Last news in Fakti

23 Август, 2020 18:14 7 924 56

Стефан Гамизов: Мутропростаците се похвалиха, но забравиха, че е заради високата смъртност

  • стефан гамизов-
  • fitch ratings-
  • бвп-
  • брутен вътрешен продукт-
  • рейтинг

Много пъти съм го казвал, пак ще го кажа: Не сте просто корумпирани мутропростаци в ГЕРБ и останалите прислужници, всичките от инвентарната книга на Путин за корумпирани предатели! Вие сте хилядолетната чума за България

Стефан Гамизов: Мутропростаците се похвалиха, но забравиха, че е заради високата смъртност     - 1
Снимка: БГНЕС

Мутропростаците от инвентарната книга на Путин на власт в България, се похвалиха вчера за оценката на рейтинговата агенция “Фич”. Съвсем в техен нагъл мутропросташки стил, те пропуснаха да отбележат с какво се придружаваше оценката. Може би най-впечатляващото е, че БВП расте според “Фич”, защото умират много хора, не се раждат и емигрират, а не защото икономиката догонва тази на ЕС.

Или е проста математика - нещо се случва с парите на ЕС в джобовете на мутропростаците, но общата цифра статистически се дели на все по-малко оцелели, родили се и живеещи в България българи!

Много пъти съм го казвал, пак ще го кажа: Не сте просто корумпирани мутропростаци в ГЕРБ и останалите прислужници, всичките от инвентарната книга на Путин за корумпирани предатели! Вие сте хилядолетната чума за България!

Стефан Гамизов


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наблюдател

    111 15 Отговор
    ТЕ НЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ ПЪК ТИ ИСКАШ ДА СМЯТАТ

    Коментиран от #27, #54

  • 2 Той изломоти

    58 16 Отговор
    Няма как да има "правилна" статия без Путин. Той е слънцето и въздуха на всеки Буковски в дивашко състояние. Какво ли щеше иначе да напише, да изломоти? Благодарете се на Путин и че го има, скъпи папагали!
  • 3 Грейс

    53 9 Отговор
    Мутра и чума в едно!

    Коментиран от #53

  • 4 розово

    51 37 Отговор
    Мишките започнаха да излизат от дупките.Този става за партията на Цветанов.

    Коментиран от #33, #34

  • 5 КОНТРАТА

    63 21 Отговор
    Тая соросня забрави, че краварите потупваха мутропитека доскоро и го наричаха партньор. да не подари на РФ 3 милиарда лв за фърчила?
  • 6 Точно

    46 9 Отговор
    Си го казал ама ако можеш го нарисува цветно, че цялата шайка и подкрепящите я с IQс отрицателен знак.
  • 7 бвп

    42 12 Отговор
    Растат и шкафчетата и гардеробите и чужбинските имоти, въобще на дрогарете всичко им расте.
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 24 Отговор
    Като му е толкова зле, да си тури въжето на шията!
  • 9 Монгола

    49 13 Отговор
    На тоя Гамиз горкия у главата му е пълна бъркотия забрави когато подкрепяше ГЕРБ сега му се при виждат и руснаци!
  • 10 МУТРО ИДИОТ ДАДЕ ОЦЕНКА

    37 11 Отговор
    КАКЪВ ПУТИН ТЕ МАНДРЪСА БЕ ДРУГАРЮ? ДА КАЖЕШ ФАЩ ИЛИ МЕРКЕЛ СА С ГЕРБ, ДА АМА ПУТИН? И В ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ КАТО МРЯХА КАТО МУХИ ДА СА ИМ ВДИГАЛИ РЕЙТИНГА? ЧЕ НИЕ ВИНАГИ СМЕ СИ МРЕЛИ ПО ТОЛКОВА ОЩЕ ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ, ДАЖЕ И ПО ПОВЕЧЕ. ПРИ ЛУКАНОВ И ЖАН ВИДЕНОВ КАКЪВ ЖИВОТ БЕШЕ, ЕХ! ПО 30 000 НА ДЕН ПРЕМИНАВАХА В ГЪРЦИЯ НА ПОЧИВКА!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ПОЗНАВАМЕ ЧОВЕКА ЗА НИЩО НЕ СТАВА

    39 14 Отговор
    ГАМИЗОВ Е ТОТАЛНО РАЗОРЕН ,ИМА ДЪЛГОВЕ КЪМ ЕДИН КУП ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ И ЧАСТНИ ЛИЦА ,ОСНОВНАТА МУ ДЕЙНОСТ БЕШЕ ДДС ИЗМАМИ ,НО ПОСЛЕ РЕШИ ДА СЕ ПРАВИ НА ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ И ТОЧНО ТАМ - ЗДРАВО ГО ЗАГАЗИ. СЕГА ОТНОВО СЕ ОПИТВА ДА ГО ИГРАЕ НЯКАКЪВ ПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОР ,С НАДЕЖДА АКО СТАНЕ ЧУДО И ГЕРБ ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ ,ТОЙ ДА СЕ ПРИСЛАМЧИ КЪМ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ,ТА ДАНО МУ СЕ РАЗМИНЕ . НО СЪДЕЙКИ ПО ВСИЧКО - НЯМА ДА СТАНЕ.

    Коментиран от #13, #50

  • 13 Не те познавам

    9 11 Отговор

    До коментар #12 от "ПОЗНАВАМЕ ЧОВЕКА ЗА НИЩО НЕ СТАВА":

    Но не ставаш за нищо.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 РУСИЯ

    3 16 Отговор
    Гладстон (на английски: William Ewart Gladstone) е британски политически и държавен деец, член и един от създателите и идеолозите на Либералната партия. През цялата си кариера Гладстон е известен като противник както на кралица Виктория, така и на водача на консерваторите Бенджамин Дизраели. Без подкрепата и викът на Гладстон, западна Европа не би позволила Русия да направи това освобождение. .... Отровното трио защити президентството с гняв срещу президента, че е подписал за Гешев. Така запучна всичко, в първият ден. Хора допълнително се събраха, и радев притеснен: "МУТРИ ВЪН!", и така на всеки 10 дни той помага на протестът с тази фраза, за 20-30 минути. БОКИ 40 дни не спи, само се върти в леглото. Ни чивас ни дрога ни хапчета, помагат. Изнерви се хептен, откачи. Но наглостта остана, да обвинява Радев за това което е той Рапона диктатор. Десетките хиляди умножаващи протестът се събират само от възмущението на хората срещу Рапона унижаващ тяхният президент. САМО ТОВА ОБЕДИНЯВА НАРОДЪТ. Иначе народът е орел рак и щука. Тъпо образование, и ниска обща култура, нула водачи мислители. То и няма мислители. Трябва Гладстоновци!

    Коментиран от #18, #20

  • 16 Само истината

    8 10 Отговор
    Нема мутрите няма нищо пълни глупости целта е газовия хъб и пазара в Европа. Затова ни го свалиха от Москва адютанта.Връщане на високите цени контрол и монопол става въпрос за много пари. Не бъдете наивни подлогите се подиграват с народа пречи им Боко тва е сметката ще плаща народа, хората се карат помежду си всичко е цирк като навремето преватизацията СДС и БСП. Не се подавайте хора употребиха ни за пореден път гадовете.
  • 17 Тим

    19 9 Отговор
    Точно! Има дълбока и тъжна истина в думите му.
    ОСТАВКА, МУТРИ! За бъдещето на България!
  • 18 Тъп руснак

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "РУСИЯ":

    Копи пейс във всички стати. Толкова ли си тъп.
  • 19 Магистър Сенко

    18 0 Отговор
    Обществената дейност на Стефан Гамизов дава повод на медиите в България за коментари по негов адрес. Според „Дарик Нюз“ той е „загадъчен експерт с нетрадиционни прогнози за политическото бъдеще на страната“. През 2008 г. критикува дейността на ДАНС, заради което нейният ръководител Петко Сертов изнася информация, че „Стефан Гамизов има отношения с лица, свързани с дейността на организирани престъпни групи“.

    Заедно с Харалан Александров създава и председателства организацията „Гражданска лига на България“, чиято цел е защитата на конституционните права на гражданите на Република България. По този повод бившите служители на Стефан Гамизов от фалиралото списание „Идеалист“ публично изказват съмнение в „собствената отговорност и спазване на поетите ангажименти“ от негова страна, заради това че бави да им изплати заплатите. Сериозна критика получава заради твърденията си и от страна на вестник „Новинар“.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 #15 е тъп коментар

    1 0 Отговор
    Трийте, сами не спазвате правилника , писано е от някой умник от вас.
  • 23 Иван

    11 4 Отговор
    А ти какъв си.??
    Какво помогна в пандемията??
    Само говориш а си пълен мошевик.
    Защо не признавате какво се направи???
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гамизов, праф си за ФИЧ

    9 3 Отговор
    Четат го като "гявола Евангелието" само в тази част, където им изнася!!! Краденето и бесзаконието в България не го забърквай в един "Омлет" с Путин, Русия, Кремъл.... КРАДЕСЕ ОТ НАШИЯ БЮДЖЕТ, ОТ ПАРИТЕ ОТ ЕС, С ТЯХНАТА НЕГЛАСНА БЛАГОСЛОВИЯ!!! Краде се от Българина по всякакъв начин!!!! Мафията си е наша, тука е Отгледана!
  • 26 4579

    4 2 Отговор
    ЗЛОВЕЩО
  • 27 Zodiac

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдател":

    Този пишман коментатор отдавна не се беше появявал.Явно много го е закъсал след като беше прогонен от Газовата и Електроенергийна софра.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ИЗНЕНАДАХА МЕ

    6 6 Отговор
    Познанията по ГЕОПОЛИТИКА на ТРОЛОВЕТЕ потдръжници на ГЕРБ. Благодарение на техните коментари научих че ГЕРБ е пазел 💶 от комунистите (от СССР) . Имате ли представа коя година сме ,аз мисля че сме 2020г ? СССР БКП мисля че ги няма много отдавна . ОБЪРКАН съм 😲😧🤔🙄😳 🤨 Парадокса е че 💶 не спира да инвестира в Руската Федерация и търси техните ресурси . Може ли някой ТРОЛ да ми обясни по подробно от кой точно ГЕРБ пази 💶 и нас . Аз съм прос вие сте УМНИ Геополитици. ЗА ТОВА ЯВНО НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ 🤔 Благодаря 👏👍
  • 30 ГЕСТАПОТО

    9 4 Отговор
    Гъмза много си Бе Гъмза,намали малко шорането и не смесвай алкохола и амфета. Ще вземеш да се гътнеш. Много мармалад адеш може да се задавиш, после пак Борисов ще бъде виновен
  • 31 Джоко

    7 2 Отговор
    В българския казан сами се пазим, всички сме " кафяви" и всички знаем как да оцеляваме. Всички си имаме отбор, партия или сдружение по всякави интереси. Защитаваме ревностно позиции, идей, проценти или господстващо положение. Като цяло става дума за пари- обещани, не изработени. Почним го тоз доброжелател със средно образование (истинско) редовен коментатор в ТВ7, там сладко ни думаха Харалан и Култуклиева! Защо, бе трябва да ви напъне обстоятелството СЪРП-герб за да " прогледнете" като Лазар от библейската притча!? Като оня Дембел който масажираше най- благия Диктатор, а ми реди лакардии за тоталитарните режими днес във Фейсбук и ми умува за натовски Генерали с више национално Представителство!!!
  • 32 О, Остап Бендер

    10 3 Отговор
    Според г-н Божидар Димитров Светла му памет! не можа да издържи и се появи да даде своята подкрепа на метежниците нали са си близки с олигархчето Христо Ковачки.Същия този симпатяга това не може да се отрече -хубавец е го пазеха мутрите в джипа му и още две коли отзад пак с мутри , а като влизаше за някакви разговори в Мин.съвет и охраната вървеше с него както и при честите му прояви по телевизионните студя.Изобщо не му е чиста работата ,беше изчезнал от публичното пространство но явно е привикан за помощ от партията на Сашо Дончев- ДБ нищо че е представена от Пинокио На Маджо.Всичко е схеми,схеми ,паяжина от схеми особено когато имат срещу себе си един достоен човек,политик от висока класа ,който не се занимава със схеми като тях а работи за България,това ти побърква,направиха ОФ за да го омаскарят,цели 10 години това правят и като не им се получи правят метеж?!

    от Маджовците -ДБ и Сашо Дончев ДБ е негова партия,това са думи на Цацаров
  • 33 ох ох

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "розово":

    Леле мале, и тоя изпълзя от дупката !
  • 34 ох ох

    10 6 Отговор

    До коментар #4 от "розово":

    Леле мале, и тоя изпълзя от дупката ! Може би ще се бори за субсидия ?
  • 35 Край

    6 4 Отговор
    тоя не доучил дембел кво ни вели.
  • 36 математик

    6 5 Отговор
    ами то ако в България останат само герберопитеци то бвп ще е по-голям от всички западни държави взети заедно

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Какво е герберопитеци и ти математик ли

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "математик":

    Страхотен коментар, направи суаре в твоя чест че си умен.
  • 39 Тиквар

    4 4 Отговор
    Да идва Сталин
  • 40 божке

    7 5 Отговор
    Боже, ние ли се криво молим, ти ли ни криво разбра?! И тоя мулуз се появи.Да знаете има нещо във въздуха.Ние се побъркахме- само не ми казвайте че Боко е виновен.Откровени мошеници, крадци и лъжци замърсиха Всичко.
  • 41 Новата БГ книга

    6 3 Отговор
    руските шпиони и български предатели , издател БСП !
  • 42 ГОСТ 1

    7 4 Отговор
    Гамизов,като енергиен експерт си гола вода а като човек опитващ се да напише десет реда си още по зле.Скрий се някъде и не се показвай,защото разваляш интериора.
  • 43 доктора

    7 2 Отговор
    Този Гамизов ми е любимия глист и нагаждач. Няма такъв тарикат.
  • 44 гост

    4 1 Отговор
    Това някакъв опит за обръщане на палачинката ли е? Гамизов винаги е слугувал на мутри. На този не може да се вярва, а още по-малко на "експертизата му" по енергиини въпроси.
  • 45 Льони

    0 1 Отговор
    Чакам пост от Калинка, Линка, Кутка, Танаска и Дуся от Дулово! Иска ми се да бъдат заклеймени режимите в България, Мали, Беларус, Венецуела, Нигер и ЧАД. ПОДКРЕРА за Палестина, Турция, Израел и Саудитска Арабия- примерно. Борисов- пожизнен премиер, Путин- готвач, а Тръм- шивач!
  • 46 Факти

    3 0 Отговор
    С ваша помощ отиваме на 150 място.
  • 47 Факти

    1 1 Отговор
    Поместена статия и коментар в подкрепа на статията я триете ???? Луда работа.
  • 48 Сойка Присмехулка

    1 0 Отговор
    Четейки коментарите, тези и под други статии, разбрах еднозначно, че Путин трябва да се споменала или с добро или с нищо. И ето в този стил - благодарим ти товарищ Путин, че те има!
  • 49 Marinov

    2 2 Отговор
    На кой Какво му Пречи и за Какво му Плащат !
    Все Путин им Виновен на нашите Путйовци! Айде стига бе , Некадърници и Ибрикчии!!
  • 50 Doni Brasko

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "ПОЗНАВАМЕ ЧОВЕКА ЗА НИЩО НЕ СТАВА":

    Излез с името си, иначе си е поръчково оплюване. Иначе Гамизов е прав като разкрива как се изчислява. Мутрата отново излъга
  • 51 ФАКТ

    2 1 Отговор
    СХЕМАТА Е ОБЪРКАНА
    КЮФТЕТА КЕБАПЧЕТА
    50 ЛЕВА
    ОБЕЩАНИЯ
    И НАКРАЯ ПОРЕДНОТО РАЗОЧАРОВАНИЕЕ,,,,,,,,
    ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ
    ЗА. СЪЖАЛЕНИЕ,,,
  • 52 До автора

    2 0 Отговор
    По-голяма глупост не бях чел наскоро. БВП се увеличава, защото хората измирали! БВП на България се увеличава всяка година, по абсолютна стойност при Бойко, независимо от намаляващия брой хора. Я ходи да протестираш, че останаха само палатките.
  • 53 Колко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Грейс":

    пъти да ти казвам да си смениш ника на "маруся". Или този ти изглежда по-западному. Ти си си като тая със сърпа от статуята "работник и колхозничка".
  • 54 воайор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдател":

    Виж коментар №52. Няма да го пиша пак заради неграмотници като теб, които не знаят, че има малки букви, запетаи и точка накрая.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове