Last news in Fakti

27 Май, 2020 08:50 4 044 31

Нова реклама показва България като най-доброто място за инвестиции

  • реклама-
  • инвестиции

Умно място с умни хора е слоганът на новия клип

Нова реклама показва България като най-доброто място за инвестиции - 1

Нова реклама на България я показва като най-доброто място за бизнес инвестиции. "Умно място с умни хора" е слоганът на новия клип, с който България цели да привлече повече международни предприемачи у нас.

Видеото е създадено от Българската агенция за инвестиции (БАИ) и е част от нова кампания за позициониране на България като позната и предпочитана дестинация за инвестиции.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абе

    16 4 Отговор
    Хаха добър опит.

    Коментиран от #15, #16, #17, #18, #23

  • 3 Ко речи😂😂😂😂муахахахахаха

    33 3 Отговор
    Муахахахахахахах хахахахаххахахаха абсурд след абсурд😂😂😂😂😂😂заповедайте мили инвеститори заблудени дс мутри олигарси комунисти гробари са ви приготвили капаните и ножа за дране😂😂😂😂
  • 4 СЕЛЯНИН

    30 4 Отговор
    Остава и някой да се върже...

    Коментиран от #13

  • 5 1001 нощ

    22 2 Отговор
    рекламата е хубава, но дали наистина можем да предложим това което е в нея,???
  • 6 Радо

    28 5 Отговор
    "Умно място с прости хора" е най-точния слоган.
  • 7 888

    25 4 Отговор
    Няма такьв смях...............Трагедия
  • 8 Чочо

    19 3 Отговор
    Колко са умни хората в България, това е много спорен въпрос? Инвеститорите предпочитат да плащат ясни данъци макар и по високи отколкото такива които се променят в годината по няколко пъти.
  • 9 истина е

    20 2 Отговор
    Ама вие се гъбаркате !!Що народ окрадоха и изгоря ,и идея си нямате !
  • 10 И бряяяяя

    24 4 Отговор
    Толкова малко текст,толкова много вицове.
    То не бе хвалене,не бе чудо.
    Забравили сте обаче: рог на изобилието,правова държава,най-ниски данъци и цени в ЕС,действащо законодателство и свобода на словото,магистралииии....ама навсякъде.
    От най-'убавите - невидими.
    Ама вие май ще си и повярвате накрая от толкова много нагли и цинични лъжи.
    Но все пак заповядайте в абсурдистан да се убедите и да не повторите никога през този си живот.
    Да се насладите на разнообразието от престъпления на държавно ниво, колумбийска корупция като от филм,излитащи като изтребител абитуриенти от абсурдия в желание да се спасят от това което ги чака тук: смъртоносната пегръдка на родината.
    Ще видите също и инфраструктура която можете само след война да наблюдавате.
    И ако не ви окрадат някъде,ще имате пари накрая колкото за билет да се върнете,разкажете и решите за в бъдеще на колко светлинни години да заобикаляте това петно чалгария.

    Коментиран от #26

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост 1988

    5 13 Отговор
    Много е добра рекламата и показва наистина силните ни страни и положителните аспекти на страната. Дано има успех в привличането на инвеститори
  • 13 Реалист

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "СЕЛЯНИН":

    Това е насочено индиректно към спасяващите се сънародници и напускащите абитуриенти със зверска скорост клоаката абсурдистан.
    Жалък опит.Нищо друго.
    Покрай този история с короната на много хора таящи все още надежда им се отвориха очите най-накрая.
    Малко над 5млн.до 2ве год.
  • 14 123

    6 3 Отговор
    Първо тези които праят рекламата трябва да убедят не само на приказки собственния си народ че България е добро място за живот и инвестиции,а такова убеждение и доверие съвсем липсва. След това трябва да се убедят всички така наречени Туристи в България че България е добра страна за туризъм. Като между тези така наречени идващи в България най бедни труристи има и много инвеститори,които не виждат никаква причина за инвестиция и печалба освен да си загубят парите. След това трябва да убедят хората изпратени специално от компаниите да изследват и разучат на място за условията за инвестиция, а тези хора не са същите които се изпращат в стопанската камара или при Българското правителство тука България веднага отпада. След това трябва да се убедят посланниците на всички страни че Бълагрия наистина е такъв рай и рог на изобилието че да предадът тази информация.Следва да се убедят за Българския рай и всички международни кредитно инвестиционни агенции, след това е нужно да се убедят и Международните инвестиционни фондове а те на хубави снимки и приказки от 1001 нощ не вярват. Когато Българското правителство свърши тези дейности и всички те с с положителна оценнка тогава България ще привлече много инвестиции, само един от фондовете може да напраи Бългрия процъфтяваща страна, но те също търсят и техните портофели да са процъфтяващи а не да наливат пари в каца без дъно като България.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 За нр.2

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ха ха ха ха ха ха":

    ....да си го четеш вместо сутришното кафенце фирмаджийче
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    Е НЯМА ГРЕШКА . ТАКА Е .АКО НЯКОЙ НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ РЕЗУЛТАТА , ТО Е ЗАЩОТО УМЪТ РАБОТИ В ДВЕ ПОСОКИ - ГРАДИВНА И РАЗРУШИТЕЛНА .ЗА ДА Е ДОБЪР РЕЗУЛТАТЪТ, РАЗРУШИТЕЛНАТА ПОСОКА ТРЯБВА ДА Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН .
    ГРАДИВНАТА , ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЯНА , РАЗВИВАНА , И НАЙ - ВАЖНОТО - ОПОЛЗОТВОРЯВАНА .
  • 26 Ventura

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "И бряяяяя":

    Не вярвяй на това което виждаш, а на това което ти казвам. Това е мотото в Мутроландия.
  • 27 Бизнес

    7 1 Отговор
    Ъъъъ ъъъ ! Това майтап ли е ? Едни китайци искаха да купуват имоти в София и да правят бизнес и като им казах, че една приятна сутрин като се събудят ще се окаже , че нямат нищо и никога не са имали. То ще бъде на други собственици законно с документи и печати и подписи те веднага се отказаха от идеята
  • 28 123

    1 1 Отговор
    На мен ми хареса рекламата, много! Грамотно е направена!
  • 29 Йозеф

    2 0 Отговор
    Много подвеждаща реклама.
  • 30 Динев

    1 0 Отговор
    Инвеститорите не са заблудени, като българина, много добре знаят, що за мафия вилнее тук!
  • 31 пфпф

    0 0 Отговор
    А най-умна е министърката от Пазарджик, създателка на плана РибенТоп!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове