ще почнете да си изкарвате хляба с работа като всички нормални хора. И калинките при Нинова са нищо спрямо калинките при Бойко.

    Коментиран от #128

  • 66 Неразбиращ

    65 13 Отговор
    А аз не знаех че там се работи нещо,те едно време сложиха за министър председател един без трудова книжка,щото не можаха да намерят някой друг с такава.
  • 67 Сандо

    62 5 Отговор
    Колко много простотия се е изляла за нещо толкова елементарно.Ами господа и другари,тридесет години живеете в капитализъм,не научихте ли поне най-простите житейски истини?
  • 68 Антигерб

    51 33 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Ами в ГЕРБ да не би да е истинско - тя не е българска а американска мафиотска структура обслужваща чужди интереси. И едните и другите са бивши комунисти от БКП и ченгета от ДС.

    Обаче такива като теб много мразят комунистите от БСП и са големи привърженици на комунистите от ГЕРБ - защо така бе пиле.
  • 69 Гражданин

    25 22 Отговор
    Този човек да благодари на Герб,Нинова не е управлява,просто е сгрешил когато пише .
  • 70 Антигерб

    49 29 Отговор
    Големия проблем е че Баце остави наистина работещи хора без работа които със истинска работа си изкарваха прехраната но за да не мисли стадото за това пуснаха платена статия на някаква калинка която "работела" на Позитано 20.

    Много добре е направила Нинова че е уволнила тази калинка но лошото е че Бойко никога няма да ги уволни неговите калинки защото те гласуват за него и даже ще се увеличават.

    Но ако загуби изборите стават излишни и тогава ще е големия рев.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Нестандартен

    53 4 Отговор
    Извинете, БСП частна фирма ли е вече? Нинова плаща ли детски осигуровки и надбавки за прослужено време? Има ли свободни работни места, заради чистката?

    Коментиран от #79

  • 73 пенсионер

    50 4 Отговор
    от платен, но нищо неработещ преминал към платен безработен.
  • 74 До 18

    36 56 Отговор
    В ГОЛЯМА ГРЕШКА си.Не БСП изгони българите в чужбина.Ти си заблудена заспала овца!!!

    Коментиран от #104

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Голем смях

    82 3 Отговор
    Цял живот работил на Позитано 20..Милия той.Направо се е спукал от работа..и му оставали само още 2 години.Сигурно не е бил на минимална заплата и не е чакал да я получи.А простаците да блъскат по заводите и мините ,по хотелите и нивите .
  • 77 Теодора

    35 26 Отговор
    БСП са удобната и контролирана опозиция на ГРОБ, те са като пале на каишка. Кажат ли им лай, лаят за трохите от софрата. Това е истината, за жалост и Манолова е на същата хранилка, но вече със собствен проект, това е истината, другари, господа и прочие..

    Коментиран от #81

  • 78 бсп

    44 6 Отговор
    Абе другарката ни нинова напълни Трудовата борса с хора от партията и!И какво ще прави сега под хаштага #работа и доходи#!?!Ми нищо най-вероятно тъй като тя е """кадърен""" """човек""" на Кгб, пък и бсп е частна фирма ООД!
  • 79 Антигерб

    34 11 Отговор

    До коментар #72 от "Нестандартен":

    Всички партии са почти като частни фирми. И ГЕРБ и БСП и останалите парти - останалите да не би да дават отчет по колко плащат на служителите си и как харчат държавната субсидия, членския внос и сега което приеха "спонсорството от бизнеса" а това си е чист рекет.

    Системата е сбъркана господа - кой ли не се смени на власт и България продължава само да затъва. Не си ли задавате въпроса защо е така. Няма да дойде месията.
  • 80 другарят

    57 10 Отговор
    Тези "другари", не са другари, а кърлежи- паразити! Същите кърлежи навремето се въртяха около другарят Живков! Същите кърлежи са в ГЕРБ, около Боко-кратуната и в останалите партии. Реват лигльовците, ами останалите хора като ги уволняват и съкращават на кого да се оплачат бе цървули?
  • 81 Иво

    27 6 Отговор

    До коментар #77 от "Теодора":

    Теди това от централата на ДъБъ/Абв ли го казаха бе!?!Щото те там не са далече от "позитано"20!!!
  • 82 Владимир

    57 4 Отговор
    Тоя пич да каже какво точно е работил 10 годии...Добре дошъл в реалния капиталистически свят, където всички ние живеем 30 години
  • 83 кратун

    61 4 Отговор

    До коментар #61 от "456":

    що тъй бе другарю, забрай да споменеш другарите луканов, виденов. станишев, орешарски ???? аууууу лош другар !!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 коментар

    50 2 Отговор
    Ха от партиите дъбъ, абв и др.се изкараха "'антикомунисти"' също като новия месия барекоф-2 Славуца трифоноф на 7/8!!!
  • 86 питащ

    50 3 Отговор
    тва неква фабрика ли е, колко народ бачка там ??? аааа сетих се, фабриката за илюзии !!!
  • 87 Сърп и чук

    30 10 Отговор
    Малко си изгонила, Нинджа! Ако не ги изгониш всичките, те тебе ще изгонят! Аз не съм видял на местна почва някой да работи искрено за спечелване на избори! Напротив! Мина една депутатка, член на социалната комисия. Говори като експерт, изборите били местни и н я м а л и значение за централната власт в държавата! Просто и е удобно да изкара цял мандат! На парламентарните - никакво събрание! На Бузлуджа натовариха един бус с …. електорат на герб - от махалата. Тва Мерджановци, Миковци, Герговци, всичките ти са ,,приятели"! Гергов всъщност е Гербов! Буруджиева бе депутат от БСП - против теб говори по студиата. Йончева я уреди и тя се скри. Нона Йотова не знам какво търси в парламентарната ти група!!!? Просто пребивава щастливо! Понеже обещах да бъда кратък - не се напъвай, не ми говори за смешкото Киро Добрев! Просто дай път на Явор Божанков и подобни млади хора!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 1111

    19 11 Отговор
    Бъсъпъ и дъпъсъ са неолиберали,плоския данък им е върхъ
  • 90 Жан

    36 7 Отговор
    В тая партия майка на на сдс,ндсв и герб няма комунисти а само интересчии
  • 91 ГЕРБ Народните милионери

    43 34 Отговор

    До коментар #64 от "накамура":

    Ако мислиш, че Борисов няма да спечели и следващите избори, то това означава, че не си даваш сметка какво се случи през 10-те години на управлението му. Той е единственият човек, който казва предварително, че ще спечели, без хората още да са гласували за него. А защо според теб това е така? Защото той знае как да нагласи изборните резултати, използвайки не само мощната държавна машина, но и сенчестите структури. Така че Борисов няма да може да бъде отстранен от властта чрез избори, а само чрез масови протести!

    Коментиран от #100, #175

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Колев

    43 15 Отговор
    По страшно от АТЕИСТ и от КОМУНИСТ - няма.

    Коментиран от #94

  • 94 атеист

    17 8 Отговор

    До коментар #93 от "Колев":

    Изобщо не ми пука кое ти е страшно!

    Коментиран от #174

  • 95 Румпелщилцхен

    42 3 Отговор
    Ами много ясно, че ще изгони хрантутниците. Не стават за нищо ама нали са с партиен билет чакат на хранилка. Така трябва да стане и с адмистрацията. Има хора на заплати дето се вястват 1 път на тримесечие за пред хората. Иначе го раздават голямата работа.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Личо

    21 17 Отговор

    До коментар #9 от "Моамба":

    Достатъчен ни е подема организиран от ГРОБ и компания /бившия Габровски кмет, Теменужка, Цвета, Лиляна, много са... С тях ще вървим напред..

    Коментиран от #111

  • 98 Ацо

    37 9 Отговор
    Ама има ли още дето вярват в дядо Мраз,и че има такова животно социалист?!?
  • 99 Червената шайка терористи

    44 15 Отговор
    БСП-партията на милиардерите-капиталисти,'заграбили алчно на човека труда'.Затова половин България емигрира, дрОгарки и дрОгари.

    Коментиран от #126

  • 100 ЦВЕТАНОВА

    37 16 Отговор

    До коментар #91 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Без всякакви манипулации, 60% отново ще гласуват за най-успешният бг премиер. Съзнавам отговорът ви: "...какво ме интересува, че днес всички знаят, къде е Б-Я на картата, когато нямам пари..."? По време на СОЦ-а, са ви лъгали, че всичко е безплатно. Това не е вярно, някой е плащал, сетете се кой? Няма безплатен обяд! Няма безплатно раздаване! В стр-вото се търсят работници, заварчици, инженери и т.н. Не образованите, не грамотите и мързеливите, винаги ще бъдат без работа. Подобни хора, винаги ще обвиняват някого, за собствените си грешки. Безвъзмездното раздаване е възможно, само в сънищата на К. ИМПЕКСОВА, която след приватиакцията на Техноимпекс, остави стотици образовани хора без работа и пенсии, но била за народа. Трябва да си много ограничен, за да повярваш на тези популистки лъжи. Както се казва "...Не слушай какво говоря, съди от делата ми"! Близката до народа приватизаторка, си приватизира и имот в Зимбабве, а къщата на Станишев е на брега на Женевското езеро. След упорит труд, днес не се оплаквам. Сама съм си създала работа. Никой, на никого не е длъжен. Работата е единственото средство за препитание. Не чакай, създал си я и ще имаш успех!
  • 101 Хаджиментов

    38 13 Отговор
    Какво я интересува Крушовската приватизаторка, че някой не може да издържа децата си - нейният син нали се мотае в Америка - там учи и работи.
    А аз искам да попитам какво стана с хилядите служители на Техноимпекс след като тя го приватизира.
    Ето това е двуличие и безочие в действие - размахва лозунги в защита на хората, а на практика прави обратното.
  • 102 Razbirachi

    25 17 Отговор
    Ок всички сме бивши комунисти по бащина, банда на и т.н. линия, Корнелия и Бойко също, но наистина е чудо на чудесата някои медии постоянна работят в една посока, а именно обвиняват президента и БСП за пропуските на управляващите, това е Българистан!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Митев

    21 7 Отговор
    Оказва се,че госпожа Нинова е един от най големите работодатели в България и тя е виновна за настоящото ни дередже,не че партията и е невинна от 30 години е в парламентарния живот на страната и всички знаят с какво е помогнала за разрухата на страната
    ни......
  • 106 Хулиган

    27 8 Отговор
    Точно така! Некадърниците и предателите вън! Браво на Нинова!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Таис

    24 22 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Не.мога да разбера другарка нинова.все още ли бленува по комунизма? Никога няма да се върне социализма.повярвайте,хората пак ще гласуват за ГЕРБ и то пак за. Б.б,защото,те са бастиона против комунистите рисковано е да се колебаем.надявам седа се използват начини за победа.стига ни президента.
  • 109 Дидо

    21 10 Отговор
    Червените мафиози
  • 110 Чики-Рики

    17 2 Отговор
    Бе то Бате Боби колкото хора съкрати на принципа проба-грешка,айде стига!А Жоро ,,тръбата,, си е направо за тре..не!Да се пази от падащи предмети,той и Тони Рудолф, добре да го знаят!

    Коментиран от #125

  • 111 ДО 97

    31 28 Отговор

    До коментар #97 от "Личо":

    Когато отбуеш обувките на ББ, изминеш дългият му и труден път, заемеш поне 1 от постовете, заемани от него, носиш на гърбът си цялата отговорност, постигнеш неговите успехи, ще имаш право на мнение. Именно успехите на ББ, карат К. ИМПЕКСОВА и Р. ГРИПЕНОВ да злобеят и да манипулират безмозъчните деб@или. Доживяхме времето, в което всеки мързелив и некадърен паразит, очаква някой да му дава. Колкото до 4-те букви, внимавай, какво си пожелаваш. Отдавна си там, но не го съзнаваш. За мен е необяснимо, че има хора, които не са си взели поука от миналото, забравили как д-вата беше разграбена, празните магазини, икономия на тока, как се приватизира чрез РМД -та, как ви откраднаха спестяванията и пенсионният фонд от милионерите в БКП/БСП? Попитайте ли поне веднъж, защо ви откраднаха ПФ? НЕ! Защото сте страхливи. Имате очи да искате по-високи пенсии, но не си защитихте ПФ. Докато сте слепи, как червените ви манипулират, а вие сте с притъпени мозъци, никога няма да бъдете част от европейското общество, защото някои са си останали примитивни, вярващи, че някой им е длъжен. Животът е лична привилегия ивсеки го живее такъв, какъвто си го направи. Никой не ви е виновен, че не умеете да се справяте в живота. И имате наглостта да се сравнявате с европейските д-ви. Никога Б-Я не е имала по-успешен премиер. Но приматите, не биха го разбрали. Да, следващите избори, отново ще спечели ББ.
  • 112 КОмЪнист

    24 2 Отговор

    До коментар #27 от "предприемач":

    Не искам на клон , искам на бюро
  • 113 Jm2

    33 5 Отговор
    Брей, за субсидията плачат! Ами съберете си членски внос и си плащайте на чиновниците. Нали сте общонародна партия? Като толкова много хора вярват в левите ви идеи, значи всеки като си плати членския внос и готово.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Ха ха

    8 2 Отговор
    Той Биби шъ ги земи
  • 116 no name no face no number

    27 6 Отговор
    БСП е унищожителката на БКП, партията със сериозна вина за унищожаването и разграбването на родината

    Коментиран от #165

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Ахахахахаха белла чао чао чао

    26 8 Отговор
    Време е май бсп да си оди заграницу
  • 122 ОТ МЕН

    28 7 Отговор

    До коментар #32 от "Играч":

    Аз също съжалявам, но какво е очаквал от К. ИМПЕКСОВА? За мен това е трудов стаж, не е работа. Ако има образование, някаква професия и има желание наистина да РАБОТИ, ще си намери. Не е единственият. Очудващо, че е бил в близост до К. Импексова и нр е разбрал, колко нагла приватизаторка е тя. Жалко, че някой се връзват на думите им. Те си знаят интересите, но какво са интересите на техният електорат? Да знаете, че тя, както и др.от тази партия са участвали в разграбването, приватизацията чрез РМД-та, ограбването на спестяванията и ПФ, с каква лека ръка гласуваш за тях, очаквайки мед и масло да потече или дау ви се раздават пари? Повярвайте ми, не това е тяхното мнение! Поинтересувахте ли се, какъв е дългът, завещан от Живков на бг народ? За толкова години, никой не се е поинтересувал, не е протестирал, но не пречи да говорят за увеличения. Не го разбирам, но не мога да оправдая подобно безучастие. Защо всичко това е забравено, техните грешки и минало, но коментират ГЕРБ и ББ? Както се казва "...Най ми е лесно, ману да намирам"!

    Коментиран от #169

  • 123 ДЕСА

    22 13 Отговор
    Най си е Добре моя Румян, работа не върши, кусури намира, заплата зима! Аз му викам: Браво Румяне, мой тарикате, изрицитирай нещо на народа за рейтинг! И той туку се покаже - президенска филия да намаже!
  • 124 astor

    15 7 Отговор
    я па тая реве че я уволнили от работа, с какво сис пециална ма ревло ? 10 години само си цъкала на компито и си папала партийни пари , я марш сега да работиш у Лидал на шандовете

    Публикувано във факти.бг: съкращения - включително на хронично болни, майки на малки деца и хора пред пенсия, които трудно биха могли да си намерят работа

    имала студенткс последна година . студентката има дупка и ше има навалица да я пълнят, гладна няма да остане
  • 125 ДО 110

    12 5 Отговор

    До коментар #110 от "Чики-Рики":

    Когато една лъжа се повтори няколко пъти, тя се приема за истина. Думите ти вървят преди мисълта. Каквото и да си пишете, и двамата са успяли в живота, а ти не си. Никой не ти е пречил. Вероятно нещо не ти достига. Колкото до А. Тодоров, с документи доказва действителната история. Можеше да се получиш, а не да плюваш, но това ти се отдава по-лесно.
  • 126 Хасан4о

    6 4 Отговор

    До коментар #99 от "Червената шайка терористи":

    ДПС-ари и Гробари...
  • 127 Другар

    21 4 Отговор
    Интересно ми е какво са очаквали тези айляци от "лидерката си"?Но още по-интересно ми е какво са работили на така посоченото от тях "работно място"-Позитано 20?????
  • 128 Фен

    14 6 Отговор

    До коментар #65 от "Антигерб":

    Трол си ти.аз работа си имам и не съм зависим от никои,но съм против Нинова .
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 ха ха

    21 2 Отговор
    Какво се "работи" в партия?

    Лизане, близане, подлагане, доносничество?
  • 131 Таварищи

    20 3 Отговор
    Другарко Нинова Поздрави от колектива на бившия Техноимпекс

    Коментиран от #162

  • 132 Честит Празник 1 май

    8 6 Отговор
    Празник на Будалите Хърбите Хамалите и на всички Иванчовци с Чифлици
  • 133 Бивш социалист

    27 0 Отговор
    Да се спрат субсидиите както предлага Марешки. Тогава ще се иззненададате колко търтеи сме хранили. Този десет години получавал заплата без да работи и още иска. Да отиде в частно предприятие, като по-вечето хора да види какво е.
  • 134 Съвестта на форума

    18 10 Отговор
    Българи ,не разбрахте ли че тази БСП не е партия а престъпна върхушка която е осъдена,не трябва да се допускат в парламента а министър председателя мълчи по този въпрос.Тази садистична идеология е върнала демократичния свят светлинни години назад..Това е такъв вирус който трябва да бъде изкоренен веднъж завинаги !!!!!

    Коментиран от #145, #158

  • 135 Рокаджия

    9 5 Отговор
    Браво,134 ти си ИСТИНАТА!!!!
  • 136 Реалист

    12 1 Отговор
    Този другар (другарка) нетърси работа, търси някой да му внася осигуровки а той да бърка в кацата с меда и да разпределя порциите. Защото различни партии няма. В България партията е една и тя е с име: "Пари от далавери".
  • 137 Ogiigo

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Истина, а какво ще кажете за ГЕРП, че и за останалите т.н. партии? Те какво са?
  • 138 Бай Генчо

    10 2 Отговор
    А бе Другарю...,оди да се оплачеш на Гергов....,той ще те прибере...
  • 139 БГ Чорбаджия

    6 2 Отговор
    Празник значи а ха ха ха
  • 140 Ради

    8 5 Отговор
    Много добре е направила браво поздравление на Нинова един паразит по -малко
  • 141 ShantavShop

    10 4 Отговор

    До коментар #18 от "Другия с коня":

    Едно уточнение! Съсипването на България започна след 1989 , когато започна така наречената "демокрация"8856

    Коментиран от #144, #167

  • 142 Кислород

    7 1 Отговор
    Този пък какво реве. Ще обере някоя мандра и ще изкара пролетта.
  • 143 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    На № 134 "Съвестта на форума" Че коя ли ще да е тази партия от ЧЕСТНИ ХОРА? Няма такова "животно" никъде по белия свят. Целта на групата хора е да дойдат на власт. И като вземат властта.... започват да гладуват, да ходят голи и боси, и те , и близките им.... оле-ле, горките ! Аз казвам- нека се оправят в БСП по другарски ! Смущава ме само едно за целия Първи май като ДЕН НА ТРУДА, а и конкретно за тези случаи, които описва "другаря". Защото и той е .....чиновник !? Не че има лоша или хубава работа. Никой го няма работникът и селскостопанския труженик за човек. Никой / даже и "другарите"/ не смеят да ги произнесат тези думи.... Чак са жалки...! Няма "роби на труда" - има само "служители "...във всички фирми ! ? Не съм спец по идеологиите. Обаче нима идеологията на завоевателите на Америките, Африка,Индия, Индокитай през 16-17 векове е била високо хуманна ? Нима войните през 18-19 векове по Европата НЕ СА водени от хора със садистични наклонности ?? Или с още по-хуманна идеология са били влачещите роби от Африка за памучните и захарно-тръстикови плантации на Америка ? И в тази връзка д-р Менгеле е дал огромен хуманитерен принос в медицината, нали ? Чингис хан е бил "Бич Божи", а пирата Марган английската корона го къта под крилото си - такъв човеколюбив морски разбойник !!? Човеку е присъщо да величае най-големите убийци ! Да величае най-богатите и да стиска очи и уста при зверствата им ! Виж като умрат по някаква причина убийците или бог
  • 144 Ник

    8 2 Отговор

    До коментар #141 от "ShantavShop":

    Абсолютно си прав ,само дето забрави да кажеш че на власт останаха същите преименувани от бкп на бсп.С мин председател др. А Луканов.След това СДС спечели избори но бяха свалени от власт от бсп/дпс.И започна един дълъг период в който дуото бсп/дпс ,започна съсипването на страната .Със открито съвместно управление (Виденов Станишев)или поставени лица(Беров Костов Царя Орешарски) . Както изглежда обаче ,повече няма да вземат власт в България..Хората не ги искат, дори да разкарат Нинова ,нямат млади модерно мислещи кадри.В тази партия членуват хора С остаряло болшевишко мислене.А самата партия е нереформирана и негодна да управлява страна член на НАТО и ЕС.
  • 145 Дядо Иван

    5 4 Отговор

    До коментар #134 от "Съвестта на форума":

    Тази идеология и международната работническа солидарност, изведе човечеството от мрака на дивашкия капитализъм и даде на хората 8-часовия работен ден, платения годишен отпуск, платения болничен, правото на обезщетение при безработица, право на жените да гласуват, безплатното образование и здравеопазване!

    Коментиран от #146

  • 146 Хахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #145 от "Дядо Иван":

    Международната раб солидарност извела човечеството от мрак ?Напротив този лозунг измислен от болшевиките в Русия вкара в мрак половин Европа ,че и страни в Азия и Латинска Америка. Всички тези придобивки които изброи по горе ,колкото и да звучи невероятно, бяха въведени в Германия през 30 те години на миналия век от партията на Хитлер НСДАП (нац соц раб гер партия)
    А безплатен обяд няма толкова за безплатното здраве и образование в бившите ком .страни
  • 147 Благоев

    11 2 Отговор
    Нинова приватизира Техноимпекс. Това беше предприятие без разходи, само с приходи. Взе го без пари. Бедпите хора,които гласуват за БСП са за съжалениу. БСП са олигархическа паргия

    Коментиран от #148

  • 148 Иво

    9 3 Отговор

    До коментар #147 от "Благоев":

    Бсп е детето на бкп, а пък бкп е дете на кгб!
  • 149 Хайде стига вече

    6 2 Отговор
    Никой не е длъжен да ви държи на работа. Кодексът на труда е писан да защитава некадърните и мързеливите, да се чудиш как да ги освободиш, че после съда да не ти го върне да го дондуркаш до пенсия. Като са много кадърни и умни, що не си намерят другаде работа? Ами и нагли, писма пишат...
  • 150 Евлоги

    7 2 Отговор
    Тая 🐍 змия да се маха по-бързо, заедно с Румян!Само насаждат омраза,не стават!
  • 151 "На нищо не се учудвай!"

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "жужи":

    Браво,Жужи!
  • 152 "На нищо не се учудвай!"-"Nil admirari!"

    2 1 Отговор
    "Истината е по-удивителна от измислицата!" стара пословица
  • 153 Ко?Нье!

    1 4 Отговор
    Мpете гяуpи!!!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ко?Нье!

    0 3 Отговор
    Мpете гяуpи!!!

    Коментиран от #176

  • 156 Патриот

    7 0 Отговор
    Да си плен на една партия,или да симпатизираш на същата,е кауза,а не място за лично облагодетелстване.През целия си съзнателен живот съм смятал,че който за нищо не става,отива на партийна,или профсъюзна работа.Това са така наречените търчи-лъжи професия.

    Коментиран от #164

  • 157 Ко?Нье!

    0 1 Отговор
    Мpете гяуpи!!!
  • 158 "На нищо не се учудвай!"

    1 1 Отговор

    До коментар #134 от "Съвестта на форума":

    Това е !
  • 159 Ко?Нье!

    0 1 Отговор
    Мpете гяуpи!!!
  • 160 Ко?Нье!

    0 1 Отговор
    Мpете гяуpи!!!
  • 161 Ко?Нье!

    0 4 Отговор
    Мpете гяуpи!!!
  • 162 "На нищо не се учудвай!"

    1 0 Отговор

    До коментар #131 от "Таварищи":

    Поздрави,и то какви...!
  • 163 Ко?Нье!

    0 4 Отговор
    Мpете гяуpи!!!

    Коментиран от #166, #186

  • 164 Хлъц

    9 1 Отговор

    До коментар #156 от "Патриот":

    Хайде,хайде - стига мелодрами! Работил от 10 г в Централата? Но услужливо премълчава,точно какво е" работил". Ти си от плеадата на нищо правниците наследена още от времената на БКП.Тогава като започнеш от платен партиен секретар на малка фабрика,през РК на БКП,градски комитет,Окръжен комитет,до Централенкомитет.Точно тази прослойка Нищоправници, е,в,ахте ма,мата и на Социализма и на Държавата. Защото с тъпия си,но лаком мозък и разсъждения,поискахте хем да командорите по Социалистически,хем да печелите по капиталистически.Именно от твоята порода вкарахте модела на дивия неолиберален Капитализъм.Досещам се какво си". работил"Баш Нищоправник отговарящ за сигурността на администрацията.Бивш копой .
  • 165 дообре

    0 1 Отговор

    До коментар #116 от "no name no face no number":

    Те щото тия са други! са същите лакоми старчоци
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 така е

    2 1 Отговор

    До коментар #141 от "ShantavShop":

    89 какво стана? Твоите фалираха успешният строй
  • 168 Лея

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Абсолютно вярно!
  • 169 Играч

    4 0 Отговор

    До коментар #122 от "ОТ МЕН":

    Дълга от Тодор Живков е ясен 10 млрд, но както каза той Ви оставям работеща държава.Кой я направи неработеща вече не знам.Все едно да имаш заем в банката 10 000лв и да взимаш 1500 лв на месец и да имаш 88 000 лв заем и да взимаш 800лв на месец.Има разлика нали.

    Коментиран от #172

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 БРЦК

    2 5 Отговор
    Всеки работник останал без заплатата си негодува но той никога не дава точна оценка на своите способности АКО Е МНОГО КАЧЕСТВЕН НЯМА КОЙ ДА ГО ОСВОБОДИ ВИНАГИ ПРИЧИНАТА Е МЪРЗЕЛ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ КАЗВАМ ГО ОТ ОПИТ СЕГА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА ( МЪРЗЕЛИВАТА) ДА СЛАГА МИНУСИ

    Коментиран от #189

  • 172 БРЦК

    2 5 Отговор

    До коментар #169 от "Играч":

    И ти не си чел достанъчно до 1990г. БЪЛГАРИЯ няма външен дълг а икономическите мошности са ца около 380 милиарда ако искате подробности кажете( БРЦК) ВЯРВАМ ЗНАЕТЕ КАКВО ЗНАЧАТ ТИЯ БУКВИЧКИ
  • 173 Чокър

    5 0 Отговор
    Браво Нинова,ритай червените слуги...едно време щеше ли тоя пипон да каже така на бай Тошо...ДС много биеше и изселваше...
  • 174 Лея

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "атеист":

    Ти пък да не мислиш, че на нас ни пука, че си цъфнал тук да дращиш глупости!?
  • 175 Лея

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Ами ходи протестирай..
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Лея

    5 0 Отговор
    Яяя! Значи мрете гяури-два пъти повторено,си стои като коментар,а ако му отвърнеш в същия дух-прас и си изтрит!
  • 178 Гешев

    3 1 Отговор
    Мръсни комунисти-терористи, гадове долни!!!
  • 179 Гост

    1 0 Отговор
    Вярно ли е,че леванската усойница е най добрият пистолет в света,патрон 9-21,пълнител 18броя,тегло 1,2кг.

    Коментиран от #181, #183

  • 180 Ново

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "пройчо":

    Да не е деси радева на вас все герб ви е в главата независимо за кого се говори
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Жоро

    1 1 Отговор

    До коментар #179 от "Гост":

    Дали Нинова е една от този вид пистолети,съмнявам се. Кофти е това което са написали
    по неин адрес.Искаше ми се да повярвам че БСП са наистина алтернатива на тия които умишлено унищожават държавата ни,че са хората които наистина мислят за това огромно социано неравенство,че мислят за обикновенните хора?
    Този ливански пистолет наистина е руско производство и се нарича "гюрза",може да се приеме че е един от най-добрите,което навежда на мисълта че вероятно са откупили правото на производство. Истината е че руснаците имат едни от най-добрите оръжия и това е една от силните им страни.

    Коментиран от #188

  • 184 21ГРАМ

    1 0 Отговор
    По-добре да си намали товара отколкото да си плюй ръцете. Като в "Тримата глупаци".
  • 185 Гост

    2 0 Отговор
    До183 Жоро,Жорко пистолетът не е ливански ,а руски,леванска усойница е другото име на змията гюрза .Пистолетът има скорострелност 40 изстрела в минута от 50 м пробива стомана с 6мм дебелина,а от 100м 4мм стоманен лист.
  • 186 Давай още

    1 0 Отговор

    До коментар #163 от "Ко?Нье!":

    Който кълне на главата му отива
  • 187 Иванов

    0 4 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Е, не съм съгласен само за руската партия. Те крадците, са си крадци. И важи за личната партийка на Боко, и за всички останали по дребни туморчета. Все пак всички са от едно злокачествено раково образование.

    Коментиран от #196

  • 188 Иванов

    1 1 Отговор

    До коментар #183 от "Жоро":

    Хора, стига сте вярвали, че тия в парламента и мнозинството от другите извън, са алтернатива. Просто това не е възможно. Читави хора не остават в тия мафиотски организации
  • 189 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #171 от "БРЦК":

    Точно в партийните централи и в власт имащите структори критерият е съвсем друг. От опит го казвам. Макар, че в определена степен, същото се наблюдава и в големи мултинационални компании.
  • 190 Вичо

    1 0 Отговор
    За много години!!! Живи и здрави!!! В България се говори по този начин... "Не знам" И аз не знам.. За съжаление.. и.т.н.
  • 191 "Nil admirari!"

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Точно така!
  • 192 Мира

    0 0 Отговор
    Браво на КОмЪнист!!
  • 193 Фен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мислещ":

    Ще ти подаря колие,за 5000ев.
  • 194 Чочо Попйорданов

    2 0 Отговор
    В бсп ( бкп) няма идеи за прогрес. Много им беше лесно да взимат от тези, които много работят и да дават на тези, които нищо не работят, но това вече не върви. Никой не иска вече да се спира този който най много работи и да се стимулира този който нищо не работи за да продължава да го прави.
  • 195 Комунист

    1 0 Отговор
    Ти бе, другарю, за тия 10 години произведе ли нещо за 1 лв. за тази държава. Много време са те държали на яслата. С какви очи, реагираш?
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове