Last news in Fakti

15 Август, 2020 16:40 4 637 122

Българи от цял свят към протестиращите: Не сте сами!

  • не сме сами-
  • емигранти-
  • протести

Цел на видеото е да покаже, че сме единни, и че протестирайки, не делим българите по адресна регистрация, етнос, или занятие

Българи от цял свят към протестиращите: Не сте сами! - 1

Българи от цял свят се присъединяват към протестите в страната. Те изпращат своето послание към сънародниците си тук, което е: ”Не сте сами”, съобщава "Фрогнюз".

Активните млади българи в чужбина създадоха  въздействащо видео, чрез което заявяват своята силна подкрепа към всички протестиращи в България.  Посланието им "Не сте сами"  е насочено към протестирещите граждани у на, които вече 37 дни не спират да искат промяна.

"Успяхме да монтираме кратък видео материал, съгласуван с много други организатори на протести от Европа, САЩ и Канада, в който изразяваме нашата подкрепа за протестите в България, както и позицията ни срещу беззаконието и разрушаването на демократичните устои на държавата.

Цел на видеото е да покаже, че сме единни, и че протестирайки, не делим българите по адресна регистрация, етнос, или занятие.", това сподели с Фрог Явор Паунов, който  един от организаторите на  протестите в Манхайм, Германия и на международната видео инициатива.

Посланието на Явор гласи:

''Скъпи българи,

Ние, протестиращите извън родината, Ви благодарим, че надигнахте глас срещу престъпниците, които от десетилетия рушат опорите на държавността и демократичното управление в България. Вашият протест показва, че българският дух не се прекланя пред самозвани управленци и самозабравили се олигарси. Вие ни вдъхнахте надежда и показахте на света, че българите имаме право да сме свободни, че заслужаваме справедливост, и изискваме върховенство на закона.

Всеки един от нас носи България в сърцето си, без значение къде се намира. Това не е тяхната България, в която властват безсилието, разединението и полицейското насилие, а нашата: България на единството, взаимното уважение и равенството пред закона. Заедно ще успеем да се преборим за тази България. Пътят към нея минава през Орлов мост, Министерски съвет, магистрала Тракия, Съдебната палата, плажа в Росенец и всеки площад, на който честните и достойни българи отстояват свободата си.

Макар и далеч от родината, ние протестираме заедно с вас и продължаваме гордо да носим българската култура и традиции, без значение дали със семействата си празнуваме Коледа, Рамазан или Банго Васил.

Когато заедно отстояваме правата си, сме много по-близки, сплотени и човечни. Когато протестираме заедно, мафията губи, защото не може да ни раздели и да ни втълпи, че сме безсилни. Протестирайки, променяме не само себе си, но и бъдещето на България.

Не сте сами!''


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ижо

    31 94 Отговор
    Лъжи лъжи лъжи
  • 3 Последния Софиянец

    126 28 Отговор
    За съжаление повечето будни хора не понесоха гаврите на властта и избягаха в чужбина.Тука само мишки.

    Коментиран от #32, #39

  • 4 Българин

    90 15 Отговор
    Респект

    Коментиран от #52

  • 5 ДО ПОДКРЕПЯЩИТЕ

    52 33 Отговор
    ТЕЗ ДЕТО СТЕ ПО ЧУЖБИНИТЕ И РАЗМАХВАТЕ ПЛАКАТЧЕТА ВЪРНЕТЕ СЕ И ПОДКРЕПЕТЕ НА ЖИВО НЕ ОНЛАЙН АЗ СЕ ВЪРНАХ ВИЕ КОГА??????????

    Коментиран от #10, #29, #30

  • 6 Дельо Хайдутин

    92 9 Отговор
    Съвременните хъшове.Немили недраги.Боже колко мъка има в България!

    Коментиран от #89

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 S63 AMG

    46 8 Отговор
    Доколкото виждам пише,че искат ЛУСТРАЦИЯ,а в платената статиика не се споменава.
  • 9 ПСР

    74 15 Отговор
    Чест Ви прави,уважаеми съотечественици!
    Имаме обща кауза-мутрите вън!Завинаги.

    Коментиран от #70

  • 10 Хахахахахахаха

    21 16 Отговор

    До коментар #5 от "ДО ПОДКРЕПЯЩИТЕ":

    Върна се,ама защо!!!??🤣🤣🤣защото трябва да се яде ,нали така!!?

    Коментиран от #19, #114

  • 11 лъжа

    17 28 Отговор
    Това Канна Рачева ли го съобщи_? Верваме ви
  • 12 Българин

    62 21 Отговор
    Поклон пред тия млади хора осмелили се да нададат глас ...срамувам се от нас , старото поколение , навикнало на безгласност и примирение , особено в провинцията. ..пълно безразличие и огромна простотия
  • 13 мома виенчанка

    26 62 Отговор
    И там като тук, малка група кресливци се правят на велики. Ако прочетете във Фейсбук чатовете на групите българи от по-големите градове в Австрия, Германия, Англия, Италия и Испания ще видите, че само дето не бият кресливците. Повечето Българи работят и изобщо не им се занимава с тази кауза пердута. Кресливците вече са дотегнали и на гражданите във Виена и някои други градове. И проблема го съсдават българи. това знаят местните. Ама, че тия българи са капка в морето и, че не знаят какво искат освен пари никъде не пише.

    Коментиран от #16, #17, #22, #47, #48, #49

  • 14 Перо

    42 17 Отговор
    Всички българи с изкл.на корумпетата от ГЕРБ са за оставка на престъпниците Тиквун,Каскета и подчинената шайка. Браво на нашите сънародници в чужбина за подкрепата,те най-добре могат да видят и сравнят демокрацията и диктатурата,колкото и трудно да им е,без близки и родина. Долу мутрите!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дельо Хайдутин

    13 7 Отговор

    До коментар #13 от "мома виенчанка":

    Като те сгащя вече няма да си мома.ха ха ха

    Коментиран от #37

  • 17 без име

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "мома виенчанка":

    Какъв словоред,какво чудо;))))
  • 18 чамчо

    21 37 Отговор
    Най мразя, когато някой си прписвоява правото да говори от името на други хора. Колко много българи има в Германия ? От къде на къде ще ги представят а ония и представа си нямат, че тия се правят на лидери. Явно много парични потоци тръгнаха от емирствата към градове в цял свят. Божков няма да си седне на задника, защото иначе рано или късно ще си седне на него но в килия на софийския централен. Вече арабите чувстват охладняването на дипломатическите ни отношения заради него.

    Коментиран от #21, #27

  • 19 КО ДА ЯМА БЕ МИНДИЛ

    32 19 Отговор

    До коментар #10 от "Хахахахахахаха":

    ВЪРНАХ СЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ ПОСЛЕ КАТО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТЕРОРИСТИЕ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ МЕН НЕ МЕ МИСЛИ АЗ СЪМ СИ ДОБРЕ ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ ТРОЛ НЕСКОПОСАН!

    Коментиран от #24, #25, #83

  • 20 без име

    21 8 Отговор

    До коментар #15 от "ММ586":

    Това не е българин от чужбина,а българин от софрата на Еврофондовете. Затова е с ограничен умствен багаж. Затова и протестите не му се нравят,защото му изстива топлото местенце.
  • 21 като

    8 10 Отговор

    До коментар #18 от "чамчо":

    Замениш Божков със Сорос и всичко ще си дойде на мястото.А на емирите им е през оная работа за отношенията им с някаква васална колония наричаща се още България.
  • 22 ДО РОБИНЯТА

    25 10 Отговор

    До коментар #13 от "мома виенчанка":

    КАКВО рабОТИШ МА РОБИНЬО ИЛИ РАБ БОЖИЙ ПРАВИЛНАТА СТАРОБЪЛГАРСКА ДУМА Е РАБ НЕ РОБ !РАБОТА РАБОТИ С ОБЩ КОРЕН РАБ(РОБ)ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ А ГОЙ?НАЙ УНИЗИТЕЛНАТА ПОГОВОРКА КОЯТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВ ЗА ЕДИН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ НАРОД СРАМ И ПОЗОР!СЪБУЖДАЙТЕ СЕ БЕ СТАДО!
  • 23 Перо

    27 9 Отговор
    На цялата мутренска държавна администрация и корумпирана общинска е наредено да работят и като тролове,защото им внушава тиквата уволнение и спиране на паричните потоци.

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хехехе

    9 7 Отговор

    До коментар #19 от "КО ДА ЯМА БЕ МИНДИЛ":

    Терористите сте вие,ама и това не правите като хората.

    Коментиран от #28

  • 26 Последния Софиянец

    19 7 Отговор

    До коментар #23 от "Перо":

    А аз се чудех откъде се появиха толкова неграмотни във форума.Те били от администрацията.Такива ни управляват.
  • 27 разсмя ме

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "чамчо":

    Абе чамчо ли си, букчо ли си. Ама ти си пръв арабист на държавата, скрития ръководител на отдел "Близък Изток" в МВнР. И как по-точно разбра за охладнелите ни отношея с арабите? Ти арабин, освен някой собственик на дюкян на ул.Симеон, виждал ли си?
  • 28 ДО ТРОЛА ГЕРБЕР

    18 5 Отговор

    До коментар #25 от "Хехехе":

    КО МИ ХЕХЕКАШ БЕ КАНДЖА?КАЖИ НА ГОСПОДАРЯ СИ ЧЕ ГО ЧАКА ЗАТВОР!

    Коментиран от #40

  • 29 Да не те таковал луд

    21 9 Отговор

    До коментар #5 от "ДО ПОДКРЕПЯЩИТЕ":

    ЗА ДА СЕ ВЪРНЕШ. ..КАКВО ИМА В БЪЛГАРИЯ? ДАНЪЧНА И ПОЛИЦЕЙСКА ДИКТАТУРА. ....КОРУМПИРАНО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО. ....В ЧУЖБИНА ЖИВЕЕМ СПОКОЕН. .ЗАДОВОЛЕН ЖИВОТ

    Коментиран от #33, #69

  • 30 работещи в чужбина

    22 8 Отговор

    До коментар #5 от "ДО ПОДКРЕПЯЩИТЕ":

    Няма да се върнем, но ще ви подкрепяме с плакати ! Борете се на барикадите, ние сме с вас !

    Коментиран от #43

  • 31 ГЕЧЕВ

    8 18 Отговор
    ОТ 1997 ГОДИНА ДОХОДИТЕ СА НАРАСНАЛИ НАД 100 ПЪТИ.

    Коментиран от #42, #63

  • 32 I C Phone

    11 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Напротив, първи бягат мишките от потъващия кораб софЯнецо...
  • 33 МАСОН

    26 7 Отговор

    До коментар #29 от "Да не те таковал луд":

    АМИ ДА ТИ КАЖА ЧЕСТНО ВИНАГИ МОГА ДА СЕ ВЪРНА В ЧУЖБИНА,ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ СЕГА В БЪЛГАРИЯ Е ПО СВОБОДНО ОТ КОЛКОТО НА ЗАПАД ,ПОЛИЦИЯТА БИЕ И РЕПРЕСИРА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АГРЕСИВНО МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ ,ГЛОБИ ДО СПУКВАНЕ.ОГЛЕДАЙ СЕ ЩЕ ВИДИШ ИМА МИЛИОН ВИДЕА.ЕВРОПА Е УЖАС.ЕВРОПА Е ФАШИЗЪМ И ДИКТАТУРА!
  • 34 ГЕТО

    16 6 Отговор
    И ТАМ НЕ ЖИВЕЕТЕ МНОГО ДОБРЕ.
  • 35 Настопроценти

    8 2 Отговор
    Отдалече и когато ти е широко около врата,лесно се приказва.
  • 36 Анти Трол

    14 2 Отговор
    Сами сте. И те са сами но в чужбина.
  • 37 Мъжа ти

    3 6 Отговор

    До коментар #16 от "Дельо Хайдутин":

    Недельо ще ви рендосам и двете. Марш да сервираш салатата и ракията.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Начело

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    с теб.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Продажни боклуци

    6 13 Отговор

    До коментар #40 от "Герб На върха Винаги":

    Не ви искаме ,,ПОМОЩА..
  • 42 Димитър ямбол

    3 6 Отговор

    До коментар #31 от "ГЕЧЕВ":

    Нараснал е тумора в тъпата ти глава!! Явно си живееш добре!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Българин

    4 14 Отговор
    БОЙКО , ТИ СИ ПИЧ ! НЕКА ВСИЧКИ СЕ ХВАНАТ ЗА ШЛИФЕРА ТИ ! КАЗАХ !
  • 45 Видео

    4 1 Отговор
    А къде е видеото?
  • 46 ЕЛАТЕ

    7 3 Отговор
    СВИРКАДЖИИ!!!!
  • 47 Опа

    3 7 Отговор

    До коментар #13 от "мома виенчанка":

    Моме, може да не сте раб божи, може да сте, как беше руската дума за к,,,, ва? а Мутреса. Може и да съм в грешка (за което се извинявам) но ако имате някаква диплома или там каквото й да е било образование то знайте едно. ЯЗЪК. По добре си стойте във Виена и пътя за Никелсдорф го забравете.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Калинка

    14 7 Отговор

    До коментар #13 от "мома виенчанка":

    Моме, ако в чужбина беше лесно, и ти щеше да си там.
    Без уважение към теб ти казвам, че сме не по-леко българи от вас, които сте в страната, дори напротив. И сме направили повече за прославата на България и за популяризирането на нашата култура и история от теб. Така че замълчи.
  • 50 АААААХАХАА... ТВА Е КАТО..

    6 10 Отговор
    СНИМКА ОТ...КОМСОМОЛСКИ СТЕН-ВЕСТНИК ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА!😂
    6 БЕЗРАБОТНИ ПРИМАТА В ЧУЖБИНАТА (ВНУЧЕТА НА НАШИ ДРУГАРИ) "БОРЯТ" .."ЗАГНИВАЩИЯ КАПИТАЛИЗЪМ И ИМПЕРИАЛИЗЪМ"!!!
    "САЩ -ВРАГ НА ТУТРАКАНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА"...А??😂...А???
  • 51 КОЧА

    3 13 Отговор
    ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА НАЙ САМОТНИ - ЖАЛКО ЗА ТЯХ НЕ РАЗБИРАТ ПОЛИТИКАТА - ЯЗЪК ЧЕ ИМА И ВЪЗРАСНИ ХОР - НЕ РАЗБИРАТ ОТ КЪДЕ СА И КОЙ КОМАНДВА - КОМУНИЗМА СВАРШИ -НИЕ СМЕ НА ВЛАСТ - ГЕРБ .

    Коментиран от #58

  • 52 😁 👍 😁

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    👍👍👍👍👍👍
  • 53 КОЧА

    7 16 Отговор
    СИЧКИТЕ ГЕИОВЕ И ПРОСТИТУТКИ ИЗБЯГАХА ОТ СРАМ - В ЧУЖБИНА ..............

    Коментиран от #86

  • 54 Човек съм

    6 8 Отговор
    15 човек по 10 евро = 150 евро и толково....
  • 55 ванга

    1 9 Отговор
    Използвай пищака,Бойко!Иначе затвор!
  • 56 Българина

    7 7 Отговор
    ГЕРБавите, ВИЖТЕ КЛИПЧЕТО на БЪЛГАРИТЕ в ЧУЖБИНА.... https://frognews.bg/novini/balgari-tsial-sviat-poslanie-kam-protestirashtite-nas-ste-sami-video.html ........"Платено" им е от Орешарски, Божков, Путин, Корни, Мая, и за когото още се сетите....СМРА-ДОВЕ.
  • 57 месара

    2 8 Отговор
    я канна рачева да каже бройката на протестиращите българи в чужбина , че на снимките се по 10-20-30 човека !

    Коментиран от #59

  • 58 🐷 Боко ТИКВАТА

    7 3 Отговор

    До коментар #51 от "КОЧА":

    Кажи им го КОЧ.Кажи на тия ТУЛУПИ, чена власт смение...КОЧОВЕТЕ, ТИКВИТЕ, КАСКЕТИТЕ, ПЪПЕШИТЕ, простите кърджалийски П****...А така, кажи им го.Нека им е....ХАХАХАХАХАХА.
  • 59 Българина

    5 6 Отговор

    До коментар #57 от "месара":

    Виж клипа, ГЕРБав ....... https://frognews.bg/novini/balgari-tsial-sviat-poslanie-kam-protestirashtite-nas-ste-sami-video.html ........"Платено" им е от Орешарски, Божков, Путин, Корни, Мая, и за когото още се сетите....СМРАДОВЕ.....А сега и вие се съберете в чужбина, за да подкрепите ХУНТАТА, ръководена от ТИКВАТА....ХАХАХАХА.
  • 60 ха ха

    5 6 Отговор
    Вижте ги... какви са долни!!
  • 61 Аз .........

    6 2 Отговор
    Подкрепа и от Сент Луйс
  • 62 Майна

    17 4 Отговор
    БЪЛГАРИ, ХОРАТА, КОИТО СМЕ В ЧУЖБИНА РАБОТИМ НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ, А ПОМАГАМЕ НА БЛИЗКИТЕ СИ, КОИТО ДА В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ МИЛЕЕМ ЗА РОДИНАТА СИ...ЕЯРВАМ, ЧЕ МНОГО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ, ЗАТОВА ТРЯБВА ВСЕКИ И КАКТО МОЖЕ ДА СЕ БОРИ ЗА НОВО УПРАВЛЕНИЕ И ПО+ДОСТОЕН ЖИВОТ НА НАРОДА НИ. РЕСПЕКТ КЪМ ВСИЧКИ НА БАРИКАДИТЕ НА ..СВОБОДАТА!

    Коментиран от #66, #93

  • 63 мммн

    2 3 Отговор

    До коментар #31 от "ГЕЧЕВ":

    Цените как са? ЦЕНИТЕ???

    Коментиран от #65

  • 64 МАГЕЛАН

    4 9 Отговор
    КАК ЛИ ПЪК НЕ,ТЕЗИ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ БЪЛГАРИЯ,ТЕ НЕ ЖИВЕЯТ ТУК,НИЕ,ХОРАТА ,ПОДКРЕПЯМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕШЕВ Е СТРАХОТЕН ПРОКУРОР,НЕ НА МЕТЕЖНИЦИТЕ И НАЙ-ГЛУ..ПАВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА-ГУМЕН ГАДЕВ

    Коментиран от #67, #115

  • 65 Българина

    5 4 Отговор

    До коментар #63 от "мммн":

    Цените са скромни, ниски, без пари...хахаха....Сега по-сериозно.Само един пример. Билета за гр. транспорт е 1,60, което е грабеж, защото за тези пари при отиване и връщане до която и точка на София да е с колата, ще похарча гориво ЗА ПО-МАЛКО ПАРИ...По-малко от 3.20 - отиване и връщане.А уж искали чист въздух, и колите да не се ползвали!!!!!!!!!!!!!
  • 66 ТОЧНО ТАКА То...

    13 3 Отговор

    До коментар #62 от "Майна":

    ХИЛЯДИ ДОЛАРИ СЪМ ИЗПРАТИЛ В БЪЛГАРИЯ. ..ИНАЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ РОДНИНИТЕ. ..АКО СЕ ВЪРНЕШ И ОТВОРИШ БИЗНЕС. .ЩЕ ТИ ИЗПРАТЯТ МУТРИ ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОТ ГЕРБ ИНАЧЕ БОЙКО И ГЕШЕФТАРА ЩЕ ТИ ИЗПРАТЯТ ДАНЪЧНИТЕ. ...НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ. ...НАШИ И ВАШИ. ....А НЕ ПРАВИЛНО И НЕПРАВИЛНО! !!!

    Коментиран от #75

  • 67 Де Факто

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "МАГЕЛАН":

    Колега, нещо си се пообъркал.Не вие хората, а ВИЕ ТУЛУПИТЕ подкрепяте ХУНТАТА.Това са различни неща, нали ГЕРБав.
  • 68 Хахаха

    4 7 Отговор
    Тия не са нищо пред българина от Дубай! Кой плаща софрата той ще яде! Тия да фон!
  • 69 да протестират ако се върнат

    12 5 Отговор

    До коментар #29 от "Да не те таковал луд":

    Скачай още и се радвай че нямаш данъците които се плащат в чужбина. Тук си веете байряка и се сравнявате с чужбина. Там дали можеш да спреш пред входната си врата ако не си си платил за паркирани пред къщата си, дали ще къртиш и усвояваш тeраса без разрешение ,цялата кооперация бяла ти да си санираш и да клепнеш един розов цвят, да си хвърляш фаса и мизериите ,където ти падне да ти изброявам ли един куп разлики, които Ганьо в собствената си държава го прави с кеф и обвинява управляващите, а в чужбина се съобразява за да не се излага пред чужденците и да не му изперат една глоба да я избива дълго време. А някъде не глоби ами и присъди дават.Я да видим в чужбина кое е безплатно -безплатен паркинг, безплатно здравеопазване ,стоматолог? Да укриеш и 5 евро данък присъдата няма да ти се размине.Хем искате да сте европейци хем да ви е като в комунизма. Хем да е чисто и подредено в държавата ама някой друг да поддържа чистотата. Хайде, кажи това ли е протест-да чупиш и да ломиш държавно което е за всички и от парите на всички? Всеки иска иска иска,а нищо не дава .Иска европейска държава ,ама той само пари да получава.
  • 70 Димитър

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "ПСР":

    Мутрите вън от президенството. Задължителна Лустрация на всички нива минимум за 15 години. Свикване на ВНС за основен ремонт на комунистическата конституция.
  • 71 Последния миризлив пор софиянец

    7 7 Отговор
    Добре,че заваля че се вмирисах в тая палатка.И в Перловската река няма вода за къпане.Молих жандармерията да ме изкъпе,но те казват че ще ми нарушат правата.И затова цяла седмица некъпан.Е и другите не се къпят вече месец.

    Коментиран от #74

  • 72 Българи от цяла България

    7 9 Отговор
    Махайте се от пътищата глупаци!
  • 73 Kavali

    8 8 Отговор
    Вие там тихо, когато се приберете, живеете и плащате данъци в България ,може да коментирате ! Слабаците заминаха и сега от там се обясняват , айде моля ви тихо там , стойте си в колибите и тихо!
  • 74 любопитен

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "Последния миризлив пор софиянец":

    А, къде се изхождаш, пластмасовите кафези вече преливат ?

    Коментиран от #78

  • 75 Истината

    6 7 Отговор

    До коментар #66 от "ТОЧНО ТАКА То...":

    Лъжат те роднините не разбра ли! Пращаш им долари, а те по кафетата кръкат! И аз се чудя тая как се облича и виси в мола, не работи, а то имала тъп роднина в чужбина!
  • 76 Сова7

    8 7 Отговор
    Пет въшки в Манхайм са всички българи по света...
  • 77 ДАААА

    6 11 Отговор
    ДЕЦАТА НА РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ НЕ ПРАВИТЕ 1 ЧИТАВ ЧОВЕК !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ares

    8 4 Отговор
    Айде стойте си там .Нямаме нужда от вас.
  • 81 ЦК на ГЕРБ

    6 6 Отговор
    Важното е Другарят БорисоФФ да пълни Чекмеджето!!!
  • 82 Гост на Третата планета

    4 2 Отговор
    Този сайт нарича себе си "Факти", а от факти никакъв помен. Всички си лалат като латерни едно и същи - кухо и безмислено - онзи бил мутра, България била не знам си каква - направо я стъпкаха и обругаха. Няма как българският народ да застане зад такова нещо. Все пак "интилегнтните книжовници" си показват "интелигентността" по плакатите и циничните им изяви. С една дума - простотия.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Уса

    5 5 Отговор
    Гербаджииските мутри да не се успокояват,че бройката на протестиращите определя бройката на недоволните срещу ББ.Зад тези 10 човека на улицата стоят хиляди.В нашия град сме 5000 българи и никой не излиза на протест по ред причини,но всички подкрепяме протестите и чакаме машинното или електронно гласуване,за да иметем всички кърлежи от парламента

    Коментиран от #113

  • 85 напротив

    3 5 Отговор
    Ужасно сме сами, а вчера свинята се показа в цялата си прелест по телевизията!

    Вие, вместо да миете задници, елате данаритаме крадците, защото са се впили като кърлеж в тялото на БЪЛГАРИЯ!
  • 86 Голяма грешка

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "КОЧА":

    Всички проститутки,плейметки,чалгаджийки са си в България!Омъжени за ,,ЧЛЕНОВЕ на ГЕРБ"...

    Коментиран от #94

  • 87 Йо хо хо

    6 3 Отговор
    Я,къде са се скрили мишките за 2 минутния си протест.Дали германските власт са информирани.Ей,такива са тарикати разпъват плакат оглеждат се дане ги види някой,правят снимка и сгъват бързо.После пускат у фейса протест ама се крили докато протестирали.В Чикаго емигранти,които са над 20г. там протестират против 10 годишното управление на ГЕРБ,а някой не са си идвали в последните 10 години.Ама и там се крият от американските полицаи да не им видят протеста,защото тук е диктатура и протестират където и когато си искат,а там демокрация и не може защото арестува,глобяват,а някъде и бият.
  • 88 Достойна жена

    3 4 Отговор
    И като живеете в чужбина трябва да знаете ме без разрешение не се правят демонстрации и още по важно и да знаете че протестиращите в мужбина имат определен маршрут по който се движат. Ако си позволят да задръстват улиците в центъра или да замърсяват центъра с остатъци от ядене палатки или уриниране както прави дебелото старо трио ще бъдат арестувани, и всички пътища освободени, особено пък ако има шум след 22:00 маса. Доказахте че не сте българи които живеят в чужбина а платени таркомони на олигарсите. Срамувайте се защото идва ВИДОВ ДЕН. Да арестуваме всички олигарси от прихода и Провинзалистките Корнелия Нинова и Мая Манолова и да ги върнем в родните им села.

    Коментиран от #116

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 да бе

    3 7 Отговор
    Ама като се разболеете, търчите тука да се лекувате без пари,че и там, и тука не сте осигурени! И тогава тука институциите са добри, че не ви връщат, нали?
    Давайте, плюйте, ами си седете там, където сте сега - не сте ни притрябвали да ни заразявате и източвате здравната каса!
  • 91 cghbb

    6 6 Отговор

    До коментар #38 от "Герб На върха Винаги":

    Това са най-вероятно студенти от град Манхайм. Там има прекрасен университет, който е поместен в сградата на един замък. Нашите млади и умни българи учат там и интелекта на тъпата Тиква не може да им се опре на малкия пръст на тези умни и образовани хора. Нашия Тиквон дето един английски не владее, който почти всяко дете вече знае. Как ги избирате тези премиери бе, по нисък интелект или по каруцарски език. Разбрал ти Боко от политика, нито подготовка, нито нужното образование, нито чужди езици да чете сутрин сам чуждата преса, да знае какво става в Европа и света. Ами каквото му преведат, каквото му кажат и той вярва., нали сам не може. То да си политик и да не зноеш западен език е все едно да не можеш да четеш. Ами то който и да хванеш от улицата, същата ще я свърши ката този тъпан.

    Коментиран от #98, #109

  • 92 Българин живееш в родината си

    5 6 Отговор
    Вместо да чистите в Хотелите в чужбина и да миете интимните части на старите хора върнете се в родината си и тогава ще видими за кого ще грасунате... за предателя Румен Радев корумпипания Ахмед Доган да развратницата Мая Манолова, да Притежателкато на Хотел за 10 Милионо Евро Кортшлия Нинжно или за КРАДЕЦА Прокопиев
  • 93 айде де

    5 4 Отговор

    До коментар #62 от "Майна":

    Я слез на земята! ти май като хъш нещо се изживяваш? Щом сте си напуснали държавата, нямате право да се месите в живота на хората в нея! Първо се върнете, плащайте си осигуровките и данъците и тогава имайте претенции към управлението й! че така е много лесно - отдалече да нареждате как да живеем тука!
  • 94 100% ВЯРНО

    5 3 Отговор

    До коментар #86 от "Голяма грешка":

    ГЕШИФТАРА Е ЖЕНЕН ЗА БИВША ПЛОСТИТУТКА
  • 95 ВАСИЛЕВА

    3 3 Отговор
    ОСТАВКА ВСИЧКИ СВОБОДНИ БЪЛГАРИ ГО ЖЕЛАЯТ САМО ДЪРЖАВНАТА АДМИНЕСТАЦИЯ КОЯТО Е ПОДПИСАЛА ДЕКЛАРАЦИЯ ДА НЕ УЧАСТВА В ПРОТЕСТИТЕ Е ПРОТИВ ТОВА СА ЕДНИ ПРЕДАТЕЛИ ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ РОДИНАТА СИ ЗА ПАРИ ОСТАВКА
  • 96 100% ВЯРНО

    7 2 Отговор
    ГЕШеФТАРА Е ЖЕНЕН ЗА БИВША ПЛОСТИТУТКА
  • 97 Някой

    5 7 Отговор
    Вие не сте Българи.Вие сте дезертьори бягайки от борбата на Българите за по добър живот в България.

    Коментиран от #101, #120

  • 98 боже опази ни

    6 4 Отговор

    До коментар #91 от "cghbb":

    да знаеш чужд език (вероятно колкото в Криворазбраната цивилизация) не те прави умен, само слуга на другите! Поколението,расло при социализма, нямаше масово достъп до езиковите училища, там учеха само отрочетата на червените функционери. А като нямаш акъл да завършиш висше образование и в трите степени,в т.ч и докторат - какъвто впрочем има Борисов, си узаконен простак!Така ли да го разбираме според теб? Или с няколко 3-дневни или седмични семинара, като повечето умници-интелектуалци ще ставате политици?

    Коментиран от #102, #103

  • 99 cghbb

    7 4 Отговор
    За твое сведение българите зад граница са изпратили към родината си България 1 100 000 000 (над 1 милиард) Евро за миналата година, като това не включва парите донесени в брой когато се прибират. Гурбетчиите са най-големия инвеститор в България!!! Така че не говори глупости.
  • 100 Протестър

    4 2 Отговор
    И аз искам правителството да подаде оставка и без значение какви методи ще се използват, главичка Борисов не заслужава да изкара дори час повече пред екраните или някъде където простотията му и крадливите пръсти имат изява.
  • 101 Дедовия

    6 4 Отговор

    До коментар #97 от "Някой":

    Кой си ти бе келеш, да определяш кой е българин и кой не е!Най вероятно си от тези "българи" родолюбци на матушката! От такива като тебе хората емигрират в чужбина!
  • 102 Оооо

    3 4 Отговор

    До коментар #98 от "боже опази ни":

    Ооооффф за това едно смислено изречение не може да каже пред аудиторията. А вчера речта, която му написали беше голяма мъка за него, това си личеше, че не е неговия речник. Неговия селско-просгашки речник го знаем до болка, обидите с които показва неуважение към всички около него също си ги знаем. Като се налага да общува на високо ниво, нито политически етикет знае, само фамилиарничи и се излага и чуждите политици му се смеят, но го търпят защото гласува както на тях им се иска. Срамувам се от такъв премиер, срамувам се и че някои млади хора взимат лош пример от него.
  • 103 cgb vghn

    6 2 Отговор

    До коментар #98 от "боже опази ни":

    Имал бил докторат, то тук знаем как се взима образование, а иди го вземи така в Германия. Ще го вземеш, ама друг път В Германия може да учиш 4 семестъра и последния изпит да не можеш да го вземеш и край с учението ти. Можеш да си запишеш нова специалност и пак отначало. А тук знаем как ги взимат. Смешник. Тукашното образование не струва. Колко Калинки има във властта с такова образование, който не се е записал, той не го е взел.
  • 104 Емо

    6 4 Отговор
    Борисов чака столичани да се саморазправят с хората от блокадите

    За целта полицията трябва да е кротка и да не тормози протестиращите от палатките
  • 105 Гого

    6 3 Отговор
    Е да де. Браво. Но Бойко не ви иска. Не иска електронно гласуване. Не иска машинно гласуване. Не иска дистанционно гласуване. Абе по добре му е без вас. Въпроса е дали ще му дадем възможност пак да си развява оная работа, или ще го пратим безславно в небитието опозорен, заедно с цялата му партия и мафиотските кръгове край него.
  • 106 Мен

    5 6 Отговор
    Тия където не живеят в България какво се изказват ... да си седят където са си.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 българин

    4 2 Отговор
    Aиде стига глупости и журналистически съчинения и лъжи...!!! Интересът към Бойко още при първото му посещение в САЩ се радваше на огромна популярност като на човек, който носи промяната и беше много положително подкрепян от старите емигранти и българите в чужбина му се радваха за всичко което прави в България за да върви по пътя на европейското развитие и демокрация , А той ги покани да се завърнат и да работят за България, защото е останал само с предателски "некачествен материал" които все още работи за интересите на Русия , а не за България и част от който и по време на неговото управление, сега се разбира че е заминал също в чужбина след като подкрепят платените протести от мафията за създаване на беззаконие в страната...!!!
  • 109 Lina

    4 2 Отговор

    До коментар #91 от "cghbb":

    В Германия колко езика имат задължителни? Колко от германците знаят чужд език ами англичаните, ами италианците. ами французите. Меркел на срещи сигурно е без преводач .Тръмп също и Путин и Ердоган .В Германия все още има много националисти, които не искат и никога няма да учат чужд език.Въпреки че през комунизма имаше редовно немски туристи преди приемането ни в ЕС се е налагало да обеснявам досто пъти къде е България.

    Коментиран от #117, #118, #119

  • 110 qwerty

    4 1 Отговор
    Елате си да протестираме заедно! Тиквите искат количество!
  • 111 Нено

    5 4 Отговор
    Я по- кротко с лъжите,това,че сте събрали познати на метежниците 15- 20 човека нищо не означава.Напротив българите в чужбина ви се чудят на акъла
  • 112 Нено

    4 3 Отговор
    Я по- кротко с лъжите,това,че сте събрали познати на метежниците 15- 20 човека нищо не означава.Напротив българите в чужбина ви се чудят на акъла
  • 113 Коса

    3 3 Отговор

    До коментар #84 от "Уса":

    Евала така се прави! Трябват законни избори, а не задния вход със служебно радево правителство!
  • 114 пфффф

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хахахахахахаха":

    Кво се хилиш като свинска пача? Не всеки яде от чекмеджето като теб, някои работят. ;D
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 vgjbv

    5 3 Отговор

    До коментар #109 от "Lina":

    Меркел освен немски знае английски и руски, Путин освен руски знае немски, английски, татарски и шведски. А нашият охлюв знае само уличен български, добре че му пишат речите.
  • 118 Оооо

    3 2 Отговор

    До коментар #109 от "Lina":

    Дори президентът ни знае английски, немски и руски, учил е във военен колеж в Америка. А онази поредната Калинка предложена на времето за президент Цачева ли беше от ГЕРБ, която и тя като премиера ни един английски на владееше. Лицата на България пред външния свят е недопустимо да не владеят поне английски. Бокича за11 години можеше да научи английски перфектно, ама не мож му го набиеш в главага. Путин го е учил английския след като е станал президент и до 6 часа сутринта е чел. Никога не е късно човек да се развива. Обаче като си тиква и тиква си оставаш.
  • 119 Ха ха ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #109 от "Lina":

    В Брюксел се говори на английски. И само нашия Боко върви с преводач. Не видя ли клипа в нета.... насядали и си говорят, а нашия Боко блее, и като го попитаха нещо, той милия започна.. ъъъъъ. имам ъъъ торта ъъъъ сахара:))))

    Коментиран от #121

  • 120 fffff

    5 4 Отговор

    До коментар #97 от "Някой":

    Тези млади хора са по-българи и от тебе, ти се криеш и мълчиш за безобразията на властта, затваряш си очите и това те прави соучастник. А тези хора са по-смели, те виждат какви политици има в Германия, техният морал и при най-малката издънка подават оставка. Пък нашите лъжци на черното ще кажат бяло, ще лъжат, ще мажат, ще компрометират честни и морални хора, които ги критикуват, ще пускат лъжи за тях, ще използват дори прокуротурата, жълтите медии, ще заплашват, ще пращат биячи уж провокатори, абе бандитско управление какво друго може да се каже.
  • 121 grafa

    3 2 Отговор

    До коментар #119 от "Ха ха ха ха ха":

    Дааа аз го гледах клипа, страшно неадекватен, изглеждаше като глупак. Не е нормално политик излизащ на международната сцена и да не може две думи да каже на английски в почивките с другите политици. Срааам. Те и не уважават хора необразовани, не можещи да комуникират свободно, той не им е на нивото нашия тиквеник. В ГЕРБ има по-интелигентни хора от него, какво ли е чувството да те командва такъв галош?!
  • 122 поробено робство

    0 0 Отговор
    Няма човек , който да е сам , щом до него бди нашия вожд- Тиква ! Питайте и мис Бикини , даже и тя ще ви го потвърди от далечна Барселона !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове