9 Август, 2020 22:15 83 815 211

Николай Марков: Имаме вече успех, един от опасните играчи в политиката е елиминиран

  • николай марков-
  • политика-
  • играч

Коментар на експерта по национална сигурност

Николай Марков: Имаме вече успех, един от опасните играчи в политиката е елиминиран - 1
Снимка: БГНЕС

Експертът по национална сигурност Николай Марков написа във Фейсбук коментар за събитията в страната.

Какво искаме и какъв резултат ще постигнем са две различни неща. Не винаги исканото е желано и не винаги постигнатото е търсено. Затова трябва да се внимава!

Наблюдавам и изследвам много внимателно подводните течения възникващи около протестите срещу мафиотското управление на държавата. Съгласете се, че ББ не се е родил мафиот, нито сам се превърна в такъв. Кръстниците му са живи и здрави, но по впечатляващ начин остават в сянката на прожекторите. В същата сянка са стаили дъх и много лица от специфична клиентела, която направи и легитимира един престъпник като европейски политик. Някои действаха емоционално, други разумно - заради лични интереси, други заради общи интереси, но най-интересните за мен остават кукловодите на които бронираните жилетки са техните непознати имена, сила на влияние и интересни дейности. Много интересни!

Имаме вече търсен успех и един от основните опасни играчи на политическата сцена е елиминиран. Той все още не знае това и има активност, но на практика е повече от мъртъв. Куршумът който го уби беше насочен прецизно и уби още един опасен играч с двойно предназначение. Той също не знае, че е мъртъв, защото стрелбата е със специални куршуми и забавен краен разултат. Остават още три лица и терена ще бъде разчистен напълно.

Дотук беше лесната част! Отварянето, обаче, на ножицата ще позволи на много хищници да влязат в кошарата при агнетата. Затова е важно да продължим още по-разумно и спокойно. Проявеното търпение ще обърка плановете на глутниците, но "главите на водачите им" трябва да се вземат една по една - бързо и безболезнено. Без никакви признаци на външна агресия. Професионално!

След това ще е чисто, но все още не и безопасно. За да стане такова трябва да следваме плана и да разчистим около къщата ни. Това изисква малко повече време и ресурси. През това време може да правим и предсрочни избори ако се налагат, макар, че всичко след тях е напълно обречено на неуспех. Истинският пробив и пълен успех ще се случат около година и половина след това, затова се заредете с търпение.

Не може октопод отглеждан цели 30 години да бъде унищожен за миг. Ще се случи в следващите две-три години и това е оптимистичния вариант, но ще стане. Обречени сме на успех, въпреки всички страховете на отслабените помежду ни. Ще си върнем България!

Пиша го за всички - приятели и врагове. Да си знаят.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 596 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА

    238 608 Отговор
    ЕХА ОЩЕ ЕДИН ЛУД.

    Коментиран от #60, #111, #125, #172, #194

  • 2 КОНТРАТА

    196 365 Отговор
    Отърване от октопода няма, вече са трето поколение!

    Коментиран от #108

  • 3 Последния Софиянец

    788 130 Отговор
    Важното е че гражданското общество се събуди.Протести до дупка.Политиците трябва да се страхуват от народа ,а не обратното.Олигарсите са некадърни и като им секнат държавните пари ще загинат.

    Коментиран от #6, #34, #115, #156, #163, #193

  • 4 МАФИЯ

    386 35 Отговор
    ДА НЕ СЕ ПОЯВИ НОВИЯТ ОКТОПОД.

    Коментиран от #179, #180

  • 5 1234

    77 189 Отговор
    Явно ти си другия лид
  • 6 Бесен Язовец

    220 27 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ако се буди вс.път на десетилетие лека му пръст на това,, общество"!

    Коментиран от #9

  • 7 Циганин

    441 48 Отговор
    Трябва да има наказани, за да знаят следващите. Оставка и затвор.

    Коментиран от #117

  • 8 Поздравления

    479 93 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ Г-Н МАРКИВ!
    КОЙТО ИМА УШИ ДА ЧУВА И ГЛАВА ДА МИСЛИ, ОТЛИЧНО СТЕ ГО КАЗАЛИ,ДАНО ИМАМЕ СИЛИ ДА СЕ ИЗПЪЛНИ....

    Коментиран от #116

  • 9 Последния Софиянец

    369 77 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Затова казвам протести до дупка.Не трябва да заспиваме,щото мафията не спи.

    Коментиран от #15

  • 10 Учуден

    276 41 Отговор
    Еееее, я говори като хората. Какви са тези изявления ? Не е много добре да се говори с намеци и недомлъвки. Давай точно и ясно. Иначе - прилича на индианско писмо. Нали е за всички, не само за индианците ?

    Коментиран от #35

  • 11 Герб Победa Винаги

    167 286 Отговор
    Този човек е под влияние на странни субстанции
  • 12 мурат

    148 10 Отговор
    доган в ИГРАТА ЛИЕЕЕЕЕЕЕ
  • 13 Твърдост

    172 247 Отговор
    Този месия откъде идва и що плещи. Бойко да не подава оставка, че много мераклии се появиха, ще стои до март. Има избори и вкички ще гласуваме
  • 14 Един по Един прави ТИМ

    331 24 Отговор
    Става дума за Октопода ТИМ - най-прозорливата и могъща групировка в България, която заедно с ДПС успя да подчини ГЕРБ още в началото! ТИМ поеха от Варна към София и не срещнаха достойна съпротива! Ще виждате много често "Троянския кон" който е емблемата на ТИМ и емблема на Армеец (-просто са обърнати на ляво и на дясно) да стоят на сгради, автомобили и служебни дрехи ))) СИК и Вис са анексирани от ТИМ - умните останаха в сянка и работят яко раята заедно със ЗАПТИЕТАТА!!!

    Коментиран от #90

  • 15 Бесен Язовец

    159 37 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Те лудите се налудоваха 10 години станаха мулти милионери и милиардери тези сега се сетили хехехехе добре, че господарите от козяк се разсърдиха на префекта заради,, Турски поток " и почнаха да му вадят компронатите та да видите що за стока е!

    Коментиран от #99

  • 16 Другия с коня

    121 27 Отговор
    щом започнахме да споделяме,значи имаме Напредък....Един по един...Не се изпреварвайте...Груповата Терапия дава резултат с постоянство...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    56 75 Отговор
    ★Отварянето, обаче, на ножицата ще позволи на много хищници да влязат в кошарата при агнетата. ★
    ★Обречени сме на успех, въпреки всички страховете на отслабените помежду ни. Ще си върнем България!

    Пиша го за всички - приятели и врагове. Да си знаят.★

    Бай Тодор е възкръснал ли ?

    Коментиран от #76

  • 21 2848

    181 69 Отговор
    Борисов е елиминиран. Остават Пеевски, Гешев и Доган ?
  • 22 Ами

    214 42 Отговор
    Много го увърташ бе брат'чеТ!Ясно е що искаш да кажеш ,само дето лекинко си се пообъркал в сметките ! Това правителство си отива ,и от детската градина занаят,че управлението в такъв формат е аут.По -гладни идват и по -нагли, но ще крадат интелигентно!Ако за 30г. не си разбрал,че от българина политик не става ,а само най-обикновен крадец,значи си безнадежден оптимист,вечно ограбен и лъган!
  • 23 Само

    156 14 Отговор
    хакера да им набара банковите сметки. Може и по рано да си стъпи БГ на краката.

    Коментиран от #136

  • 24 Герб Победa Винаги

    160 99 Отговор
    Престъпник е този в Дубай ,и него се мъчите да легитимирате

    Коментиран от #38

  • 25 Дребен бизнесмен и работодател на 16 работника

    174 104 Отговор
    Имам собствен дребен бизнес от около 30 години и за това време се смениха около 18-20 правителства и мога да кажа при кое от тях бизнесът вървеше по-добре! Но мога да кажа и на младите, че тези протести се организират от жадни за власт, хубава работа и хубави пари в парламента политици, които на следващата година вече са добре там, но протестиращите пак са на протести организирани от следващата партида гладни и жадни за пари и власт политици! Това вече се повтаря всяка година в продължение на 30 години! Аз вече съм подсигурил финансово и материално с бизнес и тежък труд няколко поколения напред, които може да не работят, но дано вие поне имате някаква печалба от тези безсмислени протести по мостовете и не останете разочаровани след няколко месеца! Поне се съблечете и съберете безплатен тен защото това ще ви остане от тези протести! Дано да съм ви бил полезен. Протестирате точно срещу тези, които вкарахте в парламента и въпросът ми е до кога мислите да продължава тази безконечна въртележка да назначавате хора в парламента и на следващата година да ги сваляте с протести??

    Коментиран от #58, #67, #68, #85, #112, #113, #118, #135, #181

  • 26 Бесен Язовец

    179 50 Отговор
    Играта е елементарна за лаици. Цецко Цветанов беше гласен от краварите да детронира Борисов и после да спъне,, Турски поток " обаче Борисов се усети на време и му подля вода с компромата който пратиха до,, Свободна Европа" през Румяна Бъчварова. От тук играте е ясна хранениците на,, Отворено общество " Минеков, Бабикян, Христо Иванов яхнаха недоволството на суверена.И не се залъгвайте компроматите не идват от България. Или играеш с ЕС или с краварите!

    Коментиран от #46

  • 27 Този

    117 207 Отговор
    Не го слуша главата!На идващите избори пак ГЕРБ ще спечели!И патриотите ще са им коалиция!80%!

    Коментиран от #33

  • 28 Рамадан от Мадан

    222 46 Отговор
    Единствения изход...пълен рестарт на държавата, ама пълен. Затваряне на границата и да се изловят и елиминират всякакви гадини, които 30 години грабиха и крадоха народ и държава. Всички,от местните органи на управление да се почва, щото там е голям батак и голяма разсипия. А тия по върховете са на ''течение' и са лесни за излавяне, всички им знаем и кътните зъби..като се почне с агент Николай, Сопола, Шиши и цялата пасмина и дерибеи. Да се разпусне МВР като най-дълбокия извор на бандитизъм, изнудване и разбойничество , а временно функциите да се поемат от армията ( има вече такива прецеденти в историята, например- полицията на NY е разпускана веднаж след като са установени драстични случаи на корупция и след като армията поема полицейските участъци, престъпността веднага намалявас 80%). Да влязат в упавлението хора с неопетнена репутация и млади хора с добро образование...абе да се изметат авгиевите обори до дъно...иначе, последният да угаси лампите на Терминал 2

    Коментиран от #41, #43, #128, #132

  • 29 ЦК на ГЕРБ

    70 17 Отговор
    ген.Гоцев ???!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 РАСО

    78 93 Отговор
    ....този е пил нафта....колкото този е експерт по НС ,толкова аз съм ватман...
  • 33 Псевдопатриотарите

    103 28 Отговор

    До коментар #27 от "Този":

    повече нито власт, нито парламент ще видят.

    Коментиран от #36

  • 34 До учудения

    104 35 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Един средноинтелигентен човек не се чуди на такова изказване, а мисли и му става ясно за какво иде реч.
  • 35 До учудения

    62 25 Отговор

    До коментар #10 от "Учуден":

    Публикувано във факти.бг:

    Един средноинтелигентен човек не се чуди на такова изказване, а мисли и му става ясно за какво иде реч.
  • 36 А дано

    48 73 Отговор

    До коментар #33 от "Псевдопатриотарите":

    Ама 80%!!!Толкова са дебилите в тази държава ,А другите 20 са лош материал !! Нещо различно ли очакваш !3 пъти го избират ....и няма да е за последно!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Джудже

    106 29 Отговор

    До коментар #24 от "Герб Победa Винаги":

    Този в Дубай, че е престъпник, е престъпник, но неговите доскорошни съучастници, които му "скроиха капата" какви са? Освен това е сигурно, че и с Божков ще стане същото като с другите "велики" разследвания на Гешев.
  • 39 Марков

    117 19 Отговор
    Мислех те за по-умен.2-3 години?Кого лъжеш?Себе си или другите?Ще има мъка,мъка и пак мъка за обикновените хора. В една война няма победители и победени,има повече и по-малко загубили,а накрая не е важно кой е победил и кой е загубил,а кой е останал.Успех,романтико!

    Коментиран от #174

  • 40 ЕХАААА

    107 80 Отговор
    ДА ПРИВЕТСТВАМЕ МАЛОУМНИЦИТЕ , КОИТО ЩЕ ВЪРНАТ ИСТИНСКИТЕ МАФИОТИ И РУСКАТА МАФИЯ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА !
  • 41 Абре Рамаданчо

    92 19 Отговор

    До коментар #28 от "Рамадан от Мадан":

    Кой да го направи това!??Сам себе си ли да разследва и осъди!??Да разпуснели полицията!????Къде си расъл,бе!??Сега няма кадри и не могат да попълнят бройката необходими за полицията ,тъй като се иска определено IQ да се покрие ,а такива няма,,щото всичко читово се изнесе!!Ако трябва да се подмени състава на полицията бъди сигурен че ще е само от дебели,Сега поне са полудебили!Да влезнали хора в управлението хора с неопетнена репутация??????Къде ги бе!????

    Коментиран от #77, #83

  • 42 бай боре

    97 41 Отговор
    И тоя не се е наспал. Ало, протестиращите, вземете да поспите, че вече започват халюцинациите от недоспиването.
  • 43 Мафиоти

    75 60 Отговор

    До коментар #28 от "Рамадан от Мадан":

    Като божков и слугата румен радев няма да разрешат !
  • 44 9274

    15 12 Отговор
    Приятел 👍👁️
  • 45 Браво

    71 39 Отговор
    Евалата за написаното! Дано всички Българи мислят така! 😊
  • 46 ХаХа

    65 42 Отговор

    До коментар #26 от "Бесен Язовец":

    Това конспект на позитанските опорки ли е. Разбира се в твоя АНАЛиз липсва Решетншков. Вероятно съвсем случайно.
  • 47 Марков

    89 29 Отговор
    Според мен не си наясно как изглежда картинката в България.Като я няма котката,мишките правят пир.Без Бойко ще започне големия купон в България.Съмнявам се,че сте предвидили последствията.Обшеството в България е изостанало,агресивно и глупаво,ще бъде интересно.А мутрите са единствените,които останаха в Бг,мутрите и милиционерчетата като теб.Ще е интересна вашата битка,но от нея ще страдат обикновените хорица.2-3години хаха,според мем си изпуснал по една нула до 20-30г

    Коментиран от #50

  • 48 Гражданин

    103 20 Отговор
    Все едно слушам Нешка Робева, която разправя за предсказанията на Ванга. Ако имаш нещо да казваш кажи го. С тия недомлъвки каквото и да се случи все ще е вярно.

    Коментиран от #183

  • 49 Дърт Вейтър

    57 27 Отговор
    Болен мозък.
  • 50 Плюсче

    11 4 Отговор

    До коментар #47 от "Марков":

    ... ..+!!
  • 51 ТОЧКАТА

    17 5 Отговор
    А бе вижте още един път ,,КЕЙМАДА,,....Стар филм ,с МАРЛОН БРАНДО ,НО АКТУАЛЕН ВИНАГИ.
  • 52 Европеец

    86 26 Отговор
    Целият проблем е в това, че ограничените хора не вдяват, че в политиката няма добро и лошо, а само лошо и по-лошо. И както изглежда и в протеста е пълно с ограничени хора. И с такива, които се възползват от ограничиността им
  • 53 Здрасти

    58 6 Отговор
    Нали се борим за прозрачност, за яснота, за честност ? Какви са тези игрички пък сега ?
    Говорете ясно, обозначете се - нали всички сте на серията ?!!! Как ще избираме, на врачки ли ще ходим ? Станахте повече от народа, а сладките местенце са малко.....
  • 54 Hoho Boho

    45 23 Отговор
    Всичко ми се проясни, макар че нищо не разбрах.
    Бойко да се маха и след това ще проява цялото търпение на света.

    Коментиран от #56, #167

  • 55 оня с коня

    73 35 Отговор
    И да обясни тоя "Експерт по Нац. сигурност"...ЗА КОГО РАБОТИ,КОЙ МУ ПЛАЩА,КЪДЕ МУ Е РАБОТНОТО МЯСТО?А ето и Призива на Говорителя на НСО към БИВШИЯ Служител,преминал на "Другия бряг":"Крайно време е Н.Марков да развенчае мита ЧЕ Е ПОЛКОВНИК"!Кажи ДИРЕКТНО Марков:КОЯ БЪЛГАРИЯ искаш да си Връщаш,КОИ СТЕ ВИЕ, И по кое време България е била ВАША?

    Коментиран от #64, #71, #86, #184

  • 56 Нелогично

    40 5 Отговор

    До коментар #54 от "Hoho Boho":

    С други думи да настъпваме все същата мотика до живот.

    Коментиран от #59

  • 57 Герб Победa Винаги

    31 23 Отговор
    Аве ти навсякъде ли ще се хвалиш с първия милион бе ,моргел
  • 58 Гост

    64 20 Отговор

    До коментар #25 от "Дребен бизнесмен и работодател на 16 работника":

    Нищо конструктивно не каза, освен че се похвали. Сега си представи,че утре властимащите ти откраднат бизнеса, защото това си е нормално явление в днешно време! Та как би изглеждал твоя коментар, представяйки си го?
  • 59 Hoho Boho

    31 16 Отговор

    До коментар #56 от "Нелогично":

    С други думи - повече няма допуснем такова управление.
  • 60 някой си

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА":

    Без съмниие, ама няма да е последният !
  • 61 Жоро

    51 39 Отговор
    Тоя пък кой го пита.Напусна НСО поради некадърност.Сега и той иска да намаже от ситуацшята.
  • 62 Човека

    15 5 Отговор
    Каза бай Тошо е отстранен, следва Пешко
  • 63 САМО ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ

    45 25 Отговор
    Дай Боже да е прав човека и тази сган да се очисти завинаги от властта на държавата!Дай Боже и всичко заграбено да им се конфискува и бандитите заговорници срещу собственият си народ ,до последно да чукат камъни по кариерите за новите магистрали и тунели....

    Коментиран от #65

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хаха

    60 2 Отговор

    До коментар #63 от "САМО ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ":

    Ти явно не разбираш как се движи света,като повечето хора.Не си виновен,не си длъжен да знаеш.Врътката е такава,че най- много да се сменят едни кланове с други.За такива като теб не е предвидено нищо и в двата случая.Марков няма да страда като обикновените хора,на него му се плаща да прокарва интереси,не да копае домати.А този ,който копае домати,той ще си копае и при тези,и при онези-просто.

    Коментиран от #185

  • 66 шшшшшшшшшшш

    49 13 Отговор
    Марков, не ти се отрази добре на възпитанието участието на времето в Афера. О там се научи да лъжеш и мажеш и да оставяш на електората да се чуди какво си казал.
    Ми по комунистически - кажи ги вече тия елиминираните, че нема да можем да заспим?

    Коментиран от #144

  • 67 До колегата с осигуровките

    44 10 Отговор

    До коментар #25 от "Дребен бизнесмен и работодател на 16 работника":

    Колега (ако се занимаваш наистина с бизнес) трябва да си наясно, че единственото сигурно е илюзията за просперитет, която си си втълпил е обречена. Няма вечно щастие, както и обратното. Работата за едно по-добро обществено управление е единственото, което има смисъл. Общество на бедстващи и нещастни хора е общество обречено на провал и катаклизми.
  • 68 Бачо Киро

    48 10 Отговор

    До коментар #25 от "Дребен бизнесмен и работодател на 16 работника":

    Не обяснявай колко си се подсигурил, да не и ти да изгърмиш с бизнеса си... Няма да си първият, няма да си и последният. Докато не ти се случи на теб е лесно да викаш "какво толкова, все тая кой управлява"... Всичко си има граници, особено колко простотия може да понесе един народ. У нас отдавна трябваше да бъдат ударени през врата, понеже не ги ударихме през пръстите преди 30 години.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 месара

    62 27 Отговор
    щом за импексова и фигуранта не споменава направете си сметка кого обслужва ! подведоха ви , яхнаха ви и жална ви майка ! същото се случи и -‘ 89г.
  • 71 77777777

    36 23 Отговор

    До коментар #55 от "оня с коня":

    на тебе тоя Марков не ти дължи никакво обяснение но е ясно едно ще си върнем тая българия сега дето е твойта дето да не можеш да си юркаш коня коняр прост
  • 72 АМОН

    44 40 Отговор
    ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ!!
    ВРЕМЕТО Е НАШЕ!
    ЗА ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ БЕЗ МУТРИ , БЕЗ АГЕНТИ НА ДС каквито са БОРИСОВ /БУДА/ , ДОГАН /САВА/ , КАРАКАЧАНОВ /ИВАН/ , ПЪРВАНОВ /ГОЦЕ/ ......

    НЕКА НЕ ДОПУСКАМЕ ШОУМЕНИ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ БЪДЕЩЕТО НА ПРОМЕНЯЩАТА СЕ ДЪРЖАВА В ТЯХНО ШОУ!!

    ДЪРЖАВАТА ИМА НУЖДА ОТ ХОРА КАТО НИКОЛАЙ МАРКОВ , ОТРОВНОТО ТРИО , И ХОРА КОИТО ДА ПРАВОРАЗДАДАТ ЗА УБИТИТЕ НАДЕЖДИ НА ХОРАТА , ЗА СЪСИПАНИТЕ ЧОВЕШКИ СЪДБИ , ЗА СМЪРТТА НА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ПОСТАВЕНИ В СИСТЕМАТА НА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ, КАКЪВТО МОЖЕ ДА ИМА САМО В ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА В ОСВИЕНЦИМ.

    ОБРЕЧЕНИ СМЕ ДА ПОБЕДИМ!!
  • 73 По-полека с фотошопа

    27 7 Отговор
    и по-малко мистика в изказа, ако е възможно.
  • 74 Експерт хаха

    44 20 Отговор
    Това дебело момче,което се нарича "експерт",каза преди дни,че биячите от конференцията са служители на НСО,сега използва думички от екшън филми без имена,ако това не е толуп,здраве да е.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Рамадан от Мадан

    53 6 Отговор

    До коментар #41 от "Абре Рамаданчо":

    Абе приятелю...какво IQ да покриват бе...ми те не могат да си разчетат написаното от себе си. Колкото пъти ми четат актовете, толкова пъти хъкат и мъкат, като Сашо Диков след две ракии бе..Не ги ли виждаш и на протеста как са охранени като гигенски биволи, ама грам мозък нямат в черепните кутии. Какви повече доказателства са необходими за да се докаже че МВР не е страж на реда и закона, точно обратното-най-изпечените бандюги и мошенници са точно в техните редици..да ти давам ли примери за пълната им некомпетентност ..да си спомняш как се избиха едни други като кучета през 90тте в ''Дружба''..ами в ''Люлин''...Я си спомни последните скандали -ГДБОП-охраняват и закрилят наркотрафика, Гранична-захлебват 40-60000лв/месечно от трафик на мигранти..ами НСО...там пък е най-гнусната история-поръчкови убийци, ''бивши'' полицаи контролират търговията с плът в нощните клубове, даже си имат собствена такси-компания да развозва държанки по адреси...А за Данчо катаджийчето и неговата групичка, какво да кажем,а?Да си спомним и един техен министър, дето мочаше из шадраваните и си правеше седянки с мутрите на басейн ''Спартак''...предишния пък започна трудовата си биография като шофер на Мето...Смрад, не, страшно вони от към ''6ти септември'' 29..И не е вярно че не може да се разрине тая клоака, има свестни хора и то достатъчно, само воля се иска и желание за промяна.И твърда ръка, ма много твърда ръка...и да мете наред...
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Алфа Ромео

    28 18 Отговор
    Мафията явно е много дисциплинирана, работлива и неспяща структура за разлика от българското общество, дано този път нещата да се променят безвъзвратно!

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Гост

    25 16 Отговор

    До коментар #79 от "Алфа Ромео":

    Както виждам и вие НЕмафията не спите хахах.А това на орлов мост са сомнанбули съвсем случани де.
  • 82 Пернишкио винкел

    10 8 Отговор

    До коментар #80 от "съгласен":

    Абе ти се не пЕни толкова, че се не знае знае ли се. Да не ти стъпи катър с предните крака в джобовете....и да ти диша на пресекулки във врата!!! Такива пукачи като тебе наш как огъват винкело с гърбината....
  • 83 Лангър Мангъров

    35 16 Отговор

    До коментар #41 от "Абре Рамаданчо":

    Какво IQ, не ме разсмивай. Ти май не си срещал на живо Бг полицай...особенно тия, дето са на улицата, сред хората..Приятел, говорил съм със сръбски полицаи, с гръцки, с немски, с френски...в сравнение с техните, нашите и за бостански плашила не стават, приятелю...не ставааат, не стават.Тия са само с мисълта как да изнудят някой гражданин, как да откраднат нещо ..закон ми пазели, мършите. Ако им рамениш обувките, ще се утрепят, ама няма да разберат какво е станало и защо стъпват накриво, там е събран целия шкарт( отпадък) събиран от селата и махалите. Като ги гледаш в кордона, всичките еднакви, яки на бичета, нискочели и отдалече си личат че нямат нищо в черепните кутии( то ако имаха, щяха да са инженери, архитекти или поне стругари) Уважаващ себе си човек не би отишъл в тая клоака....като им чуеш само обясненията защо са влезли в МВР и ти става ясно колко им е товара на раменете.

    Коментиран от #84, #93

  • 84 Каквото повикало, такова се обадило

    19 19 Отговор

    До коментар #83 от "Лангър Мангъров":

    Това е "матряла" на кратуната, моделиран по негов образ и подобие. Сладкото е, че точно те ще му забият последния нож като намалеят парите. Ха! "Преторианската гвардия" на БОКО ТИКВАТА!
  • 85 тези 16

    33 4 Отговор

    До коментар #25 от "Дребен бизнесмен и работодател на 16 работника":

    колко поколения се осигуриха на пред след като имат Вашия пример . Сигурно хич не им пука ако утре спрете работа. Тежък ,къртовски труд пада други да вършат работата за което са наречени работници. Експлоатацията на човек от човека и алчността са в корена на всичко. Който не може поради някакви условия да командва и експлоатира хора си отглежда животни със същата цел. Обогатяване и алчност. А този дето е "Работник" с една заплата се самозаблуждава с временна състояние на стабилност и доволност. В повечето случаи да си покрие разходите и да не иска пет дни след заплата заеми за да изкара месеца. Много станахте работодателите тук и затова няма индеанец. Циганин ще ти работи скоро и ще прокопсаш.
  • 86 Катъра

    11 13 Отговор

    До коментар #55 от "оня с коня":

    добруджански с рентите изпоти ли се на полянката в Техно парка ? Много труд и пот фърли на туй слънце. Също като при жетва на ръка. Ма пък си милионер щаслив от Герб . Той Слънце Ви каза -Работа ,работа и пак работа . Инак ренти йок чоджум. Ша ти ги вземе и на теб и на брат ти Иванов.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Стара снимка на домашната идилия

    13 10 Отговор
    Снимката е архивна, в момента премиера е със повече Тен, сенки покрай очите правена е през Земен сезон, дървата около камината потвърждават!
  • 89 Зимен

    3 3 Отговор
    Зимен
  • 90 Просто погледнете

    17 6 Отговор

    До коментар #14 от "Един по Един прави ТИМ":

    каква и къде е получена подготовката на лидерите на ТИМ. Може да ви харесва или не - но е факт. Поредното доказателство, че преобразования може да се издигне, но " успехите" му са временни и падането - закономерно - а подготвеният и далновиден не се поддава на конюнктурата, а я използва и създава успешно.
  • 91 Ели Оригинал

    54 11 Отговор
    Прав е, не само ББ е виновен, а и кръговете, които го издигнаха - генералите от ДС. Бриго Аспарухов и другите, които ходиха при царя.
    Задължително трябва да се избере много силен нов главен прокурор, хора като Гергов, Добрев, Пеевски, Доган, Пръмова, Каракачанов, Симеонов, Трайчев 33% държавен дял продава акции на бившите си работодатели и няма злоупотреба с власт, Велчев - митниците и държавните книжа прекарани през бивши работодатели, Дянков 2 милиарда НЗОК - слаби обвинения и не могат да ги осъдят.
    Кунева Пръмова - Париба, Костов - фондацията Сорос.
    Михайлова - с една заплата купи няколко апартамента с гаражи за милиони. Софиянски - размина му се. Янчулев -източване на язовир.
    Плевенлиев и Прокопиев - имоти за милиони и Каолин.
    Цветелина Борисловова -бизнес, банки, хотели, фотопаркове.
    Вноса на боклуци. Бивши депутати собственици на перки, фотоволтаици, ВЕЦ-ове, ТЕЦ0ови, Долорес Арсенова, Сербезова, Лъчо Мозъка, имотите на депутати ГЕРБ, политически чадър над Марешки и некачественото гориво.
    Къде отидоха парите от износ евтин ток Козлодуй.Роднини на политици, Концесии, роднини на кметове, общинари, ДНСК трябва да се смени. Заплати в НС 2000 лв. без бонуси, заплати администрация 1500 лв. без бонуси.

    Цялото бандитско и лобистко законодателство трябва да бъде ревизирано и отменено, а депутатите приемали законите - осъдени.
    Главният прокурор трябва да бъде избиран както в Румъния.
    Огромни чистки в прокуратура и съдебна система трябва да има.

    Коментиран от #98

  • 92 Промени

    45 11 Отговор
    Ново дело срещу Цветанов, и в затвора, а не да ми прави политически проекти и да го интервюират мисирките.
    Първата работа на новите е: смяна на ЦИК, машинно гласуване в БГ, електронно в чужбина, и засилено меж. присъствие.
    Смяна на Закони за избор на главен прокурор-Румъния.
    Изчистване на Съд. с-ма.
    После се почват поръчковите медии - колко и какви пари са минали през тях. Фирми обслужващи статуквото, подставени лица - перящи пари.
  • 93 pasi

    13 7 Отговор

    До коментар #83 от "Лангър Мангъров":

    ето го бе болния от нихилизъм и чуждопоклничество дойде е сега соросоидите ще ти се израдват и тия фащ престъпниците от ран-т дето работеха усърдно да има повече нихилисти а не шовинисти каквито са сърбите...

    Коментиран от #96

  • 94 pasi

    33 0 Отговор
    Един от най-опасните играчи от монтерй не е ли любен гоцев...
  • 95 Кукловодите на Прехода

    41 1 Отговор
    Всички кукловоди на БГ в момента са в чужбина.
    Тук там в книгите на Калин Тодоров се споменава кои са - едно име като Русев да е споменавано в медиите, какво става с родата на Гоцев.
    Генералите от ДС, завладяли каналите за контрабанда.
    В САЩ, Лондон, ЮАР, Аржентина, Бразилия - там е заровен кокъла.
  • 96 Соросоидите

    36 6 Отговор

    До коментар #93 от "pasi":

    Соросоидите власт няма да видят.
    Нека да ходят по площадите, народ се лъже един път.

    Коментиран от #100

  • 97 Мордекай

    34 9 Отговор
    Още един теоретик фантаст , факти, къде са фактите , покажи фактите , имената .Каква е тая приказка която нахвърли агнета , вълци куршуми с изместен център , фолклор. Много обичате да хвърлите някаква измислица в пространството и да оставите хората да си фантазират върху нея , сами да се вкарат във филма. Смешник
  • 98 pasi

    44 1 Отговор

    До коментар #91 от "Ели Оригинал":

    а законите дето са си приели за давност че сроковете били изтекли а убийствата неразкрити а нотариусите с пълните гуши като пеликани дето в нито една европейска страна няма толкова забогатели нотариуси като българските...

    Коментиран от #105

  • 99 pasi

    17 1 Отговор

    До коментар #15 от "Бесен Язовец":

    Да ама има ИНТЕРНЕТ и никъде не могат да се скрият всичко е там а да не говорим че първия сателит е български и е още преди ран-т...
  • 100 Истината

    24 8 Отговор

    До коментар #96 от "Соросоидите":

    Арман Агоп Бабикян е член на Управителния съвет на Клуб Отворено общество Варна а през 2012 г. получава награда за граждански принос, присъдена му за 20-годишнината на клуб „Отворено общество“ – Варна.

    Коментиран от #114

  • 101 pasi

    33 0 Отговор
    предлагам закона дето си го гласуваха да си вържат гащите за студените случаи на убийсва да няма ДАВНОСТ както е по другите държави ...
  • 102 близнак

    30 13 Отговор
    само бойко да издържи-знаем ,че всички в него се целят
  • 103 Гост

    14 5 Отговор
    Промяна е постига с промяна на възприятието на реалността извън нас и на самите себе си,защото докато мислим действаме като жертви ние ще си продължим да приличаме насилници тарикати за да ни доказват колко сме прави за себе си.
    Анализатори много излизат в подобни моменти и ситуации,но от приказки само полза няма.
    Нужни са и действия.
    И не е вярно,че са нужни години,всичко става за миг.
    Време няма,има само тук и сега.
    Да се ровиш в миналото и да глобяваш някой за каквото е направил промени ли това нещо в настоящето?
    Човек в повечето си време говори и мисли за неща извън реалността в която е,а като не в настоящето той живее ли или спи и пропуска живота?
    Като попитали Джон Ленън какъв иска да стане,той отговаря щастлив.
    Не разбра въпросът казала учителката.
    Не,вие не разбрахте живота.

    Коментиран от #186

  • 104 Висаджии не останаха, но Сикаджии има

    19 3 Отговор
    Едни станаха Банкери, Бизнесмени, Политици и какво от това???
  • 105 Ели Оригинал

    28 4 Отговор

    До коментар #98 от "pasi":

    В САЩ един печат нотариус е ДЕСЕТ ДОЛАРА - тук 150 лева.

    Коментиран от #187

  • 106 модулен модуС

    28 20 Отговор
    Докато Лилана е в ареста с НЕЯСНИ обвинения , а Бойко , Домусчиев , Пеевски , Маргини , Маджовци и други подобни са на свобода , та даже колат и бесят на воля , НИЩО НОВО НЯВА ДА СЕ СЛУЧИ ! Щом Гешев нарича Борисов с думата ШЕФЕ......какво искате ?
  • 107 Гост

    23 16 Отговор
    Г-н експерт,като те гледам много злоба има в теб.Да не си брат на Божков?

    Коментиран от #110

  • 108 Иска но не може

    10 17 Отговор

    До коментар #2 от "КОНТРАТА":

    Този , бивш чобанин от НСО , много сериозно, го е захапало кучето!
    Полковник бил, като знам , как Доган " нагизди " , Бойко Борисов за генерал, та чак ми се повдига . ..
  • 109 Камен

    16 7 Отговор
    България трябва да върви към федеративно управление. Партиите само пречат за нормалното развитие. Народно събрание избрано от представители на отделните окръзи и експертно правителство избрано от това НС. Но без имунитет и сменяемост във всеки един момент на корупция или насправяне със задълженията.
  • 110 Поковник виждаш ли гората

    14 11 Отговор

    До коментар #107 от "Гост":

    Не е брат на Божков , от време на време, му се иска, да е някой ,но
    дърветата му пречат, да види гората!
    Експерт по " шумкарските "революции!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Ели Оригинал

    19 9 Отговор

    До коментар #100 от "Истината":

    Вие чудите ли се защо синдикатите не протестират?
    Там буквално вони - станали са шефове на бордове и дружества, представа си нямате за какво става въпрос.

    Моята партия е на Минчо Христов, ако се появят млади образовани хора с добри платформи ще гласувам за тях.
  • 115 Мутра

    15 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Е пич еми че нали тези протести са в полза на олигарсите а ти казваш че са против тях да не си се объркал нещо като гледам лицата от протестите начело с лумпените отровно трио еми че те сека вечер са Пянич дрогирани и в екстаз за това са си повярвали и са толкова екзалтирани трябва да са благодарни на Баце че не разрешава на полицията да им строши главата и на д-р ден никой няма да се покаже ако им машината по 1000лв глоба никой нема да се появи повече като с маските градинките беха пълни сложиха им по 5000лв глоби и на другия ден немаше живо пиле

    Коментиран от #121

  • 116 Бивш от нсо

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "Поздравления":

    Щом божков е светец вече се знае от къде идват парите
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Ха ха

    14 10 Отговор

    До коментар #25 от "Дребен бизнесмен и работодател на 16 работника":

    Аз вече съм подсигурил финансово и материално с бизнес и тежък труд няколко поколения напред,. - Бойко ти и тук ли пишеш бе, или Севдето?
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 SAAB

    16 3 Отговор
    Двама убити.....ама те НЕ знаели !
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Фичо

    19 6 Отговор
    Марков, какво вземаш, че нищо не разбрах от това тронно слово за агнета и глутници. Ако имаш да казваш нещо съществено, кажи го направо, без заобикалки. Иначе си много скучен.
  • 123 Нищо не ти се разбира

    20 6 Отговор
    какво бръщолевиш бе,госин Марков
  • 124 До Факти

    22 5 Отговор
    Н.Марков е работил в НСО, охранител, а не в ДАНС, какъв експерт по национална сигурност е ??? има си теории човека ама нищо конкретно .....
  • 125 умно село

    8 12 Отговор

    До коментар #1 от "ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА":

    Дай Бог повече такива "луди" като него!
  • 126 Ам Бубаджан

    15 5 Отговор
    Какъв точно експерт по сигурност се явява този младеж?
  • 127 незнайко

    13 1 Отговор
    Този господин да не се кани да напише роман без ИМЕНА ? ГЛУТНИЦАТА си е взела достатъчно ХРАНА за две поколения без да правят нищо. Ако пък завъртят парите си не ми се мисли !!! Някой да знае къде е ПЕЕВСКИ СЕГА ??? Няма да се учудя ако е като останалите извън БЪЛГАРИЯ !!! Само за Доган знаем, че е тук, НО ДОКОГА ???
  • 128 митак

    9 4 Отговор

    До коментар #28 от "Рамадан от Мадан":

    И к'во ся, почваме ВОСР ли, що ли? Къде е крайцера "Аврора"?
    А Ленин всегда живой? Нет, да здравствует Путин!

    Коментиран от #141

  • 129 Гражданско образование

    16 2 Отговор
    Господин Марков, звучите като източен мъдрец. Витиевати фрази - нищо ясно и конкретно. Не споменавате обаче на кого служехте и кого охранявахте преди 20 години. Сигурно същите сега Ви плащат да пишете тези безсмислици.Все по поръчки се действа. А какво Вие в частност сторихте за добруването и проспериета на родината? НИЧЕГО! Срамота! Български офцер?!
  • 130 Кой

    16 4 Отговор
    Все едно чувам Кашпировски ! Е на такива ли да вярваме, че са новите кукловоди. Да беше казал, кой стой зад него ? Кой ? Приликата не е случайна.
  • 131 Гадос

    15 8 Отговор
    ...Експертът по национална сигурност Николай Марков... Е ако такива ни са експертите по национална сигурност тежко и горко за страна та ни. Такива като този са на една крачка до кървав репресивен режим !

    Коментиран от #134

  • 132 ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА

    16 0 Отговор

    До коментар #28 от "Рамадан от Мадан":

    ДОБРЕ БЕ ПИЧ.СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБЕ,АМА НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ.ПРОСТО МАНТАЛИТЕТА НА БЪЛГАРИНА Е ТАКЪВ.ГЛЕДАШ ГО СВЕСТЕН,СКРОМЕН,УМЕН,УВАЖИТЕЛЕН И СИ КАЗВАШ:НАЙ-СЕТНЕ ПОПАДНАХ НА ЧОВЕК.ИЗБИРАШ ГО ДА ВОДИ ДЪРЖАВАТА И СЛЕД МЕСЕЦ РАЗБИРАШ,ЧЕ Е ПОРЕДНИЯ,КОЙТО ТЕ ВОДИ КЪМ АДА(СПРАВКА,,ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА"ОТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ).ТАКА ЧЕ,ДОКАТО БЪЛГАРИНЪТ НЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ АЛЧНОСТТА СИ,ОТ ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА,ДЪРЖАВАТА НИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!
  • 133 ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА

    8 1 Отговор
    in Englishen francais
    ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА
    Посветено на всички, които ще кажат:
    "Това не се отнася до мене!"

    - Кой си ти? - попита го Дяволът...

    - Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя. О, колко е грозна земята и колко са нещастни хората!

    Това говореше млад момък, с изправено чело и стиснати юмруци. Той стоеше пред стълбата - висока стълба от бял мрамор с розови жилки. Погледът му бе стрелнат в далечината, дето като мътни вълни на придошла река шумяха сивите тълпи на мизерията. Те се вълнуваха, кипваха мигом, вдигаха гора от сухи черни ръце, гръм от негодувание и яростни викове разлюляваха въздуха и ехото замираше бавно, тържествено като далечни топовни гърмежи. Тълпите растяха, идеха в облаци жълт прах, отделни силуети все по-ясно и по-ясно се изрязваха на общия сив фон. Идеше някакъв старец, приведен ниско доземи, сякаш търсеше изгубената си младост. За дрипавата му дреха се държеше босоного момиченце, и гледаше високата стълба с кротки, сини като метличина очи. Гледаше и се усмихваше. А след тях идеха все одрипели, сиви, сухи фигури и в хор пееха протегната, погребална песен. Някой остро свиреше с уста, друг, пъхнал ръце в джобовете, се смееше високо, дрезгаво, а в очите му гореше безумие.

    - Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци ми са братя. О, колко грозна е земята и колко са нещастни хората! О, вие там горе, вие...

    Това говореше млад момък, с изправено чело и стиснати в закана юмруци.

    - Вие мразите они
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 обикновен човек

    11 2 Отговор

    До коментар #25 от "Дребен бизнесмен и работодател на 16 работника":

    Ами хубаво си подсигурил поколенията,а тези който те направиха богат с какво ги подситури?
    Сещаш се,за тези 16 роба които си използвал.
  • 136 Пенсионер 200

    11 2 Отговор

    До коментар #23 от "Само":

    Доизкажи се бе, приятел: "Защото не могат да докажат произхода на парите и ще бъдат тихи като пръднали в църква!"
  • 137 ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА

    9 0 Отговор
    ГОРЕЩО СЪВЕТВАМ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ,ДА ПРОЧЕТАТ ЦЯЛОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ХРИСТО СМИРНЕНСКИ И ДА СИ НАПРАВЯТ СЪОТВЕТНИТЕ ИЗВОДИ!
  • 138 НАБЛЮДАТЕЛ

    17 0 Отговор
    Абсолютно съм съгласен с вас,за това което казвате,че големите кукловоди на глутницата, седят в тъмна сянка. Не са ли вече много стари ,като ген.Любен Гоцев,който чукна 90 год. и е спряган за главният на мафията у нас ,след разстрела на топ мафиота А.Луканов.Нали лично той определяше от мутрите :кой да живее и кой да умре.
  • 139 Цоньо

    13 10 Отговор
    Кой е този глупак дето ни разправя басни.И той ли е от от тези дето ни тласкат към Путин и Росия.
  • 140 Кирил

    15 7 Отговор
    Служебно правителство само след предварително одобрени от нас премиер и министри.Котка в чувал няма да купуваме.Радев казва ясно и конкретно имена и ние ги преслушваме.Това е гаранцията.Статията е ченгеджийски бълвоч
  • 141 Пернишкио винкел

    8 4 Отговор

    До коментар #128 от "митак":

    Какъв Ленин бе, какъв Путин....ти въобще в час ли си или сега се събуждаш..или си от тия, дето крадоха като не видели толкова години и сега трека ги тресе, че могат да си вземат от манджата

    Коментиран от #164

  • 142 Спас безделника

    17 1 Отговор
    УВАЖАЕМИ Г-Н МАРКОВ, МНОГО МИ ХАРЕСВА ВАШИЯ ЕНТУСИАЗЪМ, НО СВЕТЪТ ВЪРВИ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАКОНИ. КОЙТО ГИ ПОЗНАВА В ДЕТАЙЛИ, ТОЙ ПЕЧЕЛИ ИГРАТА. БЕЗ ДА ПРЕТЕНДИРАМ ЗА ВСЕОБХВАТНОСТ, ЩЕ СЕ СПРА САМО НА ЕДИН:" ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ". ВСИЧКИ ЗНАЯТ ТОЗИ ЗАКОН, НО ИМА ЕДНА ПОДРОБНОСТ: МАЛКИТЕ ПАРИ ОТОВАТ ПРИ ГОЛЕМИТЕ. ТОВА ВСЪЩНОСТ Е ЗАКОНЪТ ЗА ГРАВИТАЦИЯТА В ОБЛАСТТА НА ИКОНОМИКАТА. АКО ПРИЛОЖИТЕ ТОЗИ ЗАКОН В СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ СЕ ПОЛУЧАВА СЛЕДНОТО: ТОЗИ ПОЛИТИК-ОЛИГАРХ, КОЙТО СПОРЕД ВАС Е ГРЪМНАТ, НА ПРАКТИКА САМО Е ПРЕДУПРЕДЕН, ЧЕ НАВЛИЗА В ПО-МОЩНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ, ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН САМО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ПАРИТЕ МУ ТРЪГНАТ НАТАМ. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ. ВЕЧЕ СТАВА ЯСНО ЗАЩО ОЛИГАРСИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА РАЗРУШАТ ДЪРЖАВАТА, НАЛИ? ГОВОРЯТ ЗА ФЕДЕРАЦИЯ, ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ, ЛИБЕРАЛИЗЪМ И ВСИЧКО, КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕЙНИЯ РАЗПАД. ПРИМЕР Е ДПС: АКО ПАРЛАМЕНТЪТ ВНЕДРЯВАШЕ РЕШЕНИЯ, ДИАМЕТРАЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНИ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА ДПС, ЦЕЛИ РЕГИОНИ ЩЯХА ДА ПРОСПЕРИРАТ. ОТКРИТ, ОБАЧЕ, ОСТАВА ВЪПРОСА: ДОКЪДЕ ТРЯБВА ДА СТИГНЕ ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛУЧИ ЧЕРНА ДУПКА! А БЕ КАКВО ТИ ЧЕТА ЛЕКЦИИ: ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ И НАЙ - МАЛКИТЕ ГРЕШКИ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ! Лекцията ще довършим после.
  • 143 ГОСТ 1

    12 11 Отговор
    Марков,много си жалък за да даваш оценка на каквото и да е.Ти си от хората за които казват,че не стават и за чеп за зеле.
  • 144 Чичо Митко Пенев

    12 1 Отговор

    До коментар #66 от "шшшшшшшшшшш":

    Е как, бе, всичко е ясно - тия двамата ще уволнят ония другите, третия и осмия вляво... горе... кариес..
  • 145 вИрусолог

    7 4 Отговор
    Марков, Марков, това за кукловодите може и да е вярно! Но и ти няма да ги видиш, чоджум. Колкото ще видиш и тези, които дирижират инфодемията "Ухански грип"! Умиране ще има, чоджум, оправяне - не!
  • 146 pepi 52

    9 7 Отговор
    николайчо,тази сутрин взема ли си лекарствата,или трябва пак да отидеш на преглед в КАРЛУКОВО ПРИ ОНАЗИ ДОКТОРКА,КОЯТО СЪЩО Е МЕРАКЛИЙКА ЗА НЯКАКЪВ ПОСТ В НОВАТА ДЪРЖАВА ЗА КОЯТО БЛЕНУВАТЕ!

    Коментиран от #161

  • 147 За един прЕятел питам

    13 2 Отговор
    КГБ и ДС си изпипват "играта" като по учебник. Тях кой ще ги спре? Само питам.
  • 148 Червените цървули

    11 8 Отговор
    Личи си че момичето е обучено от Москва, сто процента син на комунистическата партия...цървул
  • 149 Никифороф

    15 14 Отговор
    ФАКТИ, престанете да публикувате статии платени от Божков срещу законно избраното Българско правителство!
    ФАКТИ открито и явно подкрепят Божков в стремежът му да свали правителството!!!!
    Колкото и да ви е платил Божков, малко достойнство нямате ли, подкрепяте ПРЕСТЪПНИК!

    Коментиран от #158

  • 150 Минчо Куралски

    6 2 Отговор
    Брех , имаме вече успех ...... Айде бе .... Сега ще настане едно съревнование кой е майка на успеха . Голямо самочуствие . Да не вземете да се сбиете с Отровното Трио , Очаквам и да се сбият помежду си , а Доганчо и Пеевски ще ви се смеят отстрани ,щото ББ ще го свалите ,ама той е просто един голям БУШОН , АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ.
  • 151 гено

    8 5 Отговор
    добре бе, кой е тоя псевдо някой си тъпоглавец, че постоянно ни бутате малоумните му мнения. вижте само какъв неразбираем бълвоч е написал,излагате се факти, престанете да публикувате мненията на ояли се търтеи.
  • 152 войводата

    8 2 Отговор
    МАЧКАЙТЕ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ОГРАБИЛА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН
  • 153 войводата

    6 2 Отговор
    МАЧКАЙТЕ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ОГРАБИЛА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН
  • 154 вили

    7 5 Отговор
    ТОЯ Е ЛУД ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА А ВИЕ СТЕ ДИБИЛИ ЧЕ НЕ СХВАЩАТЕ ТАКА ЛИ
  • 155 Тошко

    9 2 Отговор
    Сутринта ни "спаси" БожкоФ, на обяд този МаркоФ, до довечера очаквам още двама "спасители"............. мама!
  • 156 0001

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Събуди се друг път. Лапа яко парите на БКП за да ходи на протестите...

    Коментиран от #159

  • 157 ПРЕСА

    9 3 Отговор
    само суджуците и мутрите не разбират какво говори
  • 158 зоргев

    3 1 Отговор

    До коментар #149 от "Никифороф":

    никифоров,позоваваш се на съдебни решения или си пийнал в ранния следобед. а може ли да посочиш кои са двамата "отстреляни" вече?
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 9684

    9 3 Отговор
    Какъв е пък този от студио Х? Това, че плещи разни недомлъвки за изход с добър край, не значи, че трябва да му се вярва. Както и на Черепа - хората излизат на протести всеки ден, той щял да се завръща в Парламента с нашите гласове! Ами натикайте в Парламента по-добре кокошкарите от затвора: по-малката вреда за България. Кои идиоти пък отидоха да молят Доган за помощ на плажа до неговия сарай? Или пък им се усладиха безплатните сладоледи?! По-добре да се помолят на аллаха в бившата църква Света София. Българи, ей, събирайте си ума, че съвсем го загубихте, хора! Мислете, мислете, винаги мислете хубавичко... Че все от ума си патим...
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 СТРАНДЖАТА

    5 4 Отговор
    вярно ли има още хора в българия които вярват на шайката на суджуците питам само
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Да, Русия

    2 4 Отговор

    До коментар #141 от "Пернишкио винкел":

    Пернишки овен
  • 165 бивш разкаял се ком

    8 7 Отговор
    Жиголо на Путин и Радев!
  • 166 8888888

    6 9 Отговор
    Дрън-дрън та пляс. Винаги съм се чудил, защо журналистите търсят мнението на този??? Аз съм поразен от празните му размисли.
  • 167 Той

    7 6 Отговор

    До коментар #54 от "Hoho Boho":

    Много сте неинформирани. Христо Иванов ИЗГЪРМЯ.... ЗАЛОВИХА ГО КАК ЗАГОВОРНИЧИ. ВКИЧКИ САЙТОВЕ ПИШАТ ЗА ТОВА. А ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ. ПРОСТО СТЕ ЖАЛКИ.
  • 168 7777

    10 10 Отговор
    демокрацията трябва да бъде защитена от безумието на шепа платени лумпени излязли на улицата да създават безредие хаос чието малоумие и дързост преминават всички граници на демократичната държавност.Призовавам полицията да се справи с този хаос по примера на другарите руски милиционери които направиха публична демонстрация за справяне с такива улични мероприятия
  • 169 възпитаник

    13 7 Отговор
    октопода е б.м.б. гешев шиши и сокола оставка,ревизия и затвор за крадците на народа
  • 170 Другоселец

    7 8 Отговор
    Николай Марков : - Нападателя на Полина Паунова е от НСО. Време е да се скриеш дърдорко.
  • 171 Вангелия

    13 3 Отговор
    и ке се появат сек,ви "експерти", шамани и претенденти за овчари, за да ви подготвят отново за следващото стриганье, доенье и .. заколение
  • 172 Леля гошкс

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА":

    Кой ти ли? Не отговаряй това е ирония.
  • 173 тц тц

    6 3 Отговор
    Тоя кой е , от къде изкочи и чия играчка е. Аааааа на Черепа
  • 174 Булгар

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "Марков":

    Този не романтик а абсолютен полуумник. Само не знам кой го е излъгал че има нещо в главата. Ако имаш да кажеш нещо кажи го не се прави на интересен.
  • 175 Другия с коня

    7 4 Отговор
    Бил е Охранител в НСО.Подполковник.Защо и кога е станал полковник не е известно.Охраняват всички политици и ги записват от охранителните камери.Видео и телефонни разговори .После ги предават нагоре,каквото и да значи това....И това Нагоре после изнудва политика ,който е записван Това е НСО.Разузнавателен център за Някои,които са Нагоре Така е записван и Бойко Борисов.За това и Доган го Охранява НСО,за да го записва...Итака.А как от редови Охранител става Експерт по Национална сигурност и какво работи след 2007ма,когато е уволнен от НСО,защото ги Издава какво вършат..С какво се занимава няма инфо никъде....Трябва да Отговори за липсващите 13 години и от какво живее..Николай Марков и Как Изведнъж има специалност Експерт по Национална Сигурност от обикновен охранител ..Много странно..

    Коментиран от #177

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Умен по цялата глава

    6 3 Отговор

    До коментар #175 от "Другия с коня":

    Той всъщност ги издава,че охраняват,НСО, мутрите а те пращат пари за охраната или Чадъра над тях.Това се случва 2007ма.Управляват БСП с ДПС.Президент е Първанов от БСП два мандата и той Управлява НСО.Марков праща докладна ТОЧНО до него и след седмица го Уволняват .Сега излизат Компромати от НСО.Явно или си ги презаписват преди да ги предадат,или има запазени Компромати от служители,които сега се появяват и за това говори Марков за Отстрел на Политици.Той държи Компромати...Споменава,че през ДПС влизат ПАРИ за териристична дейност в Евросъюза на уж Бежанци влизащи през Турция...със Чадъра на Уоравляващите,а те са БСП и ДПС 2007 на..После 13 години мълчи...И сега е толкова Активен в атаката на хора,които Тогава не са Управлявяли...Ще отстрелва с Компромати със сигурност..
  • 178 Смотаняка по национална сигурност

    4 5 Отговор
    Експерта по национална сигурност! Ха хах ха ха хахаххах ххах! Ох Факти отдавна не съм се смял така! Супер сте, давайте още такива смехории, забавно е!
  • 179 Иван4о И

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "МАФИЯ":

    Има вероятност това да стане за пореден път.
  • 180 Иван4о И

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "МАФИЯ":

    Има вероятност това да стане за пореден път.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 име

    5 4 Отговор
    да . христо иванов е вън от политката вече . яко се издъни.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 НАЙ ЗДРАВИЯ И НАЙ БОГАТ БЪЛГАРИН!!!

    1 4 Отговор
    ЗА БОГА БРАТЯ БЪЛГАРИ ЗЕМЕТЕ СЕ УРАЦЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЛУПАЦИ КАТО ОНИЯ ТРИМАТА ЧУКОНДУРИ КОИТО ВИ МАНИПОЛИРАТ ДА ВИСИТЕ ПО КРЪСТОВИЩАТА И ДА ПРЕЧИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА И СПРЕТЕ ДА ГИ ПРАВИТЕ НА ГЛУПАЦИ ЧЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ДЯВОЛИТЕ!!!!!
  • 190 Кондор

    3 0 Отговор
    Закони, които трябва да приеме бъдещото народно събрание:
    1. Отмяна на закона от началото на прехода да не се търси произхода на парите и имотите.
    2. Приемане на закон данък богатство. Сенатор Джо Байдън и кандидат за президент е внесъл законопроект богатите американци да дават 60% от доходите си на държавата. Ако това може да стане в САЩ, защо да не стане в България?
    3. Закон за национализация и конфискация на т.нар. необяснимо богатство.
    4. Закон всеки пълнолетен гражданин да попълва ежегодно данъчна декларация по образец на тази в САЩ. Кредити и заеми се признават само ако са получени чрез превод по банков път. Ако физическо или юридическо лице е превело парите, данъчните задължително проверяват неговите доходи и какви приходи е имал, за да даде заем.
    5. Отпадане на банковата тайна пред НАП.
    При укриване на доходи, извършителят задължително лежи в затвора и укритата сума се конфискува.
    6.Приемане на закон всеки кандидат за изборна длъжност, да преминава през полиграфско изследване, заснето от камера, за склонност към корупция. Който се провали на теста, не може да заема изборна длъжност.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Джоро6593

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Точно олигарсите ви водят,палаткаджии!
  • 194 Ало бивши

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА":

    Избори на пролет победа
  • 195 КОЧА

    0 0 Отговор
    НЕ ДАВАЙТЕ ВЛАСТА НА ЛУДИТЕ - ЧЕРВЕНИ ....................НЕ ЗНАЯТ КАКВО ТЪРСЯТ ............
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове