Last news in Fakti

15 Юли, 2020 09:20 4 589 56

Николай Марков: Полицията лъже, отдавна са ударили дъното по политически слугинаж

  • протест-
  • партиен дом-
  • полиция-
  • антон златанов-
  • николай марков

И цялото зло заради задника на един мафиот...

Николай Марков: Полицията лъже, отдавна са ударили дъното по политически слугинаж - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият служител на Националната служба за охрана и експерт по сигурността полк. Николай Марков порица заместник-директора на СДВР Антон Златанов, който вчера направи изявление във връзка с ексцесиите между протестиращи и полиция пред сградата на бившия Партиен дом в София. Марков твърди, че Златанов е изрекъл лъжи, а полицията в България "отдавна е ударила дъното по политически слугинаж".

Ето какво пише Марков:

Обръщам се публично и напълно официално към Антон Златанов - старши комисар и заместник-директор на СДВР. Същият, който на организираната от полицията среднощна медийна пресконфренция каза, че целта на протестиращите била да има безредици и бой с полицията...

Тони, това е лъжа! Българската полиция отдавна удари дъното по политически слугинаж, но пагона, мъжката и професионална чест се печелеят бавно и трудно, а се губят за миг и само веднъж. Ти направи вече своя избор!

Около 22.00 часа през въпросната изминала нощ на площада пред Министерски съвет имаше само деца, като средната им възраст беше около 25 години. Повечето бяха непълнолетни. Говорих лично с много от тях, които ми задаваха различни и неясни за тях въпроси, свързани с търсене на личен пример от политици, магистрати, полицаи и журналисти. Искаха да разберат защо никой държавник или политик не се държи достойно в цялата тази каша забъркана от престъпници с власт и къде е тяхното място в тази престъпна държава. Повечето бяха много интелигентни и добри с изчистени и свежи лица. Будни.

Едно от тези деца реши да направи някаква форма на флашмоб, като закачи на партийния дом импровизиран трансперант от оризова хартия с надпис "Продава се". Около 10 минути се опитваше да го изпъне между колоните, защото подухваше вятър и когато успя целият площад с деца се въодушеви и започнаха да се радват и пеят. Във въздуха нямаше никакво напрежение и дори полицаите с шлемове се смееха и забавляваха на тяхната невинна детска игра. Качиха се още три деца да помогнат да закачат трансперанта и след това слязоха и се чувстваха герои пред връсниците си. Пляскаха им.

В миг единия край на плаката се откачи от подухване на вятър и отнякъде се появиха двама полицаи с обикновена униформа, видимо неадекватни, които дръпнаха плаката и го скъсаха, като измърмориха ругатня към децата!!! Това ги агресира и те се нахвърлиха на тези полицаи в нишата пред вратата на партийния дом. Другите полицаи дори не разбраха какво се случи и след минути започна навлизане на редица от тези с шлемовете, за да измъкнат колегите си. Това агресира още повече децата и те започнаха да нападат с бомби, хвърляха шишета и каквото друго намерят. Докато някой се сети да пусне химна и всички спряха, поставиха си ръцете на гърдите и пяха тихо и кротко до неговия край. Това беше цялата ситуация.

Имаше журналисти от почти всички медии, които снимаха и видяха всичко с очите си. Прибрах се вкъщи и включих телевизора, където ти комисар Златанов говореше неща, които нямат нищо общо със случая и внушаваше гражданите от цяла България напълно политически тези. Не казваше професионалната си оценка! От друга страна нито една медия не каза истината, а я предадоха като погром и желание на "протестиращите" да се бият с полицията. Как не ви е срам от тази ваша политическо мафиотска полицейска низост? Медии и полиция сте срам за този народ. Национален срам.

Хиляди деца искат да видят пример за достойно поведение. Личен пример. Имат нужда от това да видят бащите си за пример. Вие лъжете, провокирате, биете, осакатявате, малтретирате и и унизявате! Видях площад облян с детска кръв, а някои лежаха безжизнено на плочите докато дойде линейка. Какво очаквате и знаете ли какво всъщност вършите? Това са само деца.

И цялото зло заради задника на един мафиот.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Police 33

    82 5 Отговор
    Лъже ми, шлемът беше наклепан с боица само на предпазното стъкло. Запомнете полицията навсякъде по света е масонска структура и лъжата е нейно кредо.
  • 3 Незабавна

    88 7 Отговор
    Оставка мутро
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Марс

    87 3 Отговор
    Все по-ясно започва да се вижда ,кой какъв избор е направил.Това което е ударило дъното е моралът.Жалко.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мила

    72 4 Отговор
    Миналата седмица докато излязат на площадите и им вдигнаха още на другия ден заплатите!За мед.сестрите не може.Само,че няма как да протестират щото работят...и ако спрат става много зле!

    Коментиран от #16

  • 8 ПЕЕВ

    14 32 Отговор
    А ЗА ПАУНОВ ЗАЩО НИЩО НЯМА ,ФАКТИ МАЙ ИМАТЕ ДВОЕН СТАНДАРТ.

    Коментиран от #25, #33

  • 9 амчи то ясно,

    59 3 Отговор
    че мутрата е назначил навсякъде милиционери.Тоз кат го гледах си спомних за Тошово време милционерите.Тез не са никви полицаи!
  • 10 ПЕЕВ

    6 44 Отговор

    До коментар #4 от "Протест до дупка":

    И ТИСИ ОБЛАЖИЛ ОТ ПАРИТЕ НА БОЖКОВ,ЩОМ СЕ ХВАЛИ КОЛКО ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА.
  • 11 ОРЕЛ БГ

    56 6 Отговор
    МУТРИ ВЪН!
    ГЕШЕВ ВЪН!
    БОЙКО ВЪН И БЪРЖЕ КЪМ ЗАТВОРА!
    барабар с хунтата опг герб.
  • 12 Fury

    13 48 Отговор
    И от къде тези деца намериха бомбички и празни стъклени шишета... Много мирише, че е имало подготовка

    Коментиран от #14, #17

  • 13 Nakata

    23 4 Отговор
    Ти си човека Напред
  • 14 доставка

    19 4 Отговор

    До коментар #12 от "Fury":

    От Козляк
  • 15 Софиян Бибиян

    19 34 Отговор
    Всички деца се разхождат вечер по улиците с бомби в джобовете. за да си поиграят с тях, когато им стане скучно.

    Коментиран от #41

  • 16 Fury

    8 28 Отговор

    До коментар #7 от "Мила":

    Хора бъдете обективни и не пишете откровенни лъжи. На никого не са вдигали заплатите миналата седмица.
  • 17 амчи пият швепс

    15 3 Отговор

    До коментар #12 от "Fury":

    в стъклени бутлки кат едно времи,когато все още пластмасови нямаше.Green generation, брееееее
  • 18 12121212

    55 6 Отговор
    Голямо БРАВО на Николай Марков !!!
    Снощи бях поне два часа на протеста и освен нормални, спокойни и мирни хора ДРУГИ НЯМАШЕ!!!!
    Всичко друго са ДОЛНИ ЛЪЖИ!!!!

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    42 4 Отговор
    Знаете ли, че са командировали полицаи от цялата страна в София. Да отговори Златанов - ЗАЩО?

    Коментиран от #51

  • 21 Щерю

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Щерю":

    До коментара на 18279
  • 22 ДААААА

    40 8 Отговор

    До коментар #18 от "12121212":

    ТОЧНО ТАКА БЕШЕ, А ЗА БРОЙКАТА НИКОЯ МЕДИЯ ДУМА НЕ КАЗВА , А БЯХМЕ ПОНЕ 50 000 !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #45

  • 23 Fury

    11 18 Отговор
    И аз съм за промяната за едно по добро бъдеще, но си мисля, че с тези протести защитаваме на последно място нашите интереси, интересите на народа. Яд ме е, че бъргарският народ се оставя да бъде воден като стадо крави. Мисли българино, мисли.
  • 24 Независим

    25 7 Отговор
    Подкрепям протеста, дори бях там и виках оставка. Обещах на Венци Мицов , че ще се видим на митинга.Трънал съм си преди да се случи въпросната ескалация. Децата обичат предизвикателствата искат да се изявят, но нямат място върху фасадата на парламента. Полицията можеше да вземе по- адекватни мерки, ане да гледа сеир и да чака провокации за да пребие децата!

    Коментиран от #37, #52

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пръстенът на Нибелунгите

    9 27 Отговор
    Марков,иначе те харесвам като критик,но не защитавай само едната страна.Кажи ни сега за фигуранта Радев,какво мислиш?Иначе и ти си един обикновен клакьор.

    Коментиран от #29

  • 27 Rrrrrrr

    11 26 Отговор
    Какви невинни деца, дори в стремежа си да бъдат такива си носели и бомбички в центъра на София.Без коментар.
  • 28 Просто питам

    25 1 Отговор
    На кого са му нужни толкова много институции в България! Около 7 милиона сме и в пренаселено от държавни служители! Трябва си редуциране на същите да работят ефикасно и да са ПРИМЕР пред обществото! Това което е в момента и преди е абсолютен ПОЗОР пред българското общество подплатено с народни пари! Незабавна оставка и реаоргснизация на закони и структури !!! Вижте им имената на власт имащите Граждани за европейско развитие - предизвикват гражданско недоволство! Това ли е развитието да налагате антисоциални мерки и тотална задпараванна диктстура? Национален фронт за спасение на България?!?!?!? От кого спасявате България? Фашистите сте Вие !!! Движение за Права и Свободи? Какво движение е това да плюете и гоните собствените си симпатизанти и винаги да сте във форма на “въздържали се”? Поне един път вземете решение или участвайте като едни истински либерали !!!!!!!

    Коментиран от #30

  • 29 да питам

    14 6 Отговор

    До коментар #26 от "Пръстенът на Нибелунгите":

    тея бомбички, боята и другите нещица полицията ги донесе?
  • 30 Долу Мафията

    20 7 Отговор

    До коментар #28 от "Просто питам":

    Оставка, Съд и Затвор!!!
  • 31 2549

    11 23 Отговор
    Деца на средна възраст 25 г.Значи и 30 г. деца е имало.Те нямат ли вечерен час?Една час от тези деца са по кафета,заведения на издръжката на мама и тати.В Европа тези деца отдавна са се изнесли на квартира и са самостоятелни,не чакат помощ на мама и тати и пенсията на баба и дядо.
  • 32 Fury

    5 14 Отговор
    А според вас кой трябва да дойде на власт и защо?
  • 33 Aбe лaкeй

    25 6 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕЕВ":

    Aбe лaкeй гeрбeрcки.Ти пр ocт ли cи или трoл.Я мярш в дупкaтa oт кoятo cи излязъл.Нe рaзбрaхтe ли чe утрe e крaят нa му трeнcкoтo прaвитeлcтвo.Пaрлaмeнтa щe бъдe бeтoнирaн oт нaрoд и Никoй нямa дa cи тръгнe,дoкaтo нe чуeмe,чe ocтaвкaтa e приeтa.
  • 34 Седесаря

    13 14 Отговор
    Мутра обучена в службите на Тошо, минала през силовите групировки атанала мисирчо прадсадателя. Аз никога не съм очаквал повече от генеурала от мвр, затова никога не съм гласувал за него. Той е фалшив десен

    Коментиран от #36

  • 35 Fury

    4 8 Отговор
    Всички претенденти които имат реални шансове са спечелят евентуални избори сме им сърбали попарата, така да се каже не направиха нищо добро за нас, като народ и държавата ни.
  • 36 Селяндурино

    18 5 Отговор

    До коментар #34 от "Седесаря":

    Селяндурино.Службите на Тато работеха За България,за народа си и За суверенитета на една държава.Не са били подлоги на мафията или на чужди интереси.Стига с тази песен.А всички от СДС,трябва да бъдат съдени За унищожаването на България като държава,У лево и да те нема.

    Коментиран от #38, #40

  • 37 3480

    9 8 Отговор

    До коментар #24 от "Независим":

    Ако тези отдавна пълнолетни деца в суматохата бяха хвърлили бомбичка по теб едва ли днес коментара щеше да ти е такъв ,но пак щеше да е за адекватни мерки.Там има и мирни протестиращи,полицаите са нечии деца ,бащи и ако тези "деца" с бомбичкате осакатият някой трябва само да им се скараме повече да не правят така ли?Да се скараме и на детето убило Милен Цветков,че се е надрусало и отнело живот.
  • 38 Пръстена на Нибелунгите

    4 13 Отговор

    До коментар #36 от "Селяндурино":

    Службите работеха за червените,за ДС,за СССР.
  • 39 Въй

    4 13 Отговор
    Големия специалист Марков. Т.ю.ф.л.е.к. изгонен от НСО. Слуга и кучеразводач на силните на деня!
  • 40 Чукча писател ...

    3 9 Отговор

    До коментар #36 от "Селяндурино":

    Тато ти каза в прав текст, че българските служби са били на подчинение на КГБ , на Москва.

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 НЕБЪ;ГАРСКА ПОЛИЦИЯ

    8 3 Отговор
    ФАШИСТКАТА ГРУПИРОВКА С НЕБЪЛГАРСКИ СИМВОЛИ НА УНИФОРМИТЕ Е НЕЗАКОННА ЗАЩОТО НАДПИСИТЕ СА НА ЛАТИНИЦА,ПО ЗАКОН НАВСЯКЪДЕ СЕ ИЗОЛЗВА КИРИЛИЦА,СЛЕДОВАТЕЛНО ПРЕСТЪПНОТО ФОРМИРОВАНИЕ РАБОТИ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА!
  • 43 Лъжи и пак лъжи

    8 3 Отговор

    До коментар #40 от "Чукча писател ...":

    Лъжи и пак лъжи.На територията на България никога не е имало чужди агенти или войски.Тато може да изглежда като анимационен герой от филмите на Доньо Донев,но направи България 30 икономика в света и имахме 4-тата армия в Европа.Вие, не сте достойни и обувките да му лъскате на Тато.

    Коментиран от #46, #48

  • 44 препатил хем знае

    6 1 Отговор
    Разбрахте ли че мандатността е наложителна и необходима че избори и референдуми колкото по често по добре и има достатъчно икономисти за да направим тези дейности максимално евтини и прозрачни,а ме радва единствено че младите се събудиха и искат рестарт на демокрацията в България
  • 45 Неееее

    3 11 Отговор

    До коментар #22 от "ДААААА":

    Бяхте най малко 500000...В сънищата ви. Прав е оня дето ви нарича "лумпени".....И ви разиграва с жълти стотинки...

    Коментиран от #47

  • 46 Чукча писател ...

    0 5 Отговор

    До коментар #43 от "Лъжи и пак лъжи":

    Т.е. Тато ти е долен лъжец - соросоид ?!
  • 47 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Неееее":

    Разбирам, че от автобусите на "тората" е трудно да броиш.
  • 48 Чукча писател ...

    1 5 Отговор

    До коментар #43 от "Лъжи и пак лъжи":

    Ама верно много лъжи си изрекъл . 30 икономика в света :))))) Два пъти фалира България. 4-та армия в Европа?!?!! Само ?!Интересно кои са били първите 3 ? А да лъскат чипика на правешкото говедо се нареждаха такива като теб.

    Коментиран от #50

  • 49 Asdfg

    9 2 Отговор
    Разберете, тези с униформите са повечето МИЛИЦИОНЕРИ! Злобни, корумпирани, неадекватни, без никаква професионална физическа и психологическа подготовка! Повечето от тях прикриват криминални типове срещу парични възнаграждения и не ги интересува нищо друго!!!
  • 50 Criminal

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Чукча писател ...":

    Човек объркал си дозата.......
  • 51 Роко

    2 5 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Нормална практика когато платени протестиращи срещу законния арест на престъпници се опитват да направят преврат. Ако не помниш протеста се организира след ареста на двама престъпници в президенството. Платен от престъпника Божков и организиран от антибългарската престъпна организация БСП (от създаването й преди сто години основната цел на съществуването й е унищожаването на българската държавност)
  • 52 Роко

    1 3 Отговор

    До коментар #24 от "Независим":

    Ако полицията беше взела адекватни мерки да арестува първите "герой" нямаше да има ексцесии. Всъщност адекватните протестиращи (ако има такива разбира се) трябваше да ги спрат да правят глупости (но явно не са се намерили такива били сте си тръгнали явно работното време ви е свършило може би защото Божков има финансови проблеми и може само за два часа да ви плаща)
  • 53 Роко

    1 3 Отговор
    Господин Марков възрастта на която българския гражданин престава да бъде дете и носи пълна отговорност пред закона е 18 години това като бивш служител на силовите структури трябва да го знаете. Агресията срещу служебни лица е наказуема (всъщност насилието попринцип е наказуемо) използването на бомбички е криминална проява с която се застрашава здравето и живота на служителите на МВР (което те с нищо не са заслужили от началото на протеста се държат изключително толерантно към протестиращите въпреки многобройните опити за провокации). След като знаете всичко това какво направихте като възрастен (защото твърдите че около вас всички са били деца) за да предотвратите ексцесиите (вие твърдите че сте обяснявали нещата от живота на децата нещо което ми е трудно да си представя но щом казвате може и да е така). Видяли сте, че извършват хулиганска проява но вместо да им обясните че нарушават закона с бездействието си сте ги поощрили (полицаите наблюдавали ги без да предприемат нещо също). Агресията е предизвикана от намесата на двама според вас неадекватни полицай, явно според вас признак на неадекватност е да изпълниш служебните си задължения.
  • 54 Диамантената ръка

    2 2 Отговор
    Много нервозни тез 25 г. деца...
  • 55 иванова

    1 3 Отговор
    От кога 25 годишните са деца.Защо не са придружавани от родителите си?
  • 56 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    ТА КОЕ МУ Е ЕКСПЕРТНОТО : "СЛУЖБАТА -МУ"- ИЛИ ТОВА ЧЕ Е БИВШ -ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЗАПОВИДИ ЗА ОХРАНА НА ГАДОВЕ !?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове