Last news in Fakti

22 Юли, 2020 12:51 7 187 74

Партията на Слави: Дори и утре да са изборите - участваме, готови сме!

  • слави трифонов-
  • партия-
  • избори

“Има такъв народ" утвърди областни и общински координатори и стартира масово набиране на членове и симпатизанти

Партията на Слави: Дори и утре да са изборите - участваме, готови сме! - 1
Снимка: Фейсбук

Слави Трифонов е готов за избори. Партията му “Има такъв народ" е изградила структури във всички областни градове. Това потвърди пред “Труд" зам.-председателят на новата партия Тошко Йорданов и поясни: “Ние сме партия на пет дни, но във всички областни градове имаме координатори, както и в чужбина - в САЩ, Великобритания, Испания, в Канада". От “Има такъв народ" са готови с организациите и във всички избирателни райони в София, предава "Труд".

“Дори и утре да са изборите - участваме, готови сме!", категоричен беше Тошко Йорданов.

“Координаторите ни споделят нашата кауза, както и тези хора, които гласуваха на референдума. Тези хора отделят от своето лично време, без да се облагодетелстват за това", каза още той. Водещият на Студио Х по Телевизия 7/8 сподели, че по-голямата част от членовете на партията и самите координатори са хора в активна възраст, със собствен бизнес и експерти, а в основната си част никога не са членували в “партиите на статуквото".

“Има такъв народ" утвърди областни и общински координатори и стартира масово набиране на членове и симпатизанти. Процесът е в ход след проведения първи Национален съвет на партията на 19 юли в София, а координатор за Великотърновска област е известният адвокат Момчил Иванов.

“По устав структурата на партията стъпва върху общински организации, които са с опростено ръководство - само координатор и секретар. Работата на общинските структури се контролира от областния лидер, през когото минават молбите за членство. Той може да предлага освобождаване на общинските ръководства, за отхвърля членове и т. н.", поясни пред “Труд" Момчил Иванов.

Юристът допълни, че към момента в региона са приети над 400 приети членове на “Има такъв народ", а по устав партията регистрира и симпатизанти.

Секретарят на Бачковския манастир Васил Апостолов е координатор на партия “Има такъв народ" за Асеновград. За политическата кариера на Апостолов игуменът на манастира епископ Сионий казва, че не го интересува, защото секретарят не е духовник.

Координатор на партията в Пловдивска област е адвокатката Николина Деспотова, съпруга на някогашния общински съветник от ВМРО Стойчо Кузев. Известният с буйния си нрав Кузев беше и кандидат за кмет на Пловдив. Деспотова попада в партията след участието си в кастингите в “Шоуто на Слави".

Дебют в политиката правят двамата координатори за Пловдив-град. Димитър Миланов и Манол Манолов не са членували в партии досега. Първият е юрист на свободна практика, вторият - психолог. “Интересът към членство в партията е голям, получаваме повече обаждания, отколкото очаквахме", заяви за “Труд" Димитър Миланов. Отказа обаче да посочи цифри.

Инж. Тодор Иванов от архитектурно бюро “Атика Р5" е човекът на Слави в Бургас. “Аз съм областен координатор на партията “Има такъв народ"“, каза пред “Труд" Иванов. Преди това не е членувал в никоя партия. На 41 години. Завършил е Математическата гимназия в Бургас, после Техническия университет в София.

Над 200 са членовете в Бургаска област, като интересът продължава да расте. Участвам в протестите както в Бургас, така и в София в качеството си на свободен гражданин, каза още Иванов - “мотивът ми за участие в този политически проект е, че напълно споделям целите на партията, заложени в учредителната декларация, които са и желанието на 2.5 млн. българи, участвали на референдума през 2016-а".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя па

    48 32 Отговор
    Къде си на протестите , големия ПАТРИОТ. Мъцаш на Боко като ученичка.

    Коментиран от #55, #57

  • 2 СЕТ 666

    18 25 Отговор
    ГРОБ 2

    Коментиран от #52

  • 3 бракоразводен адвокат

    36 35 Отговор
    E тo тoвa e цeлтa, дa ce дoкoпaтe дo дeпутaтcки зaплaти, a лумпeнитe дeтo прoтecтирaт ceгa, дoгoдинa дa прoтecтирaт cрeщу вac и тaкa вeчe 30 гoдини!В България не живеят 50 човека, та 30 недоволни от правителството протестиращи да решават съдбата на останалите 20! С 30 или 300 души промени не се правят, a виe уcпявaтe дa cъбeрeтe мaкcимум 300 чoвeкa прeд прeзидeнтcтвoтo! Когато се съберете 2 милиона и изпълните цариградско шосе и целият център с протестиращи като нас когато бутнахме комунизма тогава ще бъдете чути.За сега сте едни безгласни кoмуниcтичecки букви!Дa ви дaдaт пo eднa мoтикa и нa пoлeтo дa пoрaбoтитe бeз зaплaщaнe!

    Коментиран от #33

  • 4 4827

    24 15 Отговор
    Новите спасители.....

    Коментиран от #54

  • 5 Аноним

    24 17 Отговор
    Лакум кумчо Вълчо иска да лапа

    Коментиран от #60

  • 6 Абе

    48 21 Отговор
    Нямам вяра на Славчо, но ако трябва да избирам между него и Баце.. Съжалявам, но единия поне не е бил сикаджия с бухалка.

    Коментиран от #15

  • 7 габровец от варна

    26 17 Отговор
    Ами окъса я и ти и сега се надяваш и ти да лапаш народна пара. Дудук номер 2. Дано не стане. С простотията ти доникъде не можеш стигна. Аут си Славчо,аут разбери го.
  • 8 КОЙТО И ДА Е

    34 8 Отговор
    ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПРОМЯНА.КОГАТО НЯМА Е ЕДНО И СЪЩО И ПРИ КОМУНИЗМА И ПРИ КАПИТАЛИЗМА-ОЯДЕНИ БОНЗИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЗСМЪРТНИ И НЕЗАМЕНИМИ

    Коментиран от #69

  • 9 НАТО ВЕЦ

    21 3 Отговор
    Както писах преди време, докато "Има такъв народ", "Няма такава държава" да има. Нищо лично. Обективни наблюдения.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БРАВО Господине

    20 11 Отговор
    ЗА папкане всеки е готвов ..
  • 12 Завоевателя

    14 6 Отговор
    О че те все адвокати бе славчоаз се чудя защо има толкова активни адвокати по протестите те били от твоята партия е нали нямаше политиците да яхват протеста а тя каква била работата ужас поредната измама и то голяма
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Завоевателя

    19 15 Отговор
    Една мутра се сменя с подлога на мутрите

    Коментиран от #59

  • 15 певачката на народа

    27 14 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    Този още по-зле пял е на сикаджии по кръчми.

    Коментиран от #31

  • 16 Завоевателя

    12 7 Отговор
    Празни обещания 30 години няма кво да чета чел съм много такива обещанието е най културния отказ не съм го измисли аз
  • 17 месара

    16 8 Отговор
    и славчо селския прът мераклия за парламента , като копейкин . големи смешници са и двамата !!!
  • 18 Мъка

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "Петьо Петров":

    Чест и почитание. Много точно казано и за съжаление на цялата пасмина, драскаща, лееща злоба и ненавист и нежелаеща да ползва нещото си върху рамената, е самата истина.
  • 19 Абе

    14 7 Отговор
    какъв лидер може да бъде някакъв нарцис , винаги по - нисък от тревата , ако край него е някой от силните на деня ? Комплексар при това , но не дай си Боже се подведат хора , първи ще ги предаде да услужи на "големите" като патерица !
  • 20 чичо

    10 10 Отговор
    За мене исканията от референдума са пълна глупост.Дано не ви се налага да го разберете.
  • 21 габровец от варна

    19 5 Отговор

    До коментар #13 от "Петьо Петров":

    Уважаеми Петров,вече се наслушах на какви ли не предложения,програми,концепции,схеми и други простотии. Айде стига вече. Партия от халтураджия и нагли'сценаристи'_ мерси.
  • 22 elgrande

    5 1 Отговор
    Ааааа ,,в основната си част не са членували .......,,:))) значи и тука има от нашите :))нищо че са в основната си част :)))
  • 23 НАТО ВЕЦ

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Петьо Петров":

    Не ме е страх. Аз съм на протестите. Вие къде сте?! А иначе, мога да ви обещая толкова, колкото никой няма да ви даде. Чел съм доста програми. Една даже писах и ме е срам, че участвах.

    Коментиран от #27

  • 24 Стой си

    11 4 Отговор
    при чалгата .Друго не можеш.
  • 25 И да ама по скоро не

    8 5 Отговор
    Първo брaвo нa Дългия, зa вcичкo кoeтo нaпрaви зa дa cъбуди зacпaлитe, зa дa видят, чe в тия 30 гoдини нищo нe ce e прoмeнилo. Oт caмoтo нaчaлo мaфиятa e нa влacт в Бългaрия. Cмeнят caмo куклитe и пocтaнoвкитe, инaчe кoнцитe и пaчкитe oтивaт в eдни и cъщи ръцe.
    Зa мeн oбaчe Cлaви нямa бъдeщe кaтo пoлитик. Нeгoвaтa cилa e в eднo oбщo грaждaнcкo движeниe, кoeтo дa кoнтрoлирa прoцeca. В Нaрoднoтo cъбрaниe и в изпълнитeлнaтa влacт трябвaт eкcпeрти във вcички oблacти и тoeкcпeрти кoитo нe ca ce прoдaли нa мaфиятa. A c нoвитe "члeнoвe" в пaртиятa му мaфиятa e вкaрaлa дo ceгa вcички кoитo ca били "cпящи". Рeзултaтa e прeдвидим.
  • 26 Чака рака 🌈 гей тв

    8 5 Отговор
    Ус друс Ус друс Айдя на орото голото
  • 27 Петьо Петров

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "НАТО ВЕЦ":

    Протестът е граждански,а не политически,никой политик няма място там.

    Коментиран от #32

  • 28 Бай Пешо от Северна България

    13 4 Отговор
    Славчо ,няма да е лошо да си гледаш шоуто и не се опитвай да се месиш в политиката.За там не ставаш.Подвеждат те твоите клюкарки работещи при теб.Давам ти съвет,а решението си е твое.
  • 29 Завоевателя

    7 3 Отговор
    Аз ще направя заплатите 3000 лееа пенсийте 1000 лева,ще намаля тока няма да си връщате заемите ,нама да плащате данъци и на всички безплатни телефони и интернети
  • 30 Дядо

    3 8 Отговор
    Смело Напред! Като вземете еднолично управлението-раздайте справедливост!Хората я чакат от Вас!ЗА мутафчийски,вл.горанов и най-вече барба ган,ос-обвинение,съд и дано-Затвор!
  • 31 Абе

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "певачката на народа":

    И аз съм бачкал във Фантастико касиер преди 15 години, ама сега съм си независим с бизнес. Хората се развиват , баце не.
  • 32 НАТО ВЕЦ

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Петьо Петров":

    Част от гражданите или са членове на някоя партия, или симпатизират на такава. Колкото и да твърдят, че са аполитични, самия протест е политическо действие, следователно и участващите в него са част от "политическия живот". Ако всички партийно пристрастни съблюдават вашата логика, на протестите няма да дойде никой.
  • 33 Ku-Rec

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "бракоразводен адвокат":

    Кво рече?! Кво сте "бутнали"?! КомунизЪма... Неее приятелЮ непоръбен - кофраж му спретнахте, кофраж!
  • 34 Завоевателя

    4 4 Отговор
    Към АБЕ ми то се оказа че точко при ББ си си направил собсвен бизнез защо недоволстеаш или ти е мъчно за фантастико
  • 35 Петьо Петров

    2 2 Отговор
    Фактът,че беше изтрит коментарът ми,необиждащ никой с нищо,показва колко е голям страха,дори и сред модераторите.Както казах,Страхувайте се,ваше изконно право е!

    Коментиран от #40, #44

  • 36 Завоевателя

    4 2 Отговор
    Или не те разбрах великия си ти може би да правилно ми хайде на баце на мястото да развиеш и държавата а баце да си развие бизнес
  • 37 Завоевателя

    5 2 Отговор
    Аз пък при него фалирах но не ми е виновен той не съм толкова ограничен за да го обвинявам за моя фалит Дано го свалят пък да видим колко ще фалират тогава а не да плачат че им взел бизнеса реват мошениците сляпа работа защо не излезе някой от малкия и семеен бизнез да каже че му е взел бизнеса а тези който окрадоха парите на народа
  • 38 Завоевателя

    2 1 Отговор
    Та как беша поговорката че я забравих КРАДЕЦА КАКВО ВИКАШЕ ХАХА
  • 39 Георги

    8 3 Отговор
    Я изпей пак "и шат на патката главата" със която станахте известни сред простаците в България.Да заменим един тъпак със друг голяма перспектива.
  • 40 Мъка

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Петьо Петров":

    Браво на модератора. Едно смислено мнение и го изтри. Ех нищо хубаво не ни очаква за съжаление с подобни действия. Дълго ще живеем в държава на задкулисие и подлоги.
  • 41 chi

    7 1 Отговор
    Видяла жабата, че подковават коня...
  • 42 Суха съчка

    7 2 Отговор
    Не съм Гербер но огледайте се и вижте кои са милионерите,кого пазят мутрите.Кого защитавате от прокуратурата?Кой е Слави Трифонов ,кой му даде капитала за шоуто,защо щом иска да ви управлява не е сред вас,не е пред вас вкоя миша дупка се е скрил от ковида,а вие сте на площадите.Аз помня нищетата при комунизма която радев и бсп ви обещават.помня как беше използвано нашето поколение за да легитимират преврата си.Децса мислете!След 7 м ще има избори борете се с бюлетини и мислете,много мислете!

    Коментиран от #45

  • 43 Само да отбележа

    3 2 Отговор
    Че отсега нататък, българският избирател ще следи искъсо всяка партия , която неработи за благото на държавата си и злоупотребява със средства да носи съдебна отговорност.

    Коментиран от #46

  • 44 НАТО ВЕЦ

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Петьо Петров":

    Не го приемай толкова възторжено. Тук е редовна практика да ти тръкнат пост за "спорта".
  • 45 Петьо Петров

    7 4 Отговор

    До коментар #42 от "Суха съчка":

    Ще се опитам да ви опровергая.Всеки знае кой е Слави Трифонов,а Вие кой сте?Слави направи тази партия не да управлява,а да промени начина на управления,така,че тези внушения са излишни.Точно хората на площада не искат да гласуват с бюлетини,защото и децата знаят как се манипулират изборите,искат машинно и електронно гласуване.Искат да бъде зачетен,а не заметен техният вот.Не искат повече провалени политици да кадруват вечно,искат промяна.

    Коментиран от #48, #51

  • 46 НАТО ВЕЦ

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Само да отбележа":

    А дано, ма надали.
  • 47 баба Мара

    4 4 Отговор
    Славчо, баби, куе копче да натисна на оназ машина дет ши гласуваме за тебе ?
  • 48 НАТО ВЕЦ

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Петьо Петров":

    За съжаление, няма вот, който да не може да бъде манипулиран. Просто в единият случай е елементарно ( той и за това е избран от елементарни "политици"), а в другият е по-трудно, но не невъзможно. Прибавяйки и факта, че в избирателните списъци присъстват около 800 000 мъртви души, получаваме формулата за "пълна изборна победа" вовеки. На фона на ниската избирателна активност, дори "проф. Кольо" натъманява нещата. В общи линии сме в ситуацията на Ботевата "Политическа зима".

    Коментиран от #50

  • 49 Пешо

    10 3 Отговор
    Чалгаря фалира с кабеларката сега иска да фалира и държавата. Мерси от този "спасител".
  • 50 Петьо Петров

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "НАТО ВЕЦ":

    Донякъде сте прав,но при желание има и решение.Гледах някъде,че е достатъчно в всяка една избирателна секция да се постави по една елементарна камера и това ще реши проблема с мъртвите души.Евтино и ефективно.
  • 51 габровец от варна

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Петьо Петров":

    Уважаеми Петров,намерете изказвания на Бареков,намерете и на Трифонов за политиката и тяхното разбиране за нея. После ни кажете има ли учудваща прилика между тях двамата.
  • 52 Паулу Куелю

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "СЕТ 666":

    CТ: Aкo cтaнe вcичкo тoвa, aз изгaрям кaтo шoумeн. A и ДПC щe мe пoтoпи.
    ББ: Aз кaтo cтaнa прeзидeнт, ти cтaвaш твърдo прeмиeр. Дoри тaкa щe e пo-дoбрe oт тoвa дa прaвим прaвитeлcтвo двaмaтa. Тoгaвa щe трябвa дa cи вицeпрeмиeр или нeщo
    CТ: Aмa мoжe ли Кoрнeлия дa рaзвaли рaбoтaтa?
    ББ: Кoрнeлия e oкoлo eднa трeтa oт глacoвeтe, бeз прoтecтния вoт, нямa кaк дa взeмe нaд 80 дeпутaти. При къcмeт, aз, ти и Дoгaн, щe имaмe нaд 160 глaca. Cвиквaмe ВНC, гoним Рaдeв и cлeдвaщитe 10 гoдини cмe бeтoн. Кoрнeлия щe я мaхнaт кaтo видят, чe нямa дa им дoнece влacт. Тo пoлoвинaтa БCП и ceгa иcкa дa дoйдe нa гoлямa кoaлиция…
    CТ: Дoбрe, знaчи вcичкo ceгa зaвиcи oт мoятa пaртия.
    ББ: Дa, кaтo cи гoтoв, пaдaмe oт влacт, прaвим избoри и зaпoчвa cхeмaтa…
    CТ: Имaм ли дocтaтъчнo врeмe cпoкoйнo дa нaпрaвя нeщaтa, имa ли риcк нeщo другo дa cтaнe и пo-рaнo дa дoйдaт избoритe?
    ББ: Нямa cтрaшнo, Пaтриoтитe щe ни крeпят дo “oткaт”. Хaрeca им влacттa, a и глeдaй кoлкo пaри взe Кaрaкaчaнoв зa тия тaнкoвe и caмoлeти. Щe ни крeпят, a нaрoдът вeчe нa прoтecти нe излизa. Ти cи прaви пaртиятa, ocтaви другoтo, дoкaтo cи гoтoв, нa нac…
    CТ: OК, рaзбрaхмe ce…

    Коментиран от #56

  • 53 Цирк Балкански

    5 1 Отговор
    Поредния клоун там

    Коментиран от #61

  • 54 БОЖЕ,

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "4827":

    СПАСИ НИ ОТ НОВИТЕ СПАСИТЕЛИ!
  • 55 Паулу Куелю

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя па":

    CТ: A c Рaдeв кaк щe ce oпрaвим?
    ББ: Тaм щe e пo-труднo. Мнoгo пoпулиcтки ce държи, хaрecвa гo нaрoдът. Мнoгo тoчки трупa. Мoжe дa нe гo биeм и зaeднo. Нo c ДПC щe гo измecтим cъc cигурнocт.
    CТ: Aкo ДПC oфициaлнo ни пoдкрeпи, мoжe дa ни убиe.
    ББ: Тoвa щe гo прaвим caмo aкo имa cмиcъл. Aкo нямa, щe e кaтo ceгa – дaвaш им тaйнo миниcтри и пaри, и тe пoдкрeпят oткъм тъмнoтo, бeз никoй дa ги виждa.
    CТ: E, кaквo знaчи “дa имa cмиcъл”. Кaтo cи имaмe cвoe мнoзинcтвo бeз тях, кaквo пoвeчe…
    ББ: Cмиcъл имa, aкo зaeднo c тeб, и c ДПC, нaпрaвим нaд двe трeти дeпутaти. Тoгaвa мoжeм дa прoмeним Кoнcтитуциятa и дa вкaрaмe прeзидeнтcкa или пoлу-прeзидeнтcкa рeпубликa. Пocлe прeдcрoчни избoри зa прeзидeнт, и Рaдeв изгaря.
    CТ: Рaзчитaш дa гo биeш нa прeки избoри?
    ББ: Aкo cмe тримaтa c ДПC, нямa кaквo дa нaпрaви. Никoй нaрoдeн любимeц нe мoжe дa биe cъюзeнитe ни мecтни cтруктури. Aпaрaтът щe cпeчeли избoритe.
    CТ: Цeцo знae ли, щe ce cъглacи ли?
    ББ: Цeцo прaви кaквoтo му кaжaт oт Пocoлcтвoтo, рaбoтя c тях дa гo убeдят дa ce рaзбeрe c Дoгaн.
    CТ: Дoгaн e тoчeн, кaквoтo cмe прaвили c нeгo, никoгa нe ce e oтмeтнaл. Aмa хвaнeм ли ce c нeгo, e eднoкрaтнo. Пocлe зaгивaмe.
    ББ: Aбe ниe дa взeмeм 5 гoдини мaндaт и прeзидeнтcкa рeпубликa, пък тe нeкa cи лaят…

    Коментиран от #64

  • 56 Мъка

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "Паулу Куелю":

    Ей, една простотия да има и на нея като мухи кацате. Стига с тоя копи-пейст на тая глупост вече. Напънете ги малко тия недоразумения на рамената си. Ако толкова няма какво да напрегнете, пък седнете, прочетете някоя книга, та да спрете да се излагате най сетне.

    Коментиран от #58

  • 57 За крадец не ставаш сине,

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя па":

    За крадец не ставаш сине, ти си будала.
    Стар крадец си, Бате, крал си сто неща, научи ме, Бате, кинти да крада.
  • 58 Тошко Йорданов

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Мъка":

    Хората трябва да се информирани за реалността.

    Коментиран от #63

  • 59 ПЪЛКОВОДЕЦ НА ЗАВОЕВАТЕЛИ

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Завоевателя":

    Я се скрий бе жалък трол, питал ли си ме да се обаждаш 😡
  • 60 Визята на новата партия на Трифонов:

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Аноним":

    Негър не съм, нито бияч
    Мис Калифорния даже не съм я виждал
    Само че знай, Тайсън съм аз...
    Девет секунди преброй си и питай защо...
    Седем-осем и ще си паднала
    Седем-осем и ще си легнала
    Седем-осем лягай и брой си сама.
    Питай защо...Тайсън съм аз
    ама хвани се за нещо и здраво се дръж
    Хала съм аз , цяла ламя
    Мед ще ми носиш щом сваля тебе веднъж.

    Седем-осем и ще си паднала
    Седем-осем и ще си легнала
    Седем-осем лягай и брой си сама.

    Какво ще е бъдещето на "Има такава държава" в страната, в която рефренът "7/8 и ще си паднала" още затваря дискотеките, тепърва ще става ясно.
  • 61 Трифонов гейт

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Цирк Балкански":

    Ако знаех само аз
    номера на Господ Бог,
    щях да му звънна...
    Щяхме да се разберем:
    аз за него, той за мен
    нещо да свършим.
    И когато той пита ме:
    "Нещо искаш ли, ти кажи?",
    аз ще му кажа ей така:
    Едно Ферари с цвят червен,
    едно за теб, едно за мен -
    това му трябва на човека...
    а вътре гадже с бронзов тен
    едно за теб, едно за мен -
    това му трябва на човек...

    Нямаш ли си мобифон,
    нямаш ли си, Боже мой,
    да те потърся?!
    Да ме питаш, Господи,
    за какво мечтя аз, какво желая.
    И каквото, Боже, дадеш, всичко равно ще поделим: едно за теб, едно за мен...
  • 62 Колев

    2 0 Отговор
    Значи критикувате Слави, че не може да влезне в НС и да управлява, а може би и да ни оправи положението с увеличаване на доходите, защото Вие гласувате за селяндурската мутра, където нищо не знае и се хвали, че той ни е увеличил парите от ЕС. Гласувайте за него и после защо протестирате. Знам, че на избори се купуват гласове и се манипулира гласове, но сега, особено с тези млади, интелигентни на протестите хора да гласуваме масово на изборите, когато и да са те, защото манипулация тогава няма да е голяма.
  • 63 Мъка

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Тошко Йорданов":

    А когато ги информираш с фейк новина, дали е добре? Мине не мине, един и същ, с един и същ фейк. Това мирише на тролене, ако питаш мен.

    Коментиран от #67

  • 64 Имало едно време комунизъм

    0 1 Отговор

    До коментар #55 от "Паулу Куелю":

    А защо не публикуваш и другите сересета с участници бсп бошков?

    Коментиран от #68

  • 65 SAAB

    1 2 Отговор
    Новият бастун на главанако......... "обединените "на софрата са в канала ! А аптекаря - бензинджия ....да продава кочани по плажа ! :)
  • 66 пешо

    1 3 Отговор
    Много са се разбързали тези. Вече били готови за избори. Като гледам какви са им гостите и приятелите, е ясно, че ще бъдат придатък на БСП.
  • 67 Паулу Куелю

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Мъка":

    Чакай малко, ако има засегнати - например СТ или ББ - има начин да потвърдят или опровергаят записа. Надявам се на това. Най-доброто е всички съмнения за участниците в договорки и сделки да се потвърдят или отпаднат още към този момент. До гуша ни дойде от изманици, взели се на сериозно...

    Коментиран от #70

  • 68 Аз съм на позиция

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Имало едно време комунизъм":

    кой каквото има като информация - да го показва. А не после - шкафчета и кюлчета...
  • 69 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "КОЙТО И ДА Е":

    Това не значи до власта да допълзят недостойни и некомпетентни индивиди.
  • 70 Мъка

    0 1 Отговор

    До коментар #67 от "Паулу Куелю":

    Направо не мога да повярвам, че ми говориш сериозно. Та кой ще се почувства засегнат и ще седне да отговаря на това недоразумение. С едно прочитане, ще го вземеш за комично, но не и за сериозно. От където и да го погледнеш, е като черна дреха съшита с бели конци. Има факти човече и то сигурни. Огледай се. С едно прочитане само и ще намериш поне 5 факта, които показват, какъв фейк е. Принципно и един доказан факт е достатъчен. Недейте така. Излагате се. Всеки ден излизат подобни фейкове. Те имат за цел, да промиват мозъци, които не мислят. Има фейкове, които са много истински. Но те са професионални. Това е аматьорско изпълнение. 5 мин. ще ми стигнат да ти сътворя подобен фейк, за който кажеш, колкото и невъзможно да ти изглежда. Значи ли, че трябва да повярваш веднага? Не е ли нужно да го премислиш първо? Помисли! Не е трудно. Намери доказани факти да са ти опорна точка и го прочети пак и ще видиш, как ще ти се види комично.

    Коментиран от #71

  • 71 Паулу Куелю

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Мъка":

    Тошко, разбирам твоята нервност, но начинът по който реагираш е доста тревожен за публиката. Записът е достъпен в мрежата и всеки може да си направи извод дали е автентичен. Тези, които са се почуствали засегнати, от своя страна могат да предприемат логични стъпки да отхвърлят или потвърдят изнесеното. Това е в техен интерес. Иначе ситуацията ви става идентична с тази, при която за ББ излязоха снимки и записи, а той - вместо да инициира съответни анализи, обвини тези, които са направили, даже фалшифицирали и разпространили записите. На това му се казва прехвърляне от болната глава на здравата. В нормалния свят политикът си отива дори само за съмнение в корупция, камо ли за достоверни доказателства. Вие искате да промените правилата на играта, но трябваше да започнете от самите вас. Подложени бяхте на тест за морал и не го издържахте.

    Коментиран от #72

  • 72 Мъка

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Паулу Куелю":

    Жалко. Имах желание да те накарам да се напънеш леко и да помислиш, но когато човек няма желание сам да си помогне, никой не може да му помогне. Като видя такива като теб и ми става ясно, защо в тази държава се пускат толкова компромати. Лошото е, че ви контролират толкова лесно и елементарно.
  • 73 Ура!

    0 0 Отговор
    Ооох... Олекна ми! Щом и секретаря на Бачковския манастир ще е координатор па макар и не духовно лице , всичко си идва на мястото! Като се сетя тези сладури сценаристите де какви скечове правиха с Нафърфорий...!Спокоооо ще си дойде всичко на мястото! Щом царя на чалгата (в пошлия и вид) , който всяка вечер ни се плезеше по рокерски ,че дори хашлашки и в клиповете с мацките гледаме буквално ПОРНО ще ни дава акъл то..... Заслужават си го някои! Но при мен в този аспект съм спокойна! Възпитала съм си децата! Няма да се поведат!Създадоха семейства ,възпитават си децата и се борят за истинска справедливост! Междудругото и с охрана. не се движат!
  • 74 Неочаквано тъп

    1 0 Отговор
    Само Валери Симеонов ще оправи положението, няма цигани, няма телкаджий лъжливи, всички паразити, бой и пак бой.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове