Last news in Fakti

15 Август, 2020 11:09 2 710 92

Томислав Дончев: За ГЕРБ е най-изгодно да има избори веднага

  • томислав дончев-
  • герб-
  • избори

Чака ни една година протести, избори може да има преди март, каза вицепремиерът

Томислав Дончев: За ГЕРБ е най-изгодно да има избори веднага - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

За първи път има енергия за свикване на Велико народно събрание. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в предаването „Тази събота“ по бТВ, като не се ангажира дали предложението ще събере необходимата парламентарна подкрепа. По думите му исканията на протестиращите не са се формирали през последния месец, а са от години.

„Да се намали броят на депутатите и да се извършат други промени – категорично има нужда от промени в Конституцията“ - така вицепремиерът отговори на упреците, че не е необходимо свикването на ВНС, за да се реализират предложенията. Той обясни, че чрез предложението за по-малко депутати се цели да има по-ярки личности и хората да познават представителите си в парламента.

Вицепремирът коментира и съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов и допълни, че той е прав в редица негови твърдения, но имат спорове за технологията как да бъде постигната справедливост. „Той често обича да се фиксира върху персони, а това не е част от целия разказ. В демокрацията най-важни са правилата, по които функционира една система“, допълни Дончев.

Относно реформата в съдебната система и отхвърлените предложения на Иванов от времето, когато беше правосъден министър, Дончев посочи, че тогава не е имало парламентарна подкрепа.

„Г-н Иванов, докато беше министър в правителството ба „Борисов“ 2 получаваше подкрепа от нашата парламентарна група и целия кабинет. Предложенията могат да бъдат и по-смели. Какви промени ще гласува едно Велико народно събрание – ще си реши самото то. Това е форматът, който съответства на очакванията на хората“, посочи вицепремиерът

Томислав Дончев заяви, че нужда от рестарт има и това е безспорен факт. По думите му демокрацията е в криза и голяма част от българските граждани не са запознати как функционира държавата и нямат доверие в институциите. Той допълни, че предложенията за конституционни промени са подготвяни няколко седмици, преди премиерът Бойко Борисов да ги обяви публично.

„Това не е импровизация. Преди около пет години ГЕРБ реши, че е време да започне да подготвя подобни промени. Това е нещото, от което хората имат нужда. Настоявам, че всеки един, който твърди, че не това са нещата, от които има нужда – да отговори защо“, посочи Дончев и уточни, че с този ход ГЕРБ не се опитват да спечелят време и уточни, че от партийна гледна точка – оставането на представителите на управляващата партия в Министерския съвет е вреда.

„За нас е най-изгодно да има избори веднага. С една оставка нищо няма да се промени. Ще сменят фигурите и след това ще бъде същото с няколко различни нюанса. В изказването на премиера от вчера, той потвърди, че в момента, когато Народното събрание вземе решение за ВНС – той ще подаде оставка в същия ден и обясни защо. Че ако залогът за гражданския мир е в неговото присъствие в Министерския съвет – той ще го напусне веднага“, каза вицепремиерът.
Той беше категоричен, че ако това стане факт, той няма да замести Борисов на поста министър-председател, защото е политически обвързан, а следващият кабинет трябва да е експертен.

"В рамките на направеното предложение, кабинетът може да подаде оставка в началото на ноември, ако парламентът е достатъчно бърз. В това предложение няма как да съзрете коварна маневра да се отнеме част от енергията на протеста. Моята прогноза е, че ни чака време на протести повече от една година", посочи Томислав Дончев.

Не ни е страх от служебен кабинет. Идеологема е, че ни е страх от Радев, подчерта той. И добави, че се надява следващите избори да бъдат по-рано от март.

Ако през ноември има решение за свикване на ВНС, правителството "Борисов" 3 подава оставка, парламентът избира друго правителство и се свикват избори за ВНС. В тримесечен срок - така вижда хронологията на събитията Дончев.
Дончев определи като спорно предложението на коалиционният им партньор ВМРО да се върне донаборната служба.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПОКАЖЕТЕ

    13 60 Отговор
    ИМ ЧЕ НА ИЗБОРИ ПАК ЩЕ СТЕ ПЪРВИ СТИГА СА РЕВАЛИ ПО УЛИЦИТЕ

    Коментиран от #55

  • 3 Бойко ЕС

    16 71 Отговор
    ГЕРБ ПОБЕДА!

    Коментиран от #65

  • 4 EL boko

    8 35 Отговор
    Като намалят тепутатите ще е супер за ГЕРБ!

    Коментиран от #10, #78

  • 5 Българин

    37 2 Отговор
    Намалете броя на депутатите, субсидии от 1 лев, съд за всички "бизнесмени" от прехода и да връщат парите на държавата и гласувам за вас. Иначе Терминал 2
  • 6 Гост

    56 7 Отговор
    Ами айде де, томииии! Само ляляте! Стига се крихте като мишки. Давайте да излизаме на избори и да видим кой къде е! Един по един излизате и само глупости плямпате, никви действия, това е присъщо за страхливците

    Коментиран от #29

  • 7 мммн

    52 9 Отговор
    Не ни интересува какво е най- ИЗГОДНО ЗА ГЕРБ. Народът иска оставка. Вие не сте избрани, за да обгрижвате интересите на партия ГЕРБ.

    Коментиран от #22, #26, #42

  • 8 Миша

    50 7 Отговор
    За нас е най изгодно да ви няма и ревизия на получените милиарди от Европа до стотинка. Със сигорност 90% от всички в парламента ще сте за съд.
  • 9 JEFF

    42 6 Отговор
    Е, хайде де. Не е толкова трудно. Подавате оставка и следват избори. Но, вие не искате друг да ги организира, за да манипулирате резултатите. ОСТАВКА !

    Коментиран от #39

  • 10 Бойко ЕС

    13 25 Отговор

    До коментар #4 от "EL boko":

    В бъдещия парламент ще има 100 депутати от ГЕРБ и 20 от ДПС ХИХИХИ
  • 11 така така

    41 6 Отговор
    Ами подавайте оставка ВЕДНАГА!!
  • 12 мммн

    36 4 Отговор
    Т. Дончев НЕ осъзнава, че трябва да работи за народа. Т. Дончев работи за интересите на партия ГЕРБ.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "Рокер":

    Батеее, тва го пишеш от 1 месец😂😂😂
  • 15 Томи Лии Джоунс

    27 7 Отговор
    Томи,не чу ли?ОСТАВКА!

    Коментиран от #23

  • 16 Татко Махно

    5 15 Отговор

    До коментар #1 от "Рокер":

    Разумно!!! Протестантите останаха без яйца, така че няма да има съпротива, ама гледайте да не ви хареса, че тогава спасение няма! Да живее анархията!
  • 17 мммн

    9 9 Отговор
    Факти, триете постове, които с нищо не нарушават правилата ви, а призиви за насилие си стоят у форума и то на първа позиция- пост 1.
  • 18 Дълбоко Виждащ

    17 6 Отговор
    Кого си седнал да лъжеш-Дончев!Срам за теб носиш такова стойностно Фамилно име а се държиш като Държанка!Махни се и остави -крадеца да отиде в затвора,там е мястото на крадците!
  • 19 Чекмедже банк

    14 6 Отговор
    За нас най-изгодно е да се краде.
  • 20 Дельо Хайдутин

    18 10 Отговор
    Слави вече мина ГЕРБ.Цветанов им отмъкна половината структури.За конференцията вТехпарка се принудиха да събират работниците от магистралата.Жалки са!Скоро ще изпаднат от парламента.Никой няма да гласува за страхливи плъхове.

    Коментиран от #59

  • 21 JEFF

    14 5 Отговор
    Никаква подкрепа от вас нямаше Иванов докато беше в правителството ви. Нали затова подаде оставка , след като се подиграхте с реформирането на съдебната система ,тогава Борисов риташе топка . ОСТАВКА !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Емил

    2 10 Отговор

    До коментар #15 от "Томи Лии Джоунс":

    Добре бе! Свободен си да напуснеш, но ми дължиш обезщетение за напускане без предизвестие! Та - къде работиш да се свържа с работодателя ти?

    Коментиран от #30

  • 24 бонговец

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Рокер":

    Рокер? Прадядоти на 20 април 1876 година, като е пукнала първата пушка се е скрил в избата и е псувал метежниците,че заради тях са затворили оремака....

    Коментиран от #32

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ЗАЩО

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "мммн":

    ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА БЕ
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 бЪларин ПО НЕВОЛЯ

    4 15 Отговор
    КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАТИ ТЕЗИ ИЗБОРИ !!!!!!!!!! ТО НЕ МОЖЕ ПРЕЗ ДВА МЕСЕЦА ИЗБОРИ И НАРОДА ТА ПЛАЩА ??????!!!!!%%%%$$$€€€€€€0000000000000 ..... НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ..... АКО ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ТЕ ДА СИ ПОЕМАТ РАЗХОДИТЕ .........

    Коментиран от #36

  • 29 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    САМО ПАРЛАМЕНТА РЕШАВА ЗА НОВИ ИЗБОРИ....ВСИЧКО ДРУГО Е ДЕМАГОГИЯ

    Коментиран от #88

  • 30 Последния Софиянец

    12 4 Отговор

    До коментар #23 от "Емил":

    Твоя работодател Боко скоро ще е в затвора.ха ха ха
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Емил

    4 14 Отговор

    До коментар #24 от "бонговец":

    Момче, имаш сериозни ментални проблеми! Сигурно си навлязъл в трета фаза на русофилията! Самоубий се, защото до месец ще си зеленчук!

    Коментиран от #37, #43

  • 33 Томи Хитреца

    15 3 Отговор
    Без тези номера, Томи: приема се само БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ! Другото е гербаджийска манипулация!
  • 34 Лост

    4 3 Отговор
    Рестарт може да има, ако всички управлявали досега и олегарсите се подложат на публичен детектор на лъжата. Но не от българска фирма. Който не го издържи, отнемане на имуществото и на родата. Знам, че е утопия, но иначе не става.

    Коментиран от #47, #50

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Нали

    5 7 Отговор

    До коментар #28 от "бЪларин ПО НЕВОЛЯ":

    Тези дето мучат по улиците тоеа искат А разберете се накрая. КАКВО ИСКАТЕ.?

    Коментиран от #41

  • 37 Последния Софиянец

    11 2 Отговор

    До коментар #32 от "Емил":

    Ти до месец ще си безработен.
  • 38 Ххх

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Рокер":

    Ей, че ти голям бабаит се извъди бе ? А портрет на Борисов сложил ли си си над спалнята ? Още малко и ще организираш гербаджиите да бесят метежниците по площадите ! Ама дали и в действителност си толкова ербап, или само на приказките си силен ? Защото и при протестиращите предполагам ще се намерят здрави момчета, няма да са само жени от майките на деца с увреждания. А полицията дали ще ги пази ? Ами ако стане някоя по - съществена патаклама, тя ще се пише на сметката на краля - слънце, дето много го боготвориш. И в някакъв момент може да му се наложи да си плаща за тази сметка. Така че, ако си толкова голям бабаит, върви, покажи си рогата. Ама гледай да не си тръгнеш наритан от площадите.

    Коментиран от #82

  • 39 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    4 9 Отговор

    До коментар #9 от "JEFF":

    НАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ГИ ОРГАНИЗИРА.....РАДЕВ..... И БАЦЕТО ПАК ВИ РАЗБИ

    Коментиран от #45, #46

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Последния Софиянец

    6 3 Отговор

    До коментар #36 от "Нали":

    Вчера Боко ни беше преписал всички искания без затвора.
  • 42 ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ

    3 11 Отговор

    До коментар #7 от "мммн":

    КОЙ НАРОД...КАТУНИТЕ ПО КРЪСТОВИЩАТА ЛИ...ДОБРЕ ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ВИ ПАЗИ....

    Коментиран от #44

  • 43 бонговец

    6 4 Отговор

    До коментар #32 от "Емил":

    Томиславчооо/Емиле,не си убедителен. Опитай пак...
  • 44 Последния Софиянец

    3 5 Отговор

    До коментар #42 от "ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ":

    Полицията е с народа.Сега ли го разбра.Всички са с нас.
  • 45 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #39 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Еми тогава кво ревете и ви е страх пак той да ги организира! Само ревете герберастите! Излизайте като мъже на избори, С МАШИНИ, там ще мерим. Стига писал по сто безмислени поста

    Коментиран от #63

  • 46 ББ С ПАЧКИ И ПИСТОЛЕТ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА

    9 4 Отговор

    До коментар #39 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Значи Радев е доказал че може да организира честни избори.ОСТАВКА на Тиквата и служебно правителство.

    Коментиран от #89

  • 47 Да ама не..

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Лост":

    За РЕСТАРТА си има доказан и работещ принцип.Той е изпробван много пъти през вековете и винаги резултата е доста добър и траен...И запомнящ се от лошите и безсъвестните!
  • 48 ББ С ПАЧКИ И ПИСТОЛЕТ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА

    8 2 Отговор
    СЪД ЗА ТИКВАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ
  • 49 Преминаване през пътя на позора...

    6 1 Отговор
    Всички герой в прехода на България през тези тридесет измъчени години,трябва в колона по един да минат край Народното събрание ,а Народа да им благодари с даровете на своя труд!Всеки който се е облагодетелствал от хазната на Народа ще носи на вратлето макетчета на завляканите пари,кюлчета,вили,къщи,сарай,коли,джипки,метреси и суджуци.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 В ГЕРБ по какво ги подбират

    3 2 Отговор
    - със сигурност не е по интелект. Ето и този - твърдението му означава, че популярността на ГЕРБ пада ежедневно - а това означава ли "аз работя за вас, ама вие не разбирате и сте неблагодарни!". А и лайтмотивът "ние се жертваме за вас и самоотвержено стоим във властта, въпреки че от това само губим" е просто... твърде просто. И второ - дори и през ноември Народното събрание да реши да има избори за ВНС, Борисов НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА - предлогът ще е "да не клатим държавата преди толкова важни избори". Вече многократно е лъгал, една лъжа в повече няма да изненада никого.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ахахаха

    3 2 Отговор
    За герб да, но за Боко тиквата, Пеевски и Доган не е! Те имат да присвоят още 2-3 милиарда
  • 54 ръб

    6 3 Отговор
    За предстоящата национална катастрофа която от 10 г. подготвяте и причинихте, няма да можете и да избягате.Народната либов става от ден на ден все по "голяма" и като вземат да ви тричат цялата крадлива хунта,няма да има на кой да се оплачете.
  • 55 Делфи ман

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "ПОКАЖЕТЕ":

    Им че , какъв е проблема , до подадат оставка?
  • 56 ээээээээээээ

    5 9 Отговор
    Никакви избори веднага.
    Нали това е целта на рублажията Радев.
    На него не му трябва нищо - нито ВНС, нито мутрите вън, видяхме го заобиколен от мутри на ДС преди няколко дена.
    На него му трябва да си набута отдавна определеното служебно правителство.
    Само че дори при проруското служебно правителство на Радев преди 4 години ПАК ГЕРБ спечели.
    Радев не прави и една стъпка прди да се консултира с Нинова и руските им наставници.
    И така както искаха ново ВНС сега се отметнаха.
  • 57 СКОПЕНИЯ КОЗЕЛ ДОНЧЕФ

    6 3 Отговор
    ДА НЕ ПЛЯМПА С ВОНЯЩИ УСТА , А ДА ПОТЕГЛЯ КЪМ СОФИЙСКИ ЦЕНТРАЛЕН..БАРАБАР ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ, НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ГЕШЕФФФ...И ВСИЧКИ ПРОСТИ ПОТКИ...ОПГ-ета! ЦЯЛАТА ХУНТА ГЕРБ!!!
  • 58 Оги

    8 2 Отговор
    Като ви е изгодно подавай оставка веднага, Дончак! Веднага!!!
  • 59 Слави по какво

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Дельо Хайдутин":

    мина ГЕРБ?Този селяндур не се отличава съществено от Бойко. Човек, който жена и семейство не е завъртя, едно дете не е отгледал да има амбиции да спасява държавата от мутрите. Сам той се движи с охрана като истинска мутра... Само абсолютни наивници могат да вярват, че Слави ще свърши нещо ако попадне в парламента... Че ще прокарва нечии интереси е ясно, но чии?Кой ще му финансира партията и предизборната кампания като телевизията му е пред фалит дори? То кой ли я гледа въобще?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Само са го били?

    1 1 Отговор
    Или е имало и игри без граници? С новото правителство ще ви сложим чипове на моторетките! 30 в града, и 85 извън него! Да спрете да мр.ете, щото 2/3 от вас като ги прибере линейката и за донори не ставате!
  • 62 Кой68

    2 3 Отговор
    Защо се дърпат от свикване на ВНС? Неочакваха такъв ход от Б.Б. Май сценария заскърца и започна да понамирисва.
  • 63 Тези машини

    0 4 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    ги отрекоха в Германия, Холандия, Норвегия. Ние ще плащаме луди пари да ги въвеждаме.А те са ги премахнали заради лесна възможност за манипулация. Въобще не е толкова популярно машинното гласуване. По-скоро е екзотика. Скъпо струваща при това. И крайно неподходяща в условията на пандемия. Всеки ще пипа екрани, копчета и т. н. Пълна тъпотия...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Кико

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко ЕС":

    Атия крадците, да не ги избираме пак .Защото ни водят към светлото бъдеще само на приказки...Затова сме на последно в всички възможни класации и българите търсят работа в Европа.
  • 66 ГЕРБАДЖИЙЧЕТАТА ВЪРТЯТ НА ДВЕСТА

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Томислав Дончев: За ГЕРБ е най-изгодно да има избори веднага

    ---- НО НЯМА КОЙ ДА ГИ.... ДЖЕНДЪРИ НЕЩАСТНИ, НАРОДЪТ ИМ ИСКА НЕЗАБАВНА ОСТАВКА, ТЕ СИ НАТИСКАТ МИРИЗЛИВИТЕ ГАЗОВЕ ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ.... НАГЛИ МУТРИ....

    Коментиран от #80

  • 67 Перо

    2 0 Отговор
    И тоа гол охлюв изпълзя от храстите
  • 68 Не е проблем

    3 0 Отговор
    Че хората не знаем как се управлява държава. Проблема е че Вие също не знаете.
  • 69 Анонимен

    0 2 Отговор
    Обратно 100 депутати от дпс и 20 от герб. 1 към 1.
  • 70 Анонимен

    3 1 Отговор
    Обяснимо е, четем ремонт, рестарт, бг е в ремонт, именно затова ремонта ще бъде извършен от доган. От 1989 той ремонтира ви българи и ще продължи докато изчезнете от очите му всички българи.. Виж в ютюб майка му.. Няма иван и драган. Един е ахмед доган, моят син е генерал
  • 71 Смехурко

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "За нас е най-изгодно да има избори веднага" . Ааа, не миличък, не веднага! Първо оставка, служебно правителство, за да ви лишат от възможността да манипулирате! Тогава да ви видим!
  • 72 Пламен

    5 0 Отговор
    Томислав, рестарт звучи като:"със стари к... и, нов бърдак не се прави" Ясно?
  • 73 Доротея

    3 0 Отговор
    Да, ама как ще оставят някой друг да се докопа до траншовете от ЕС и бюджета!? Как някой друг ще раздаде 50 лева вместо Главния тиквар! Как някой друг ще е най важната клечка, макар и за 2 месеца? Това истински гербераст не би го понесъл никога! Ще вдигне кръвното и буфтики в интензивното на вентилаторно дишане! Не знам защо оня, как се казваше НЩ на Пандемията харесваше отвратитерната интубация! Сладко му ставаше да я изрича по 35 пъти на брифинг!
  • 74 Таа гугутка

    3 0 Отговор
    Стана общинска , кой я фане , той я баца
  • 75 Непотребни

    11 1 Отговор
    Многоуважаеми Дончев, вкупом съгрешихте и непотребни станахте! Долу ГЕРБ! ОСТАВКА!
  • 76 Пешо

    3 0 Отговор
    “Той обясни, че чрез предложението за по-малко депутати се цели да има по-ярки личности и хората да познават представителите си в парламента.” - по-къси листи на послушни и крадливи мижитурки нищо не променят! Знаете го, но лъжете и мажете, само за да можете да крадете!

    Коментиран от #79

  • 77 БРЦК

    3 0 Отговор
    Тими пак бля бля . ВНС щяло да си мисли то . Стига НАРОДА МИСЛИ който се цани за народен представител ИЗПЪЛНЯВА . Вие пак искате да правите каквото ви скимне. Свърши се с вас РЕВИЗИЯ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ЩЕТИТЕ И К А Т О Р Г А
  • 78 БРЦК

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "EL boko":

    Да ще делят на по малко части . Повече за Тиквата
  • 79 БРЦК

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Пешо":

    Точно
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Я... Я

    6 0 Отговор
    ЕЙ БУР СУК. СУТРИНТА ТЕ ГЛЕДАХ ПО БНТ. КАЗА: НИЕ ИСКАМЕ НЕЗАБАВНИ ИЗБОРИ, ВОДЕЩАТА ПИТА Е ЗАЩО ТОГАВА НЕ ДАВАТЕ ОСТАВКА? ТОЯ ОТГОВАРЯ. АМИ НЯМА ДРУГИ КОИТО ДА НИ ЗАМЕСТЯТ. ТОЯ СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЧЕН.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 МУТРИИИИИ

    4 0 Отговор
    ИЗБОРИТЕ НЕ СА ВАШ ПРОБЛЕМ - ВИЕ ЦЯЛОТО ГЕРБ ЩЕ СТЕ В ЗАТВОРА С ПРЕКЪСНАТИ ПРАВА !
  • 84 ПАТРИОТ

    6 0 Отговор
    Интересно, хем е най-добре за ГЕРБ да има избори веднага хем не ги искат, и къде видяхте и чухте протестиращите да искат Велико Народно събрание.Хей ако целия елит на ГЕРБЕРАСТЛЪКА Е ИЗТРЕЩЯЛ то обикновения български гражданин е и с акъла си и с разсъдъка си и желае ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ и гешев КАСКЕТСКИ.Простичко е но явно в мозъчните кутии на ГЕРБЕРАСТИТЕ не е останали нищо друго освен бистра чорбица.
  • 85 нанай ВНС да ни праите мутренска Констит

    1 0 Отговор
    На Баци ли му викаш това енергия за ВНС бе Томи ? Он е подивел направо и се чуди как кожата да спасява не друго.
  • 86 Ех Томиславее

    3 0 Отговор
    Мутри, махайте се ОСТАВКА!И не коментирайте, никой не ви пита!Оня е нахален като конска муха и хитър като хлебарка!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Правелно

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Ти си гений . Имаш предвид легитимен парламент на 100% подкрепен от СУВЕРЕНА ГРАЖДАНИТЕ на БГ .
  • 89 Нека се образова

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "ББ С ПАЧКИ И ПИСТОЛЕТ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    Има напъни да израсне и да се образова . При герб това рядкост .Вожда им за 11г. една чужда дума не научи . Нека да му дадем шанс ,така има шанс да започне да мисли 👍
  • 90 Същия

    1 0 Отговор
    Дончев-ти изглеждаше в началото като интелигентен човек, даже се гордееше със снимката с генерал Радев /бъдещ президент!/, какво ти става та се промени или си си такъв, като всички останали
    в тoвa гнуcнo cбoрищe ГEРБ, които имaт нeщo oбщo cъc cвoя глaвaтaр Кaпo ди тути кaпи-зaвиcт, злoбa и aлчнocт и мoжe би вoдeщo e излъчвaнeтo нa пълнa тъпoтa!
  • 91 Същия

    1 0 Отговор
    Дончев ами ако твоя главатар се гътне по някоя причина, тогава какво-държавата ще се счупи така ли? Не- нищо лошо няма да се случи-няма незаменими-и тъй като доказахте вече за повече от 10 години, че сте едно крадливо и гаднярско сборище -трябва да си ходите и то завинаги!!!
  • 92 нема фандък никому

    1 0 Отговор
    ДОНЧЕЕЕЕВ НАЛИ ЧУ ПО ТЕЛЕФОНА НАБИВАНЕ ЩЕ ИМАААА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове