Last news in Fakti

14 Август, 2020 07:39 5 799 126

Нинова: Как тези хора управляват България?!

  • корнелия нинова-
  • герб-
  • парламент

Безсилието ражда безумия, написа в профила си във Фейсбук председателят на БСП

Нинова: Как тези хора управляват България?! - 1
Снимка: БГНЕС

"Под стрес и от страх човек може да каже някоя глупост. Но представяте ли си колко силни трябва да са и стресът, и страхът, за да родят днешните /б.р. вчерашните/ думи от ГЕРБ и Обединени патриоти, че не дошли на работа заради прекия избор на председател на БСП? Според тях парламентът не трябва да работи, защото дава трибуна на кандидатите за партиен председател. Разбирам, че за тях е много важно кой ще бъде избран, но чак пък да спре работа парламентът е прекалено".

Това написа късно снощи в профила си във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

"И сега имам един въпрос. Народното събрание трябва да започне работа на 2 септември, а вътрешнопартийният избор в БСП е на 12 септември. Какво правим от втори до дванадесети? - Затваряме Народното събрание ли? Не може цели десет дена някакви си депутати да се изказват. А представяте ли си всички парламентарни партии да стигнат онази зрялост, че да въведат пряк избор на председател от всичките си членове? По тази логика парламентът изобщо няма да функционира", продължава Нинова.

И завършва: "Безсилието ражда безумия. И тези хора управляват България-държава с такъв огромен човешки, интелектуален и ресурсен потенциал. Това не може да продължава така!"


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Срам ме е от управлението

    131 43 Отговор
    Те не Управляват !
    Те Крадат !
    Те съсипват България !
    ОСТАВКА !

    Коментиран от #10, #69

  • 2 Цецо Соколов

    30 18 Отговор
    Не ме интересува България .Даниела Лазарова от Перник оххххх леле егати милфа скъсах я
  • 3 Не защитавам Борисов

    35 83 Отговор
    И аз искам да се маха, но тази от край време иска да е на неговото място.

    Коментиран от #12, #88

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Безсилието ражда безумия

    52 77 Отговор
    Като вашите Г-жо Нинова.

    Коментиран от #25

  • 6 електорална 1

    68 54 Отговор
    Корнело, както би се изразил ББ, вашата партия направи това възможно. Мразим ви не по-малко от хунтата. Защото не сте никаква опозиция. Защото се компрометирахте, когато бяхте на власт. Вие с герб сте двама братя, родени от една майка и сте скарани за бащинията. Но характерите ви са генетично еднакви.

    Коментиран от #68

  • 7 От тази

    55 12 Отговор
    "управа" - първенци по корупция , бедност , смъртност и с най - ниския БВП в ЕС !
  • 8 другарката Лъжа

    48 66 Отговор
    Пръдла Селска интригантка

    Коментиран от #32

  • 9 Гост

    40 54 Отговор
    Важто е,че не управляваш ти Импексова.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Майна

    63 36 Отговор
    БРАВО, НИНОВА! ЗАСЛУЖАВАШ ПОДКРЕПА ЗАРАДИ ПОЗИЦИЯТА СИ!
  • 12 РЕАЛИСТ

    64 7 Отговор

    До коментар #3 от "Не защитавам Борисов":

    Че нали именно това е работата на опозицията в цял Свят. Да вземе властта, когато се окаже, че си неспособен повече да управляваш. В Стара Англия опозицията има готов кандидат за всеки пост, министър в сянка. Така се следи цялостната дейност на управляващите и при смяна, новото правителство поема без сътресения. Определението за политика е " Борба за власт" . Не значи , да стоиш само в опозиция.
  • 13 Бойко умри

    54 18 Отговор
    как управляват ? С грабеж и лъжа , които дори и бсп не успяха . Герб е всенародно зло.

    Коментиран от #102

  • 14 Ха-ха

    30 46 Отговор
    Корни първо твоята партия не можеш да те трае. Вчера колко бяхте от Бсп хората ти те искат Вън.. Къде ти е отчета за 2020г 8 месеца парите ги няма. И ти за власт се бориш. Не хаби сили, няма да стсне.

    Коментиран от #26, #33

  • 15 135

    44 4 Отговор
    Абе тези наши политици май не разбират нещо. Искаме смяна на управленския модел, не смяна на политически партии. Целият парламент вън - нови хора, нови идеи.

    Коментиран от #20, #50

  • 16 Аве Адолф Хайлллл

    24 32 Отговор
    Комунетата са вече в поредната си истерична криза , не им обръщайте внимание , скоро ще им мине , все пак са комедианти и играят поредния спектакъл .....
  • 17 АА1

    23 31 Отговор
    Добре-тази си взе "Техноимпекс" - какво още остана за крадене? Какво може тя и партията й да променят към добро в тази държава?! Ни-що! Дори като опозиция не струва. Как пък на един висш червен функционер децата не останаха в България да учат,а после и тук да работят...

    Коментиран от #36

  • 18 700

    20 25 Отговор
    А червените другари на какво разчитат- на народна любов? То хубаво, ама тя любовта може да се показва по-различни начини)
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Подкрепям Ви

    12 28 Отговор

    До коментар #15 от "135":

    И аз мисля, че трябва всички да си тръгнат президент, премиер, министри, депутати и сие! Но като го написах имаше много не съгласни, а докато е така няма да има промяна! Не можем само да режем клоните трябва да изкорени дървото от основните!

    Коментиран от #46

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 РЕАЛИСТ

    40 16 Отговор
    Фактът, че Бойко в впрегнал цялата герберска машинария, за да попречи Нинова да е начело на БСП, говори че това е правилния човек. Милиони даде на Гергов, да я спре . Много е страхлив този юнак от Банкя. Уплаши се на един предизборен дебат с Нинова да излезе. Щеше да се види разликата в умствения капацитет на двамата. Пък и като го привика отвън да се разберат по мъжки, мишката пак се измъкна.
  • 23 Behemoth

    44 7 Отговор
    Бе не знам ама Нинова е доста остра опозиция на Тиквата вече десет години,а голяма част от протестиращите бяха мълчаливи съучастници ...ако Гешев не беше нападнал президенството и Радев не беше запалил искрата още щяха да си мълчат....нужна е минимална обективност дори и да не харесваш някого...
  • 24 Бойко бей

    34 9 Отговор
    Приятеля на Ердоган и Доган и неговия покровител Пеевски понеже не могат да спечелят честни избори или купуват с паричките си такива или вкарват цялата партийна маса и чиновнически потенциал в оплюването на лявата опозиция и президентската институция, но г-жа Нинова е особено твърда костилка за тяхната зъбчата машина понеже тя има лидерско излъчване и обаяние, дар слово и познава в тънкости похватите на комунистическите първенци. Затова толкова я оплюват, тролят и ненавиждат, но зад нея стоят хиляди, зад лявата идея са милиони, и тя ще спечели защото не ламти като Борисов за власт и да се задържи в едно разклатено правителство. Нинова има предимството да посочи човека който ще поеме управлението на страната без тя самата да се бори за това място, а Борисов няма избор само той еднолично като тиранин иска да е начело за да работи корупционната схема.
  • 25 Борисов спри да крадеш

    34 9 Отговор

    До коментар #5 от "Безсилието ражда безумия":

    кое е безумие?! Че имаме нискоинтелигентен народ , който се родее с овцете и позволява тиква да му е премиер и да краде евро средства? Пиши бе сладур , пиши!

    Коментиран от #41

  • 26 Пълно е с идиоти

    30 7 Отговор

    До коментар #14 от "Ха-ха":

    На Нинова партията не я трае защото Бойко я разяжда отвътре. Което е зле за плурализмът , но ти ха ха не знаеш какво значи тази дума. Мафията е навсякъде , Корнелия се бори с Боко , но дори нейната партия се е предала в лапите на тиквата от Банкя.....нещата у БГ са много зле.

    Коментиран от #29, #47

  • 27 Ха-ха

    14 29 Отговор
    НА КОРНЕЛИЯ И ТРЯБВА ПО ГОЛЯМА КЪЩА В МАНХАТАН И ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ХОТЕЛ В ГЪРЦИЯ. КАК Е ПЛСТИЛА 600.000ДОЛАРА УНИВЕРСИТЕТ НА СИНА СИ❓ИДЕТЕ В КРУШОВИЦА И ВИЖТЕ ПАЛАТИ

    Коментиран от #37

  • 28 Бойко - Агент Буда

    13 14 Отговор

    До коментар #21 от "Другия с коня":

    Аз пък съм от ДС, и съм комунист, като Плевнелиев, като Костов и като всички които ме обичат, затова портрета ми е на стената или на бюрото да ги огрява моята благодат.БСП е народа който не ме харесва, ама на мен не ми пука защото Пеевски и Доган са зад мен , Гешов е мой човек и си имам парички за още 5 избора напред. Докато няма революция всичко е наред. Яжте пасти и аз ще ви управлявам, работете и се плащайте данъците за да може да се краде редовно, пък социалните придобивки болници и образование нека оставим за тия дето емигрираха, на нас не ни трябват, имаме си ГЕРБ.
  • 29 Ха-ха

    13 27 Отговор

    До коментар #26 от "Пълно е с идиоти":

    Къща Манхатан, хотели техноимпекс нещо да кажеш, тя от честни те ли е❓❓❓❓

    Коментиран от #38

  • 30 ТЕЗИ

    15 30 Отговор
    ХОРА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБЕ ДРУГАРКО.НИНОВА
  • 31 КОЙ КОЙ КОЙ

    14 23 Отговор
    Кой ограби милионите от партийната каса на БСП ???
  • 32 Шматка

    27 13 Отговор

    До коментар #8 от "другарката Лъжа":

    Другарката Лъжа, казваш? Само че не тя, а Тулупа е осъден на три инстанции за лъжа и клевета! Което означава, че той пък е Господин Лъжа!

    Коментиран от #72

  • 33 Bai nudals

    23 8 Отговор

    До коментар #14 от "Ха-ха":

    В нейната партия,далавераджиите искат,власт за да я превърнат в Г.Е.П.И.

    Коментиран от #42

  • 34 Разум

    9 10 Отговор
    Главните партии в България са организирани престъпни групи.

    Да счупим Партийното мафиотско управление!
    Да се управлява България без партии, само чрез референдуми онлайн!
  • 35 гост

    8 18 Отговор
    махайте го този БОКО, че и КУРИТО ще има внуци................гардероби има да пълни!
  • 36 БирникЪ

    30 13 Отговор

    До коментар #17 от "АА1":

    Стига с този Техноимпекс, изтърка ви се плочата! Корнела го е купила с още 17 човека, и е платила $70000 - пари, които и аз мога да извадя! Да не забравяме и, че Цацата също и направи разследване, оправда я по всички параграфи и затвори устата на Тулупа!
    Впрочем това, което Корнела е платила, е точно една пачка от онова чекмедже - а там имаше още многоооо...

    Коментиран от #40, #55

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 пълен идиот си

    13 7 Отговор

    До коментар #29 от "Ха-ха":

    ще кажа , че ти си един Бойковист и психопат

    Коментиран от #44

  • 39 k1 profesional

    22 3 Отговор
    Нинова , задаваш много риторичен въпрос. ГЕРБ управляват спокойно заедно с ДПС, ОП, Воля и с не малък съпорт от върхушката на БСП.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Пиша ти сладур

    11 3 Отговор

    До коментар #25 от "Борисов спри да крадеш":

    Всеки има различно мнение това е вашето, и аз го приемам, но моето е друго! Ако всички мислих ме по един и същ начин щяхме да си останем само с царя! Затова има толкова партии за да има човек избор за кого да гласува! Ако след време не е доволен от тях гласува за друга партия! За едно съм съгласна, че някои хора са като овце и им казват какво да правят! Няма да оценявам коментарите и да Ви отвръщам ! Хубав ден!

    Коментиран от #48

  • 42 Ха-ха

    10 17 Отговор

    До коментар #33 от "Bai nudals":

    Ок. А партията ли взе техноимпекс. Къща Манхатан хотел Гърция виж от моят край е Нинова и изобщо не я подкрепям
  • 43 Лъчо

    27 16 Отговор
    Госпожа Нинова е един достоен човек! Тя направи много неща за БСП. Първо въведе мандатност за депутатите, повече от три мандата не може да бъде депутат. Това не се хареса на старите муцуни от БСП и тръгнаха срещу Корнелия. Те искаха както започнаха от комсомолци като депутати и като такива да се пенсионират. Второ въведе мандатност за председател на партията, повече от два мандата не може да бъде председател. Трето, илиминира мафията в БСП! Ако беше оная кариеристка щеше да остави Герговюдаюси развява байрака , да командва в БСП, да направи коалиция с ГЕРБ и Корнелия, нямаше да има проблеми! Но тя е човек с достойнство,човек не подаващт се на манипулации и смятам, че дори, ако стане Министърпредседател, би изчистила много буклуци от мафията и жи ги тикнала в затвора. Та скъпи писачи, бъдете реалисти, не пишете глупости под въздействието на емоциите!
    Благодаря ви, че се съгласихте с моето мнение!
    Бъдете живи и здрави!

    Коментиран от #58, #120

  • 44 Ха-ха

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "пълен идиот си":

    Пълния идиот и психопат си ти. Време ти е за хапчета вземай ги редовно
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 По минусите

    7 9 Отговор

    До коментар #20 от "Подкрепям Ви":

    Се вижда колко искате промяна! Още сто години ще е така до като мислите, че не трябва коренна промяна!
  • 47 Политолог

    10 10 Отговор

    До коментар #26 от "Пълно е с идиоти":

    Изходът е нова Конституция!! ПРЕЗИДЕНТСКА Република!! Ако има протести,те ще са ЕДИНСТВЕНО пред "Дондуков 2"!! Схващате ли бе " коментатори" - дървени философи???

    Коментиран от #53

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 АМОН

    10 16 Отговор
    НИНОВА,

    Не си изобщо интересна , а още по малко актуална.

    ГЕРБ съ нъ власт повече от 10 години благодарение на ТЕБ и твоята политика на КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ!!
    ТИ и твоята партия сте ПАТЕРИЦАТА на МУТРАТА и стоящите зад него кукловоди , които са и твои.

    АКО БЕШЕ ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ ЩЕШЕ ДА НАПУСНЕШ ПАРЛАМЕНТА КОЙТО НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПЕЧАТА НА БОРИСОВ и щеше да са присъединиш със съмишлениците си към искащите оставка на БОРИСОВ и КАСКЕТА.

    Как да го направиш като самата ТИ и ПАРТИЯТА ти гласувахте за избирането на ГЕШЕВ за главен прокурор.

    С ТОВА ДВУЛИЧИЕ ОБРИЧАШ В ЗАБЛУДА НЕ САМО ПАРТИЯТА СИ НО И МНОГО СВЕСТНИ ХОРА.

    ВРЕМЕ Е ДА ТЕ НАРИТАТ И ПРАТЯТ ТАМ ОТКЪДЕТО СИ ДОШЛА.
    Село Крушовица те чака.

    .

    Коментиран от #56

  • 50 АнТоНиМеН

    7 14 Отговор

    До коментар #15 от "135":

    Това е поредният фейсбук лидер!
    Уж нямаме електронно правителство, а изказваме "позиции" в Хамерикански медии! Утре и така правителство ще съставят, закони ще приемат, отново ще света ще покорим с най-иновативна технология (ТОЛ с-ма).
    Другарката вън!
  • 51 Кукумицин

    12 15 Отговор
    Хайде,кажи честно,Нинова дали не ти е ясно,че актуализация на бюджета не става от днес за утре или искаше да има сеир да дойдат от ГЕРБ,защото бяхте купили яйца и домати на протестиращите за да ги замерят.

    Коментиран от #121

  • 52 Националист

    10 18 Отговор
    Управляват успешно ,ти кажи за парите в партийната каса . С тях ли изучи синчето си?

    Коментиран от #62, #64

  • 53 АМОН

    8 8 Отговор

    До коментар #47 от "Политолог":

    ПРЕДИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ.

    НОВА КОНСТИТУЦИЯ СЪС СТАРИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ НЕ СТАВА.

    НОВОТО СЕ ГРАДИ С НОВИ ХОРА , А НЕ С БИВШИ АГЕНТИ НА ДС КАТО: Буда , Сава , Иван , Гоце , Павел .....

    Не е нормално министър председателя на една държава като България за е АГЕНТ на бившите служби с партизанско име Буда.

    Още по НЕНОРМАЛНО е етническите турци да се водят от агент САВА /ДОГАН/ зад когото стоят същите тези хора които правеха ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.
    Разбира се сега нещата са други. Агент Сава и другарите от ДС са ги вързали в икономически схеми и модел държащ ги в зависимости.

    НЕ Е ДОПУСТИМ ПРЕЗИДЕНТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА ДА Е СВЪРЗАН СЪС СЛУЖБИТЕ КАТО АГЕНТ ГОЦЕ / ПЪРВАНОВ/

    КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ЧОВЕКА ИМАЩ ДОСТЪП ДО СЕКРЕТНАТА ИНФОРМАЦИЯ КАСАЕЩА НЕ САМО БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ , НО И НАТО - АГЕНТА НА ДС ИВАН - КАРАКАЧАНОВ!!!

    НЕ РАЗБИРАМ ТЕЗИ "НАШИ" ЕВРОПЕЙСКИ И НАТОВСКИ ПАРТНЬОРИ НАЯСНО ЛИ СА В КАКВИ ЗАВИСИМОСТИ СА ИЗПАДНАЛИ ОТ БИВШИТИ НЕРАЗГРАДЕНИ СЛУЖБИ НА ДС?!!
  • 54 Оги

    8 13 Отговор
    Абе, бесепарите защо не са на протеста? Нали искат Бойко да си ходи? Къде са им гласоподавателите на протеста? А?

    Коментиран от #59

  • 55 АА1

    6 17 Отговор

    До коментар #36 от "БирникЪ":

    Слушай сега,Бирник ли си,или каквото там си-далеч съм от идеята да харесвам и одобрявам управлението на Борисов. Каква плоча това с Техноимпекс,какви 5 лева- написах в прав текст,че Нинова е жаден кър.еж,готова да изпие и малкото останала сила на българите. Как не го разбираш-не е само въпрос на политика,въпрос е на оцеляване. На държавата,хората в нея,на бизнеса и институциите. В отчаяни времена трябват отчаяни мерки-за да се построи нещо ново,трябва да се събори всичко старо. На човек му писва да слуша и вижда едни и същи некадърници и крадци в тази държава. И без да съм медиум,ще ти кажа,че по време на следващите избори,ще си от първите,отишли да гласуват. Но едва ли за Нинова.

    Коментиран от #57

  • 56 Ей, ама как всички опорки

    16 8 Отговор

    До коментар #49 от "АМОН":

    се изляха за миг от побеснелия трол срещу Корнелия Нинова. Безсилие, злоба, нискочелно мислене и страх струят от тях. И има защо. Председателката на БСП наистина е пример за истински политик, а това хвърля в ужас и управляващи и вътрешнопартийни врагове. Защото свършва времето на далавери и чекмеджета.

    Коментиран от #67

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Пръчо

    6 12 Отговор

    До коментар #43 от "Лъчо":

    Още в първото ти изречение 3 грешки. Повече не четох...Импексова 1во е Другарката. 2ро достойна за какво може би тояга.3то човек????

    Коментиран от #61

  • 59 Айде сега, не се прави на ударен.

    13 3 Отговор

    До коментар #54 от "Оги":

    Протестъритезабраниха партийните участия. Ако социалистите бяха се включили, ти точно щеше да кажеш че са"яхнали протеста". То българинът със себе си не е в консенсус, камо ли със сънародниците си.

    Коментиран от #118

  • 60 Фен

    6 10 Отговор
    Така, както вие нито някога сте можели, нито някога ще успеете! Твоето е точно "крадецът вика дръжте крадеца"
  • 61 Много правилно си избрал

    6 1 Отговор

    До коментар #58 от "Пръчо":

    псевдонима си - колкото пръчката разбира, толкова и ти от политика и ценности. Но може и да разбереш чрез метода на пръчката как стоят наистина нещата в държавата, само че още бой има да се яде от тези, които още не са в час.
  • 62 АМОН

    6 9 Отговор

    До коментар #52 от "Националист":

    Де да са само парите на партийната им каса.

    Има ли какво да каже за приватизацията на ВЪНШНОТЪРГОВСКОТО ДРУЖЕСТВО ТЕХНОИМПЕКС 98 и направените многобройни анекси довели по падането на цената на активите повече от 10 пъти!!!

    НИНОВА е част от системана на ВЪНШНОТЪРГОВСКИТ ЕДРУЖЕСТВА ръководена от заместника на Дойнов - лицето СТОЯН МАРКОВ /СТЕНМАРК/
    Как искаш НИНОВА да реагира на случилото се с ВДИГАНЕ ВЪЗБРАНАТА НА ВИВАКОМ от която държавата загуби милиарди евра, когато облагодетелствал се от същото това престъпление е шефа и СТЕНМАРК и стоящите зад него останали представители на ОПГ - зет му Георги Велчев , брат му Милен Велчев и разбира се шофьора му СПАС РУСЕВ !!

    ЗАЩО НИНОВА НЕ ПРОМЪЛВИ И ДУМИЦА СРЕЩУ ТОВА ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЦАЦАРОВ И БИВШИЯТ И ШЕФ СТЕНМАРК?!!!

    ЗАЩОТО Е В ЗАВИСИМОСТИ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЛУЖБИ НА ДС ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ТЕХНИЧЕСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ!!
    Тя е част от бившото ДС и е раздържавявала външнотърговската фирма ТЕХНОИМПЕКС 98 по заповед на СТЕНМАРК.

    ДОКАТО ТАКИВА КАТО СТЕНМАРК НЕ ОТИДАТ В ЗАТВОРА ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА НА ВЪНШОТЪРГОВСКИ ФИРМИ В КОЯТО ЩЕ СА АКТИВИТЕ, А НАШАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМ ПЛАЩА ПАСИВИТЕ!!

    ВРЕМЕ Е ТИЗИ ИЗРОДИ ДА БЪДАТ НЕ САМО ИЗМЕТЕНИ НО И СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИДА ВЪРХУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!
  • 63 Гестапото

    3 13 Отговор
    Корнело вие си оправете партийната а България не пипайте,. Ечера вашите умници не идват на работа после другите виновни

    Коментиран от #75

  • 64 Ако си запознат по темата

    14 3 Отговор

    До коментар #52 от "Националист":

    - с партийната каса на БСП, значи си от шайката срещу Нинова. Знаеш истината, плюеш в злобата си, но няма как да засегнеш Нинова с храчките си, защото се обръщат срещу вас.
  • 65 ТаУмВзе

    2 6 Отговор
    Всичките в Белене, без изключение!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 АМОН

    7 11 Отговор

    До коментар #56 от "Ей, ама как всички опорки":

    КАКВИ ГЛУПОСТИ СИ НАПИСАЛ?!
    "Председателят на БСП е пример за български политик" ?????

    НИНОВА Е ЗА РАСЛЕДНВАНЕ !!!
    ПОВОД - приватизацията на външнотърговското дружество ТЕХНОИМПЕКС 98 чиято цена по КОСТОВО ВРЕМЕ бе свалена 10 пъти!!

    НИНОВА е част от бившите служби на ДС свързани с НТР ръководени и днес от заместника на Дойнов лицето СТОЯН МАРКОВ/СТЕНМАРК/ под чиято власт и ръководство е била ТЕХНОИМПЕКС - 98!!

    ЩЕ МИ ОТГОВОРИШ ЛИ ЗАЩО НИНОВА НЕ РЕАГИРА НА ВДИГАНЕ НА ВЪЗБРАНАТА ОТ ЦАЦАРОВ НА ВЪЗБРАНЕНИЯТ АКТИВ НА КТБ - оператора ВИВАКОМ , който вместо в държавата попадна в ръцете на ръководената от СТЕНМАРК организирана престъпна група в която влизат : зет му ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВ , брат му МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и шофьора на СТЕНМАРК царският приятел СПАС РУСЕВ!!!

    НЯМА ДА МИ ОТГОВОРИШ. Само ще ми тракнеш злобно едно минусче.
    НАЛИ ТАКА "ДРУГАРЮ" ?

    .

    Коментиран от #71

  • 68 Сигурно имаш основание

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "електорална 1":

    за упреците в колаборация между БСП и ГЕРБ през предишните участия на БСП с водачи като Станишев и Миков. Но Нинова се обяви именно срещу тяхната задкулисна политика и решително тръгна на кръстоносен поход да изчисти партията от всички предатели. Защо не чувам и една дума срещу споменатите лица, срещу герговци, добревци и всички, които участват до ден днешен в задкулисието? Възможностите са две: или предишното поведение на БСП устройва престъпните управления на България, или си от шайката в партията на социалистите, участваща в разграбването и по тази причина обединена да елиминира по всякакъв начин председателката поради нейната категорична политика за изчистване образа на БСП и изгонване на продажниците.

    Коментиран от #114

  • 69 АМОН

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Срам ме е от управлението":

    ВСИЧКИ ВКУПОМ СЪГРЕШИХА И НЕПОТРЕБНИ СТАНАХА - апостол Павел

    Цялата политическа класа вън!!
  • 70 АА1

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бирник,":

    Усмихвам се....щом казваш.
  • 71 На това му се казва

    3 6 Отговор

    До коментар #67 от "АМОН":

    "прехвърляне на проблема от болната глава върху здравата". Нинова няма защо да размахва калъчката по всеки повод на битка на корборативни интереси, особено, когато нещата са предрешени от управляващото мнозинство.

    Коментиран от #94

  • 72 Болшевик е моя татко

    8 9 Отговор

    До коментар #32 от "Шматка":

    Нейното изправяне пред закона предстои Има да дава много обяснения като как от едно бедно младо селско момиче става крупен приватизатор и как се купуват хотели в чужди държави и прочие

    Коментиран от #91

  • 73 Рап

    6 10 Отговор
    Много мъка много нещо я тресе.... Иска да управлява,но няма да стане! Не съм за Борисов,но не съм и за комунистите! Тези,които протестират ги използват и нищо няма да се промени! Поне се нагледахме на сагата,която се върти вече 30 години! Приятно гледане на поредния сезон...

    Коментиран от #74, #76, #77

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Много интересно,

    8 3 Отговор

    До коментар #63 от "Гестапото":

    как никого не интересуват процесите в партийните диктатури на другите партии, а всеки си чеше езика относно истинската демокрация, която съществува в БСП. Може би защото това е по-безопасно. Защо, например, клакьорите не се занимава с процесите в партия герб, където всичко се решава от Кръстника, а партийните отношения започват от целуване на ръка и каквото се сетите на началника, минават през садо-мазо варианти и приключват с политически или фактически убийства на осмелилите се да имат собствено мнение.
  • 76 Не искам да те разстройвам

    8 5 Отговор

    До коментар #73 от "Рап":

    но мантрата ти няма да се осъществи. Приготви се за управление на БСП с водач Корнелия Нинова.

    Коментиран от #80

  • 77 По-добре се притеснявай

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "Рап":

    за съдбата на вожда ти или тоя, който ти плаща да лееш гнусни и неверни коментари. Истината винаги излиза наяве, колкото и лъжи да се изливат в обществото.
  • 78 Дани

    6 11 Отговор
    Разликата между Б.Б и Нинова е ,че единият няма дар слово за сметка на втория,но по важно са делата както е казал Левски,,дела,дела и пак дела",защото да боравиш със словото не е като да свършиш черната работа.А на практика така се получава Б.Б. свършва черната работа,стабилизира държавата,намалява дълговете към държавата,гради ,строи лека полека променя облика на БГ,дойдат комунистите с красивите слова,говорят,настъпват и като вземат властта ,защото ние им го позволяваме,изхарчат всичко за да са добрички и оставаме пак на нула.Не така мили мои сънародници.Държава се управлява с приемственост.Когато вземеш властта започващ да подобряваш всичко което с е е направено ,или казано надграждане,а не да сринеш всичко,да изхарчиш всичко и всеки път да се започва отначало.Като искаме да сме като другите трябна да се гради.БСП немогат да си управляват личните средства ,а ще управляват на държавата,това е абсурдно,да си поверим съдбата в ръцете на некадърници.

    Коментиран от #81, #86

  • 79 Работодател

    10 10 Отговор
    Протестирате вие комунистите и не знаете за какво и никой не ви обръща внимание, а когато прекалите за минути ви разбутват катуните и ви премахват блокадите жандармите наши! А защо не се преквалифицирате и да започнете да работите друга работа като мен например или нещо друго, което да ви прави доволни от живота? От 30 години имам собствен бизнес и се смениха 18 или 20 правителства и съм независим от политиката, а и никога не съм и гласувал досега защото не виждам способни в политиката. Зa мeн в двете ми фабрики рaбoтят 16 чoвeкa нa cмeни нa дoбрa зaплaтa, около 2700 на месец и ни e вce тaя зa вaшитe прoблeми, a и oтивaм пак нa мoрe!:):)Cкaриди /крaлcки/, oмaри, cиньo cирeнe, бялo винцe, пържoлки c гъбки, кeбaчeтa и кюфтeтa c гaрнитуркa и нeмcкa бирa, caлaтa oт мoрcки дaрoвe, cлaдoлeди cмeтaнoви, кoктeйли, eкзoтични плoдoвe и зeлeнчуци тoвa e eжeднeвиeтo нa eдин рaбoтoдaтeл и ceкрeтaркитe му, a вaшeтo мeню зaд кoмпютърa кaк cтoи??По комунистически богато ли е и да не забравите да си платите сметките и данъците??!

    Коментиран от #82, #90, #96

  • 80 Тази врясла

    4 8 Отговор

    До коментар #76 от "Не искам да те разстройвам":

    ще управлява на върба,но не се знае коя сряда и кой век.
  • 81 Иван

    6 3 Отговор

    До коментар #78 от "Дани":

    Защо не излезеш да си кажеш мнението пред народа публично? Щом смяташ,че си прав излез от своята безопасна анонимност и убеди народа в правотата си. Не знам защо, обаче, смятам, че няма да го направиш. Лъжите ти не могат дори теб самия да убедят, камо ли всички нас, които носим хомота на престъпното управление на бб вече повече от десетилетие.

    Коментиран от #101

  • 82 В България

    6 1 Отговор

    До коментар #79 от "Работодател":

    няма честен работодател, който да управлява спокойно бизнеса си. Тази действителност, която описваш не един път, или се е случила в паралелна реалност, или здраво плащаш на гербавите, за си ядеш някъде омарите.

    Коментиран от #85

  • 83 чичо

    5 8 Отговор
    Нинова,отново умно решение на ГЕРБ.Ти точно щеше да си направиш предизборна агитация и то точно за това ги излъга с прекия избор.Всеки ли от БСП ще има твоята възможност за изява?
  • 84 До Тихомир Шумов

    1 0 Отговор
    Какво нецензурно и обидно има в ++++++++, че ми триете коментара! Гледайте и четете преди да изтриете!
  • 85 Верно ли

    5 3 Отговор

    До коментар #82 от "В България":

    Тоя не е никакъв "работодател". Гербав трол е, дето по цял ден "подкукуросва" хората тук с писанията си. Ако беше работодател, досега да е опищял орталъка.
  • 86 Истината е точно обратната.

    7 5 Отговор

    До коментар #78 от "Дани":

    Този, който повече от 10 години води народа ни в пропастта, освен празни, просташки и небъдни приказки, нищо друго не сътворява. О, забравих, този същият здраво смуче от народната кръв и пълни чекмеджетата СИ с кюлчета. Притежател е на имоти за баснословни цени по най-прекрасните кътчета на света. Също така е произведен в главен шут на Европа, когото канят за разтуха на скучните си и безплодни съвещания. Няма да се спирам на биографията на същия в качеството му на мутра преди да влезе в политиката, защото вече се е издигнал до главният мафиот на държавата.
  • 87 ДДД

    5 7 Отговор
    Не мога вече да я гледам тази пача с този негативизъм...

    Коментиран от #97, #100

  • 88 Гошко

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Не защитавам Борисов":

    Тази поне има завършено юридическо образувание.
  • 89 баце

    2 6 Отговор
    Управляват така както управляват партийни активисти на БСП , които са поставени начело на администрации и агенции - крадат, къркат и гонят фустите. Сори, ама БСП сте същата измет като ГЕРБ.

    Коментиран от #93

  • 90 Тото Кратуно

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "Работодател":

    Всеки има право да мечтае. Мечтите са безплатни.
  • 91 Най-напред ще видим пред съда

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "Болшевик е моя татко":

    твоите господари, които ти плащат да лееш гнусни и неверни коментари. Нинова не я мисли. То, ако е имало дори и най-малък повод, мислиш ли, че досега щяха да пропуснат да я обвинят? Смениха се толкова прокурори, но не съм чул да и бъде повдигнато обвинение дори за глоба в градския транспорт. Така че не се хаби - измисли си други опорки, че ставаш смешен с тези откровени лъжи.
  • 92 ДДД

    5 5 Отговор
    Изключително неприятен човек меко казано.
  • 93 Тото Кратуно

    5 3 Отговор

    До коментар #89 от "баце":

    Всички бяха изгонени и заменени с калинки още при първото правителство на тиквен чекмедже воевода. А бяха кадърни хора и ги беше страх да крадът.
  • 94 АМОН

    5 6 Отговор

    До коментар #71 от "На това му се казва":

    "ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"

    ДЕЛАТА НА НИНОВА ССА ВИДНИ:
    1/ Приватизация на Техноимпекс -98 извършена с любезното съдействие на управляващият и до днес външнотърговските фирми на Дойнов и ръководител на НТР СТОЯН МАРКОВ /СТЕНМАРК/ .

    2/ Пълното мълчание на Нинова за грабежа извършен от СТЕНМАРК и неговата ОПГ върху възбраненият в полза на държавата оператор ВИВАКОМ продаден в последствие за 1,3 млрд. ЕВРО!!

    ВРЕМЕ Е БИВШИТЕ СЛУЖБИ УПРАВЛЯВАЩИ ЧРЕЗ АГЕНТИТЕ СИ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ ОСВЕТЛЕНИ , АКТИВИТЕ ИМ ЕКСПОПРЕИРАНИ!

    Към списъка с агенти на ДС да прибавим и БУДА , САВА , ИВАН , ГОЦЕ .... и още такива ЮДОВИ изчадия продали за пери душата си на дявола!

    ТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ, ПРОГОНИХА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ОТ РОДИНАТА ИМ И ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ В НОМЕР ЕДНО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ!!!

    ЧАСТ ОТ ТОЗИ ЕКИП НА БЕЗРОДНИЦИ Е И ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ЕДНО ОТ ТЕЗИ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ТЕХНОИМПЕКС 98 , ЧИИТО СОБСТВЕНИК РЕАЛНО НЕ Е НИНОВА , А СТЕНМАРК И НЕГОВОТИ НТР!!

    .

    Коментиран от #95

  • 95 Най-напред ще видим пред съда

    7 5 Отговор

    До коментар #94 от "АМОН":

    твoитe гocпoдaри, кoитo ти плaщaт дa лeeш гнуcни и нeвeрни кoмeнтaри. Нинoвa нe я миcли. Тo, aкo e имaлo дoри и нaй-мaлък пoвoд, миcлиш ли, чe дoceгa щяхa дa прoпуcнaт дa я oбвинят? Cмeнихa ce тoлкoвa прoкурoри, нo нe cъм чул дa и бъдe пoвдигнaтo oбвинeниe дoри зa глoбa в грaдcкия трaнcпoрт. Тaкa чe нe ce хaби - измиcли cи други oпoрки, чe cтaвaш cмeшeн c тeзи oткрoвeни лъжи.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Реалист

    3 5 Отговор
    Точите ли си зъбките,изв*ерги престъпни ?!!
  • 99 Винету

    4 7 Отговор
    Тая невзрачна лелка е най-достойният политик през последните 10 години.Само тя никога не клекна на Мутрата.
  • 100 Няма друг политик

    9 5 Отговор

    До коментар #87 от "ДДД":

    като Корнелия Нинова, който като партиен водач незаслужено да е фокусирал в личността си толкова много негативизъм от страна на противниците си във върхушката и вътрешния враг в БСП. Прави впечатление нейното достойно поведение при всякакви критични ситуации, заставайки винаги на позициите на истината и демократичността. Тя е пример за политик от съвременен тип с висок професионализъм, сила и безукорно възпитание, поради които никога не падна на нивото на яростните си противници.

    Коментиран от #107

  • 101 чичо

    6 7 Отговор

    До коментар #81 от "Иван":

    Пред кой народ-тия бедните дето унищожават храна.Дани е много точен,казва конкретни неща.А ти като Радев-бля,бля.За мен престъпници са Радев и такива като теб,защото е престъпно да не се съобразяваш с фактите.Пенсионер съм но от работа не мога да си оттърва.Днес трябва да си много некадърен за да си с хомот.

    Коментиран от #104, #105

  • 102 1234567899

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бойко умри":

    ОСЪДИ ГИ....НАЛИ СТЕ ДРМОКРАТИ

    Коментиран от #103

  • 103 И това ще стане

    4 1 Отговор

    До коментар #102 от "1234567899":

    - много по-скоро, отколкото си мислиш. Ще бъдат съдени и тези, които в качеството си на съдебни органи на най-висше ниво защитаваха не справедливостта, а престъпниците и мафията като цяло. Но не народният съд е най-страшният. Има съд, от който никой човек няма да се спаси и който ще засегне задължително поколенията на престъпните управляващи до девето коляно, както е казано в библията.
  • 104 Щом не си от този народ

    3 2 Отговор

    До коментар #101 от "чичо":

    Тогава заслужаваш съдбата си. Но поколенията се сменят и идва нова смяна, която ще измете такива родоотстъпници като теб и мафията, която е оплела държавата като октопод.

    Коментиран от #106

  • 105 Тези, които унищожават храна,

    4 0 Отговор

    До коментар #101 от "чичо":

    по природни закони са всички биологични организми. Страшните са тези, които смятат, че всички останали са унищожители на храна, а такива като теб са богопомазани да използват останалите за роби и донори на енергия. Некадърните са точно тези като теб, които не са създали в живота си нищо с обществено-полезна значимост, а са част от структурите на черната ложа, хранейки се с човешка енергия.

    Коментиран от #116

  • 106 чичо

    7 5 Отговор

    До коментар #104 от "Щом не си от този народ":

    За Радев говориш-нали,щото мафията е при него.Не знам от кой народ си,но знам,че си много назад от 21 век.

    Коментиран от #108

  • 107 ДДД

    5 6 Отговор

    До коментар #100 от "Няма друг политик":

    Не става за нищо, не може едни избори да спечели, още по малко да оправлява държава...

    Коментиран от #109

  • 108 Ти сам си се идентифицир

    5 4 Отговор

    До коментар #106 от "чичо":

    ал като контрапункт на народа си. Какво общо има президентът? Безумни корелации между несъответстващи тези и личности се вият в пенсионерския ти мозък. Но това си е твой проблем. Като ти харесва престъпната шайка - радвай се на пенсията си и си живей животеца.

    Коментиран от #115

  • 109 Ти първо се напъни

    5 1 Отговор

    До коментар #107 от "ДДД":

    да усвоиш граматиката, а след това ако ти стигне мозъчен ресурс, прави политически оценки.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 месара

    4 5 Отговор
    импексова , когато мълчиш е най добре !

    Коментиран от #123

  • 112 ИМПИЙЧМЪНТ

    4 5 Отговор
    Президентът избран И подкрепен от БСП е призван по Конституция да подкрепя борбата с корупцията, която Правителството и прокуратурата води и Нито едно от правомощията на Румен Радев не му позволява да призовава народа на бунт..!
    Когато българската прокуратура арестува хора от корупционна клетка в президентския екип, вместо да се притесни, президентът поруга Прокуратурата на Република България,размаха ГНЕВНО юмрук, нарече властта "мутри" и призова за масови протести на площада и за "Оставка" и да се пише Нова история.... Вместо подкрепа за Законността в държавата, българският президент се нареди под флага на престъпния свят, част от който се укрива от правосъдието в чужбина, а друга част е в арестите. Президентът побесня и размаха юмрук в момент в който Главният прокурор ежедневно доказва и показа ясно и категорично, че "недосегаеми няма" и че не прави разлика между министър, свръхбогат бизнесмен или ромски барон когато те нарушават закона.
    Президентът Радев като държавен глава и олицетворява единството на нацията..Но нито едно от правомощията му не му позволява да призовава народа на бунт срещу държавната власт в трите й съставни части, законодателна, изпълнителна и съдебна, затова трябва да му се изиска ИМПИЙЧМЪНТ ...!!!
  • 113 Кой68

    2 4 Отговор
    Каква опозиция и коректив сте вие !
  • 114 електорална 1

    3 3 Отговор

    До коментар #68 от "Сигурно имаш основание":

    По татово време на банкетите на Първия канели цигански оркестър да свирят. Печелели добре, но избухнала демокрацията и спрели да ги канят да свирят. Прибрали се музикантите по селата. Обеднели. Минали години и се събрали да умуват какво да правят. И решили да пратят най-младия в София да се цанят пак да свирят на банкетите, на новите политици. Най-дъртия инструктирал младока, да не казва в никакъв случай, че някога са свирили на Тато. Отишъл младия в София и го нямало 3-4 дни. Върнал се окъсан, бит, насинен. А бе, какво ти се е случило - питали го музикантите. Той отвърнал: като разбраха, че сме свирили на Тато и ме набиха. Нали ти казахме да не казваш, че сме свирили някога на Тато! Битият отговорил: не съм им казвал, те са същите и ме познаха.
  • 115 чичо

    4 5 Отговор

    До коментар #108 от "Ти сам си се идентифицир":

    Харесва ми това,че не е престъпна шайка и прави каквото трябва,не ми харесва,че при Радев са събрани мафиоти и мутри,който той уж щял да гони.И да,не само си живея животеца,гледам да наваксам онова дето партията на Радев-БСП ми отне.
  • 116 чичо

    1 3 Отговор

    До коментар #105 от "Тези, които унищожават храна,":

    Я кажи ти какво си направил?
  • 117 Къса ви паметта

    5 0 Отговор
    Абе къде бяхте вие, господа пишурковци, докато години наред Нинова говори за злоупотреби в правителството и искаше оставки?
    А против мафията не сте писали дори на баба си на хурката. Ама не! Най-вероятно сте си претривали хурките по диваните, тогава, както и сега - направо пред компютрите. И сега с тия епитафии на БСП... Голяма част от народа е с БСП и по протестите. Няма леви, няма десни. Има само корумпирани и патриоти, способни и неспособни, честни и продажни... Вие от кои сте?
  • 118 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Айде сега, не се прави на ударен.":

    Ти що мислиш че не са на протеста.Не виждаш Нинова или други познати лица,ама тия дето не ги познаваш.

    Коментиран от #122

  • 119 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    НА ТАЗИ СТРАНИЦА НЯМА НИЩО ОТ БОЙКО , НО ИМА ОТ "КРАВАТА КГРЪВНИЦА" И ОТ КОПЕЛЕНЦЕТО НА БеСиПи И ... !?!?!?!?
  • 120 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Лъчо":

    Лъчо,явно не съм от хората на които благодариш.Наближавам 70те.,живях в онова време,живея и сега-доста видях и научих.Много откровено ти казвам,че с нищо от написаното не съм съгласен.
  • 121 чичо

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "Кукумицин":

    Нинова си беше направила сметка за безплатна предизборна кампания.Тя за това въведе прекия избор-колко обикновени социалисти щяха да я чуят,да чуят само нея.Хитро е-признавам,което си е нейно,нейно е.Само едно забрави,че което си е на Борисов,негово си е,забрави,че Борисов натрупа огромен опит,толкова елементарно не можеш го излъга.
  • 122 Да и какво от това

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "чичо":

    На никой българин не може да се забрани да участва в протестни действия след като не афишира партийната си принадлежност.
  • 123 Свинар,

    1 2 Отговор

    До коментар #111 от "месара":

    няма как да стане. Няма да запушиш устата на Нинова. Тя ще те изммете много скоро!
  • 124 ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА

    2 1 Отговор
    КОРНЕЛА А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ХОТЕЛА НА ХАЛДИКИ. МЪЛЧИШ, А СИ СЕДНАЛ ДА ОБСЪЖДАШ ЧОВЕК, СПЕЧЕЛИЛ 3 ПЪТИ МАНДАТ И МАЧКАЛ 11 ПЪТИ БСП НА Избори. ТАКА, ЧЕ СИ НАПРАВИ ИЗВОДИ ТЕ КОЙ Е БОЙКО И КОЯ СИ ТИ? САМО ГОЛИ ПРИКАЗКИ.

    Коментиран от #126

  • 125 Г-н Никой

    0 1 Отговор
    Корнелия , колкото и да се опитваш да се представиш за девственица - весталка , не ти се получава . Просто е крайно време да спрете да мислите , че народът , чиито пари крадете , се състои единствено от идиоти . На кого не му е ясно , че всички там горе пърдите в едно гърне ? Ясно е дори на тези , на които плащате да блокират кръстовищата и да създават анархия . Всичко се изразява с две - три думи : стани ти да седна аз , че за десет години много огладнях ....
  • 126 Терминатор

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА":

    Простащината си показвай у дома , не е нужно да ставаш за смях пред всички. Съжалявам те .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове