Last news in Fakti

20 Август, 2020 09:08 5 689 56

Протестиращи блокираха сградата на КПКОНПИ

  • кпконпи-
  • протест-
  • мерки

Демонстрантите искат среща с председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров

Протестиращи блокираха сградата на КПКОНПИ - 1
Снимка: бТВ

Протестиращи блокираха сградата на КПКОНПИ. Инициативата е на ГД „Боец“, съобщи бТВ. 

Шествието им тръгна от „Орлов мост“, премина през Триъгълника на властта и приключи с демонстрация на пл. "Света Неделя" №6.

Това е поредната изненадваща блокада на сграда от протестиращи след Централната избирателна комисия и Министерството на правосъдието.

По думите им причината да изберат тази държавна структура е, че са подали десетки сигнали за корупция, които са останали без отговор. 

Те поискаха среща с председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров. На табелата на институцията беше залепен надпис "Офис на Пеевски".

Работното време на КПКОНПИ е от 9 ч., протестиращите завиха, че няма да допуснат служителите до сградата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анти трол

    33 46 Отговор
    Абе Гоше Цв. Василев не ти ли каза, че работи от 9 часа. Поне да не се излагаш като те праща някъде проверявай работното време. # Бъдете по-умни#

    Коментиран от #47

  • 3 Баф мааму!

    32 53 Отговор
    Тоя нема ли друга тениска, бе? През снимката вони.
  • 4 шкафче за кон

    53 9 Отговор
    фантастичният ловец тежащ 200 килограма с 3 тройни гуши там ли беше или избяга с едни милиони след като открадна бтк от държавата ??
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Асен

    54 16 Отговор
    Цацаров е човек на Борисов и също е за затвор , какви далавери премълча , ОСТАВКА!
  • 7 публика нЕма

    27 42 Отговор
    Абе ,каквито и дивотии да правят ,фактът е един - нЕма хора . Т.нар. "протестиращи" са смешно малко и меракът им да се представят ,като "българският народ" е гротескен и нелеп. "Ръководството" на протеста отдавна се е демаскирало ,като слуги на Ж. Божков и абсурдните им напъни да играят ролята на "унижени и оскърбени обикновени хора" предизвикват единствено погнуса.
    Изобщо - филмът е слаб ,сценарият - също слаб ,режисурата - бездарна ,актьорите - самодейци ,за това и - ПУБЛИКА НЯМА !!!

    Коментиран от #38, #44, #49

  • 8 Умен по цялата глава

    24 40 Отговор
    Време е Прокуратура и Полиция да арестува по чл95 от НК всички,които са включени в организиран Бунт срещу Държавата.Наказанието е от 10 до 20 години и Доживот...Направете го,докато не е започнала Гражданска Война...
  • 9 шкафче за кон

    21 8 Отговор
    ква война ве стига с таз война
    заради цацаров война ли ще водим ??
    я го пратете на някоя бягаща пътека да отслабне малко
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 месара

    19 14 Отговор
    и как е , КПКОНПИ не работи ли ? дайте снимки да видим тия “ бойци “ колко са , сигурно са милиони пред сградата . 🤣😂🤣😂

    Коментиран от #39

  • 12 666

    9 10 Отговор
    В Бългaрия 75 гoдини упрaвлявa eднa и cъщa пaртия. В пocлeднитe 30 гoдини упрaвлeниeтo e чрeз зaдкулиcиeтo. Вcички пaртии в пaрлaмeнтa ca били и ca фрaкции нa тaзи пaртия. Нямa AБCOЛЮТНO никaквo знaчeниe кoя фрaкция кoлкo дeпутaти имa. AМA НИКAКВO ЗНAЧEНИE. Пocтигa ce винaги рeзултaт кaкъвтo e рeшeн oт бившaтa БКП чрeз рaзигрaвaнe нa cъoтвeтния рeжиcирaн cцeнaрии. Нe 120 глaca, нe 160 a 200глaca aкo ca нeoбхoдими щe ги имa бeз НИКAКЪВ ПРOБЛEМ. Дoкaтo в cлeдвaщ пaрлaмeнт нe влeзe пaртия кoятo нe e oпрeдeлeнa oт зaдкулиcиeтo, мaкър и в oпoзиция нямa дa имa нищo иcтинcкo. Щe cлeдвaт ПOДМЯНA cлeд ПOДМЯНA. Иcтинcкитe cъбития изиcквaт иcтинcки нeщa. Иcтинcкo ВЪCТAНИE, БУНТ и тeм пoдoбни. Caмo тoгaвa щe ce прeкъcнe пoдхoдa МAФИЯТA ДA ИМA ДЪРЖAВA !!!!!

    Коментиран от #17, #21

  • 13 месара

    23 10 Отговор
    а мая с камбанката там ли е , или още е на фризьор ?
  • 14 Патриот интернационалсоциалист

    19 12 Отговор
    Блокирах стълбището на блока, защото е пълен с гербери, даже отглеждат гербери по балконите и гласуват за ГЕРБ и Гешев. Може ли някой да дойде да ме смени към 12:00, защото аз върху сайта си за фалшиви новини мога да работя от барикадата, но имам четири чифта абибас да продам на пазара в Люлин 17. Ако може да донесете и цигарки, кафе имам. Мерси!
  • 15 Хаджигенов и гейовете

    25 17 Отговор
    В своите изяви по телевизиите Хаджигенов пропагандира браковете между гейове и джендърстворо и настоява за приемането и тяхното узаконяване. Излиза че зад протестите стоят гейове и развратници искащи промяна на Конституцията и приемането на Истанбулската конвенция за да се легализират! Излиза че протестиращите не знаят че са били употребени за това защото Отровното трио са скрили истината за протестите.
  • 16 Вида

    13 9 Отговор
    Гошо Тъпото е долен изрод.
  • 17 Патриот интернационалсоциалист

    7 6 Отговор

    До коментар #12 от "666":

    Те на германците натресоха 12 години комсомолска секретарка, християндемократа и тежка комунистка, та на нас ли? Тъпите народи на запад, а и остатъците от десни там трябва да знаят, че Студената война беше спечелена от САЩ, колкото ВСВ беше спечелена от СССР. Това са само фиктивни, бутафорни победи. На практика съветския социализъм завладя света.

    Коментиран от #20

  • 18 Панов

    16 6 Отговор
    Гошо Тъпото си е харесал поста Главен секретар на МВР.
    Разпределението е направено.
  • 19 Володя

    17 6 Отговор
    Пак ли шкембе боеца мъчи за си вдига рейтинга
  • 20 Пламен

    7 7 Отговор

    До коментар #17 от "Патриот интернационалсоциалист":

    Преувеличаваш им възможностите.
    Остатъчна русия е в продължаващ период на разпад и не и остават повече от макс 15 години.

    Коментиран от #23

  • 21 333

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "666":

    Изключи последните 11 години и ще бъдеш прав
  • 22 Го4о

    15 7 Отговор
    Отровната гей тройка защо не е на протеста пред КП КОНПИ?
  • 23 Патриот интернационалсоциалист

    6 3 Отговор

    До коментар #20 от "Пламен":

    Естествено, че не става въпрос за руския народ. Тях не ги мисля, те си знаят защо им се живее така. В момента обаче запада е доста болшевизирани, като либералите при екстремни обстоятелства също можем да ги пишем болшевики. Това стана защото елитите се сляха след 1990, западните интелигенти, артисти, че дори и високотехнологични предприемачи са крайно леви легени.

    Коментиран от #26

  • 24 50 лв разходи

    11 9 Отговор
    Путнята яко го е закъсал, щом се е събрал толкова "огромна" армия от "бойци", пълни нещастници, особено оня пенсионер на снимката, ама кво да се прави, верно пенсиите са ниски в България, требва лев!
    Като дойде на власт партия Боец ще се бием по цял ден и ще протестираме, ще стигнем Афганистан със сигурност, хахаха.
  • 25 CCR

    13 5 Отговор
    Бунт,означава протестиращите да излезнат с оръжие в ръка,а протеста е мирен.Цялата държава се тресе от корупция,по всички сектори и институции, а тук в форума има хора които казват че всичко е ОК.Мутрите са завзели всички институции и се разпореждат както си искат с хората ,и всичко било ОК.Що са мислене е това.Заплати и пенсии в България са под всяка критика, пак било ОК.

    Коментиран от #27

  • 26 50 лв разходи

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "Патриот интернационалсоциалист":

    Пич, точно западният капитализъм днес се е превърнал в жив КОМУНИЗЪМ, построха комунизма, това е пътя!

    Коментиран от #28

  • 27 50 лв разходи

    13 11 Отговор

    До коментар #25 от "CCR":

    Добре бе, защо не се протестира, ама КОНКРЕТНО срещу корупцията, срещу беззаконието, срещу неефективните и тромави институции, срещи липсата за разделение на властите!?????
    Всъщност протестите се изчерпват само с ОСТАВКА, все едно, че мутрите от БСП са най-честните и некорумпирани политици!
    Осъзнаваш ли, че тия, които искат оставки са най-големите мафиоти в държавата, червената мафия има ФЕОДАЛИ във всеки град и хората ги познават, те разграбиха държавата, наложиха корупцията, като модел на управление.
    "Крадецът вика:"Дръжате крадеца.", осввен някои лумпени, няма кой да им се върже на червените кримки, хората помнят до болка номерата им и на изборите пак ще ги накажат, като гласуват за Бойко!
    Аз също ще гласувам за БОЙКО и Герб, даже протестърите направиха услуга на Герб, хора, които никога не са били гербери, сега казват, че ще гласуват за Герб, защото виждат, какви олигофрени се задават.

    Коментиран от #36, #37, #45

  • 28 Патриот интернационалсоциалист

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "50 лв разходи":

    Да де...построиха го...хаха...и доволен ли си от това, което виждаш? Много рядко в човешката история се случва, но за отделния човек на запад преди 50 години е било доста по-приятно да се живее. На запад икономиката може да е полукапиталистическа все още, но от гледна точка на свобода на изразяване, държавна администрация право на събиране и сдружаване...прав си...по-скоро комунизъм.
  • 29 Българин

    12 5 Отговор
    Да си пък подлога на БОЕЦ е сякаш по-жалко от на Отровното арменско трио
  • 30 Бългaрин

    4 9 Отговор
    Този протест днес, при Антикорупционната комисия, не е фалш дирижиран от Вашингтон и Турция. Той не се води от провалени сини министри (Хр. Иванов, Н. Младенов). Тук няма соросоидни триота ! 🇹🇷☠️🇺🇲..... Респект към сдружение "Боец" за днешната акция! 🇧🇬

    Коментиран от #48

  • 31 25 човека

    11 5 Отговор
    Уау само 25 човека на протест. Съвсем намаляха. Това беше с протестите. Българите не са глупави. Повече няма им се вържат. Но някои лапнаха милиони за да ги организират. Пълен провал
  • 32 Угрижен трол

    6 6 Отговор
    Всички коментари във Факти.бг, против кликата на Бошков се изтриват. Явно е, че тук свободата на словото е мит.
  • 33 Ким ЧенУн

    6 3 Отговор
    Боклуци!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Жител на турския вилает "Булгаристан"

    5 6 Отговор
    Щатския любимец Гешев разследва ли "терасата" на бившия шеф на кпконпи ? Или и той е бил назначен задокеанска симпатия.???
  • 36 Ти да не падаш

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "50 лв разходи":

    от Марс . За да влезнеш в дискотека трябва да минеш през ПОРТИЕРА-КУРИЕР на мафията . Портиера не дава СУВЕРЕНА да упражни ГРАЖДАНСКИТЕ си ПРАВА. 🤔🧐👁️
  • 37 Стоян

    5 5 Отговор

    До коментар #27 от "50 лв разходи":

    Който гласува за шайката ГЕРБ, той увековечава грабежа за много години напред! Тук имаме фасадна демокрация от латиноамерикански тип1
  • 38 Ново

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "публика нЕма":

    И слаба божкова бтв само въпроси от проста журналистка и нерви от веже трябва да имат гостите/ девиза «питам и отговор не искам»/божков пак избра Куц кон
  • 39 Купувач

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "месара":

    Защо не идат в някои супер маркет там има повече хора /будала човек и вързано куче го хапи сега сезона е за почивки те тръгнали да търсят работици министерства/
  • 40 Протистиращ

    4 2 Отговор
    Какъв гоше тои държа реч като фиде кастро пред милионнен митинг ще се научи като си вземе изпитите в факултета «затвор» боже пази българия от такива
  • 41 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    5 2 Отговор
    И ТОЯ ИСКА ДА ГО СЛЕДВАТ......СМЕШНИК
  • 42 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    5 2 Отговор
    БАРЕМ ДА БЛОКИРА НЕКОЙ МОЛ....КЪДЕТО ИМА ХОРА, А ТОЯ САМЕЦ ХОДИ И КРЕЩИ, БЕЛКЕМ НЕКОЙ ГО ЧУЕ
  • 43 Аве Адолф Хайллллл

    6 2 Отговор
    Нищo нoвo , лумпeнизирaнитe изпрocтявaт дo крaeн прeдeл , вeчe нямaт пoлeзeн хoд и ca в иcтeрия ........ a тo и дубaйcкитe пaри ca нa привършвaнe , и прeврaтaджиятa им c увeceн нoc ....... живa трaгeдийкa .
  • 44 платен паразит

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "публика нЕма":

    Нелепи сте вие платените тролове, които сте налазили форума.
    Същества ( не хора), които бранят интересите на Доган и Пеевски за сметка на цял един народ са долни продажници. Всяка власт, независимо коя е , трабва да отговаря на подадените сигнали за нередности, в противен случай може да останем и без територия в даден момент.
    И като дрънката мантрата за Божков ,Цв. Василев е редно да причислите Пеевски, Доган, Борисов,Цацаров, Горанов, защото те ги направиха богати с парите на народа . Или парите на Божков и Цв.Василев не миришеха , когато ги дават на управляващите.
  • 45 срам сте за българите

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "50 лв разходи":

    Това вече много се изтърка , че всички са крадливи и по-добре да си държим най-крадливите и корумпирани и да се протестира същите крадльовци да ни отърват от корупцията. Що за тъпа логика- тролска.
    Та нали в случая точно за това конкретно протестират "Боец", че никой не разглежда сигналите за корупция.
    По колко ви плащат за да плещите глупости по форумите ?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 продажник

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анти трол":

    Умчо, нито Цв.Василев, нито Божков са проблема на българите защото не са управляващи, а просто са им били срество да крадат държавните пари. Да ги съдят и осъдят, но не се ли отървем от корумпираните упправляващи, ще си имаме нови Божковци и Василевци.
  • 48 Тези от Боец

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Бългaрин":

    много се пънат, но 4% бариера е прекалено висока летва за тях.Други галфони ще намажат вместо тях, без да им стъпва крачето по протести. Славчо например...
  • 49 Абе

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "публика нЕма":

    Я виж на 29 юли дали бяха "смешно малко". Има клипчета в интернет. Виж и протестиращите пред МВР преди два дни дали бяха "смешно малко".
  • 50 До #27

    0 0 Отговор
    Какво ще кажеш за прокуратурата,днес разбрала че има нарушение спрямо горивата досега е ОК.
  • 51 Наблюдател

    0 1 Отговор
    "Комисия за Закрила на Корупцията" това и е реaлната дейност! Топ шеф естествено е лицето Цацаров, доказан гарант за безпроблемното и вихрене в България!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Kkk

    1 0 Отговор
    7 човека шествие ли е...
  • 55 вили

    0 0 Отговор
    изгонете цацаров
  • 56 ФИКИ НЕ ПРОТЕСТИРА

    0 0 Отговор
    Вижте какво си татуира Фики
    Татусът изобразява рождената дата на сина му
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове