Last news in Fakti

20 Август, 2020 09:46 4 055 100

Зам.-директорът на СДВР: Гражданско неподчинение в Конституцията няма

  • протест-
  • софия-
  • блокада

Трябва да има заявление за протеста

Зам.-директорът на СДВР: Гражданско неподчинение в Конституцията няма - 1
Снимка: Архив

Обществото е склонно, чувайки нещо от трибуната, да приеме, че нещо е истина, а то не е. "Гражданско неподчинение" в Конституцията няма. Меко казано неистини са твърденията, че оттук граждани могат да пречат на други граждани. Това каза зам.-директорът на СДВР ст. ком. Антон Златанов. По думите му всеки има право на демонстрации, но по законовоустановения ред. У нас режимът не е разрешителен, а уведомителен. Трябва да има заявление за протеста. 
 
"Именно и аз също се ядосвам за моменти, в които ни обвиняват в насилие. Тактиките на полицията е достатъчно толерантна. Това го правим за всички, не се стремим да пазим която и да е партия. Ние опазване гражданския ред", коментира Антон Златанов. 
 
"В тези 40 дни имаше "изненади", които ги разбираме от Facebook. При всяко изненадващо блокиране на движението, винаги в капана между блокажа остават десетки коли. На съседните кръстовища се поставят полицаи да отбиват движението", заяви по темата с напрежението на бул. "Ситняково" преди няколко вечери.
 
Гл. комисар Златанов увери, че МВР е дошло на мястото на "грозната сцена" навреме. Не е имало предварително заявление, че там ще има блокада. Златанов каза, че от трибуната организаторите на протеста казват едно, но не винаги тълпата следва заръката.
 
"Палатковия лагер на "Орлов мост" за мен е незаконен", каза Антон Златанов. 


Поставете оценка:
Оценка 2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 какъв умник

    108 21 Отговор
    Ало, милиционера, много си умен, бре!

    А има ли в коснтитуцията записано, че премиера може да пълни чекмеджето с пачки евра с неясен произход?

    Коментиран от #56, #78

  • 2 ленчето с кремчето в ръце

    64 6 Отговор
    ЧЪНЦАРОВА Е ГОЛЯМ ЖУРНАЛИСТ И МАЙСТОР НА ВОДЕНЕТО НА РАЗГОВОРИ - НАПРАВИ ЛУДА КАЛИНКА ТОВА ЖУЖЕ - СЕГА ЩЕ ДАВА ЗАЕТО ПОНЕ 2 СЕДМИЦИ

    Коментиран от #8, #11

  • 3 МВРО

    75 13 Отговор
    Милиционерите, спрете да пазите шайката!

    Вие част ли сте от този народ или не?
  • 4 хоминид

    46 6 Отговор
    СДС:" Искаме двукамарен парламент." ИСКАМЕ ДВУКАМЕРЕН ХЛАДИЛНИК. И шкафчета.

    Коментиран от #10

  • 5 КОТарАК

    60 5 Отговор
    то защото се спазват законите и конституцията протестират хората..
  • 6 бачо

    60 6 Отговор
    Цънцарова отново беше блестяща,направо го смаза с въпросите,а този мишок през цялото време отговаря с "НЕ ЗНАМ" .Наистина сме държавата на абсурдите

    Коментиран от #17

  • 7 гост

    26 47 Отговор
    ''....Публикувано във факти.бг: "Гражданско неподчинение" в Конституцията няма...' НЯМА, РАЗБИРА СЕ- ТОВА ЩЕ ВИ ГО КАЖЕ ВСЕКИ СТУДЕНТ ПО ПРАВО ОТ 2РИ КУРС, но.... КЪДЕ Е ХАДЖИГЕНОВ, къде е тази ПЛЮНКА, КОЙТО УМИШЛЕНО ВЪВЕДЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ ЕДИН ФАЙТОН НАРКОМАНИ И ИМ ОБЕЩА, ЧЕ РЕШЕНИЕ НА ЕСПЧ ИЗКЛЮЧВАЛО ДЕЙСТВИЕТО НА НК И ТЕ МОГАТ ДА ИЗВЪРШАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТО ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАНО1 КЪДЕ СИ БЕ, ЛЕШ-ПЕР- В КОЯ ДУПКА СЕ СКРИ- ЕЛА ДА ОТГОВАРЯШ ПРЕД ДИСЦИПЛИНАРНИЯ СЪД НА АДВОКАТУРАТА ЗА ЛЪЖИТЕ СИ И ЗА НАРУШЕНИЯТА СИ НА ЕТИЧНИЯ КОДЕКС НА АДВОКАТА1
  • 8 даааа

    57 6 Отговор

    До коментар #2 от "ленчето с кремчето в ръце":

    Цънцарова е много по-добра от арменеца. Оказа се че не е проста мисирка.

    Задава точни въпроси и поставя в неудобно положение гостите.
    Жалко че след 10 дни ще я скрият и ще върнат Хекимян.
  • 9 Джо Байдан,

    46 19 Отговор
    Абе мутро,ченге мръсно!...Народа ти е по улиците и площадите!!!
  • 10 МВРО

    48 10 Отговор

    До коментар #4 от "хоминид":

    Както парламента прие декларация, че режимът на БКП е престъпен, същото трябва да се приеме и за режимите на СДС и ГРОБ. Надявам се един следващ парламент да го направи.
  • 11 огън е

    44 7 Отговор

    До коментар #2 от "ленчето с кремчето в ръце":

    След като направи джендъра Джамбазов за смях, Цънцарова разказа играта и на милиционера.
  • 12 Кой68

    14 16 Отговор
    Трябва да се пипа и прилага закона такъв какъв то е....Вижте как полицията го прави във "най-демократичната"държава за някои САЩ и донякъде Англия......Всичко друго е теория на вълната.
  • 13 бушприт

    43 9 Отговор
    Г-н ген.майор,разходете се по улиците и вижте колко леки автомобили и джипове на този и онзи са паркирани по тротоарите. И никой от вашите служители не им прави забележка,акт или поне скоба да им сложи. Никой! Да си приказвате ей така, по въздуха,не е ли малко в повече?
  • 14 човек от народа

    34 3 Отговор
    и за крадливи правителства и клиентелата им не се споменава.
  • 15 хахахаха

    37 3 Отговор
    Ами пратете някой който знае,що ходиш там кат не знаеш?Палатките -незаконнни-убаво,ами дрогата в училищата и проституцията законни ли са?А ромските кланове за джебчии и ало измамници?
  • 16 1234

    35 5 Отговор
    ми ходи ги махни бе отворко, като е незаконен , незаконни бяха и КПП-та преди няколко месеца с 8 заразени на ден ама бичихте там
  • 17 здравейте мисирки

    6 30 Отговор

    До коментар #6 от "бачо":

    Цънцарова не става, за мен истински журналист и пример е Ивето Николова.
  • 18 57936

    36 6 Отговор
    Това е нивото на всички кадри назначени политически от ГЕРБ, жалка картина на безсилие и безпомощност, но пък жадни за власт и пари! ГЕРБ съсипа България вкопчила се във власта на всяка цена, а колко по лесно и демократично щеше да бъде да бяха подали оставка и да има честни избори!

    Коментиран от #100

  • 19 хахахаха

    36 7 Отговор
    Аман от нискочели,тъпоумни и небръснати"генерали"при това БЕЗ генерал-щабна академия...Ами направо ей тъй,като в банановите републики..
  • 20 Отврат !

    27 10 Отговор
    В устатаааа в устата на тоя мухльо ! Всички полицаи са прости пияници.И на тоя оръфляк са му изгнили зъбите от водка и цигари.
  • 21 SSsss

    36 13 Отговор
    Ето заради такива, като този корифей на тълкуване на конституцията,работещите в системата на МВР са сложени в графата "нискоинтелигентни".Правото на протест на гражданите е основна точка в конституцията на РБ,за правата на гражданите на България.При всеки протест,има неизмено затваряне на пътища,магистрали и кръстовища,с което се нарушава нормалното придвижване,на останалите,НО,точката от конституцията не може да се обезмисли с всякакви правни измишльотини,като закон за движенията по пътища или правото на придвижване(заобикаля се).Протеста не е манифестация или "ГЕЙПАРАД",за да се иска разрешениве.Протеста не подлежи на регулация от нито един държавен орган,а само от протестиращите.Всяко действие от страна на държавните органи срещу протеста е противоконституционно и незаконно.Полицията е длъжна да присъства,но не и да пречи на протеста.За това им се плаща.Всички,които провокират насилие срещу протеста(като въпросната овца с двете деца),трябва да бъдат арестувани и съдени,като хора,предизвикващи насилие или както в случая с (овцата с двете деца),за тероризъм и опит за убиство.

    Коментиран от #26, #29, #35

  • 22 гост

    13 30 Отговор
    ''....Публикувано във факти.бг: "Палатковия лагер на "Орлов мост" за мен е незаконен", каза Антон Златанов. '' Не само за вас- ЗА ВСЕКИ ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ ВСИЧКИ БЛОКАДИ, ПРОТЕСТИ И АВТОШЕСТВИЯ ОТ 42 ДНИ НАСАМ СА НЕЗАКОННИ- С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАКОННИЯ КОНТРАПРОТЕСТ НА БУЛ СИТНЯКОВО. ЧАСТ ОТ НАРКОМАНСКИЯ КРИМИКОНТИНГЕНТ Е НАЕТ, ЗА ДА СЪЗДАВА ТЕРОР И АНАРХИЯ И ДА ПРЕЧИ НА НОРМАЛНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ, ЗА ДА ГИ ПРИНУДИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НЕЗАКОННИТЕ ПРОТЕСТИ И БЛОКАДИ. Е- НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧИ НА ЛЕШПЕ-РИТЕ- НЕГОВИ ОРГАНИЗАТОРИ.

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 хахахахахаха

    14 2 Отговор
    яяя божинката станал полицай...
  • 25 г-да Чиновници

    24 5 Отговор
    Вашите изявления в медиите не са желателни . Не е и ваша работа да тълкувате конституцията . Моля отговорните за подобно поведение да си поемат отговорноста . 🥵🤔🧐👁️
  • 26 гост

    14 28 Отговор

    До коментар #21 от "SSsss":

    '....Публикувано във факти.бг: При всеки протест,има неизмено затваряне на пътища,магистрали и кръстовища,с което се нарушава нормалното придвижване,на останалите...' И ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО С УВЕДОМЯВАНЕ И РАЗРЕШЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНАТА. АКО КМЕТА ПРЕЦЕНИ, МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА ДОПУСНЕ БЛОКАДАТА. КЪДЕ ВИ Е ПИСМЕНОТО УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА БЛОКАДАТА НА ОРЛОВ МОСТ, РЕКТОРАТА И МС, А- НЯМАТЕ ТАКОВА.

    Коментиран от #31

  • 27 Kiko

    30 5 Отговор
    Защо в редиците на полицията има мутри от "Делта гард" с полицейски униформи.Кой ги е интегрирал и кой им плаща.Лесно се разпознават по татоировките и тъмните очила.Те бяха биячите на студентите пред министерски съвет и в буса при инцидента с контрапротеста.

    Коментиран от #86

  • 28 хахахахахаха

    20 2 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    как е добре ли плащат ??? явно да щом не ходиш на работа а само тролиш тук...

    Коментиран от #30

  • 29 гост

    12 24 Отговор

    До коментар #21 от "SSsss":

    "....Публикувано във факти.бг: Протеста не е манифестация или "ГЕЙПАРАД",за да се иска разрешениве...." Напротив- ТОЧНО ТАКОВА Е- НИКЪДЕ В КОНСТИТУЦИЯТА НЯМА УПОТРЕБЕНА ДУМАТА ПРОТЕСТ- НАВСЯКЪДЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ПРАВО НА МИРНО СЪБИРАНЕ БЕЗ ОРЪЖИЕ И ЗА ТОВА, ЧЕ ТОВА ПРАВО, ЗА ДА Е ЗАКОННО, СЕ УПРАЖНЯВА САМО В РАМКИТЕ НА СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНИЯ ЗАКОН ЗА ЦЕЛТА- ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ. ТУК КАКВО ПИШЕ, А
    Чл. 5. (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2019 г.) Събрания, митинги и манифестации могат да се провеждат по всяко време на денонощието ОСВЕН в часовете от 22,00 до 8,00 ч.
    Чл. 8. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) За свикване на събрание или на митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено уведомяват кмета на общината, на чиято територия ще се проведе, като посочват организатора, целта, мястото и времето на събранието или митинга.
    Чл. 12. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Когато времето и мястото на събранието, на митинга или пътят на движението на манифестацията създават условия за нарушаване на обществения ред или безопасността на движението, кметът на общината, предлага промяната им.
    (2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Кметът на общината може да забрани провеждането на събранието, митинга или манифестацията, когато има несъмнени данни, че:
    1. (изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) са насочени към насилствено изменение на конституционно установения ред или срещу териториалната цялост на страната;
    2. застрашават обществения р

    Коментиран от #80

  • 30 гост

    6 18 Отговор

    До коментар #28 от "хахахахахаха":

    Аз съм самоосигуряващо се лице, смотаняко- не съм на ТД и ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ИМЕННО КАТО САМООСИГУРЯВАЩО СЕ ЛИЦЕ- за да можеш ТИ да потребяваш от тях като социална помощ чрез Бюрото по труда!

    Коментиран от #96

  • 31 Мъка

    20 2 Отговор

    До коментар #26 от "гост":

    Дай да питаме и дали може да сме недоволни? С какво мислите не знам! По скоро знам! Не мислите, а само се облъчвате! Поне спрете мафиотската преса, та да не се облъчвате като не можете да смилате написаното.
  • 32 Майна

    11 1 Отговор
    ТАКА ЛИ
  • 33 гост

    10 24 Отговор
    ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ
    чл. 12 (2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Кметът на общината може да забрани провеждането на събранието, митинга или манифестацията, когато има несъмнени данни, че:
    1. (изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) са насочени към насилствено изменение на конституционно установения ред или срещу териториалната цялост на страната;
    2. застрашават обществения ред в съответното населено място;
    3. застрашават народното здраве при предварително обявена епидемична обстановка;
    4. нарушават правата и свободите на другите граждани.
    (3) Забраната се налага с мотивиран писмен акт в срок от 24 часа от уведомяването.
    ЗА ДА НЕ НАЛОЖИ ФАНДЪКОВА ЗАБРАНА НА НАРКОМАНСКАТА ВИ ТЕРОРИСТИЧНА БЛОКАДА- ЗА ТОВА ЛИ НЕ Я УВЕДОМИХТЕ ЗА БЛОКАДИТЕ, А:)
  • 34 Майна

    26 6 Отговор
    ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СМЕ ПОДЧИНЕНИ И БЕЗРОПОТНИ , ЗА ДА СМЕ ЗАКОННИ ПОДАНИЦИ???

    Коментиран от #41

  • 35 гост

    10 22 Отговор

    До коментар #21 от "SSsss":

    "....Публикувано във факти.бг: Всяко действие от страна на държавните органи срещу протеста е противоконституционно и незаконно...." това е ЛЪЖА - защото протеста е НЕЗАКОНЕН, А НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕРПИ ПРАВА ОТ НЕЗАКОННИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ. СЛЕД КАТО ПРОТЕСТЪТ Е НЕЗАКОНЕН И САМ НАРУШАВАШ ЗАКОНА ЗА СЪБРАНИЯТА, НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕРПИШ ЗА СЕБЕ СИ ПРАВА ОТ СЪЩИЯ ЗАКОН, КОЙТО НАРУШАВАШ- това не ви ли го обясни "адвокат" хаджигенов ИЛИ УДОБНО ГО Е ПРОПУСНАЛ?:)

    Коментиран от #42

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мъка

    22 2 Отговор

    До коментар #36 от "Гневен футболист":

    Нали беше работодател бре! Да не фалира? То с тая простотия във всички теми копи-пейст, друго не може да се очаква.
  • 38 у лево

    19 1 Отговор

    До коментар #36 от "Гневен футболист":

    Това ли е новата опорна точка на троловете на Герб.България не прие истанбулската конвенция,както искаха от ГЕРБ.Протеста е срещу Герб и правителството.А ти у лево и да те нема.
  • 39 гост

    6 18 Отговор
    Блокадите, протестите и автошествията от 42 дни насам, с изключение на контрапротеста, СА НЕЗАКОННИ И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, защото нарушават САМАТА КОНСТИТУЦИЯ, а именно- чл.5 ал.1, чл.6 , че. 35 ал.1 изречение 1во, чл. 57 ал.2 и чл.58 от нея. ЕТО ГИ
    Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат.
    Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
    (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
    Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели.
    Чл.57 (2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.
    Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.
    (2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.
  • 40 Алексей НАВАЛНИ на командно дишане...

    4 12 Отговор
    Дано да оздравее!!!? България е на Командно дишане 10 години, в Реанимация та на ЕС, не чуваме политици от ВЛАСТА да се вайкат, да плачат, а правят всичко възможно да остане по дълго в Реанимацията!!!!!! Така Мафията краде по, лесно, Нали???

    Коментиран от #44

  • 41 гост

    5 20 Отговор

    До коментар #34 от "Майна":

    Не, бе- ПРОСТО ПРОТЕСТИРАЙТЕ ЗАКОННО- УВЕДОМЕТЕ ФАНДЪКОВА ЗА:
    ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ
    Чл. 8. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) За свикване на събрание или на митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено уведомяват кмета на общината, на чиято територия ще се проведе, като посочват организатора, целта, мястото и времето на събранието или митинга.
    (2) В неотложни случаи за събранието или митинга на открито уведомлението по предходната алинея може да се направи в еднодневен срок.
    Чл. 9. (1) Организаторите на събранието или митинга вземат необходимите мерки за осигуряване на реда при провеждането му.
    (2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Кметът на общината, съдействува за нормалното протичане на събранието или митинга, а по искане на организаторите - и за осигуряване на помещение.
    Чл. 10. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Събранието или митингът се ръководи от организаторите, подписали уведомлението по чл. 8, ал. 1.
    (2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Участниците в събранието или митинга са длъжни да спазват указанията на организаторите по ал. 1 за запазване на реда.
    Чл. 11. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Организаторите на манифестация уведомяват писмено кмета на общината за целта, времето и пътя на движението на манифестацията най-малко 72 часа преди провеждането и, а в неотложни случаи - най-малко два дни.
    (2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Кметът на общината, както и организаторите вземат нео
  • 42 SSsss

    26 6 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Абе трол не доправен.Правото на протест е точка, закон от конституцията и е законен ,от където и да го гледаш.Не подлежи на дискусия..Това обезмисля всички проостотии които си написал.Да,ама от къде акъл в гербер или продажен антибългарски терол

    Коментиран от #43, #47

  • 43 гост

    7 22 Отговор

    До коментар #42 от "SSsss":

    "...Публикувано във факти.бг: .Правото на протест е точка, закон от конституцията и е законен ,от където и да го гледаш...." Трол непоръбен- законен е САМО АКО ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНА И НЕ Е В ПРОТИВОРЕЧИЕ С КОНСТИТУЦИЯТА НИ! Ти кога си взе изпита по юридическата дисциплина "конституционно право" и каква е оценката ти от семестриалния изпит по нея- защото моята с отличен 6.00, трол непоръбен.

    Коментиран от #49, #60

  • 44 Ти трол на Сорос ли си.

    21 3 Отговор

    До коментар #40 от "Алексей НАВАЛНИ на командно дишане...":

    Какво общо имат протестите в България с платения от ЦРУ Ал.Навалин.Предатели винаги е имало и винаги ще има.Ти трол на Сорос ли си.
  • 45 КОМИ

    17 3 Отговор
    Това момче къде ли ще си намери работа след време? Как имаше тогава гражданско неподчинение на умните и красивите преди неколко години заедно с един велик професор лизач? Кво ще кажеш комисаре?
  • 46 Next

    24 7 Отговор
    Тоя прос милиционер трябва да знае , че България е на народа, а НЕ на мафията и корумпаците, които полицията защитава.
  • 47 гост

    7 22 Отговор

    До коментар #42 от "SSsss":

    Конституцията ни, която вменява като ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗАБРАНАТА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ в чл.57 ал.2 от КРБ ли е "всички проостотии", бе тъпанар?
    Конституция на Р. България
    Чл,.57 (2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.
    ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ЩОМ ДЕЙСТВИЯТА НА БЛОКАДИТЕ ВИ НЕЗАКОННО НАРУШАВАТ ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ, КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАБРАНЯВА УПРАЖНЯВАНЕТО ИМ ОТ ВАС! Разбра ли бе, трол непоръбен! Аре- бегай да се оплакваш на мутрата ти- спонсора божков в Дубай, че конституцията на България защитава ВСИЧКИ НЕПРОТЕСТИРАЩИ ГРАЖДАНИ от вашия ТЕРОР.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 SSsss

    22 4 Отговор

    До коментар #43 от "гост":

    Пиша ти за последно,защото си изключително тъъъ.ъъп.Конституцията на РБ е майка на всички закони.Няма закон в една държава,който да обезмисля точка от конституцията.Ако има такъв,то той трябва да се промени в съответствие с точката от конституцията.Всяко правителство,може да си създава закони и закончета,които обаче,не трябва да противоречат на конституцията...."Протест" и манифестации или "ГЕЙПАРАДИ"организирани от Фандъкова и Герб са две различни неща..И не се напъвай много,защото ще спукаш силикона.

    Коментиран от #51

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 гост

    7 19 Отговор

    До коментар #49 от "SSsss":

    "....Публикувано във факти.бг: .Конституцията на РБ е майка на всички закони..." ТИ пишеш, че конституционните норми са "простотии", бе, трол непоръбен- не го пиша аз- аз само ЦИТИРАМ ТВОИТЕ ДУМИ. "...Публикувано във факти.бг: Протест" и манифестации или "ГЕЙПАРАДИ"организирани от Фандъкова и Герб са две различни неща..." Напротив- СЪГЛАСНО чл.43 от КРБ и ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ, подлежат на ЕДИН И СЪЩ ПРАВЕН РЕЖИМ!
    Конституция на Р. България
    Чл. 43. (1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации.
    (2) РЕДЪТ за организиране и провеждане на събрания и манифестации се определя със закон.
    ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ
    Чл. 1. Този закон определя реда и гаранциите за организиране и провеждане на събрания, митинги и манифестации.
    Седни си- двойка по конституционно право.
  • 52 Просто човек

    18 3 Отговор
    Почти съм сигурен, че и в Беларус са заявили протеста...
    Ама вие сериозно ли?!
    #ОСТАВКА

    Коментиран от #53

  • 53 гост

    7 16 Отговор

    До коментар #52 от "Просто човек":

    В конституцията на Беларус съществуват ли същите текстове като чл.5 ал.1, чл.6 , чл.35 ал.1 , чл.57 ал.2 и чл.58 от Конституция на Р.България- става въпрос за абсолютно същите текстове и ако не- тогава защо смесвате две различни конституции с две различни съдържания на две различни държави? На територията на всяка отделна държава важи само НЕЙНАТА конституция- в България няма правна сила конституцията на Беларус и обратно.
  • 54 Перо

    16 3 Отговор
    Гражданско неподчинение няма,но свобода на словото и протести има,без да пише, че това става след разрешение на кмета.

    Коментиран от #55, #59

  • 55 гост

    6 14 Отговор

    До коментар #54 от "Перо":

    Конституция на Р.България
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
    Думите с капс лок са ЗАБРАНА
    Що се отнася до правото на мирно събиране, то забраната е в чл.57 ал.2 ,а именно
    чл. 57 (2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.
    Блокадите противоконституционно и незаконно ограничават конституционното право на свободно придвижване на непротестиращите граждани, а това е ЗЛОУПОТРЕБА С ПРАВА, което се забранява от горния текст.

    Коментиран от #57, #58

  • 56 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "какъв умник":

    А ЗА ПАЧКИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИАРДЕРИ КВО ШЕ НИ КАЖЕШ
  • 57 ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ

    4 12 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    АБЕ КВО СЕ ОБЕСНЯВАМЕ НА ЛУМПЕНИТЕ...ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПОЧВАМЕ
  • 58 Мъка

    13 5 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    Колко смяташ още да пълниш темите с безсмислен копи-пейст? С това не казваш нищо смислено! Прави го на задкулисието, на мафията, на правителството, явяващо се подлога и изпълнител на задкулисието!! Там е първоизточника на проблема! Ако всичко беше наред, тия хора нямаше да си търсят правата. Разбираш ли! Става въпрос за права! Не за роби. В момента с тези копи-пейст, все едно казваш.... Бъдете роби! Само ще изпълнявате и ще гледате безропотно, как ви крадат и манипулират, но вие сте РОБИ и това не ви засяга. Звучиш като изключително ограничен!

    Коментиран от #88

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Бачо Киро

    13 2 Отговор
    Ако, милиционерчето, ти така да си чел ЦЯЛАТА Конституция? Не си, нали? Дал си едно бързо търсене дали думите "гражданско неподчинение" съществуват в текста.... Айде да видим колко неща сте прескочили, преди да стигнете до член 43 (1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации.

    Чл. 29.
    (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. - Никъде не пише "можем да бием и да се гаврим с младежите докато не сме им сложили белезници" Пише ли думата белезници някъде? Не, пише други работи.

    Чл. 1.
    (1) България е република с парламентарно управление.
    (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
    (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. - Пише ли "ма ще дам оставка само ако ми покажете кой ще дойде... Герб няма алтернатива и ще си седим" - ми не пише.

    Чл. 7.
    Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица. - Това кога ще почнете да го правите?

    Чл. 39.
    (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доб
  • 62 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    4 13 Отговор
    МАЙ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО НА КРЪСТОВИЩА СИ СЪЗДАВАТЕ ДОСТА ВРАГОВЕ....ПОСЛЕ ЩО БАЦЕТО ВИ РАЗМАЗВА НА ИЗБОРИ
  • 63 Бачо Киро

    10 2 Отговор
    Чл. 39.
    (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
    Точка 2 я нарушавате постоянно.

    Чл. 45.
    Гражданите имат право на жалби, предложения и петиции до държавните органи.

    Чл. 50.
    Работниците и служителите имат право на стачка за защита на своите колективни икономически и социални интереси. Това право се осъществява при условия и по ред, определени със закон.
    Чл. 51.
    (1) Гражданите имат право на обществено осигуряване и социално подпомагане.
    (2) Лицата, останали временно без работа, се осигуряват социално при условия и по ред, определени със закон.
    (3) Старите хора, които нямат близки и не могат да се издържат от своето имущество, както и лицата с физически и психически увреждания, се намират под особена закрила на държавата и обществото. - тази т.3 я спазвате направо перфектно....
    Чл. 55.
    Гражданите имат право на здравословна и благоприятна околна среда в съответствие с установените стандарти и нормативи. Те са длъжни да опазват околната среда. - тази също, предполагам боклуците на Европа подпомагат за здравословната среда.

    Народно събрание :

    Чл. 80.
    Длъжностните лица и гражданите, когато бъда
  • 64 ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ

    4 13 Отговор
    ДРУГИЯТ ПЪТ КАТУНАРИТЕ ДА СЕ ОБАДЯТ НА ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ ПАЗИ ОТ....ЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА.......
  • 65 Бачо Киро

    11 1 Отговор
    Народно събрание :

    Чл. 80.
    Длъжностните лица и гражданите, когато бъдат поканени, са длъжни да се явяват пред парламентарните комисии и да им предоставят исканите от тях сведения и документи. - това що не го прочетеш на Гешев и Борисов?

    Чл. 86.
    (1) Народното събрание приема закони, решения, декларации и обръщения.
    (2) Законите и решенията на Народното събрание са задължителни за всички държавни органи, организациите и гражданите.
    Чл. 87.
    (1) Право на законодателна инициатива имат всеки народен представител и Министерският съвет.
    (2) Законопроектът за държавния бюджет се изготвя и внася от Министерския съвет.
    Чл. 88.
    (1) Законите се обсъждат и приемат с две гласувания, които се извършват на отделни заседания. По изключение Народното събрание може да реши двете гласувания да се извършат в едно заседание.
    (2) Другите актове на Народното събрание се приемат с едно гласуване.
    (3) Приетите актове се обнародват в "Държавен вестник" не по-късно от 15 дни след приемането им.
    Ти да видиш... Никъде не пише за решения, спуснати по телефона... Като тези от последните месеци...

    Аре стига толкова за днес, като почнете да изпълнявате Конституцията, тогава ще давате акъл дали гражданите имат право на гражданско неподчинение.... Не бе, нямат. Имат право само да плащат данъци, че да си дигате заплатите които не сте заслужили и да мигат на парцали в ъгъла докато разграбвате къде що сварите....

    Коментиран от #68

  • 66 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    5 13 Отговор
    МАЙ АКО ПОЛИЦИЯТА НЕ ГИ ПОПУКА, ХОРАТА ШЕ ИМ СКОЧАТ.....МОЖЕ ДА СТАНЕ МЕЛЕТО, ДА СЕ ВИДИ КОЙ КОЙ Е.......НЕМА 2000 ЧОВЕКА ДА ТОРМОЗЯТ ЦЯЛА СОФИЯ...
  • 67 истината е неприятна

    10 4 Отговор
    То в Закона няма и такива като теб с 5 петъка служба на тази длъжност но някой те е сложил нали?
    Нима си толкова умен и способен ?
    Калинчо в униформа и се наперил като пуяк с тези пагони!!! Направо срам...за професията.
  • 68 КИРО БАЧО

    4 10 Отговор

    До коментар #65 от "Бачо Киро":

    ТИ МИ ЗАТВОРИ И КВАРТАЛНОТО КРЪСТОВИЩЕ.
    ... ПА ПОСЛЕ МИ ТЪЛКУВАЙ ЗАКОНИТЕ

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 КАТУНА СТАНА....БАШКАТУН

    4 8 Отговор
    И НЕКАКВИ ТУМБИ РОМИ ПОДКРЕПЯЛИ ПРОТЕСТА.....ПАК СЕ СЪБРАХА...ДА СЕ ГУШНАТ И ЦУНКАТ
  • 71 Бачо Киро

    10 3 Отговор

    До коментар #68 от "КИРО БАЧО":

    София има достатъчно кръстовища, ще намериш откъде да минеш.

    Коментиран от #73

  • 72 ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ

    4 11 Отговор
    МОЖЕ ЛИ СТОТИНА КАТУНАРИ ДА СКАЧАТ НА ЖЕНА....ПРОСТОТИЯТА Е БЕЗГРАНИЧНА......А ПРОТЕСТИРАЩИ
  • 73 КИРО БАЧО

    3 9 Отговор

    До коментар #71 от "Бачо Киро":

    МИНАВАМ ОТКЪДЕТО ДИ ИСКАМ, А НЕ ОТКЪДЕТО МИ КАЖЕШ...ПОНИМАЙШ
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ

    4 8 Отговор
    И НА ИЗБОРИТЕ АКО БАЦЕТО ПАК ВИ РАЗБИЕ....КВО ПРАИМ.....С ТИЯ БЛОКАДИ САМИ СИ ГО СЛАГАТЕ...
  • 76 Лимонаденият Джо

    0 3 Отговор
    Няма нищо и по въпроса какво се набива на прости хора. Значи поради това няма никаква реакция от съдебните власти!?
  • 77 Юрист

    6 11 Отговор
    Ст. ком. Антон Златанов е абсолютно прав! Гражданското неподчинение НЕ е право! Не само нашата Конституция, но и никоя конституция по света, никой закон не дават право на когото и да било да блокира ключови и стратегически обекти, да троши публична или частна собственост, да ругае и насилства - с две думи да безчинства. Пишман-адвокатите-грантаджии Хаджигенов и Екемджиев лъжат безобразно и безсрамно!

    И точно защото гражданското неподчинение НЕ е право, полицията трябва да си влезе в ролята на орган защитаващ реда и закона!

    Коментиран от #79

  • 78 Юрист

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "какъв умник":

    Ст. ком. Антон Златанов е умен и най-важното ПРАВ!
    А твоите вопли за пачките за жалки. Смешен и жалък напън да извиниш набезите на банда наемници, които за пари са готови и собствените си майки да продадат.
    За твое сведение, младите хора, които в началото излязоха да протестират се отвратиха от вас и вече ги няма. Не можете да съберете повече 200 души със зор и срещу заплащане! Така и не загряхте, че тъпите пърформанси с бесилката, ковчега, черните чували, замерянето с яйца, домати и какво ли не, отвращават! А
    пък с инцидента на Ситняково си направихте харакири.
    Продължавайте. Колкото повече золуми вършите, толкова повече отблъсквате. ЕС също не иска да се занимава с вас. Те виждат, че това не е истински протест както в Беларус. Виждат колко сте жалки - шепа мутри и олигарси наели продажници да крещят "Мутри вън"!
    Потрес.

    Коментиран от #81

  • 79 Мъка

    7 4 Отговор

    До коментар #77 от "Юрист":

    "Cт. кoм. Aнтoн Злaтaнoв e aбcoлютнo прaв!" ...... ПРАВ Е И МНОГО КОМПЕТЕНТЕН! ЗАТОВА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, ГИ НАРИЧА "СОЦИАЛНИ МЕДИИ" ...... "Грaждaнcкoтo нeпoдчинeниe НE e прaвo! Нe caмo нaшaтa Кoнcтитуция, нo и никoя кoнcтитуция пo cвeтa, никoй зaкoн нe дaвaт прaвo нa кoгoтo и дa билo дa блoкирa ключoви и cтрaтeгичecки oбeкти, дa трoши публичнa или чacтнa coбcтвeнocт, дa ругae и нacилcтвa - c двe думи дa бeзчинcтвa."..... А КОЯ КОНСТИТУЦИЯ ДАВА ПРАВО ДА СЕ КРАДЕ И РЕКЕТИРА НАРОДА? КОЯ КОНСТИТУЦИЯ ДАВА ПРАВО ДА СЕ РАЗВИВАТ МАФИОТСКИ СТРУКТОРИ В СТРАНАТА? КОЯ КОНСТИТУЦИЯ ДАВА ПРАВО ТАЗИ МАФИЯ ДА ПРИВАТИЗИРА ДЪРЖАВНИ ВЛАСТИ И ПРАВИТЕЛСТВА? КОЯ КОНСТИТУЦИЯ ДАВА ПРАВО МАФИЯТА ДА СИ ИМА ДЪРЖАВА? - С ДВЕ ДУМИ ДА СЕ БЕЗЧИНСТВА!..... "Пишмaн-aдвoкaтитe-грaнтaджии Хaджигeнoв и Eкeмджиeв лъжaт бeзoбрaзнo и бeзcрaмнo!"..... ДАЛИ НЯКОЙ ЛЪЖЕ ИЛИ НЕ, ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ФАКТИ!! ВЪОБЩЕ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДА НАМЕСВАТЕ ТОЗИ И ОНЗИ И ЗОРЛЯН ДА ТЪРСИТЕ КОМПРОМАТИ, ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ФАКТИТЕ!!!.....

    "И тoчнo зaщoтo грaждaнcкoтo нeпoдчинeниe НE e прaвo, пoлициятa трябвa дa cи влeзe в рoлятa нa oргaн зaщитaвaщ рeдa и зaкoнa!"...... И ТОЧНО ЗАЩОТО ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ Е ПРОВОКИРАНО ОТ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ФАКТИ, ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА ОРГАН, ЗАЩИТАВАЩ ГРАЖДАНИТЕ И СВОИ РАБОТОДАТЕЛИ ОТ КРАДЛИВАТА ПАСМИНА!!!
  • 80 Другия с коня

    3 6 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА

    Раздел I.
    Измяна


    Препратки от статииПрепратки от практикиПрепратки от процедуриБележки
    Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
  • 81 ххх

    3 2 Отговор

    До коментар #78 от "Юрист":

    Това не е точно така!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 лекАР

    8 1 Отговор
    Може ли зам шеф на служба, която и да е тя, да отговаря на по - голяма част от зададените му въпроси с " не знам". Това не само е нелепо, а би трябвало да е и подсъдно. Не може да такава позиция да има човек, който да не знае. Като не знаеш - ходи да пасеш патките, това може и да го научиш по - бързо. И си помисли - колко полицаи има на глава от населението в Българтия и колко работа вършат и каква? Изводите ги оставям на четящите
  • 84 И тоя се прави на улав

    4 0 Отговор
    Старшина, то е ясно по дифолт! Неподчинение е, че не се подчинява на закон или конституция и означава, че им е писнало!!!
  • 85 Иииии

    4 1 Отговор
    Вие сте незаконни ама седите.
  • 86 Генерал Гербераст от Милицията

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Kiko":

    Мииии...Ни знам!
  • 87 ПЕНКО

    2 5 Отговор
    ПРОСТИТЕ ТЕСТЪРИ НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА , ЧЕ ВСЕКИ ПОЛИЦАЙ Е " ОТ СЪСЕДНИЯ ВХОД " ОТ СЪЩАТА ДЕТСКА ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕ !?!?!? НО ПОЛИЦЕЙСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ НА ЗАКОНА - БИ ИМ СТРУВАЛО "ПИРОГОВ" И ОТТАТЪК И НЯМА КОЙ ДА СЕ КОРКА ЗА НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ "БОЕЦ"- ПЛАТЕНИ НАРКОМАНЧЕТА И ПРОСТИТУТКИ -КАМОЛИ ЗА НЕДОКЛАН БАМБУКЯН И ПОЛУБАНДИТА ХАДЖИГЕНОВ - НЯМА КОЙ /ЛЮПТОРА НЕ ЗНАЧИ / !!!!!!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 big

    5 2 Отговор
    Ама ти си чел Конституцията? Хайде бе, шегуваш се! След като сте толкова начетени и я знаете, защо по места охранявате мафиотите от властта, които я нарушават? Дори заплашват с арест, съд и други глупости!
  • 90 гост

    2 8 Отговор
    Протестъри- правата ви свършват там, където започват правата на другите. Съгласно конституцията ни, всички граждани имаме равен обем права и сме равни по права.Вие обаче противоконституционни изземвате определен обем чужди права- като правото на свободно придвижване из София - от всички, които не протестират и не са съгласни с незаконните ви блокади, пришивате ги незаконно към вашия обем права, и твърдите, че вие имате правото да казвате на другите как те да си упражняват правата, кога да ги опражняват и ни налагате ограничения. Освен това- заради несъгласието на една жена с деца, с незаконната ви блокада и опита й да мине през нея, сте готови ДА УБИ-ВА-ТЕ всеки, който не ви подкрепя или е безразличен към исканията ви. Това ТРЯБВА да СПРЕ. Нямате право на незаконни блокади, щом те нарушават правата на непротестиращите граждани- толкова е просто и елементарно1

    Коментиран от #91, #97, #99

  • 91 Мъка

    3 2 Отговор

    До коментар #90 от "гост":

    Наистина е много просто и елементарно! Просто не всички желаят да са роби в собствената си държава. Затова като нямате против да сте роби, ще преживеете и блокадите. Все пак сте създадени да изпълнявате. Така, че и това ще преживеете без проблем. Народ, който не се бори за правата си, е робски народ!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 българска полюция

    3 1 Отговор
    За полицейския ти мозък може да е незаконен ...но според хартата на европа е законен . Може би за теб са законни пачките евро в чекмеджетата . Не може Мвр с милиционерско мислене да се нарече полиция . Засега е на ниво ..полюция на власт имащите .
  • 94 КЪДЕ ГИ НАМИРАТ

    2 0 Отговор
    ТОЯ Е ПО - ТЪП ОТ БОКО , СТАВА ЗА ПРЕМИЕР !
  • 95 пожелания

    2 1 Отговор
    В България ще стане практика, корумпирани като този на снимката да бъдат обезглавявани по един източен обичай!
  • 96 Добре

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Благодаря задължен съм ти . Ако искаш може да станем ортаци ти ще работиш(трошиш) аз ще харча . Да пием по едно кафе утре към 11:00 в 8 те джуджета . До утре
  • 97 ДАНС

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "гост":

    Моля да проверите този човек . Маниполира и Подстрекава към Насилие 🙄и други по страшни действия които дори не е страх😧 да напиша . Има съмнение за спяща терористична клетка . 😲Благодаря 🤔🧐👁️👍
  • 98 любопитен

    1 0 Отговор
    Тоз ли момък е зам. директор на СДВР ??? Ако е така - значи в България стават чудеса .
  • 99 даскала

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "гост":

    Мъдро пишеш , но обемът ти е празен . Конституцията е написана от хора - хората оставят врати , за да Я тълкуват според случая .
  • 100 Цялята дъжава

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "57936":

    е герп. Админисрация,поллиция ,данс,прокуратура,съдебна система,всичко що е на държавна хранилка.За 10 години наредиха пасиянса. Оплачете се на арменския поп.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове