8 Юли, 2020 13:07 1 765 64

БСП внася вот на недоверие за корупция

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • вот на недоверие

Лидерът на БСП обяви още, че групата ще внесе предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в Първа инвестиционна банка

БСП внася вот на недоверие за корупция - 1
Снимка: БГНЕС

БСП внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция следващата седмица. Това обеща от трибуната на парламента лидерът на социалистите Корнелия Нинова и обвини мнозинството в разпад на държавността. В отговор от ГЕРБ заявиха, че управлението е стабилно. А Нинова използва парламентарната трибуна за решаване на вътрешнопартийни проблеми, съобщи Нова тв.

„Другата седмица внасяме вот на недоверие за корупция. Оставката и падането на този кабинет е гаранция за просперитет на България и перспектива пред българския народ“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. В декларация от името на парламентарната група Нинова отправи поредната порция критики към кабинета „Борисов 3“. 

„Съществуват поне три реалности в момента. Първата е пандемията от COVID-19. Болестта ту отшумява, ту се връща. Наред със здравните мерки, вместо да ни е урок за спешна реформа в здравния модел, все повече се засилва усещането за политически цели. Прави впечатление, че случаите на заразени растат правопропорционално на скандалите, генерирани от властта“, смята Нинова.

Според нея именно затягането на мерките срещу разпространението на болестта служи за „прикриване на скандалите и закрепване на управлението“.

„Втората реалност е икономическата и социална криза, която идва в следствие на пандемията. С просто око се вижда, че идва торнадо, което засмуква и унищожава работници, фирми, инвестиции и домакинства“, продължи лидерът на левицата. „Третата реалност, най-опасната – не просто стоите и гледате, а участвате в разрушаването на темелите на дома ни – България. Основата е държавността. Нито една институция не работи по правила“, заяви още Нинова пред депутатите.

Лидерът на БСП обяви още, че групата ще внесе предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в Първа инвестиционна банка от държавната Банка за развитие, което, според нея, се е случило на занижени цени. До дни от левицата официално ще предложат и създаването на втора такава комисия за липсващите данъци и такси в хазната от хазартния сектор. 

Правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ ще довърши своя мандат с реализация на заложените цели и в интерес на българските граждани. Ние нямаме никакви опасения, нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие. Преодоляхме вече четири такива. Обединените ви усилия са безплодни“, отвърна председателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

Според нея Корнелия Нинова използва парламентарната трибуна единствено за „краткия си гастрол“ в парламента, използвайки я единствено с цел „да реши вътрешнопартийните си проблеми“.

„От групата на ГЕРБ отказваме да приемем превръщането на вътрешнопартийните проблеми на БСП в общонационални. Няма да позволим България да заприлича на БСП – с празна каса, с воюващи лобита и липса на лидерство“, обяви Даниела Дариткова. Срещу готвения вот на недоверие от опозицията тя даде някои примери за добра работа на управляващите, сред които увеличението на пенсиите с 6,7% от 1 юли, диференцираното ДДС за някои стоки и услуги, мярката 60/40 по време на COVID-кризата и други.

„Улисани във вътрешнопартийните си борби, БСП явно пропускат какви резултати дават социолозите в момента. Водим ви с 15-20%. Наистина ли искате сега да правите избори? Предсрочните избори изобщо не са във ваша полза. Управляващото мнозинство е стабилно“, обърна се тя към опозицията. 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анализатор

    7 2 Отговор
    Ингилизова и с-ие, вие - като опозицията пасува - защо пасува, сега, при положение че са налице драстични, ужасяващи причини да се иска вот на недоверие към управляващите, търсите пак под вола теле. Хайде, изяснете се, каква е позицията ви все пак. То, че подкрепяте СТ, всички го разбраха, но не това е начинът да разчистите пътя им към властта.
  • 2 ПЕЕВ

    19 7 Отговор
    СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ,БСП НЯМАЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ САМОРАЗПУСНЕ.

    Коментиран от #5, #6, #8, #27

  • 3 Георги Атанасов

    3 4 Отговор
    С повишаването на температурите се вдига градусът и на политическата конфронтация у нас. На практика се намираме в предизборна ситуация без значение дали парламентарният вот ще бъде извънреден още тази година или редовен през пролетта на 2021.
    Фронтовата линия е прокарана между ГЕРБ и БСП, а артилерийската подготовка преди генералната битка подсказва кой кой е и за какво се бори. Особено що се отнася до по-малките играчи, търсещи своята печеливша карта в предстоящите залози.
  • 4 Дон Гешев

    9 6 Отговор
    Няма да мине вота, въпреки шкафчето, въпреки аудиозаписите, защото гласовете за Бате са гласове анти-БСП, така и не ИМ стана ясно, НЯМАТ ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НИТО КАДРИ, ТЕ СА КУЛТУРНОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА /ДС-тата/ които в момента са в хотелите си на С. Бряг и са запушили всички входове от към плажа
  • 5 Георги Атанасов

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Групичката по интереси, консолидирана около Георги Гергов, Михаил Миков, Димитър Дъбов, Георги Божинов, Атанас Мерджанов, Ангел Найденов, към която малко по-дискретно гравитира и Кирил Добрев, се стреми с всички средства да отстрани Корнелия Нинова като разменна монета за потенциално партньорство с ГЕРБ. Не толкова във властта, колкото в консумацията на еврофондовете и „обществените поръчки” плюс парламентарна идилия със сговорчива „опозиция” и Бащица…

    Коментиран от #7

  • 6 БГ гражданин

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Нещо не разбрах - против си да има опозиция ли?! Ами тогава да дойде Пиночет, или още по-добре - Хитлер.
  • 7 Само Ковеца

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Георги Атанасов":

    Идеята може да не е никак лоша, щото тези които са изброил са доста по-умни от Корнелата

    Коментиран от #10

  • 8 Иван

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Герберски троле, знам, че трябва да си заработиш надницата, ама да знаеш - голем смех праиш
  • 9 Трикстер

    6 5 Отговор
    Нинова, мислиш ли, че хунтата ще пусне кокала. С този заспал народ, ГРОБ ще безчинстват още дълги години и зад тях неизменно ще са коалиционните им партньори от ДПС.

    Коментиран от #12

  • 10 Георги Атанасов

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Само Ковеца":

    Тези така наречени червени феодали, сенатори или сиви кардинали разтягат локуми около „колективната традиция” на Столетницата, уж пренебрегната от председателката, но болката им е, че Нинова ги отряза от парламентарната ведомост, за която бяха абонирани близо две десетилетия.
  • 11 БСП има вътрешнопартийни проблеми

    6 5 Отговор
    но по-страшното е, че ГЕРБ създава вътрешно ивъншнобългарски проблеми. И има гьонсуратлък да говори за справедливост и просперитет с осъден за лъжа свой лидер и министър- председател .

    Коментиран от #13, #14, #15, #16

  • 12 Георги Атанасов

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Трикстер":

    Конкуренцията за сърцето на ББ никак не е малка – Петата колона в БСП, „патриотите”, Марешки, градската десница, върнала Винету на белия кон преди шест години, и т.н.
    При ДПС е различно, защото Борисов е този, който ходи на пръсти около тях, за да не ги разсърди случайно, защото иначе момчето си отива…
    Откъдето и да се погледне, уравнението е сбъркано.
  • 13 Георги Атанасов

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "БСП има вътрешнопартийни проблеми":

    Най-очевидни на този етап са анонсите на петата колона на „Позитано” №20, за чиито прозрачни козове не е необходим никакъв шифър.Това заключение се отнася най-вече за старите апаратчици от породата на Миков, Дъбов, Божинов, Мерджанов, докато „червените” олигарси Гергов и Добрев търсят опции за бизнес сделка с Бойко Борисов.
    Офертата е кристално ясна – главата на Нинова срещу задкулисна коалиция между ГЕРБ и фракцията на „Позитано” №20, наречена Пета колона. Тоест агентура на противника в собствения тил. В лексиката на шпионажа има и друг синоним на двойната игра – „къртица”…
  • 14 Георги Атанасов

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "БСП има вътрешнопартийни проблеми":

    Разположението на силите около фронтовата линия се вижда и без модерна електроника.
    Националната медийна бригада на ГЕРБ всекидневно обслужва Гергов, Добрев и Ко във войната срещу Нинова, без дори да прикрива по някакъв начин корпоративно-политическата Схема. А тя е толкова семпла, сякаш е измислена от някоя Бой-кова „мисирка” с два грама мозък.
  • 15 Георги Атанасов

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "БСП има вътрешнопартийни проблеми":

    Интересно, дали старши партньорите от ГЕРБ смятат, че с тези номера от селски вечеринки могат да помогнат на своите подизпълнители от кръга на Свинаря? Още повече след като и децата разбраха от кои външни сили и интереси е натрапен изкуственият вътрешен дебат в БСП. Подписка вместо детектор на лъжата.
  • 16 Георги Атанасов

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "БСП има вътрешнопартийни проблеми":

    И точно когато Нинова предложи алтернатива на обречената процедура под опашката на Коня, обезсмислена от Машината за гласуване на управляващите, агентурата на Бойко Борисов на „Позитано” №20 скочи на амбразурата и отхвърли подписката.
    А този неформален граждански вот можеше да има най-малкото морална стойност като консолидация на обществената енергия срещу режима.
    Но нали „патериците” са точно за това – да поддържат „стабилността” на инвалида. И в живота, и в политиката.
    И все пак усилието не бе напразно, тъй като бламираната подписка послужи като детектор на лъжата, който за сетен път показа кой кой е и за какво се бори в БСП и въобще.
    И доказа, че Нинова е единствената гаранция за идейно-политическата идентичност на най-старата партия.
  • 17 Тет

    3 1 Отговор
    Да внасят.аз пък загубих доверие в тях
  • 18 В.В.П.

    6 1 Отговор
    Ако,БГ ПАРЛАМЕНТА НЕ ПОДКРЕПИ ВОТА,ЗНАЧИ ТЕРИТОРИЯТА Е ОБРЕЧЕНА.....
  • 19 Йордан

    2 1 Отговор
    Паркетната партиина опозиция дава признаци на живот.
  • 20 Milko

    3 2 Отговор
    Пак циркове от Нинова. Нали половината от БСП са на хранилката на ГЕРБ. Прах в очите на слепите и само вдигат пушилка. БСП догодина на изборите са аут и пак ще бъдат опозиция. Ще чакат Баце да им хвърли кокалче от съжаление.

    Коментиран от #23

  • 21 ммм

    3 2 Отговор
    БСП крепи ГЕРБ. БСП знае, че вотът няма да мине. Вече са жалки с тия кухи вотове.

    Коментиран от #25

  • 22 Здрасти

    3 3 Отговор
    Тази Нинова още ли я тарпят в БСП. Вредна е не само зс БСП но и за народа. Вземаи си пенсията и ван там на село. Тя замириса от корупции фалшиви новини ни пуска отчет за касата на сапартииците. Си не дава отвот избори 😂😂😂😂😃😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #26

  • 23 Георги Атанасов

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Milko":

    В процеса на вътрешните колизии на „Позитано” №20, които имат пряко отношение към целокупния политически процес, се чуха някои изключително интересни откровения.
    Най-напред Георги Гергов заяви, че „Нинова е опасна за България”, очевидно заради критиката на председателката спрямо действията и бездействията на Властта покрай Вируса и по много други поводи.
    Малко по-късно Кирил Добрев сподели, че не приема „компроматната война”, като очевидно визираше твърдия тон на Корнелия срещу Бойко Борисов и ГЕРБ. Петата колона отново свали белязаните си карти за домашен белот на теферич в Банкя.

    Коментиран от #31

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Георги Атанасов

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "ммм":

    Не Нинова е опасна за България, а ГЕРБ е смъртоносна заплаха за страната. Нинова е опасна само за Бойко Борисов и неговата клика, които точно по тази причина са осиновили напълно безопасните олигарси и апаратчици от „Позитано” №20.
    Нищо чудно да им окажат още по-сериозна финансова, организационна, медийна, милиционерска и юридическа подкрепа на предстоящия общопартиен вот за лидер на Столетницата. По изпитаната изборджийска технология на ГЕРБ от наследството на Бай Ганьо…

    Коментиран от #34

  • 26 Георги Атанасов

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Здрасти":

    Не Нинова е опасна за България, а ГЕРБ е смъртоносна заплаха за страната. Нинова е опасна само за Бойко Борисов и неговата клика, които точно по тази причина са осиновили напълно безопасните олигарси и апаратчици от „Позитано” №20.
    Нищо чудно да им окажат още по-сериозна финансова, организационна, медийна, милиционерска и юридическа подкрепа на предстоящия общопартиен вот за лидер на Столетницата. По изпитаната изборджийска технология на ГЕРБ от наследството на Бай Ганьо…

    Коментиран от #47

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БГ гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "АМОН":

    УЖАСЯВАЩО!

    Коментиран от #29

  • 29 Паулу Куелю

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "БГ гражданин":

    ЗАТОВА ЛИ В СУПЕРСКАНДАЛНИЯ ЗАПИС МЕЖДУ СТ И ББ ГЕРОЯТ НА КЛИПА Е АЛФАТА И ОМЕГАТА В СТРАТЕГИЯТА НА ПОЛИТИКАТА ИМ?
  • 30 месара

    2 2 Отговор
    президента внася вотове , бсп ( импексова ) внася вотове , “ независимата “ организира протести , ........, абе комунистическа му работа ! ама да ги питам другарите : всичко това в което упрекват че направил или ненаправил премиера на България , те защо не поправиха до като бяха на власт ? училища ли открихте , детски градини ли , шахтите ли поддържахте , дупките по пътищата ли запълнихте , корупция ли нямаше , престъпления ли нямаше , ............... , и въобще , какво добро направихте за българите , та сега го раздавате загрижени за нас ? та вие не само банки фалирахте , вие държавата България съсипахте , вие създадохте и назначихте милионери , вие създадохте престъпници които да изпират бкп парите , вие узаконихте всички престъпления срещу българите и България , ваши са фирмите дето внасят храни и напитки които тровят българите ,........, ! да изброявам ли още злините ви които нанесохте на България ?

    Коментиран от #35

  • 31 От Milko

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Георги Атанасов":

    Нещата са много по-прости. Няма власт, няма пари. Трябва власт, за да има пари. Останалото са си приказки. Стани да седнем ама Баце неще. Дърпа се и хората си го обичат и пак си го слагат. Зад Нинова стоят финансовите акули Овчаров, Гергов, Златев, Добрев и много други, за които няма наяждане. Вота е за пари и само за пари.

    Коментиран от #39

  • 32 ммм

    2 0 Отговор
    БСП знаят, че вотът няма да мине, затова го внасят. БСП не са никаква опозиция. Това са някакви остатъци от партия с изчерпани функции, морално остаряла, амортизирана, блед спомен от миналото, която съществува заради носталгията на електората ѝ. Но тази партия е немощен старец в сегашния ѝ вид. Не функционира, НЕ ИЗПЪЛНЯВА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО СИ. Понеже влиза в сговор с тоя или оня, на избори и дават малко електорат, колкото да влезе в Парламента, а по места ѝ дават някой малък град и селца без стратегическо значение. Отпускат ѝ крайни парчета от баницата по план на сценаристите. Няма да пиша какво следва.

    Коментиран от #38

  • 33 Мартин

    3 0 Отговор
    БСП внася вот на недоверие за корупция! Тоест БСП ще внася вот на недоверие и срещу себе си ли? Всички помним на кое дружество е била назначена другарката Нинова от Иван Костов още преди 2000 г. Помним и на кой олигарх зад граница Нинова се явяваше като говорител! Това не е ли също корупция?!?

    Коментиран от #37

  • 34 ммм

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Георги Атанасов":

    Нинова не е опасна за ГЕРБ, тя е удобна. Типичният партиен секретар с пламенни речи, който громи империализма от трибуната и не предприема реални действия. Пароле, пароле, пароле...

    Коментиран от #36

  • 35 Анализатор

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "месара":

    Не си си научил урока - посочи събития и имена и после ще говорим кой и защо е внасял и изнасял. Ако си от мафията - знаеш отговора. Ако не си от мафията, значи си неин глашатай и е безмислен дебатът.

    Коментиран от #62

  • 36 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "ммм":

    Тогава защо тя е трън в очите на герберите, особено на бб? Нещо не се връзва твърдението с реалността, която всички виждат. Или просто си назначен да хвърляш прах в очите на публиката.

    Коментиран от #40

  • 37 БГ гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Мартин":

    Цялата политическа класа е КОРУМПИРАНА. Това означава ли,че трябва да се спре битката с това чудовище. Освен това, с ръка на сърцето, българино, ти самият не участваш ли в дребнитте игрички на ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ? Тази битка не е лична. Не е битка на една партия срещу друга. Това е битка на обществото срещу отровния плевел, впил се в душата на всеки българин.
  • 38 Васил

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "ммм":

    Дали една партия е немощен старец се вижда на избори. БСП при последните избори удвои депутатите си и с това създаде паника в управляващите. Техният конфорт, както беше при станишев и миков беше сринат. Не сполучиха и маневрите да бъде купена Нинова. Да, с всички мафиотски хватки, герб успя да разедини голяма част от социалистите. Този факт, обаче, се превърна в червената лампичка, която освети кой е истински привърженик на социалистическата идея и кой - червен буржоа, вкопчил се в партията като кърлеж да пие от енергията и. Събитията предстоят. Интересно ще бъде.

    Коментиран от #41

  • 39 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "От Milko":

    Определено така беше при станишев, миков и психодесните, с които герберите си живяха дружно и управляваха необезпокоявани. Само че мандалото хлопна...
  • 40 ммм

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Иван":

    Никакъв трън не е БСП в очите на ГЕРБ. Просто ГЕРБ са свикнали винаги друг да им е виновен. Иначе си кадруват заедно.

    Коментиран от #45

  • 41 ммм

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Васил":

    Никаква паника в управляващите не е създала БСП. Управляващите си имат партии- патерици, с които си крепят властта. Интересно ще е на пролет. Ще видим кои ще са новите коалиционни партньори на ГЕРБ. А БСП пак ще получи порция, за да влезе в парламента и да го играе опозиция. Удобната опозиция. За удобните винаги се намира място на общата софра. Това са предположения според политическата конюнктура на етапа. Само чудо може да промени конфигурацията/схемата, работеща от 10 год.

    Коментиран от #59

  • 42 Една българка

    3 1 Отговор
    Вие не сте никаква опозиция другарко Нинова, Вие сте добре платени съмишленици на онзи с чекмеджето! Жалко за редовите Ви симпатизанти, които все още искрено вярват във Вас, "бедния пролетариат"?!

    Коментиран от #49

  • 43 Тая ураджийка

    2 0 Отговор
    си дава глътка въздух с тоя вот,защото интригите в партията и ги умориха.Що за наглост е да опоскаш касата на партията и да искаш вот на недоверие за корупция.Корнело искам да ти напомня,че 1милион българи са гласували за ГЕРП и са доволни от управлението на страната така,че по кротко с вотовете,има си избори и на тях нещата ще се решават

    Коментиран от #53

  • 44 Ина

    3 1 Отговор
    Да искаш вот на недоверие в момент, в който партията ти се раздира от скандали и по време на пандемия е меко казано жалко. Нинова никога не е имала държавническо мислене и днес го доказа за пореден път.

    Коментиран от #54

  • 45 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #40 от "ммм":

    Трън в очите на герберите е Нинова, а не цялата БСП.
  • 46 Васко

    1 0 Отговор
    Корнелия пак се прави на интересна. Иска да бутне правителството и да стане премиер. Обаче никой не я иска нея, затова Борисов си стои. Пред варианта да е тя, по-добре той. Не че е цвете за мирисане, ама тя пък съвсем не става.

    Коментиран от #57

  • 47 Здрасти

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Георги Атанасов":

    Колко ти плащат за коментари един и същи коментар по 10 пати побликувашзс ☕ изкара ли

    Коментиран от #51

  • 48 32342

    1 2 Отговор
    Корнелия пак се прави на интересна. Иска да бутне правителството и да стане премиер. Обаче никой не я иска нея, затова Борисов си стои. Пред варианта да е тя, по-добре той. Не че е цвете за мирисане, ама тя пък съвсем не става.

    Коментиран от #50

  • 49 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Една българка":

    Бе много загрижени за социалистите в тоя форум, бе. Очевидно имате афинитет към вождистките партии като герб, дето няма хън - няма мън. Всичко е предрешено от оня с чекмеджетата, а простосмъртните гербери изпълняват като зомбита и му целуват... ръката.

    Коментиран от #52

  • 50 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "32342":

    Проблемът е на народа. Ако узрява бавно ще трябва да пие дълго-дълго от горчивата чаша докато лудите се налудуват.
  • 51 БГ гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Здрасти":

    Хе, хе! Май ви направи сандър Г.Атанасов. Поздравления към него за перфектните коментари относно актуалната политическа ситуация и съкрушителните аргументи в това отношение. Това не ти е безпросветен и яростен герберски трол или червенобуржоазен такъв, който, освен да храчи и да повтаря до припадък безмислени мантри, друго не знае. Но той толкова си може - като съмишлениците си.
  • 52 ммм

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Иван":

    Вместо да коментираш качествата на пишещите у форума, виж действията на БСП като опозиция- нулеви! Нефелен вот, след нефелен вот, за които предварително се знае, че няма да минат. Изобщо не си струва да се коментират. Заличиха ми поста, в който написах, че Нинова е партиен активист, който громи империализма от трибуната. И толкова.

    Коментиран от #55

  • 53 Васил

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Тая ураджийка":

    Бля-бля. Много, ама мно-ого изтъркано, освен, разбира се, че е и пълна лъжа тази опорка.
  • 54 Смех

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Ина":

    Повтаряте се, гербави тролчета. Севда в отпуск по болест ли е? Или е завеждащ шкафчета в момента?
  • 55 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "ммм":

    За съжаление, групата на некорумпираните в политиката е малцинство. Засега.
  • 56 Седмака

    1 1 Отговор
    Брей брей. Избори се задават и всеки започва със стратегиите. Корнелия явно не осъзнава, че тази, която е подхванала само ще я злепостави, а не обратното. Смешно когато Нинова се рови носа, а всъщност корупцията блика от костите й с пълна сила.
  • 57 БГ гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Васко":

    Да станеш премиер в такава сложна вътрешнополитическа и международна ситуация се иска много сила и този, който поеме поста, ако не е от мафията, го чака жестока битка с вътрешни и външни врагове, с рецидивите в цялото ни общество.
  • 58 Све

    1 1 Отговор
    Който подкрепи правителството на Шайката е престъпник
  • 59 Паулу Куелю

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "ммм":

    Битката е ожесточена и неравна. И децата в България знаят, че основният противник на герб е здравото ядро на БСП и Корнелия Нинова в лично качество. Цялата държавна и медийна машина е на най-високи обороти в битката с тях. И МАФИЯТА, която си има държава. Но, рано или късно правдата ще възтържествува.
  • 60 БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ

    0 1 Отговор
    ТИЯ ВЕЧНО ШЕ СА В ОПОЗИЦИЯ....С ВОТОВЕ НЕ СТАВА...БАЦЕТО ПАК ШЕ ВИ ТРЕСНЕ НА ИЗБОРИТЕ....ЩОТО СТЕ НЕОРЕНТИРАНИ
  • 61 инчхай

    1 0 Отговор
    патриот е душа дава да гласува с гербосите,но не своята душа а душата на народа
  • 62 месара

    0 1 Отговор

    До коментар #35 от "Анализатор":

    явно си много малък щом не знаеш за събития и имена довели България до фалит и безхлебие , ограбване на народната пара и приватизиране ! нямам намерение да ти обяснявам , порасни и тогава се наричай анализатор !

    Коментиран от #64

  • 63 Петър

    1 1 Отговор
    Нинова нищо не разбира от цени, така че да не се изказва неподготвена, той като никой не й вярва вече.
  • 64 Анализатор

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "месара":

    Мога ли да те наричам направо "свинаря"? Не съм толкова малък и помня събитията след промените - на 37 съм. Знам и помня през деведесетте как седесарите криеха стоките, за да свалят Виденов, как костовистите разпарчосаха и разграбиха държавата , как се заформиха уличните разбойнически групировки, които се окрупниха и завзеха държавното управление - т.е. как се създаде мафията. Също така помня безметежното си детство и юношество преди целия този разгром, който сполетя народа ни. Това, че живях в двете системи ми дава основание да сравнявам и анализирам. Нямам афинитет към партийна принадлежност. Но не искам някой некадърен мафиот да разполага с мен като с вещ, а също и семейството ми да бъде в несигурност и недоимък. Искам да остана да живея в България такава, каквато трябва да бъде - с красива природа, с изобилие от блага, които хората да създават, без да ги унижават, мачкат и унищожават.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове