Last news in Fakti

15 Август, 2020 07:54 7 774 112

Манолова: Позор, Борисов!

  • мая манолова-
  • бойко борисов-
  • позор

Хората не го искат за премиер, той се опитва да им предлага нова конституция - заяви във видеообръщение председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова

Манолова: Позор, Борисов!  - 1
Снимка: БГНЕС

"Питам Борисов кой му написа речта за промяната в конституцията? Пеевски, Маджо, приятелският кръг, Домусчиев? В България при Борисов от 10 години мафията си има държава и хазна, а сега вече явно иска да си има и конституция".

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ” Мая Манолова във видео-обръщение към премиера по повод изявлението му, че предлага нова конституция и ще си подаде оставката, ако бъде свикано ВНС.

Откъде ще ги вземете тези 160 гласа, г-н Борисов? С кого се разбрахте? С ДПС, с БСП? Защо лъжете българските граждани, опитвайки се да си спечелите политически време? Позор, Борисов!", заяви Манолова.

"Премиер, загубил доверието на гражданите, се опитва да си удължи политическия живот за сметка на българската конституцията и Велико Народно събрание. Хората не го искат за премиер, той се опитва да им предлага нова конституция”, каза още бившият омбудсман.

„Вчера/б.р. четвъртък/ видяхме Борисов как употреби Народното събрание и се скри зад депутатите, днес /б.р. вчера/ ни предлага да гледаме как ще употреби Великото Народно събрание. В отчаян опит да се спаси, ще употреби и българската конституция”, продължи Манолова.

"Борисов не е човекът, който може да предлага нова конституция. Легитимността му е напълно изчерпана. Той, който нарича народа си и журналистите „мисирки” и „тулупи”, ще пише нова конституция?!”, възкликна тя.

„Положението, до което е доведена държавата от едноличното мафиотско управление на Борисов не може да се промени от човека, който продаде държавата на мафията. Не е той, който може да пише основния закон, а нов легитимен парламент”, завърши Манолова, искайки за пореден път оставката на Борисов и неговото правителство.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат Галев

    120 151 Отговор
    Сестро ела си при нас,не се занимавай с политика,не ти се отдава.
  • 2 Майна

    160 56 Отговор
    ОНУЙ Е СВЪРШЕНО!!!ТОВА СА ПРЕДСМЪРТНИТЕ МУ ГЪРЧОВЕ ВЪВ ВЛАСТТА

    Коментиран от #12, #75

  • 3 Позор ли?

    94 180 Отговор
    Тази е толкова омазан а, че вече е в нищото.А Борисов е политик и ви доказа,че сте свалили и за ни що не ставате.

    Коментиран от #11, #18, #38

  • 4 ДАС

    157 91 Отговор
    Браво Мая! Кратко и ясно. Борисов иска да е пожизнен, Борисов се страхува от възмездието на народа щом падне от власта. Със сигурност ще има още машинации за да прави изборите и отнова да спечелят.

    Коментиран от #104, #108

  • 5 Бай Ламби

    123 112 Отговор
    Майче а твоята платформа кой я писа бе мойто момиче?Да не е един дет се крие у Дубай.Васко ли беше Божков?Еййй...на тати умницата.

    Коментиран от #88

  • 6 Рап

    116 89 Отговор
    Оле Манолова,защо не се скриеш! Страшно досадна си! И един съвет погледни се в огледалото и сама пред себе си си признай колко истини си казала! Аман от политически клоуни и то платени...

    Коментиран от #34

  • 7 протестър

    104 32 Отговор
    Конституцията няма да се прави от Герб - Спокойно --- А и ние протестиращите от 30 дни се обявяваме за промени в конституцията и свикване на ВНС.
  • 8 орешарски

    82 69 Отговор
    Давай Майче, излъжи ги, аз после съм готов да ти стана премиер.
  • 9 БКП БСП

    86 63 Отговор
    как си майче????Тъмно ли е на кучето във.....Ко стана сЯ??? бате ти Бойко пак там ви навря.
  • 10 ПОЗОР МАНОЛОВА

    104 61 Отговор
    ХОРАТА НЕ ТЕ ИСКАТ И ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ, А ТИ СЕ НАТИСКАШ ПАК ЗА ВЛАСТТА! НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ НЯМА ДА ТИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА!
    ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛА КАТО ОМБУДСМАН, НЕ И ЧУДО ВИДЯЛА КАТО БЕЗРАБОТНА И ПРОПАДНАЛА АДВОКАТКА НА МУТРИ!
  • 11 Прав си

    67 62 Отговор

    До коментар #3 от "Позор ли?":

    Борисов е велик политик. Министър-председател на най-бедната държава в Европейския съюз. Само чакаме да приемат Албания и Косово за да изостанем и от тях.
  • 12 Майната

    79 26 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    ТОЧНО ТАКА Е. ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ОНУЙ НИЩО. ПОСЛЕ СЪД И ЗАТВОР.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 MILF

    18 30 Отговор
    Манолова или Дариткова се по-раздава?

    Коментиран от #95

  • 15 МАНОЛОВА

    74 33 Отговор
    ПОЗОРА СИ ТИ.!

    Коментиран от #106

  • 16 БАЦЕ БАЦИЛА

    49 34 Отговор
    Дяволът искал да пише ново Евангелие......
  • 17 гост

    77 17 Отговор
    МаяМанолова ,какво общо има между това, че хората не го искат и предлагането на нова конституция. Усетихте началото на,, края,,.От вчера Слънцето някак си не грее така весело и жизнерадостно на политическия небосклон, тъмни облаци се задават на хоризонта над цялата политическата паплач и особено на такива като вас. Свика ли се ВНС , вие сте пътници,Затова врещите толкова много от вчера. И с тия детински речи ставате смешни.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Генчо Даков

    16 32 Отговор
    Имасамо един, който може да смени Борисов, на който шкафчето е по-пълно и това е.....................................................Зам. шефа на СДС ....................Емил Кабаиванов. Честито.

    Коментиран от #25

  • 20 Ял филии с мас с Боко

    31 18 Отговор
    Ей ,че народ искат да изядат мазната филия на човека.

    Коментиран от #23

  • 21 Ганьо

    50 25 Отговор
    Мая,,Тенекиената уста,, по добре да си мълчи!
  • 22 123

    46 16 Отговор
    Нова конституция с контролни механизми над НС, премиет, президент и главен прокурор не работи за такива като манолова БСП и другите играчи.Номера е махай се крадлив Бойко за да седнем ние да управляваме по същата тази конституция по дизайн направена БКП безконтролно и безнаказно да граби и управлява България. От 30 години резултата е грабеж, беззаконие, и престъпност това е
    вградена по дизайн състемна недостатъчност за да улесни грабежа на нацията.Без реформи кражбите ще продължават.
  • 23 странно

    25 18 Отговор

    До коментар #20 от "Ял филии с мас с Боко":

    И аз съм ял филии с мас, но чекмеджето ми е празно, дори нямам шкафче.

    Коментиран от #74

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 даммм

    26 9 Отговор

    До коментар #19 от "Генчо Даков":

    Този не се занимава със шкафчета, той направо пълни гардероби.
  • 26 ха ха

    48 26 Отговор
    По-позорна личност от нея едва ли има - провалена по всички линии, адвокатка на мутри!
    от алчност си проигра картите от омбудсман да стартира направо за президентски избори, ама не - кметица й се прииска! Хак й е сега - безработна шефка на един квартал партийка - парламент няма да види, ама дано го докара поне до субсидия, че като я изгони мъжът й, да има от какво да живее!
  • 27 2loop

    22 21 Отговор
    2 часа след това агонозиращо слово, патреотите вече бяха готови с 15 предложения за промяна на конституцията хахаха кой е пуснал тая муха на боко а?
  • 28 Бойко

    46 23 Отговор
    Всички знаем за миналото на Манолова. Това е позор! Мадам в Кюстендилско!!!! Ужас

    Коментиран от #62

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чумата

    42 26 Отговор
    Не пипайте Борисов! Без него сме загубени! Тенекиената уста- Мая Манолова, както сполучливо е наречена от колега по горе е истинското бедствие за БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #36

  • 31 Тази

    35 16 Отговор
    За тази просто няма какво да се пише.
  • 32 бизи

    42 17 Отговор
    Ятачката на братя галеви много се загрижи нещо за България
  • 33 перничанин

    47 22 Отговор
    Интересно, защо никой не обяснява на хората какво предлага Боко и какво протестите и Президента. Боко предлага промяна в конституцията и ВНС, беше ясен, подава оставка и всички са доволни( с изключение на Триото, Мая, Христо, Курни). Протестърите искат анархия, евентуална оставка, служебно правителство,обикновенно НС и евентуално ВНС, т.е. безумно харчене на пари за избори, политически вакуум в който хора в Дубай и Сърбия да си върнат позициите. Аз съм за ВНС и с двете ръце съм за намаляване на половина на депутатите. Правосъдната реформа си е необходима. За това съм гласувал на референдума на Слави. За това съм съгласен и с Боко. Сега трябва с голямо мнозинство НС да гласува събиране на ВНС. Така с най-малко разходи и най-бързо ще стане това което искаме. Силно се съмнявам обаче ,че ще го подкрепят , от СТРАХ, че при 120 депутата, много от постоянното присъствие в порламента няма да е там и няма да вземе пенсия като депутат. При 120 депутата, Мая, Христо, Бабикяновците, АБВ, Боец ,Възраждане, дори и да се обединят ,няма да съберат 20 000 гласа. Това им е кристално ясно и ще ритат и с двата крака. Слушам Христо в момента , глава ще си откъсне, ВНС не иска. Започна да говори за европейски партньори и обвързаност (с кого ли е обвързан???).

    Коментиран от #39, #60

  • 34 Държава на мутрите

    26 34 Отговор

    До коментар #6 от "Рап":

    А Мутрата, вижда Пеевски в огледалото като се погледне рано сутрин?
    Не снимаха Манолова да хърка до милиони евра, кюлчета и Пишови.
    Нито Манолова внася боклуци, за да ни трови.

    Самото заради вноса на боклуци, коъто нямаше да се разгласи от медиите на Мутрата, цялото правителство трябва да подаде оставка.
    Ама къде в МУТРИТЕ морал, ЖЕРБ превърнаха в сметище БГ, отровиха земите и водите, и имат лице да се показват.
    В белите държави Мутрата и ГЕРБ щяха да в затвора само заради продължаващият внос на боклуци.

    Ама си имат един хубавец Гешев Каренин, който си го галят по тиквенски по главичката.

    Коментиран от #91

  • 35 Дълбоко Виждащ

    23 20 Отговор
    Не трябва да си- Дълбоко виждащ,за да познаеш ченгето георги марков зад прочетеното от банкянския крадец!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Майче

    18 23 Отговор
    За теб ще гласувам.
    Евала.
  • 38 Стефан

    24 18 Отговор

    До коментар #3 от "Позор ли?":

    Много ми хареса това - Борисов е политик, не разбира от финанси, от икономика,от дипломация, даже един протокол по етика който е задължителен при общуването между политиците от други държави, награбва ги и ги целува като простак, така че господинчо този е посредствен индивид попаднал във властта не случайно, всички от мафиоти и политици , от бизнесмени и кариеристи ВСИЧКИ ИСКАТ такава кукла на конци да е премиер и зависим от миналото си.

    Коментиран от #78

  • 39 Стефан

    19 16 Отговор

    До коментар #33 от "перничанин":

    Перничанин, не позори града си, за 10 години и над 10 доклада от ЕК за напредъка в съдебната реформа сме доникъде, този лъже постоянно, имали още много работа за вършене, те не я свършиха за 3 години и половина сега за 6 месеца ще я свършат, този е простак от класа, пак ще излъже.

    Коментиран от #89

  • 40 Каза

    16 5 Отговор
    Чиновниците на минимална заплата , без бонуси.
    КРИЗА Е.
    ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ЗА САМООПРЕДЕЛЕНИ И САМОРАЗДАДЕНИ БОНУСИ БОНУСИ.
    Заплатите на държавните шефове да се определят от техните шефове.
    Всеки който сам си е определял
    ЗАПЛАТИ И БОНУСИ да ги върне с ЛИХВИТЕ.
    ДА бъде уволнен дисциплинарно , осъден и затворен за злоупотреба с обществени средства.
    За назидание на останалите.
    Ще живеете бедно , както останалия народ.
    Максимална заплата да е средната за страната.
    По добре е да ги върнат сега.След няколко години ще се съберат много за връщане и някоя колекторска фирма или ЧСИ ще ги изкара на улицата да живеят.
    ОСТАВКА И ЗА ВАС ХИТРЕЦИ.
    Ще дойде ВИДОВ ДЕН.
    ТОГАВА ЩЕ СЕ ПЛАЩА.
  • 41 Ясно се вижда

    21 11 Отговор
    Че Фигуранта и пучмените не искат промени а само Властта... Щото при едни промени много от тези сегашни "политици" ще заминат в историята включително и кюстендилската слива....

    Коментиран от #48

  • 42 Важно

    12 2 Отговор
    ОСТАВКАССАА

    ЗА СИЧКИИИИ
  • 43 Кандидат

    31 7 Отговор
    Мая Манолова при управлението на Орешарски предложи Пеевски за шев на ДАНС, а днес заявява, че се бори срещу корупцията.

    Коментиран от #83

  • 44 Джоко

    12 14 Отговор
    Абсолютно, Майче! Ние му казваме бягй бай Иване, а той търчи за папура да ни хване!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Киро Змея

    24 16 Отговор
    Е ТВА Е ЛИЦЕТО(А'НУ'С'А) НА.."ПРОТЕСТА",...РУСКИ АГЕ'НТИ,ЧЕР'ЕПИ,МУС'ТАЦИ,ФАТ'МАЦИ,КОМ-НЕЖ'НЯЦИ,РО'БИ-КАЛ'ТАЦИ,СОР'ОСПИИ ,Г -ЕЙ БОЙЦИ И ТРО'ЙКИ!!!
    ХАХАХА
  • 48 Мухарем

    13 14 Отговор

    До коментар #41 от "Ясно се вижда":

    Ааа ти ще погалиш Кънчо по гладицата! Фигурата и множеството искат ОСТАВКА на Тулупио и Каскета, а модела КОЙ и кликата демонтирана, на съд и на топло!
  • 49 НЕ Е ВИНОВНА БУЛЯТА,АЛКОХОЛЪТ И

    27 8 Отговор
    НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ СА ПРИЧИНАТА ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СПАРУЖЕНАТА ПАЧА-МАЯ
  • 50 Политолог

    22 16 Отговор
    След като Баце им го заби с 200 вчера, подскачащите в екстаз и техните кукловоди изпаднаха в ступор и се разигра филма "Мълчанието на агнетата - чакам факс от Дубай"😂 Цял ден ги чакахме да измислят кво да кажат....Пинокио, Дубаеца, Гурнелия, Гумен, миризливото коментираха очаквано неадекватно...сега забелязвам, че пчеличката Мая и тя е снесла едно 💩

    Коментиран от #64

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Софиянец

    19 11 Отговор
    Поне за 2 неща е прав Борисов:

    1. Че голяма част от народа са толупи и дебили щом са гласували за него/ГЕРБ/, Певски, БСП, Волен Сидеров ...

    2. Че голяма част от журналистите са "мисирки", които не могат да зададат един смислен въпрос. А играят постановки и четат въпроси от предварително написан сценарий. А пък Борисов чете отговорите от същия сценарий.
  • 53 Оставка на толупа и каскета

    15 21 Отговор
    Знаете какво е мутра!тъп и упорит.Баце,яко се издъни,народа прецении и каза ОСТАВКА на теб и каскета!

    Коментиран от #72

  • 54 Антони

    14 19 Отговор
    Трябва да има още поне 150 като Мая Манолова, за да може да се изкупят греховете на тези наши вечни управляващи европейски умници с акъл на тиквеници. Пожелавам на Мая да намира и подпомага такива личности.
  • 55 месара

    18 10 Отговор
    а на теб кой ти написа изявлението бе другарко “ независима” , братя галеви , черепа ?
  • 56 Умен по цялата глава

    23 8 Отговор
    Пак Риторика на обучената в Москва комсомолска секретарка Мая Божкова....Бойко е загубил доверието на Опозицията,Мая,не на Народа...Нима има Доволна Опозиция....Оплюването,фейковете,компроматите са ваш специалитет,на БСП и цялата Комунистическа Опозиция...В комплект с Подривни дейности спрямо държавата и Народа...
  • 57 Никой ти няма вяра вече,

    10 15 Отговор
    Оставка и съд за теб и каскета,за тормоза на народа,дето го създаваш!.....Може и да не си подаваш оставката,но никой вече не те е.ава за слива!
  • 58 Свинчо

    20 11 Отговор
    Сестра Галева защо не идвате вече да обирате краставиците .Знаете ли как изпъват бръчките
  • 59 Анти Борисов

    14 19 Отговор
    Какво ВНС бе ТОЛУП !!!! Хората ти искат оставката и пълно разследване на цялата ти дейност, ти говориш за ВНС. По голяма наглост не може да има! Не мисли че имаш подкрепещ електорат. Всички които познавам и са казвали че са гласували эза ГРОБ сега споделят , че са отвратени от ДЕБЕЛАТА ТИ НАГЛОСТ!!!! ОСТАВКА!!!!!

    Коментиран от #71

  • 60 Мутри ни управляват

    11 21 Отговор

    До коментар #33 от "перничанин":

    На ББ предложенията са просто една голяма лъжа която няма да изпълни. По делата ги сьдете не по лъжливите думи. Подкрепям Мая!
  • 61 Ккфнпфф

    23 8 Отговор
    Майче, и теб не те искат ама се натискаш.
  • 62 мммн

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "Бойко":

    А миналото на гуруто си знаеш ли го?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 мммн

    11 10 Отговор

    До коментар #50 от "Политолог":

    На никого нищо не е забивал. Това е поредният долен номер да протака и отлага оставката си. От месец гледаме такива номера.

    Коментиран от #98

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 jorj

    12 10 Отговор
    Хората ГО искат. Не го искат комунистите. Не бъркай хората с комунистите!!!!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гестапото

    14 7 Отговор
    Простакиня слива без костилка
  • 69 Гестапото

    13 9 Отговор
    Галева ти не виждаш ли теб никой не те иска дори и алкохолици те които са излезли да дръннат някое шише твърдо гориво като те видят после се стряска от ужас на сън
  • 70 МАНОЛОВА....БИТАТА КАРТА

    13 10 Отговор
    СЛЕД БОЯ ОТ ДАНЧЕТО НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ....НИКОЙ НЕ ТЕ БРЪСНЕ ЗА НИЩО........АРХАИЧНИ ПОЛИТИЦИ С АРХАИЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ..,
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....ХИТ ЗА ПРОКУРОРА

    12 5 Отговор

    До коментар #23 от "странно":

    Е АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ И ДРУГИТЕ ОТ КОТИЛОТО НА БСП, ПЪЛНЯТ ЦЕЛИ ХАЛЕТА С ПАЧКИ.....МАЙ СА И У КАФЕЗА
  • 75 Андерстенко

    8 7 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Благодарение на"онуй"пътуваш свободно из Европа,говориш каквото искаш,отиваш до морето за 3 часа,и за това че си неудачник не е виновен"онуй"
  • 76 Кико

    8 8 Отговор
    Не съм за никоя партия , но не искам начело на парламента да стои " проста кърджалийска *утка". А тия дето са избрали от ГЕРБ да са толкова прости .ОСТАВКА!!!
  • 77 Гестапото

    8 5 Отговор
    До тъпата п--ка, речта му я написа щерка ти, не се прави на умна каквато не си. Та нали твоята керка бачка ден и нощ за Борисов. Ти му я набута, а ти не ставаш. Ти за 6м адвокат си станала висша партийна школа за бавно които се развиват
  • 78 куку

    11 2 Отговор

    До коментар #38 от "Стефан":

    Щот при ЦАРА с висшия протокол много прокопсахме, няма що. Няма нужда от мазни лъжци, а от Човеци, които са загрижени за държавата си, не за анархия и беззаконие, или докопване на властта с всички средства
  • 79 Гестапото

    7 6 Отговор
    Галева вие там сте едно котило само анти умни като започнем с теб Галева, Орешарски, Черепа, дебила Иво Христов, тъпия фатмак и всички доносници на ДС сиреч бордуци които около фатмака
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Гулюгулю

    3 1 Отговор
    Чиновника краде законно

    Ха ха ха
    Некадърниците и те имат семейства са хранят.
    Възпитават поколение от ......
  • 82 НеМА сми

    7 4 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Браво

    7 7 Отговор
    Майче , ВЕЛИКА СИ.

    Коментиран от #92

  • 85 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    5 10 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ МАЯ . БОЙКО БОРИСОВ Е ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ. НАРОДА НЕ МУ ВЯРВА. НЕ МОЖЕ МАФИОТ МУТРАФОН КАТО БОЙКО ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА В ЧЕХИЯ ДА МИ ОПРЕДЕЛЯ КОНСТИТУЦИЯТА. ОСТАВКА МУТРО КРАДЛИВА И ЛЪЖЛИВА.
  • 86 Афера

    9 4 Отговор
    Манолке, ти за по различна от мутрите се имаш, че не ми е ясно. Бърборана и половина
  • 87 Мария

    4 9 Отговор
    Мая Манолова премиер .оставка бойко
  • 88 БРЦК

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Ламби":

    Ламби изцяло си угаснал глупости групостич
  • 89 перничанин

    5 1 Отговор

    До коментар #39 от "Стефан":

    Пиши ти какво искаш, аз пиша какво искам. Обосновки се , то само хули и оставка нищо не значат, а после какво? Знаеш ли колко струват едни избори, предпочитам тези пари да се спестят и дадат( ако ще и популистки) на хората пенсионерите, болните деца. 100 пъти по-добре от избори за НС, последвани от избори за ВНС и след това за президент. Много избори за няма и година ,целта на тия шмат*и е тая , да се уморят хората и по някаква случайност да ги изберат. Не си взимаме поука, точно така влязоха никому ненужните Атака и др. безродници и кръвопиици .
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Рап

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "Държава на мутрите":

    Не забравяй,че Майчето предложи Пеевски за шеф ДАНС,така че сутрин може и него да вижда....
  • 92 ФАНДЪКОВА КОЛОСЪТ НА СОФИЯ

    6 3 Отговор

    До коментар #84 от "Браво":

    Велика.... но загуби..... от КОЛОСА на София!!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Слави Славов

    3 8 Отговор
    Каква конституция,какви пет лева,бе Тикво!Махай се с добро,че иначе ще дочакаш да те залее народната любов!Омръзнахте на всички!Ти не разбираш ли,че вече затвора плаче за тебе или си мислиш,че Гешев ще те спаси!Него също го чака вълна от народна любов!Волята на суверена трябва да се изпълни,друг е въпроса дали доброволно или с любов!
  • 95 Деси Атанасова...

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "MILF":

    ...и Деси президентшата са по,по,най!
  • 96 Матей

    1 5 Отговор
    бОЧЕТО КАКВИ ГИ ДУМА В НЕГОВОТО написано изказване.Появява се изтежко на екран,обръснат,лъснат,костюмиран,необичайно за него и напомпано и амбициозно почва да чете текста,който старателно е развиван от неговия пиарски щаб,обмислен и доизкусурен като за малоумни.Мижи да те лъжа,и да те грабя.Во веки веков,това ли иска той,еми няма вече накъде,много му се събра и с лакардиите дотук.Почнаха и медийна кампания по идейните кривулици на боко.Не допускайте дори като вариант това да се осъществи,това би означавало край за всеки нормален българин.
  • 97 Нео

    6 2 Отговор
    И тая хапе ръката, която я нахрани. Казва, че Борисов "употребил" конституцията. Казва го тази, която употреби всички хора с проблеми. Не се посвени да употреби и майкита на деца със специални потребности за свои цели. Напълно безскрупулна персона.
  • 98 Политолог

    4 3 Отговор

    До коментар #64 от "мммн":

    Мисля, че на всеки трезво мислещ му е ясно, че със или без последните действия на Баце оставка няма да има, всякви коментари за бавене и отлагане са ей така да се намираме на приказки
  • 99 1520

    3 5 Отговор
    браво МАЯ
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Келеш

    2 0 Отговор
    И на тебе дати еааа май.......та.

    Коментиран от #102

  • 102 перничанин

    2 0 Отговор

    До коментар #101 от "Келеш":

    Може е нея, само за онова става.
  • 103 Сашо

    2 1 Отговор
    Мая,Васко какво прави?Явно продължава да ти плаща.
  • 104 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ДАС":

    Прекрасна реч на Борисов....Най-великият политик на БЪЛГАРИЯ за всички времена! Да бъде благословен!

    Коментиран от #105

  • 105 Из наръчника за дебили

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Не ме гледай какво правя, ами чуй, какво ти говоря
  • 106 Роза

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "МАНОЛОВА":

    Борисов е голям политик.с Търпение и Ум.А вашата партия изпродаде и разпиля България.Срам и познат , че такива, като вас не са още във правителството.И на изборите ще се види кой иска Народа на България.
  • 107 Abv

    1 0 Отговор
    Май как са Галеви. Пишат ли ти. Добри момчета
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 все едно

    1 0 Отговор
    Мая,всички казват че Божков те финансира.Вярно ли е това???
    Знаем те и тебе.На където духне там и ти...
    Ходиш след силните на деня като сирак, после ги оплюваш.
    Имай уважение на себеси за да те уважават и другите!
  • 110 КОКО ДРИЛО

    0 0 Отговор
    АКО ТИ НЕ ГО ЖЕЛАЕШ ЗАЩОТО СИ БЕСЕПАРКА - НЕ КОМЕНТИРАЙ ЗА ДРУГИТЕ - МАЙЧЕ ТЕБЕ НЕ ТЕ ЖЕЛАЕ НРОДА .........
  • 111 Протестиращи

    0 0 Отговор
    Ние, протестиращите също ще предложим проект за Конституция в която няма да има място за стари муцуни които ни доведоха до това унизително положение на бедност и безизходица. Ще ги изметем до един и ще ги пратим при братя Галеви и Божков да видим дали там ще минат номерата им.
  • 112 Време за народна инициатива

    0 0 Отговор
    До сега политиците заобикаляха с най-различни хватки желанието на народа за нова Конституция. И сега когато народът ги притисна и реално може да предложи нова политическа система ние не трябва да проиграваме шанса си. Не слушайте какво ви говорят ГЕРБ, БСП, ДПС и другите бандити а участвайте в изработването на новата народна Конституция като давате предложения за дебат. Каквито и предложения да дават старите партии за промяна те няма да минат ако противоречат на интересите на събудилият се народ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове