Last news in Fakti

3 Юли, 2020 14:48 1 278 12

Ревизоро пил чай с еколозите

  • емил димитров - ревизоро-
  • еколози

За Алепу той каза,че под натиск нищо не трябва да се прави

Ревизоро пил чай с еколозите - 1
Снимка: БГНЕС

Емил Димитров няма да е декор на еколозите. Тази заявка даде екоминистърът пред медиите в парламента. Аз с политика не се занимавам, изтъкна той и припомни, че е от гражданската квота.

"Искам да работя с академичната общност", подчерта той, цитиран от news.bg. Уж се разбрали с еколозите, а после те се отрекли и организират протести. Не знаел с кое от трите им лица разговарял. Вчера се видели и пили чай.

Опитвам се да бъда балансьор, изтъкна Ревизоро. Искам да се съобразя с всички, обясни министърът на околната среда.

За Алепу той каза,че под натиск нищо не трябва да се прави. Всяко действие на МОСВ се атакува в съда. Трябва ли да се затворят всички планини, цялото море, пита министърът. Ще платим милиони глоби, предупреди той за спирането на проекти. Опитвам се да принеса най-малко вреди, каза Емил Димитров. И аз милея за природата не по-малко от вас, категоричен бе министърът.

Не трябва да има булдозер на Рила, е позицията му.Целта е да има пътеки, защото стъпканата трева там се възстановява с години. Алеите трябва така да се направят, че да не вредят на природата, иска той.

Емил Димитров ще напише доклад до премиера за екопроектите, за да се вземе решение за парите за планините. А "тези с багерчето" ще си платят глобата, както се изрази Ревизоро.Трябва да има база за планинските спасители, по мнението му. Един човешки живот да бъде спасен, си заслужава, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    12 0 Отговор
    Препоръчаха му мента, глог и валериан и ще пие, къде ще ходи!
  • 2 Заю Баю

    10 1 Отговор
    Този не става за домоуправител на блок на два етажа с един вход, те го направиха министър.
  • 3 Последния Софиянец

    10 0 Отговор
    Както каза адвокатът на Нено Димов:По закон той не е длъжен да разбира от екология за да е министър.Дано не важи този закон и за лекарите, летците и шофьорите.
  • 4 Глей ти

    4 0 Отговор
    Хубаво е господин министъра да отиде в някоя държава с по-можещи и по-знаещи експерти, за да види как се правят екологични пътеки в защитени местности. Това, което показаха по телевизията е гавра с природата и подигравка с хората. А, когато се върне, да уволни всички некадърници в системата на МОСВ.
  • 5 тропчо

    1 0 Отговор
    ,забрави тъпана....!Тиквата ще ти ``скъса ушите``!
  • 6 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Академична общност...еколози .... Като че ли .Ревизоро най-после си намери мястото. Политика не го интересува, не го интересува и как някои политици си "тъпчат гушите " като унищожават горите на България. Не знам според г-н Е.Димитров Черното море и Горите на страната ни влизат ли в графата "околна среда" ??
  • 7 Иванов

    3 0 Отговор
    Значи Ревизоро е пил чай с платените хора от "зелените" на Иво Прокопиев! Това не са истинските еколози в България, които се интересуват и милеят за природата!
  • 8 Вили

    2 0 Отговор
    аз не бих си губил времото да пия чай с псевдоеколозите. щото те са си псевдо, както и да ги погледнеш.
  • 9 Роси

    1 0 Отговор
    Сигурно е голямо мъчение да се пие чай с толкова неприятни и алчни хора като зелените. Те не са готови да правят компромиси, те гледат само и единствено собствения си интерес, който обаче е вреден и за природата и за всичко хора!
  • 10 Калин

    1 0 Отговор
    У нас няма професионални еколози, всички които се представят за такива са само едни печалбари от евро фондове.
  • 11 Бетоко

    0 0 Отговор
    Няма начин да се разбереш със зелената мафия, които могат само да изнудват и да организират протести. Ясно е, че Тома Белев и приближените му вяра не може да се има.
  • 12 Кирил

    0 0 Отговор
    Когато зелените се активизират толкова мащабни, значи е замирисало на избори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове