Last news in Fakti

24 Август, 2020 20:11 6 315 185

"Отровното трио": Иван Гешев пази мафията и затова тя го взе при себе си

  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • прокуратура-
  • отровно трио-
  • отровното трио-
  • николай хаджигенов

Живее ли главният прокурор Иван Гешев в държавна резиденция Бояна? По силата на коя разпоредба живее в Дом номер 5?, питат част от организаторите на протестите

"Отровното трио": Иван Гешев пази мафията и затова тя го взе при себе си - 1
Снимка: БГНЕС

Започна 47-ата вечер на обществено недоволство в София. Остават блокадите с палаткови лагери на три кръстовища в София - площад "Орлов мост", площад "Независимост" и Ректората на СУ "Св. Климент Охридски". Обстановката е спокойна.

От т.н. "Отровно трио" представиха искане, внесено в Прокуратурата, със 7 въпроса, на които адв. Николай Хаджигенов иска отговор на основание на Закона за достъп до обществена информация. 

"Живее ли главният прокурор на републиката Иван Гешев в държавна резиденция "Бояна"? По силата на каква нормативна уредба е разрешено обитанието му на дом номер 5? Имал ли е друг главен прокурор подобна привилегия досега? Извършен ли е ремонт преди нанасянето на Иван Гетов в дом номер пет и на каква стойност? Проведен ли е търг за ремонта и, ако да - кой го е спечелил? Охраняван ли е Иван Гешов от Бюрото за закрила на свидетелите на територия, която се охранява от НСО?

Иван Гешев пази мафията и затова тя го взе при себе си, счита адв. Хаджигенов. Проф. Велислав Минеков от своя страна коментира нападението срещу протестиращи до Ректората.

Намесата на полицията беше символична, твърди Минеков. По думите му в случая има систематично поведение и "този побой и тези акции са позволени и насърчавани от властта".

Гешев ни върна някъде във времената на "Междузвездни войни" със своето изказване за светлината и мрака, заяви третият представител на триото Арман Бабикян, като цитира част от реплика от същия филм: "Омразата води до страдание", казва учителят Йода.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенко

    64 140 Отговор
    След изборите,които ще спечели ГЕРБ(отново)и съответно ще управлява през следващия мандат(отново),тогава кво правим!? Започвате отново терора!? Спонсорите ви, дали ще продължат да ви плащат? Дали гражданите ще продължат ли да ви търпят? А може би ,ще отидете да изнасяте революция по Европа и света,като вашите идоли, едно време....защото тук няма да виреете. Папагали

    Коментиран от #47, #50, #57, #61, #128

  • 2 Ххх

    117 20 Отговор
    Ако се допусне тези хора да пишат конституция, ще се наложи всеки един грамотен и нормален българи да се мести в чужбина...

    Коментиран от #82

  • 3 РЪМПЕЗИ

    73 18 Отговор
    СЪБЕРЕТЕ НАЙ-УМНИТЕ ОТ ПРОТЕСТА...ТЕ ЩЕ ГИ РАЗНИЩАТ...УМНИЯТ ЗНАЕ КАК...ВЯРВАЙТЕ МИ...

    Коментиран от #11, #93

  • 4 alfa ri surcha

    71 56 Отговор
    Слави е 1-ва политическа сила в момента ги е страх!

    Коментиран от #138

  • 5 Тези тримата

    34 81 Отговор
    глупака са мафията

    Коментиран от #7

  • 6 Активист на БКП

    90 34 Отговор
    Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук!

    Коментиран от #28

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Остап Бендер

    29 73 Отговор
    Отровните, отидете при другаря Путин , той ще ви научи как да тровите хората по-ефективно.
  • 9 4346

    82 29 Отговор
    О, Бойко, Бойко! Много си зле и България е зле заради теб! Осъзнай го и приеми, че има много по- кадърни и честни хора от теб! Спри да изпращаш биячи на протестиращите и недоволни от управлението ти хора! Вземи се в ръце и се стегни! До къде стигна ГЕРБ да плащат на биячи като Станислав-Стъки да малтретират мирно протестиращи хора! Този човек гордо признава , че ГЕРБ му плащат и той не умее нищо друго да прави ,защото е платен бияч и рекетьор! Подавай оставка, защото вече си тотално провален политик в очите на хората от България, Европа и Америка!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пенко

    30 52 Отговор
    Cлeд избoритe,кoитo щe cпeчeли ГEРБ(oтнoвo)и cъoтвeтнo щe упрaвлявa прeз cлeдвaщия мaндaт(oтнoвo),тoгaвa квo прaвим!? Зaпoчвaтe oтнoвo тeрoрa!? Cпoнcoритe ви, дaли щe прoдължaт дa ви плaщaт? Дaли грaждaнитe щe прoдължaт ли дa ви търпят? A мoжe би ,щe oтидeтe дa изнacятe рeвoлюция пo Eврoпa и cвeтa,кaтo вaшитe идoли, eднo врeмe....зaщoтo тук нямa дa вирeeтe. Пaпaгaли

    Коментиран от #100, #140

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    61 25 Отговор
    герб оставка съд за мутрите

    Коментиран от #18

  • 14 Лили

    41 60 Отговор
    ТРимата глупака отново в акция

    Коментиран от #129, #169

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мой

    62 32 Отговор
    Браво на триото. До преди 2 месеца тези въпроси бяха немислими. Оставката беше немислима. Промяната беше немислима. А сега имаме истинска възможност.

    Коментиран от #24

  • 17 ТЕЗИ

    34 55 Отговор
    ТРИМА СА СИ ЗАГУБИЛИ АКЪЛА АКО ВЪОБЩЕ СА ИМАЛИ
  • 18 Вълк

    34 68 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Най-голямата мутра е Радев и компанията му
  • 19 Угрижен трол

    28 54 Отговор
    Факти, не публикувайте снимки на лица участващи в преврата. Децата не могат да спят, бълнуват, стряскат се, а жените помятат. Лумпените не са гласът на България и няма да бъдат.

    Коментиран от #40, #95

  • 20 АААХАХАААААА ТРИМЦАТА БАШ ДРУГАРЕ-

    36 23 Отговор
    МИЛИОНЕРЕ ОТ БКП,..СЕГАШНИ ЛАКЕИ НА МАФИЯТА/ОЛИГАРХИЯТА,...ЩЕЛИ ДА "БОРЯТ"...МАФИЯТА?!?
    НЕМА ПО-ГНУСНА,ПО-НАГЛА,БЕЗОЧЛИВА И ПРЕСТЪПНА ИЗ"МЕ"Т ОТ...ДС-ДОНОСНИЦИТЕ И ОТРОЧЕТАТА НА БКП
  • 21 Изумен

    50 14 Отговор
    Случва се нещо много странно! Баце опира до една отявлена криминална мутра която ще хвърли срещу протестиращите. Вариантите са 2- Или все още смята народа за много тъп който не знае биографията на криминала или е в безизходица и просто друг или други няма! Стъки освен с присъди за рекет и побои, през 2013 г.когато ГЕРБ бе изритан с масови протести реши да участва в политиката. Включи се в коалиция ГОРД на друга мутра Слави Бинев която участваше на изборите с ОБТ на Кръстьо Петков. Стъки водеше листата за Търново. И на изборите ГОРД+ОБТ получиха...0.04%! Дори роднините им не гласуваха за тях. Бинев изгони Стъки с мотив че е отблъснал хората и се вля в коалиция ПФ а Стъкито отиде при Бареков в ББЦ защото тогава боравеха с парите на КТБ. Неизменно до Бареков с групата си ММА бойци заплашваха из страната обикновените хора.След като КТБ бе разгромена и парите секнаха Стъки почна да краде и от горивото на служебните автомобили на ББЦ и бе изритан от Барека с мотив че е " криминален елемент и отявлен престъпник" . И от няколко години е на хранилка при ГЕРБ , спортното министерство на Кралев и му е предоставена и фирма за саниране на жилищни сгради. Та Баце толкова ли не може да намери човек с чисто минало и обществено положение та опря до този политически хамелеон и осъждана криминална мутра!

    Коментиран от #85

  • 22 ИСТИНАТА

    46 18 Отговор
    Снощи така наречените контрапротестиращи които се събраха пред Румънското посолство на "Ситняково " бяха точно 34 човека от 2-милионна София! Според БНР и БНТ са били " около 40 души" аз ги броих и бяха точно 34. И след като никой нормален гражданин не пожела да излезе в подкрепа на Борисов и властта , те стигнаха до там да активират една криминално проявена и осъждана мутра която в момента е на яслата на ГЕРБ и получава финансиране от Министерството на младежта и спорта?! Нормален човек,общественик и гражданин не би се намерил да ги подкрепи. Разбираме криминалния елемент и рекетьор. Защото когато си замине тази корумпирана власт кранчето и лапачката му секват. А и няма да има с какво да преживява защото нищо друго не умее да прави. Трябва да започне отново да се занимава с изнудване и рекет явно, но тогава при ново управление ще бъде вкаран на топло за дълго време!

    Коментиран от #34

  • 23 Johansson

    27 32 Отговор
    Само завършени дегенарити могат до измислят отровно трио. Тия са такива.
  • 24 Възможност за...какви,ма г ей?!?

    28 20 Отговор

    До коментар #16 от "Мой":

    Гешев да събере всички Червени КОМ-ПРЕСТЪПНИЦИ у дрънголника?!?

    Коментиран от #58, #60, #166

  • 25 ШВЕДСКА ТРОЙКА...ПО БЪЛГАРСКИ

    15 18 Отговор
    НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ.....
    ПОЧВАЙТЕ СЕ ПАК
  • 26 барон фон Мюнхаузен

    32 30 Отговор
    Тези тримат имат повече мозък от цялата герберастия накуп.

    Коментиран от #30, #37, #156

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 БАШПРОКУРОРА

    26 32 Отговор
    МАЙ ГЕШЕВ ЯКО ВИ ПОДХВАНА ...ТОВАРИЩИ.... АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,СТАЙКОВИ ...У КАУША

    Коментиран от #184

  • 30 Вълк

    20 18 Отговор

    До коментар #26 от "барон фон Мюнхаузен":

    С тези големи глави може и да имат мозък ама ум няма изобщо
  • 31 Хоху

    24 15 Отговор

    До коментар #7 от "Behemoth":

    Ето едно предположение - Адвокат да прави нещо каквото и да е без някакви облаги. Това звучи като виц :)
  • 32 БОЖКОВ.....КРЪВОДАРИТЕЛЯ

    15 14 Отговор
    ЧАКАТ ГО И БОЖКОВ ...ДА СИ ДОЙДЕ....КАТО ИСТИНСКИ МЪЖ..
  • 33 ха ха

    24 29 Отговор
    Триото нещо е много омърлушено - щото те си вярваха,че като се разврякат под прозорците на властта и я замярат с каквото им падне, Бойко бързо ще се предаде - ама този път останаха с пръст в устата и сега не знаят как да се оправдават пред господарите! Ядец - и 240 дни да протестирате - на което изобщо не са способни, защото дотогава няма и да са живи - мафията няма да им прости да прахосат така парите срещу празни обещания! А ковчезите да си ги запазят - платили са ги, ще им потрябват за тях самите!!
  • 34 Лили

    9 15 Отговор

    До коментар #22 от "ИСТИНАТА":

    За какво да протестират те са на власт протестира се когато си недоволен от нещо
  • 35 месара

    20 29 Отговор
    тримата овчари почват сериозно да се притесняват , едни хора ше почват да им искат сметка защо опита им за преврат не успява !
  • 36 ШВЕДСКА ТРОЙКА...ПО БЪЛГАРСКИ

    15 22 Отговор
    СЛЕД АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ, СЛЕДВА И ПАСИВНИ.....РИДАНИЯ
  • 37 малиииииииииииииии

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "барон фон Мюнхаузен":

    имат ма не се вижда
  • 38 БОЖКОВ.....КРЪВОДАРИТЕЛЯ

    18 18 Отговор
    ПИТА КВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВЛОЖЕНИТЕ ОТ НЕГО ПАРИ
  • 39 Боец

    25 29 Отговор
    Не харесвах Гешев но сега е моя любимец Само така Гешев мачкай
  • 40 напротив

    19 26 Отговор

    До коментар #19 от "Угрижен трол":

    Напротив - трябва да се увековечи идиотизма на протестърите на мафиота Радев и сие - да ги помни и поколението и да не се лъже лесно от думи без покритие!

    Коментиран от #62

  • 41 БОЖКОВ.....КРЪВОДАРИТЕЛЯ

    19 21 Отговор
    ТАЯ ШВЕДСКА ТРОЙКА ЩЕ Я СМЕНЯМ С ЧЕТИРИМАТА ТАНКИСТИ И КУЧЕТО
  • 42 БОЖКОВ.....КРЪВОДАРИТЕЛЯ

    22 17 Отговор
    ПРИВИКВА ЖВЕДСКАТА ТРОЙКА В ДУБАЙ....ЗА АРАБСКИ СЮНЕТ
  • 43 az #МУТРИ, ВЪН!

    23 15 Отговор
    Защо висш представител от съдебната власт обитава безплатно обект официална собственост на изпълнителната власт? Значи ли това, че главният Прокурор на Р. България е част от изпълнителната власт? Гешев, позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #44

  • 44 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    15 13 Отговор

    До коментар #43 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    И КОЙ КАЗА ЧЕ ТОЙ ЖИВЕЕ ТАМ....

    Коментиран от #51, #56

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 А БЕ БОКЛУ ЦИ

    21 8 Отговор
    НЯМА КАК ДА МАНИПУЛИРА ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА ТАМ ИМА ХОРА НА БСП, НА ПИНОКИО И Т.Н.

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 XXL

    19 9 Отговор
    А Вас кой Ви назначи за диригенти на протеста?
  • 49 Перо

    11 11 Отговор

    До коментар #46 от "А БЕ БОКЛУ ЦИ":

    Да! Под общия контрол на БКП и Сорос.
  • 50 Истината

    24 13 Отговор

    До коментар #1 от "Пенко":

    Първо няма да позволим ГЕРБ да прави избори:
    90% подправяни протоколи, 300 000 невалидни бюлетини - официално изявление на ЦИК. СТО% ромски вот за ГЕРБ - надминахте Живков по фалшификации. Това е на последните избори.
    Преди - депутати на ГЕРБ носят чувалчета с бюлетини, Костинброд - имате осъден зам. министър.

    Като пИчелите подайте си оставката, служебен кабинет да организира изборите. На пИчелите "честно и не фалшифицирате".
    Страх ви е, страх ви е. При едно масово гласуване Радев ви отсвири над 2 милиона избиратели, а и ГЕРБ купува парментарни и местни избори-там са далаверите и еврофондовете.
    Подавайте оставка, нали печелите, хайде да ви видим.

    Коментиран от #67, #173

  • 51 az #МУТРИ, ВЪН!

    5 10 Отговор

    До коментар #44 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Ами там живее, затова и там ги събира...

    Коментиран от #63

  • 52 НПК

    19 22 Отговор
    Оставка няма да има защото българския народ подкрепя Борисов и е доволен от управлението на правителството, НО Крайно време е униформените да изпълнят своите задължения и да освободят столичани от незаконните палаткови лагери и блокирани кръстовища, а на тримата организатори от "Смрадливото трио" да се повдигнат съдебни обвинения по НПК ...!!!

    Коментиран от #59, #70, #72

  • 53 БСП КОМУНЯГИТЕ..... ДЕБНАТ В ЗАСАДА

    14 11 Отговор
    ПРОТЕСТА ДА ИМ СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО,,,,ЩОТО ТЕ 11 ГОДИНИ ЯЛОВО СЕ НАПИНЯТ И.....НИЩО
  • 54 Перо

    19 3 Отговор
    В Резиденция Бояна,може да живеят само Президента,Вице-Президента и Премиера и никой друг,освен официални гости на горните,до приключване на официалното мероприятие,по програмата за пребиваване!
  • 55 Безпартиен

    5 7 Отговор
    От отровното дуо по голямо не се е срещало, тия бледнеят с светлинни години от тях !
  • 56 Ами нали

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    затова питат? А иначе е " навсякъде и никъде" - в зависимост кому какво е угодно...
  • 57 Чичо

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Пенко":

    Само че този път никой няма да иска да управлява с тях а те повече от 116 депутата са нямали и 2009 та, сега с 80 депутата успех 😂
  • 58 Затвор за КомунягоГерберастите

    13 11 Отговор

    До коментар #24 от "Възможност за...какви,ма г ей?!?":

    Да почваме да "събираме комуняги" почваме от Тулупа Сауронов, леля Цецка, чичо Цецко, леля Сачева - баща й комунист - да продължам ли, целио ГЕРБ пълен с комунисти, после кой щи плаща да тролите.
  • 59 Изглежда че

    14 8 Отговор

    До коментар #52 от "НПК":

    към българския народ не принадлежат онези 60%, които искат оставка и избори?

    Коментиран от #65

  • 60 Самият

    14 8 Отговор

    До коментар #24 от "Възможност за...какви,ма г ей?!?":

    Каскет вече е със запазена килия в дранголника.
  • 61 Папагал

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пенко":

    терора е ваш манталитет.
  • 62 Думи, думи, думи

    13 7 Отговор

    До коментар #40 от "напротив":

    И нито един факт.Герберска работа.

    Коментиран от #120

  • 63 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    12 9 Отговор

    До коментар #51 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    ЗНАЧИ НИНОВА ДА ГИ СЪБИРА В ТЕХНОИМПЕКС

    Коментиран от #123

  • 64 Браво Протестиращи

    13 8 Отговор
    Един и същи "Кошмарен Гербераст" е охрачил целия форум.

    На прав път сме, бъркаме в джоба на Орките от ГЕРБ, хем храчат по форумите и харчат алтъните на Бочката, хем на 2-ри ги измитаме от властта, а и Доган ще ги измете.

    Коментиран от #69

  • 65 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    10 13 Отговор

    До коментар #59 от "Изглежда че":

    ЩО НА ИЗБОРИТЕ СТАВА ОБРАТНОТО.....
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ГЕРБ

    7 9 Отговор

    До коментар #50 от "Истината":

    А вие надминахте Алис Купър по виене и лаене ,и Мария Гигова по стойки и чалъми !
  • 68 Милен

    5 6 Отговор
    Иван Гешев
    Иван Гетов
    Иван Гешов
    Кой?
  • 69 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    12 8 Отговор

    До коментар #64 от "Браво Протестиращи":

    НАЛИ ЩЕХТЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕТЕ ОЩЕ НА 16.МАЙ....И...
    НИЩО....АМА МАЙ ЩЕ СТАНЕ ОБРАТНОТО
  • 70 Съдия

    11 12 Отговор

    До коментар #52 от "НПК":

    Народът подкрепя Тулупа Боко в сънищата му - когато леко попръцква до милионите евра, златни алтъни и пищаЦи , нещо и САЩ почнаха да му се мръщят, и Германия, лошо Седларов, лошо!

    Коментиран от #73, #75

  • 71 ШВЕДСКА ТРОЙКА...ПО БЪЛГАРСКИ

    13 9 Отговор
    ТИЯ НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЕТ СА.......КАМО ЛИ ДА ТИ НАПРАВЯТ НАЦИОНАЛНА СТАЧКА....СМЕХ,СМЕХ
  • 72 Пътник си!

    10 6 Отговор

    До коментар #52 от "НПК":

    Скоро, като ти вземат суджука, ще пукнеш от глад. Но така свършват презрените от собствения си народ.
  • 73 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    9 8 Отговор

    До коментар #70 от "Съдия":

    ВАЖНО Е ЧЕ ВИ РАЗКАТАВА НА ..ИЗБОРИ

    Коментиран от #158

  • 74 "МУТРИ ,ВЪТРЕ" ...МАЧКАААЙ ГЕШЕВ,...

    16 11 Отговор
    ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ АЙДУ'ЦИ/ОЛИГАРСИ,......ВЪТРЕ У ДРЪНГОЛНИКА!!!
    НИКАКВА МИЛОСТ.... ДО КРАК!!!
    БЪЛГАРИЯ НЕНАВИЖДА ЧЕРВЕНАТА ПОЗИТАНО-САРАЙСКА И СОРОСПИЙСКА ЧУМА,..ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ!!!
    ... МУТРИ ВЪТРЕ!!!

    Коментиран от #90

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 БАЛЪЦИТЕ НА ПРОТЕСТА

    13 8 Отговор
    ЕНТУСИАСТИ, НАДЪХАНИ ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА......
  • 77 жжжжжжжжжжж

    4 5 Отговор
    Там чекмеджетата са най-пълни - затова е там....
  • 78 Д-р Радевая

    9 0 Отговор
    Пийте вино и ракия джин и тоник със амсия ,пийте биричка и ром ,после хъркайте кат кон !
  • 79 алчо

    0 4 Отговор
    найобичам сутрин рано джин със тоник аз да маам с кисел краставица и круши на морето
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ще копирам малко един коментар

    4 2 Отговор
    Чичета,вий не сте чичовци ,нито чичолини ,как мислите ,защо трио Нестинарка се "пекат" цял ден на 80 градуса и наливат 46 градуса вътре ,глупави ли са ?
  • 82 жжжр

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    Че те грамотните и умните избягаха отдавна от Бг.
  • 83 Peak

    2 6 Отговор
    В Барселона е мноо прохладно ,особено в къщата Си ! Койт има къща в Барселона му БЛАЗЯ МУ ! Не кат в Добай или в Београд в механа "Бугарск #йно "
  • 84 алчо

    0 2 Отговор
    кака мара бързала ,краставица свързала ,с джин и тоник я поля , и суджук наряза ла ,сръбва мези кака мара , пуста краставица стара
  • 85 Споко Светът е малък

    8 9 Отговор

    До коментар #21 от "Изумен":

    Не забравяйте, че в БГ има хора на много по-високо ниво от Тулупа, завършили извън БГ, работещи за чужди "агенции", наблюдатели и др. рано или късно такива като Стъки, Хлоров, Еврото, Каратиста, Брадвата, Петното ще сгазят лука.
    Тогава ще станат големите меж. скандали. и мутрата сам ще си подаде оставката.

    Коментиран от #88

  • 86 ГЕРБ

    5 1 Отговор
    А кой живее в дом номер 4 ,а ?
  • 87 ИМПИЙЧМЪНТ

    12 4 Отговор
    Да отстраним Подстрекателя Метежник да направим нова Конституция задължително с Лустрация и да си върнем България на Българите не на Азиатците Русороби
  • 88 ГЕРБ

    4 2 Отговор

    До коментар #85 от "Споко Светът е малък":

    Ще ,ще ....

    Коментиран от #104

  • 89 ИМПИЙЧМЪНТ

    10 7 Отговор
    Да отстраним Подстрекателя Метежник да направим нова Конституция задължително с Лустрация и да си върнем България на Българите не на Азиатците Русороби

    Коментиран от #96

  • 90 Чедо герберастко не се аби

    9 10 Отговор

    До коментар #74 от ""МУТРИ ,ВЪТРЕ" ...МАЧКАААЙ ГЕШЕВ,...":

    Що абиш толкоз букви, пиши чедо Оставка на комунягата мутра Боко и си готов.

    Коментиран от #92

  • 91 ГЕРБ

    12 6 Отговор
    Нещо от Дубай скоро ,директиви ,указания ?????

    Коментиран от #118, #153

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Не ми харсва ника ти

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "РЪМПЕЗИ":

    Но си прав! Играта стана много груба и открита, не ми се говори, корупцията е навсякъде, няма едър, няма дребен бизнес..
  • 94 Варна, Пловдив и Русе отново извикаха:

    1 3 Отговор
    Ийяяяяяяяяяяяяяяяяяя

    Коментиран от #139, #143

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Ех неграмотни Герберасти

    6 8 Отговор

    До коментар #89 от "ИМПИЙЧМЪНТ":

    Констутиция душко не се прай, тя се Пише!

    Ех, неграмотници герберастки, пазванти си бяхте, пазванти си останахте.

    Коментиран от #98

  • 97 Много ми харесва ника Си

    10 4 Отговор
    Палатките как са ,държат ли ,да си купа идна ! Ще я поръчам червена със сръб и чуг
  • 98 ГЕРБ

    1 2 Отговор

    До коментар #96 от "Ех неграмотни Герберасти":

    Имаме си 3Д принтерчици !
  • 99 Варна, Пловдив и Русе отново извикаха:

    1 2 Отговор
    Ойуууууууууууууиуииииииии
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Peak

    1 2 Отговор
    Има ли рима сентенцията : кака мара........?
  • 102 Ханко от село Осеня

    11 8 Отговор
    Тримата глупаци вече губят почва под краката и почват да изпляскват тотално , горките. Гешев тАКА НАРИТА МАФИЯТА ЧЕ НАЙ ВЕРОЯТНО ГОСПОДАРИТЕ НА ТИЯ ТРИМАТА ЩЕ ИМ СПРАТ ИЗДРЪЖКАТА , СМЕШНИЦИ.
  • 103 ГЕРБ

    6 6 Отговор

    До коментар #100 от "Върви се":

    Охооо сексуално сме засегнати ли ,другарю ,какво лошо в секса има ,че ГЕРБ ви отсвирват с 200 килобита всяка година и слрдващата ?

    Коментиран от #109

  • 104 Съдия

    6 8 Отговор

    До коментар #88 от "ГЕРБ":

    Той и Берлускони така мислеше, по отношение на фрау Меркел.
    Като го изолираха и отказаха меж. форуми сам си подаде оставката.

    Момче клето герберастко, дипломацията е сложно нещо, не е за мутри, пазванти и криминални отреп#ки.

    Коментиран от #110, #146

  • 105 орлов нос

    11 5 Отговор
    Тази грозна тройка още ли не са я прибрали на топло..?!!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Сузи

    13 8 Отговор
    За Бате Бойко гласуваха над един милион души и то на избори, проведени и контролирани от пРезидента Радев... А вие колко сте, бе другари... щото аз на днешния митинг-протест не можах да преброя и 300 души! Много сте малко другари, за да решавате вместо мнозинството от хората, дори и в София, където имате някаква (най-вероятно платена) подкрепа!
  • 108 АЛСИМЕКС

    13 5 Отговор
    Попитали радио Тбилиси има ли някой да лъже повече от радио
    Ереван? ... След кратко мълчание, последвал отговор :- БАБИКЯН !

    Коментиран от #117

  • 109 Човеч

    6 3 Отговор

    До коментар #103 от "ГЕРБ":

    Лошо е, че такива като теб сте употребени за по заплата... А те вече крадат не милиони, а милиарди... Сигурно си свестен щовек... Незнам

    Коментиран от #114

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Диверсант

    11 7 Отговор
    Леле каква бунт, каква революция, какви протести, какви сблъсъци. Статия прочетена от хиляда човека има сто коментара, а на улицата двадесет. Да се смее ли човек да плаче ли. . Колко от вас се чували за организация и управление на общественото мнение.. На колко ви е известно че усмиваният Ахмед Доган все пак е завършил философия в Софийски университет... На тия тримата гашници до кога ще им се връзвате.
  • 112 ГЕРБ

    3 2 Отговор
    Гулю гулю гулю Сан Трупе .....гулю гулю гулю Сан Трупе .....
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Чоек де

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Човеч":

    Човек
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Муци

    8 4 Отговор

    До коментар #108 от "АЛСИМЕКС":

    Още един въпрос... този път към др. Бибикян: ходил ли е при Борисов да му предлага помощ за 3 милиона за предизборната кампания на ГЕРБ?
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Факти има но не ги устройват

    6 1 Отговор

    До коментар #62 от "Думи, думи, думи":

    Фактите са че сме на последните места. Но какво значение имат тези факти пред едни 50 лева.

    Коментиран от #121

  • 121 ГЕРБ

    6 6 Отговор

    До коментар #120 от "Факти има но не ги устройват":

    Фактите са ,че ако не беше ГЕРБ ,отдавна нямаше да ни има
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 az #Оставка!

    4 4 Отговор

    До коментар #63 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Нинова ще си ги събира у тях си, а не в Техноимпекс. Тя не живее в Техноимпекс
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Копие на Тулупа

    3 8 Отговор
    Така е, но е доста нагъл за да каже, че пази народа иначе е отвратително т@по парче с каскет.
    Мутри Вън!

    Коментиран от #141

  • 126 откачалки

    5 3 Отговор
    а вие си пазете ковчезите -ще ви потрябват, когато ви подгонят господарите за неизпълнените обещания и похарчени на вятъра пари!
  • 127 Защо изтрихте коментара

    1 0 Отговор
    Защото сте част от тах
  • 128 Манги

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пенко":

    Надявай се на толкоз много "отново"
  • 129 Тримата

    1 5 Отговор

    До коментар #14 от "Лили":

    Глупаци искат да спасят твоето поколение
  • 130 Гестапото

    3 3 Отговор
    „Репресивна машина реално функционира в съвременна България! Следят информацията по сайтовете и какво пишат хората е социалните мрежи!“ Това написа във Фейсбук профила си журналистът Васил Петев по повод днешното скандално изказване на правосъдния министър Данаил Кирилов, че има списък на хората, които го наричат Барни Ръбъл.

    Коментиран от #147

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Баце Каталонски

    1 3 Отговор

    До коментар #124 от "Гешев Иван- очакват ми в Ада.":

    Идин да ма ареза. Инак ко да прая на изборити?
  • 133 Иванов

    9 2 Отговор
    Триото са пълни кавали.жалки кавали
  • 134 Преди две години

    1 3 Отговор
    Едни ”избиратели” разбиха прадядовата, дядова и бащина ми къща. Между окрадените много неща беше взет и един чушкопек. Той беше повреден и ми го хвърлиха обратно през оградата след седмица.
  • 135 ГЕСТАПОТО

    14 4 Отговор
    Искам да запитам пишештите приятели на мафията в лицето на тримата глупаци. Кой организира последните избори през пролетта на 2017гд.ще ви дам жокер Румен Радев с неговото правителство начело с О. Герджиков. Кой бе на 1 място ГЕРБ ако има фалшификация кой е виновен Румен Радев, той се объркал бръкнал в човал с женски работи и хванал 1 голяма мъжка работа
  • 136 123456

    8 2 Отговор
    Мразя ама много мразя комунистите ,от тук на татък вечно ще сте по улиците да протестирате срещу 30 лева

    Коментиран от #142

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Хахахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "Варна, Пловдив и Русе отново извикаха:":

    Трепач🤣🤣🤣
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Кой е на власт

    3 1 Отговор

    До коментар #136 от "123456":

    Да за съжаление те отново са на власт, но тук са изродени- мутро-комунисти
  • 143 Гнусни гадове

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "Варна, Пловдив и Русе отново извикаха:":

    До кога ще разиграват сценарий България кога е печелела от политиците!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 ГЕСТАПОТО

    7 1 Отговор
    Вие глупаците тръгвайте по домовете на хората и ги плашете да излизат на улицата че ще ядете хурката те Прокопов, ЧЕРЕПОВ, Сръбския беглец Сливенски,м................л и други. Дават пари но резултат никакъв. Тази сутрин гледам 3ма човека на протеста никакъв чеп не става от триото
  • 146 Кой знае защо Станишев и Орешарски

    6 1 Отговор

    До коментар #104 от "Съдия":

    Кой знае защо Станишев и Орешарски сдадоха мандата със спрени еврофондове. Това е изолация, другото са платени медийни кампании.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Кой па е тоя, че някой се занимава с нег

    3 0 Отговор
    Словоблудци
  • 150 tonev

    6 2 Отговор
    Статията няма да я чета но тея тримата са много смешни
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Психолог

    7 3 Отговор
    Нещо угрижени ми се виждат тримата малоумници! В сравнение с Вас Б.Б. е Айнщайн!
  • 153 Мъка

    3 1 Отговор

    До коментар #91 от "ГЕРБ":

    Утре, утре! Не пропускай само пресата на истината. Нали там ви правят сеансите! После пак ще драскаме комикси! И те така всеки ден!

    Коментиран от #157

  • 154 БОЖКОВ.....КРЪВОДАРИТЕЛЯ

    7 2 Отговор
    ТИЯ ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА ШЕ МИ СТАНАТ НА ТРИМАТА ОТ....ЗАПАСА
  • 155 Евала

    6 1 Отговор
    По - големи смешници сте от Лаурел и Харди и Бъстър Кийтън взети заедно!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 ГЕРБ

    0 0 Отговор

    До коментар #153 от "Мъка":

    Искаме да ви поздравим, нашия пилот,
    Честит рожден ден най-скъпият ни!
    Ти си млад, красив, умен и сочен
    Винаги сме много горди с вас!
    Искаме да видите днес
    Нашите послания от неговата небесна височина
    И ние искаме да се приберем вкъщи не според стрелките,
    Но изключително по призив на сърце и любов!
  • 158 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    биков, трай бе
  • 159 Karosel

    3 2 Отговор
    Тези скунксове сигурно си бъркат в осраните гащи!
    Имат ли сапун...? Мирише се нетрае!
  • 160 ГЕРБ

    3 1 Отговор
    Няма да повярвате , но това работи , пишеш във Фейса в подкрепа на протестите, и веднага ти превеждат по картата парчки от Дубай или Белград !
  • 161 Иван

    4 1 Отговор
    Толкова са нено-мални,че изобщо не им чета фантасмагорийте.Искам да питам обаче къде пише,че стачкуващи и то без разрешение могат да вилнеят като тях
  • 162 ВИС-2

    1 5 Отговор
    Утре е тъжна дата. Преди 15 години ни напусна българският ни сокол Жоро Илиев. Слава на него! Утре моля всички българи, цяла България вечер в 22.00 за минута да изгасят осветлението в апартамента. Минута в памет на Жоро!
  • 163 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Хасан беэпеперудника си е эаминал, от петък до днес ми беше наложена эабрана! Тоя миэерник, който е редакторче, но повече обича да участва в чата, като Хасан и да манипулира плюсовете и минусите. Нали е беэ#ичник, го бичат да кара дежурствата по цели уикенди! Эатова го поэдравявам с една тлъста Българска попръжня от старовремските!
  • 164 Karosel

    6 4 Отговор
    Тези много приличат на тримата rлynaци на Д. Донев. Сигурно черепа добре им плаща да се правят на клоуни?

    Коментиран от #165

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Шматка

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Възможност за...какви,ма г ей?!?":

    Мълчи бре, че ще останем без правителство!
  • 167 Търпин

    2 1 Отговор
    Тия идиоти ако пишат нова конституция,ще си я пишат за тях в България няма да остане никой есички избяга
  • 168 Град Козодой

    2 1 Отговор
    Погледнах, и ето, черен кон, и яздещият на него ГЕШЕВ имаше везни в ръката си. И чух глас, който сякаш идваше отсред четирите живи същества, да казва: ‘Един хиникс пшеница за един динарий и три хиникса ечемик за един динарий, и внимавай с маслиновото масло и виното!’

    Коментиран от #171

  • 169 Шоколанда

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "Лили":

    Единият от тримата май е с едни гърди по- напред. Познахте го, Бабаитянчото! Брадясали, нечистоплътни ми изглеждат. Може есенният дъжд да ги разкраси и вятърът да оправи пътеките по плешивите глави.
  • 170 Юрист

    2 3 Отговор
    Защитника на олигарсовите любовници казва че е адвокат???! Всеки адвокат в ЕС знае че протестите се регистрират в европейските държави и също така с маршрут без да пречат на мирното работно население. Трябва да се отнеме юридичиския лиценз на защитника и лугата на изнасилвича и поръчковия убиец от Дубай завинаги. Протестите се правят с гладна стачка а не с бира и дроге. Вън на незаконните окупатори на нашата столица. Излагация и гафове са опитите за платени протести. Вие сте в агония както Радев Нинова Божков ТВ Сараите на Юслави от Рударци , Мая кюстендилската провинциалистка, Гошо тъпото и без бъдеще фурнаджийската лопата , чужденица Бабикан, президента под чехъл , ало Банов съм и всички останали.
  • 171 Митито

    1 3 Отговор

    До коментар #168 от "Град Козодой":

    Я си лягай, хапчетата не си си пил, зъбите не си умил, за коне и денарии мислиш. Току виж и император Калигула да е почукал на втатата ти и е рекъл: Козодой, ела го надой. Но не стискай много силно, че и утре да ти поискам жално, милно. Ей, шантавели колкото щеш у нас.И те се мислят за критерий на разумното.

    Коментиран от #175

  • 172 ГЕСТАПОТО

    5 3 Отговор
    Три отровни мишки от мафията. Радев с вдигнато юмруче и с думите мутри вън ги накара не без финансова подкрепа да излязат на улицата, а те от тъпи по тъпи го послушаха те тези тримата нищо не става, чеп за каца не стават
  • 173 Куката

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Истината":

    Полека, ще скъсаш гащите от надуване.
  • 174 ГЕРБ

    2 3 Отговор
    Живяли три прасенца. Три братленца. Веднъж най-дебелото прасе казало: “Хайде да си построим къща! Като си имаме дом, няма да се боим от мутри и от студ.” Но братята били много мързеливи. “Лесна работа! – прогрухкали те в отговор. И опънали палаткиииии
  • 175 Град Козодой

    0 3 Отговор

    До коментар #171 от "Митито":

    Погледнах, и ето, бял кон и яздещият на него Бойко носеше лък, и му беше дадена корона, и той тръгна победоносно, за да доведе до край победата си.

    Коментиран от #178

  • 176 Трио Ахмак ян

    7 5 Отговор
    Накрая ще ги осъдят да плащат щетите из София и ще ги пратят на дълга но заслужена почивка в ЦСЗ
  • 177 Трима червени дедовци

    6 3 Отговор
    Които какво питат? Как се разиграва с 40 платени за бунт наркомани спокойствието на два милиона софиянци??? Един гей, един Бавикян с арменско гражданство и един защитник на любовниците на олигарса и поръчковия убиец и изнасилвач от Дубай???? Та какво точно питат??? Как се прави протест без гладна стачка но с бира и кокс????? Трима лакеи трима дребни нечистоплътни мижитурки трима слуги за дребни пари??? Добре че така сами се изложихте и затова и полицията не ви вдигна купения катун. “ Каквото сам си направиш никой те може да ти направи”
  • 178 Митито

    0 0 Отговор

    До коментар #175 от "Град Козодой":

    Още не си си легнал,а?
  • 179 Мутрите

    2 0 Отговор
    ВЪН!

    Коментиран от #180

  • 180 Квазимодо

    0 0 Отговор

    До коментар #179 от "Мутрите":

    И мутресите вън.
  • 181 Вижте ги

    2 4 Отговор
    Ето ви истинската причина на проваленият протест!
    Хубаво ги вижте!
    Тия тримата , Мая и Пинокио!

    За пари , продадоха цялата идея!
    ТРИМА - души просто минали и разритали едната блокада!
    Ей заради тия!
    Журналистите, вече се чудят какво да кажат! Няма хора дори за църковен хор!
  • 182 Безпартиен

    2 2 Отговор
    Гледам тези тримата.. единият комунистически плазмодии, слуга на Т.Живков за звания и поръчки, вторият-мошеник адвокат, третият за пари би продал държавата, даже майка си
    Егати лидерите
  • 183 Българка

    3 3 Отговор
    А вие кого пазите Любовницата на изнасилвача и поръчковия убиец избягал от страх в Дубай. Жената която открадна Европейските Милиони с фалшифициране на Документи??? Вие пазите Божков ТВ с Кошлуков? Марионетката Президент Радев с мечта за служебно правителство??? Неуспялата провинциалистка Мая Манолова с кресливите три платени протестиращи псевдо майки??? Или Благоевградската Дебелана Откраднола милиони от Европейските пари Корнелия Нинова????Или не практикуващия юрист лодкаря Христов който тотално се провали преди години в своя мандат??? Или псевдо Банкера който открадна пенсиите на на нашите бащи и майки и от страх избяга в Сърбия???? Да продължавам ли? И ни задължавате да гледаме вашия фарс наречен протест , платен протест с Бира ( и вашите неестетични бирени дебели кореми) и кокс??? Това ли ??? Протестите се правят с визия идея и ГЛАДНА СТАЧКА а не с пари от най-грозния И омразен ЧЕРЕр и 40 те РАЗБОЙНИКА.
  • 184 Подхвона но баба ти фърчилото

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "БАШПРОКУРОРА":

    Гешев си харесва да преследва все тия дето не ги стига. Така демонстрира как хем вълкът сит, хем Ягнето цяло. За такива като теб остават приказките за лека нощ и вярата във всенвишния.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове